Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver

Anonim

O se vaega puʻupuʻu e lua o le lima i le soft e ala i taumafaiga o le tagata e ona le faʻaaogaina e lua-tulaga i luga o le lua-maualuga lotoa ma se mea e ofo ai. Faʻafetai i faʻafitauli masani ma filifiliga aoga, i se fale mautotogi o le a faigofie ma manaia ma manaia le ola.

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_1

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_2
Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_3
Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_4
Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_5
Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_6
Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_7
Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_8
Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_9
Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_10
Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_11
Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_12
Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_13
Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_14
Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_15
Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_16
Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_17
Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_18
Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_19
Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_20

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_21

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_22

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_23

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_24

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_25

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_26

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_27

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_28

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_29

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_30

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_31

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_32

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_33

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_34

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_35

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_36

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_37

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_38

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_39

TV le sailiga

Potu malolo

O toa o le tatou mataupu, o se ulugalii faʻaipoipo faʻaipoipo ma le toatasi ma le afa tausaga le matua e masani ona omai e asiasi ia Tina. Mo le le tumau taofia i totonu o le taulaga, na latou faatauina se potu potu e lua i le fale o Statinisty (1953), sa i ai i se tulaga sili ona leaga. Na latou faaooina mai, o le vaega o le fale mautotogi sa i ai i luga o le ie ma sa tele faʻavaomalo, lea e manaʻomia le le faʻamoemoeina i le fale lona tolu. O le e ona le domiry i luga o le aʻi o loʻo taumafai e taumafai ia te ia o se tagata mamanuina ma ona lava malosiaga e suia ai se avanoa le taua i se nofoaga.

TV le sailiga

O le fata o fata na faʻaliliuina i le fola e faia foʻi le galuega a le pa. O le pito i lalo mai le lua itu ua tapunia e le orgstroke, i le va o o ai pepa o loʻo ufiufi i tamaʻi manu, ma o le pito i luga o le fata mo tusi

Toe fausia

A uma ona faʻaletonu le potu avanoa avanoa, naʻo le auʻaunaga na nonofo pea i le fale mautotogi. Na tonu i le subfield e tatala ma faʻapipiʻi i le potu lautele. E masani lava ona iloa e se vaega, i le avanoa, i lalo o le faletaele, o le sima ma le faʻamalosia ma le faʻamalosia ma isi utupoto na mauaina, ma e le mafai ona tuʻu i lalo le fola i lenei nofoaga. I le faʻaopopo i le susu o le sone, i le pito i luga o loʻo fuafuaina le potu o le kamuta, ma le potumoe na faʻamanuiaina. Faatasi ai ma lenei faʻaputuga o le faamalama, o le laina mulimuli na taulimaina ia matua tele na manaʻomia o latou faalauteleina. E tutusa foʻi suiga e fesoʻotaʻi ma le pulega o le fale e tatau ona tuʻuina atu ma le tuʻufaʻatasia.

TV le sailiga

Mo le fefaʻatauaʻiga o le fola i le sao o le sao, toega o le plcelain maniowware mai le faletaele faʻaiʻu e aoga. O le pito o le potu o le faletalimalo mo fafo atu le valiina vali mo aoga laupapa - na maua ai se fanua mo malie palu tusitusiga

Lipea

Mo le fola i luga o le pito i luga o luga, tapuni fou na fausia ia le moega o le ata o le ata vali ata o Plylywood. Mo le pito i lalo, o le mamafa o le mea lea e pa'ū i luga o le had, o le laualuga na ufitia i le omea ma faalauteleina e le closterboard. E ao uma ona faamaeaina e le sala, fasi o Plywood, fasi i le nofoaga o sikuea 1.2 m; Mai ia te ia na latou vaaia ai le sala. O le sitepu i le va o le lua tulaga o le uʻamea uamea aoina ma sitepu mai birch. O tuaoi fou o le faletaele i fafo atu, na teuteu e Plywood togafiti ma suauu faalenatura. Muamua, na fuafua e vali i le taualuga i le uliuli ma le la o eseina le eletise, e pei ona tatau ai le LOFA LUGA. Ae ona o le tele o le pisa i le fale mautotogi i totonu o le potu laupapa ma laupapa laupapa, sa manaʻomia le faia o le laina line o loʻo i ai ma le laʻau o le suega fulufulu. A o le puipui, o le le mautonu foliga o eleele piliki foliga tatala i lalo o le otaota, lea na o totoe i le vali paepae.

