Matou te momoli le togalaʻau i le faamalama: Faʻafefea ona faʻateleina le lanumeamata i lau lava mini-lanumeamata?

Anonim

O le atunuʻu o le atunuʻu na oʻo mai i le iʻuga, ma na faʻamutaina i fualaʻau fou ma le lanumeamata ma le moega. Ae aua le faanatinati ona faʻatau fua e leai ni mea e leai sou malamalama i le faleoloa, e mafai ona e faʻaosofia i latou i luga o le faamalama o lou fale mautotogi.

Matou te momoli le togalaʻau i le faamalama: Faʻafefea ona faʻateleina le lanumeamata i lau lava mini-lanumeamata? 10484_1

Lelei le masani i le sili ona lelei laau mo le faamalama - i la matou vitio:

1 faʻapefea ona tuputupu aʻe lanumeamata lanumeamata?

O le faigofie auala o le alu ese ai o le masani ai oona, o loo i totonu o le fale o tagata uma. Ae le i amataina le aulu i le vai vevela, e sili atu mo ni nai itula, ma e mafai lava i le po. A uma - aveese le tele ma tipi le pito i luga, ae le tele. E mafai ona e totoina!

Fai mamao mamao i le va o le auvae e uiga i le 1-2 cm, ma aua le faʻaumaina le lapoʻa loloto i totonu o le eleele. Sauni. Ia puʻeina nei se ata i se nofoaga mafanafana, ma pe a aliali mai tagata o loʻo aliali mai - toe foʻi i le Windows. Vave vavae ese i latou, a leai o le alualu i luma o le manu mai o le a taofia. E sili pe a o le maualuga o fulufulu o le a 15-20 cm, ma aua le faʻaumatia le aʻa.

Green Anaon Ata

Ata: Instagram Masha_danilenko_

Faapefea le vai? I le aso, vai vevela.

O le a le taimi e faʻatali ai mo le muamua seleselega? 3 vaiaso.

  • O le a le mea e tupu i luga o le faamalama mai oloa na e maua i le fale: 4 filifiliga faigofie

2 salati

Pepa sala tupe - Pusa. Na te manaʻomia le tele o le malamalama, i aso puaoa, e manaʻomia tele e iloga, ma o le vevela e le tatau foʻi ona maualuluga, e tusa lava o le salati o le a aliali mai. I se gagana, tuputupu aʻe atigi suauni o le sikati o le salati, o loʻo faʻatau atu i luga o le maketi - e le faigofie tele. Sili ona onosai, amepa, tuu i se malu, ae le o se nofoaga malulu. Ma e masani ona manifinifi.

Salad lau

Ata: le-lesi.com.

Faapefea le vai? O afiafi uma, ma o loʻo faʻatulaga pea le "taele" mai le fana fana.

O le a le taimi e faʻatali ai mo le muamua seleselega? A uma le 5-7 aso o le a aliali mai muamua suesuega.

  • O le a le mea e tupu ai i luga o le faamalama i lenei tautotogo: 6 trandy, matagofie ma maloloina laau

3 pasley

O lenei lanumeamata ua tupu i ni auala se lua: mai fatu poʻo rootepodes. O le lona lua e taua le faigofie. O fea e te vaʻai ai i le Rootproof Pasley? E mafai ona e fesili i faleoloa fualaau 'aina. Na o i latou e tatau ona faʻasaoina le fatuga, a leai e leai se toe fiafia. Spareb Root i totonu o le atigipusa, tuu le pito i luga o tumutumu ma sasaa tele vai.

Petrushka ata

Ata: le-lesi.com.

Faapefea le vai? Masani ai, ae feololo le vai.

O le a le taimi e faʻatali ai mo le muamua seleselega? E tusa o le 3 vaiaso.

  • 5 mafuaaga e le aoga ai le togalaau i luga o le faamalama

4 nini

O le le aoga o se vaega faʻaletausaga, ma e ola aʻe i fatu. Ae e mafai ona e totoina i soo se taimi o le tausaga. Naʻo le aoga o le mafaufau i le leai o se La o le La mai ia Oketopa ia Mati, o le tisipenisione o loʻo manaʻomia - o le Shop fliporent lamepa. Sauniuniga e le faigata: o fatu fatu i le aso fanau lona lua, ae aua neʻi galo le vai i le 12 itula uma, e mafai ona puʻeina le eleele i totonu o le togalaʻau) ma le clamzit sylull stits.

Ni ata

Ata: Instagram Vinlo_kontantsino

Faapefea le vai? Feololo, faatali mo le mamago eleele.

O afea e faatali ai mo le seleselega? 30-40 aso.

5 spanitach

Voalich o se fuatagofie tele, ma e mafai foi ona matua i luga o le faamalama. Matou te manaʻomia ni koneteina maualuga, 15-20 cm ma shainach fatu. I le tau malulu, ma le le lava se malamalama, ua fautuaina e faʻaʻaisa mini-moega ma vai ma vai mai le akeriva, talu ai o le afu e manaʻomia le susu. Mo le germination vave, e mafai ona e ufiufi le tane o le ata.

Ata pupu

Ata: le-lesi.com.

Faapefea le vai? Feololo ma masani, ae le faʻatagaina le tele o le susu.

O afea e faatali ai mo le seleselega? 40 aso.

6 banil

E alofa tele Greens Greens e toatele, pe faapefea ona tupu i luga o le faamalama? Ua ola tele le pili i totonu o fagu tetele, mai le 1.5 lita. Muamua e tatau ona e saunia le eleele - sasaa ma minerale fetilaisa, 2 taimi ma le vaitaimi o 5 aso. Ma fasi fatu i totonu o le malologa 1-1.5 cm.

Ata o Banil

Ata: Instagram Diana_lakshman

Faapefea le vai? Uma aso 2 seia alu. Le isi - i aso uma.

O afea e faatali ai mo le seleselega? 50-55 aso.

7 mint.

MONT OBNE TAMA OWS OWS, MA LE MALUMAU UMA, O lea e manaʻomia le faiga talafeagai. Ma isi mea o loʻo totoe - o le mint e le faʻamaoni, ua lava le mataituina o le tele o le malamalama ma e le o le vai tele. Tagata matutua laau e masani ona tupu tele ma tele, o lea e mafai ai ona maua se mint fou i tea pe faʻaaoga mo mea suamalie poʻo le kuka - ua lava ma le fiafia.

Mint ata

Ata: le-lesi.com.

Faapefea le vai? Soo se taimi e matutu ai le eleele.

O afea e faatali ai mo le seleselega? I le averesi pe a uma le 60 aso.

Faitau atili