Interissi i totonu o ata tifaga: matou te taʻu mai pe faʻafefea ona toe fai le tulaga mai le "talitonuga o le sili lapoʻa", "lalolagi o vao i sisifo"

Anonim

Kopi o loʻo fiafia i totonu o le Cinema e le o se faigofie pisinisi: O tagata mamanuina na faʻatalanoaina sitaili e aunoa ma le sauniuni e le malamalama. Matou te faafaigofieina le galuega ma vali, faʻafefea ona ausia tutusa ma le fiafia i le fale i lou fale.

Interissi i totonu o ata tifaga: matou te taʻu mai pe faʻafefea ona toe fai le tulaga mai le

Ina ia faia lenei mea, sa ma fesili mo le au faipule o le initaneti tautua o galuega a le atunuʻu i totonu o le atunuʻu, e faʻamatala ai totonu o ata tifaga ma ata.

1. "O le manatu o le tele o le manogi"

Matou te toe faʻatuina mai totonu mai le 6 fiafia TVV

Ata: CBS.com.

Martia Grigorieva, Intiva Totonu:

"O le tele o gaioiga o faʻasologa o loʻo tupu i totonu o le potu malolo faʻatasi ai ma le umukuka o Schodon ma leonard. O le tulaga atoa o loʻo talanoa e uiga i le igoa o tagata e ona. Heroy e fai a latou lava nofoaga fiafia e le o nofoia e le malo: Sheldon ei ai i luga o Sofa, Leonard - i se nofoa.

O se lanu enaena paʻepaʻe paʻepaʻe - o le ogatotonu o le tosina o le avanoa. O le taimi lenei o le taimi, lea o le a ofi i totonu o le atunuʻu e-faʻatagaina, ma i totonu o le potu i le sitaili o le atunuʻu poʻo le loft. O le sofa decearate pipiina aluga. Suʻega mai Fanua Fanua Lautele, lea e faigofie ona Sui, fesoasoani toe faʻafouina le "faʻavavau faʻapitoa". Leonard Wampor o le paie, maualalo, malu ma manaia. O le mafanafana o le potu malolo ua tuʻuina i le faʻatauaina o tagatanuʻu. E manino lava, o totonu lautele e fetaui ma manaʻoga o tagata nofoia, ae le o fetuʻunaʻi i le faʻataʻitaʻiga.

Matou te toe faʻatuina mai totonu mai le 6 fiafia TVV

Ata: CBS.com.

O fata e faʻamauina ma tusi mo galuega ma faʻafiafiaga, i le itu tauagavale ma le itu tauagavale o le TV o loʻo faʻaogaina i aʻoaʻoga o toa, o le kapeteni e fesoasoani ai ia i latou. O sea teuina o faiga e sili ona lelei mo ofuvae, teuteu, mea faigaluega, mea e maua ai ma sukamiti ma suka.

O le tusi filifilia o le potu malolo ua fausia atoa i luga o le lava tagata ma faauta o 'au. O le uiga o loʻo faʻaaoga mai Tusi a le Sci-File, Comtics, ata tifaga. O le potu e teuteuina i faʻataʻitaʻiga o le ola-ola vaʻalele, faʻatusa o tagata mai le "liki ofu" ma le "fomaʻi o le" fomaʻi o ". Vave - DNA MAʻOAʻOGA, laupapa mo faʻamaumauga faʻamaumauga, o se malosi faʻapitoa Teskope, lea e faʻaaogaina manino.

O faʻatasiga na faia e lenei mataupu faavae o le a faʻaaogaina ai tagata e fiafia tele i ai e le tatau ona latou iloa ese le va o oe ma le defestspas.ssons, faatonu, faatonu. Masalo naʻo tagata o se tasi mata o le tasi mataʻupu e mafai ona nofo lelei i totonu o loʻo i totonu ma tutusa mea e fiafia iai.

Matou te toe faʻatuina mai totonu mai le 6 fiafia TVV

Ata: Giphy.com.

  • Fale mai le lau: Ou te toe fai atu i totonu o le toa o le toa

2 "feusuaiga i le taulaga tele"

Nadezhda Kireano, Intiva Inteigner:

"I se tamaʻi fale o le tusitala ma le tusitala o mekasini a Tamaitai Talavou, na faʻaitiitia ai le avanoa o Carrie Benches i se lio. O le faʻatulagaina o mea uma o loʻo totoe i le umukuka i le ogatotonu o le fale mautotogi, e le faʻaaogaina le leoleoga. O faitotoʻa faitotoʻa e leai se isi faletaele. O le auala televave e tafe atu i totonu o le potu malolo, o le potu malolo o se potumoe o se potu faigaluega ma se fale faigaluega, se potu moe - o se potu ofu ma le faletaele.