TV le sailiga

O le piliki puipui na ufitia i le efuefu valivali ma le aafiaga o le susu. Podstole i lalo o le sagisagi, liliu i le fata o i luga aʻe o le masini fufulu, na faia i le lotoifale galuega. I lenei vaega o le fale, faʻapea foi, e leʻi tau e aunoa ma se mea e ofo ai: aua o le faʻapipiʻiina o le faleuila, o le tele o le kapeta e nana, o le a le vai vevela

Fausaga

O le faavae o le mamanu o le synthelis o le scandinavian style ma le lotoa. Faʻafetai i le tele o moli malamalama, na faʻatumuina ai le atunuʻu i le ea. I luga o se kiona paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, lanu efuefu i vaega uliuli o loʻo faʻamamaina ma le malamalama o afi lanu samasama foliga. O le faletaele na avea ma pogisa ma sili atu potu. O se vaega taua o meafale e faia e tagata faʻatonuina, o nisi aitema na faʻatauina i IKA, ma le faʻatupeina o tupe o taugata lautele - i le faʻatau. O lea, o auiliiliga mo le ogatotonu o le lamepa-apogaleveleve ma le faʻamaloloina o le tusitala o le poloketi na aoina i le avanoa o le initaneti i vaega, ma le faʻapipiʻi faʻapitoa tatau ona faatauina. O le isi mauaina o moli uila autu, e faʻafaigofie ai ona fetuʻunaʻi ai le malamalama malosi. O faʻamalama maualuluga na saunia ai le ie puipui o Roma na suʻi ai le tina o le tagata i luma o le nusipepa - na faʻapea e taugofie ma vave nai lo le mea na totoe ai i le itu.

TV le sailiga

Potu malolo

Potumoe i le subfield

I lalo o le faletaele, sa i ai se leai se aoga o le lautele o le 2.40 m, lea mai totonu o Healy Cyroizing, na teuteu i Plywood ma vali paepae. Sa avea o ia ma ituaiga o faletaavale mo le paʻepaʻe o le lautele o le lautele o le 1.60 m, lea na faʻapipiʻi i le ogatotonu, ma itu na tosoina mai i le paʻu o le lifi o ie lino. Mo ni molimop solo, o le potu faʻafanua faigata o loʻo sapalaiina e 20 uili, lea e ulufale atu i se faʻapitoa taiala i totonu ole faʻavaʻa totonu totonu ole lautele. Ma i tua atu o faitotoʻa e lua i le itu tauagavale o le moega o loʻo i lalo o le isi vai ". A o mea na tumau mai le toe faaleleia, ma i le lumanaʻi O le tusitala e faʻatagaina le faʻatulagaina o se fale mo taʻaloga ma le vaivai ma le tino vaivai.

O le mautonu mai piliti lea na taʻoto ai papa i luga o papaʻu laupapa, sa ufitia lava o ia i Plywood - na aumaia se maumea malosi e fetaui ai ma le alofa

TV le sailiga

Mo le malamalama o se susu susu i le ao i le ao i le ata faʻataʻitaʻi, sa i ai laiti, logoina o le folasaga ata. O le asymmetrical o loʻo tautua foi ia toega o le uluaʻi teuteuga o le puipui-ulu. Fesootaiga mo le faʻafesoʻotaʻi o tubular hepila na sili ona faʻafinaua i lalo o le kapeta manu felelei i lalo o le taumalulu, e siomia ai le taumalulu, ma e fiafia e paʻi i ai. O le tusitala na te taliaina lenei mea manaia le taliaina i se tasi o le ascow faleaiga.

I le faaopoopo atu i le eleele i le fale mautotogi o se vaega sili lea, lea na avea ma vaega sili ona faʻalavelave o le teuina o faiga i le ala savali (90 cm loloto). O isi vaega e tolu e loloto le 20 cm, ae lava lenei e faʻamalieina, fai, o se atopau poʻo le moli uila. Sa faia fua atu o le supa o kalama o le plywood, o loʻo faʻatau atu i laupepa o le tulaga o le lautele 150 × 150 cm, pe aisea e tatau ai ona aoina faitotoʻa mai ni nai papa o mea. O se tasi o ia faitotoʻa natia, ma le pulumumeni o koniket mai le umukuka o loʻo i totonu o le pusaaisa. Lautele faʻamalama o loʻo faʻamatalaina mai le lua o lapisi o palu palu ma faʻaopopo osofaʻi. O se Nichhe i lalo o le Windows (Party Rerierator i fale o Stalin) e aofia ai foi mo le teuina. Ua suia le sui o le toe faaleleia mo le tausaga, ma ua taunuʻu le 'au fau, ma faʻatutu uma galuega, ae o se vaega lelei tele o le galuega.

DOMERRT IEVLEV

Le tusitala o le poloketi

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Lua-tulaga le maualuga mai le laititi le malosi i le tver 10496_46

Poloketi Tusitala: DOERRRY IEVLEV

Matamata i luga

Faitau atili