Faʻafefea ona fai sima ma ou lava lima: 7 taua fautuaga

Anonim

O le fale gaosi sima Jerepyh, ma o le tuʻuina atu o se taʻavale e le mafai ona masani ai, i totonu o matou fale meli e masani ona faʻaaogaina i o latou nofoaga fale ma isi fausaga. Faʻafefea ona 'ausia le maualuga o le tulaga o lenei mea ma faʻamanatuga-faia fuafuaga?

Faʻafefea ona fai sima ma ou lava lima: 7 taua fautuaga 10493_1

1 faʻaaoga eletise eletise

Faafefiloi lelei vaega lelei, ioe, e mafai, ae ua tele le taimi ma le taumafaiga. O le a faateleina le malologa i le tulaga sima, ma ia i latou - ma le numera o "malulu" vavaeeseina (po o lona uiga o le malosi o le sifitai). O le tau o le mautotogi i le eletise o le eletise o le eletise ma se tulaga o le 1 kw o le averesi o le 500 torllas i le aso.

Kuka sima o tatou lava

O le Tusi Lesona metotia o le tapenaina o le sima o loʻo masani ona faʻaaogaina ma le masini o le vaaiga ma ala. Ata: Izba de Luxe

2 matamata le oneone e aunoa ma le palapala

Kuka sima o tatou lava

Mo le faia o faʻataʻitaʻiga, matagi eletise ma taʻiala fefiloi o faʻavae e faʻaaoga. Ata: Proor

O le Clake Faamamaina Lelei ai le Malosi o le Paʻotoʻoti, o lea e faʻaaogaina e faʻatau se galuega fufulu oneone (fufulu pe ua e malosi ai lava i le tele o volē tele). O le tamai vai lanumoana mo kuka sima e sili atu le le faaaogaina.

3 Filifili le lapisi lapisi

Kuka sima o tatou lava

O loʻo afifiina lea o le sima i ato a le Billeshier, ae le mafai ona e ono mafai ona teena le faʻaogaina mo se taimi umi, ma pe a faʻatau (aemaise lava o se lapoʻa tele) e manaʻomia le tele o le faʻaaogaina o mea. Ata:

Lelei, o le maa nutimomoia o le lua vaega - papaʻu (5-20 mm) ma feololo (20-40 mm) tatau ona faʻaaogaina. Lenei o le a ausia ai le maualuga sima malosi ma le itiiti ifo le siusiu tafe. O le kapeta iliive camvey carveyard m800-M1200 e sili ona fiafia i ai. Mautu maualuga o le kanela maualuga ma le maualalo-mama fafie o loʻo unagu e le ulagia, ma ogā tamalii o loʻo i ai le malosi maualalo, e aʻafia ai le malosi o sima.

Kuka sima o tatou lava

O le maa paʻu e masani lava ona faʻatonuina e le au fai pisinisi tumaʻoti - avetaavale o loli loli. Ae mamao mai ia i latou o le a aumaia le mea o le tulaga manaʻomia, ina ia sili atu le faʻafesoʻotaʻi o le kamupani pe e faʻamaonia tagata faʻatau. Ata: Gorsnabstroy

4 Pulea le "fou" o le sima

Kuka sima o tatou lava

E tusa ai ma tagata gaosi oloa, Anetiorrosal faʻaopopo faʻataga le gaioiga sima i le vevela i le vevela i le -25 ° C. Ae ui i lea i totonu o fatuga taʻitasi e manaʻomia ona aloese mai le faʻaaloalo i manatu ogaoga. Ata: nelead.

Sima ma le sili ona maoaʻe le ola poʻo le teuina i tuutuuga o le maualuga o le hest headity (e faigofie ona iloa le iai o lupe) e le mafai ona faʻatauina, e tusa lava ma se tau taua. O uiga mulimuli o le faʻamatalaga o le sima o loʻo i totonu o lenei mataupu o loʻo matua le mafai ona le mafai ona faʻamatalaina, o se tulafono - le faʻamalieina.

5 Mulimuli i mea taua

Kuka sima o tatou lava

Ata: Amatutu.

O le "talanoaga masani" O le CRead Brarend 200 o se tuʻufaʻatasiga o le Tuʻuga o le 400 vasega, oneone, otaota ma le vai i le vaega o le vaega o 1: 3: 5: 5. A faʻaaoga le single 300 oneone togi faʻaopopo vaega e lua, lapisi - fa, ma le faʻavae o le sima ma vai e tumau tutusa. E tatau lava ona i ai le ova o vai, faateleina le feʻaveaʻi o le sima, ma faʻaitiitia ai lona malosi atoa.

Kuka sima o tatou lava

Ata: Izba de Luxe

6 Aua le le amanaiaina toe fesuiai vailaau

Kuka sima o tatou lava

O fesoasoani i le Hydrophobibbicctic o loʻo taua i le fausiaina o le faʻavae i lalo ma fola vaefa. Ata: WDM.

I le taufaʻamataʻu o le maalili, anti-maso-maso ma le faʻamalosi tino (faʻamalosi tino) e tatau ona faʻatautaia i se paluga. O le a faʻatagaina se faʻaopoopoga i le vai o le fofo (ina ia faigofie ai i le ram) aʻo le tumau i le sili ona lelei vai. O le a faʻalautele atu e le vaʻa o le a faʻalautele le olaga o le olaga, e fesoasoani Hydropoizizers maua ai le ata faʻataʻitaʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, puipui o le potu malolo).

7 pe a lafoina se vaifofo o le a faʻaaogaina foʻi le auala o ni tamaʻi masini - o le ala o osofaʻiga ma le faʻaʻaisa o le gatete

Kuka sima o tatou lava

Fasiotiina loloto le loloto o le malosi e faʻatagaina ai le malosi o le malosi o le malosi o le malosi ma lipine faʻavae. Ata: Belle.

O loʻo lelei le faʻaputuga sima ma faʻafaigofie e aumai le fale o le fale faʻamalositino o loʻo latalata i le fale gaosi.

Faitau atili