Matou te toe faʻatuina mai totonu mai le 6 fiafia TVV

Ata: Hbo.com.

O le fale mautotogi e faia ai Carrie i le American Style. O se tasi o le a avea - o se teena o vaega o totonu ma o lo o fesagaiga. O le isi uiga faʻapitoa o se mea e taofia ai meaafale ma se laʻititi numera o meafale ma supa, o le atigilima ma mafaufau loloto.

Amerika-faʻataʻitaʻiga meafale e tele, mautu ma faigofie ona mafai ona i ai i vaitaimi eseese. Antiques ma mea e manatu i ai mea. O moli uila i totonu o le laulau kofe i le potu malolo e ave tatou i le 50-60s, o moli ma le moli atoa, o le ata i luga o le moega o le Black White. O le po o le pa puipui e fausia ai se faʻatusatusaga o faiga faʻavaeina mo mea mama, togitogiga ma vali i luga aʻe o le moega.

Matou te toe faʻatuina mai totonu mai le 6 fiafia TVV

Faitotoʻa i le fale o Carrie Braddhoww. Ata: Instagram @nepeyvoda

I le potumoe, ni nai meaafale. O le moega o Carrie o se lapoʻa ma le paie, i luga aʻe o le masani ai Europa ona o le isi patu uafu. O le le mautonu ma vae o loʻo iai ma se faʻata o loʻo iai le laulau e tautau ai i luga o le ea, o le faʻamama o totonu. Se pea o le tutusa nofoa - i tua o le lakapi laulau ma i se laulau tusitusia - tuʻu faʻatasi ai nei sone e lua. O le tusitala e galue mo le puʻupuʻu paʻepaʻe faamafanafana i sigonalismasmm style, e pei o le kapeneta i le potu malolo.

O le faiaoga fale mautotogi e faʻaopopo ai le tele o le moli o le malamalama. E lua lamepa e tu i tafatafa o le moega, lua - luga o laulau, malamalama vaivai vavae ese le potu malolo mai le potu malolo, tasi e sili ona teuteuina le Desktop. Faʻafetai i asoa, latou te tuʻuina atu se fiafiaga faʻavavevave le malamalama.

O le American-style fale gaosi e taugofie ai, ae o meaafale ma le teuteuga o le auala e matua le talitonuina. O le tulaga e laveaʻi ai le avanoa e tuʻufaʻatasia ai mea mai le eseese vaitaimi, e aofia ai i totonu o meaafale i totonu o Scandinaviad style ma lotoa. "

  • 4 i totonu mai le fiafia i ai TV o le TV o le TV o le TV (ma o le a le mea e tusi ai mo lou fale mautotogi)

3 "Wild West Snow"

Olesya Tingaeva, Intiva Inteigner:

O le faasologa "o le Aai o Aai o Sisifo" talanoa e uiga i se futuristalist Paciume Parafini, ia e fegalegaleai tagata ma le saolotoga o gaioiga. O lenei lalolagi na pule lava i lana foafoaga, ma en. Robert Ford.

Matou te toe faʻatuina mai totonu mai le 6 fiafia TVV

Ata: Hbo.com.

O totonu o le Dr. Fred Chang Kapeneta na faia i se faiga le fuafuaina. O le teuteuga faaonapo nei, o moli, o lamepa, o le kesi e tuʻufaʻatasia ma le faʻavasegaina o faamalama mai le tele o laupapa ma le fogaga o le tioata, o le laulau o le tioata ma tusitusi.

O le potu e lagolagoina i lanu uliuli e vaʻaia ai le faʻaaliga o faʻaaliga ma aua le faʻaleagaina i latou ma le malamalama masani.

O puipui o loʻo valivali uliuli, o loʻo faʻaaoga le sipuni ma le faʻalauteleina o poloka sima. O loʻo faʻamamafaina le tagata taʻitoʻatasi ma lenei taimi o totonu totonu. Talu ai nei, o le pouliuli faaumatiaga o se lauiloa faapelepeleina, aemaise i alii. Ole moli moli e aofia ai le tele o le timu ma le malamalama o le lotoifale i luga o le fale faigaluega.

Decor - o le anotusi o le ata ma se laulau tusitusia - faia i totonu o le "faʻapitoa", faʻapipiʻi mea lilo, faamaneta: e manaʻo tagata uma e paʻi ma mafaufau. Doror ma Court Shop Windows e ono faia e okaina pe faatau i le faatau. O meaafale i totonu o lenei totonu e sili atu ona afaina.

O sea faʻatasi i totonu o le potu nofomau e sili ona fetaui mo le faletusi, ofisa, potu malolo poʻo le potu sigir. Ia toe faʻaleleia, e tatau ona e alofa ma malamalama i le pouliuli faauma, faʻaaoga le faʻatasia o tuʻufaʻatasiga, pei o le tuʻufaʻatasiga o le craved wasgifs - tusi, o mea e te manaʻo ai ma faaali.

O le moli e tatau ona faʻaaogaina i totonu o mea faigata o loʻo taulai atu i ai. "

  • 5 umukuka atoatoa mai ata tifaga ma TV ata

4 "Malosi Maja"

Marina Ledoleova, Intiva Initaneti:

"O le matafaioi a Rasela Zaino, o le alofaina o le toa autu o Mike Ross i le faasologa" malosi tele ", taalo Megan. O lana faʻaipoipoga ma le aliʻi o le aliʻi na faʻaopopoina le faʻailoga lauiloa o tagata fiafia.

O le fale o Rasela ma le mitiafu na faia i le lauiloa o le LVE Style ma tagata intrinsic styles. Mo se faʻataʻitaʻiga, puipui o taofitusi ua fetaui ma le faavaivaia aso nei, o se monophonanic palet o lanu, o le maualuga o le protor o le toto. O lena mamanu e masani ona faʻaaogaina e tagata tolauapi, ae e sili ona fetaui i potu ma Maualuga o le Sine.

Matou te toe faʻatuina mai totonu mai le 6 fiafia TVV

Ata: ISANTNTERCETECECE.com.

O pa e valivali ai i lanu efuefu e aunoa ma lanu pupula. Piki i luga le tutusa leo leo o le a fesoasoani i lanu o Egelani palette o le Igilisi muamua vaega o le Greene Greene: i le 184 ata.

O le taofiofia o le teuteuina o le potu o le potu o le fale meafale ma droor i le LOFO sitaili. E pei o le manino o vaega o le Emmed style. O le igoa o le nofoa o lona nofoa na fuafuaina i le 1951 ma faia se nofoa o se galuega lelei.

Fola ma foloa moli pei o le TV faasologa e faigofie, tele o faaefanua. Mo se faʻataʻitaʻiga, Ua faatonuina e Mega Terra ia le Nero o loʻo tupu ai le puletone arlomeno.

I totonu o nofoa puipui ma uʻamea ma manino foliga o le sili ona leaga, o le amio ma le lagona e manino lava vaaia. E le pei o isi mea i totonu, o nei nofoa e sili atu mo tagata o loʻo faʻamatalaina ma le latou sitaili.

O le laulau faamafanafana i le puipui e sili atu foliga tutusa ma le malupuipuia ma le uʻamea. Lima I tausaga ua mavae, e toaitiiti lava tagata o le auai i mea faapena, ae o lenei ua lauiloa. Sili atu ma sili atu tagata o le alofa i le pule i luga ma le faʻaaogaina e teuteu ai lo latou fale.

  • Totonu mai le 4 lagona serils 2020 (ma aisea latou te tosina ai le mafaufau)

5 "Asiasi Alice"

Elenan nikolaev, insiri totonu:

"O totonu o loʻo i le ata o loʻo asiasi mai i le" Faʻamalosi le '' '' '' '' '' 'O LE SILLY, faʻamafanafanaina le siosiomaga o le fale faamafanafana. O le igoa muamua o le ata - i le fale, o lona uiga moni o lona uiga "i le fale."

Matou te toe faʻatuina mai totonu mai le 6 fiafia TVV

Ata: Homealicaner-movie.com.

O le ata na puʻeina i le kapeteni o Kalefonia, o foliga o le tutusa o le ata o le Sipaniolo Sipaniolo nuu. O manatu autu o totonu i totonu o le fale o le tagata autu o Alice - Faigofie i le teuteuga, o le silia o ituaiga, foliga masani ma le faʻaaogaina o ituaiga uma o tusitusiga: aluga, pusi, kesi ma kapeti.

Matou te toe faʻatuina mai totonu mai le 6 fiafia TVV

Ata: Homealicaner-movie.com.

O le ogatotonu o le fale o se potu umukuka. E le mafai ona matauina le matagofie o le tali a le umukuka i le itu i sasaʻe o le paepae o le paepae-lanumoana. Ia ausia se aafiaga o se aafiaga, o le ata tifaga na faia le ata vinyl. O le '' eseʻese vaega o loʻo iloga i le laupapa laupapa i le tuufaatasiga ma paʻepaʻe ma lanumoana ipu.

O puipui o moli mafanafana ma le terracotta tulu i luga o le fola i le potu malolo fausiaina matagofie talaʻaga, ma se ata pito i totonu e faia i totonu ma le fiafia ma le pamu. O Solanta, Talaʻale ma laulau na faia i fafie masani o loʻo siʻosiʻomia e meaʻai malu, o faʻamalama, sitepu o laupepa ma faleʻatele, kapeta, kapeta, kapeta, kapeta, kapeta, kapeta, kapeta, kapeta, kapeta o fugalaau.

I le tausuaga o Alice, e pei ona i ai i le fale atoa, toʻatele ata ua le masani ai. I le ata o le fale atoa, o piniki picks ua sailia. Latou te masani ona faʻailoa atu le lagona o le talimalo ma lana tama teine ​​e toʻalua.

Interissi i totonu o ata tifaga: matou te taʻu mai pe faʻafefea ona toe fai le tulaga mai le

Ata: Instagram @ Damlie.movie

Mafaufau i se totonu ma fatuina o se lagona tutusa i lou fale mautotogi o le a fesoasoani i le aufaitau Amerika sofa na fausia e matagofie aluga. I totonu o le totonuga o rattan meafale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le moega mai lenei mea i totonu o le potu malolo o le a tautua o se nofoa sili ona lelei. Fugalaau pot e mafai ona toe fai le talepeina, lafi i totonu o ato uila ma lima.

I totonu o totonu, kapeta ma nofoa o fale okeni, nofoa ma malu malu pepa o le a fetaui lelei. O le faʻamafanafanaga faʻapitoa o le a tuʻuina atu ai laulau lamepa. Fai Windows ma moli moli o ie puipui e fesiitai ai malamalama masani. "

  • Sherlock Holmes Wond Potu ma 4 sili atu le lelei o potu faafiafiaga mai le lauiloa ata tifaga ma TV faasologa

6 "Osoina"

Olga Parshukauva, Insirior Posigner:

"O le faasologa" aulelei "- e uiga i le fiafiaga o le talavou Hollywood ma ana uo. Fana e faʻavae i luga o le talaaga o Mark Walberg (o le Saʻo se satini na tatagi i le "Liliuese"). A maeʻa le lalolagi i le amataga o le faasologa, sa atili ai ona sili ona taʻutaʻua le Gaorakop o ia.

O le fale mausa o le Ututa uiga o le folasaga o le folasia faiga. Latou te le faatuai le susulu o le la ma fesoasoani e ausia ai le feees o le fale i totonu o le fale i totonu o le fale i totonu ma le laufanua. O tekinolosi faʻaonaponei e faʻatagaina ai oe e te filifilia ia Windows e oʻo lava i Harsh Siberia tulaga.

Interissi i totonu o ata tifaga: matou te taʻu mai pe faʻafefea ona toe fai le tulaga mai le

Ata: Hbo.com.

Faʻafetai i le Ammorac Shizing, o le maota autu o le fale o le maimoaina mai le faʻamalama. Faaleaogaina le malosi. I le ata o le umukuka, agai i le potu malolo, faʻaaoga le lanu enaena enaena, paʻepaʻe lanu e fatuina ai leo.

Interissi i totonu o ata tifaga: matou te taʻu mai pe faʻafefea ona toe fai le tulaga mai le

Ata: Hbo.com.

O le avanoa o loʻo vaevaeina i le lua sone: o le umukuka ma se tamai laulau i lalo o le umukuka ulu ma se potu tele. Afai e te tatalaina atoatoa le faitotoʻa faitotoʻa, o le potu malolo e tuʻufaʻatasia ma le teʻeʻe. O ia fofo e faigofie pe a e manaʻomia se aotelega mo se aiga tele ma taliaina o malo. "

  • 4 sili ona matagofie i totonu mai le alofa ata

Faitau atili