Ituaiga o laupapa laupapa ma le faʻaleleia o le vevela o le vevela

Anonim

Faʻatasi ai ma le masani ai ma le masani ai ma le faʻaputuputuina pa, na faaonaporiina ai toega o puipui laupapa ma maualuga vevela o le seleseleina o loʻo faʻateleina i le fausiaina o fale taʻitasi. I le tusitusiga, o le a tatou faamatalaina ai mea e uiga i tausaga e le lelei, e manatu ia latou mea e tatau ai ma faaletagata.

Ituaiga o laupapa laupapa ma le faʻaleleia o le vevela o le vevela 10497_1

Metamorphosis o Bruus

Ata: Tapunia / fotodom .ru

O le fale faapogai o le fale laupapa e fetaui lelei ma le laufanua masani, teuteuina o le auala o le cotttage charbs po o se tamai mea valea Rusia. O loʻo faʻailoa mai ai le 'auala masani "ma faʻavae faʻavae i luga o le olaga. E le o le ofo tele o le naunau mo fale faapena.

Nei na o le pa o le tele o laupapa laupapa poʻo le "talafeagai" mafiafia o le mafiafia o le mafiafia o le ogatotonu o le faʻaonapo nei. E tusa ai ma le soʻotaga o le 50.13330.2012, o puipui o fale nofomau i luga o laʻis o Moscow e tatau ona i ai se vevela feololo (r) o le 3.2 ea.12 'o le 3. ° C / W. Ae o le Brustode Wall ma le mafiafia o le 150 mm (log - 220 mm) e na o le 1.0-1.1 ² • C / W. O le tau o le faʻafefeina o se fale masani o le laupapa. O le manaʻo e faʻaititia i latou na faʻataʻitaʻi atu i le tulaʻi mai o le Matele Braghyer Bar ma tuʻufaʻatasia puipui puipui puipui.

Metamorphosis o Bruus

Lautele o EAves puipuia laupapa laupapa mai le susu. Ata: Nata.

Thermobrus.

O lenei mea na ofoina atu e le fale tane, Herobloshrus, Woodlockrus, ma isi, e tusa lava pe tusa ma le Glie Bar mai le Pine Bouts - 18-20 afe. mo le 1 m3. O se tulafono, e tolu-vaega mamanuina mamanu: o le lamella i fafo (papatusi) ma le mafiafia o le 35-45 mm o le potu e mago i totonu o le potu. - Mai le "ogatotonu o le potu o le 45-60 kg / m3 (vavaeeseina polystyrene o le vai, polyarethane area, pelysobanoniranaranaranfaise).

Metamorphosis o Bruus

O pito o le Normoborus o nisi taimi o loʻo valiina, ae e sili atu le saʻo i muamua aveese le fesitagala mai le faʻamatuʻu ma kelu le laupapa ua oti i lona tulaga. Ata: "Anitk House"

Fuafua i le ituaiga o le feteʻenaʻiga, faʻatulagaina o tekinolosi ua iloga ma le faiga tekinolosi: billets mai le malosi (mo le polysyrene) o loʻo faʻaaogaina i lalo o le pa puipui, o loʻo faʻapipiʻiina - nonoa i laupapa laupapa. I le tulaga muamua, e leai ni alavai o le malulu, ae o le lona lua o le malosi o le pa ma o lona teuina teuina e faamautinoaina. O nisi kamupani (mo se faʻataʻitaʻiga, o le Anitk House) Fai se lima-ma ono-vaega laupapa laupapa, sui o le malosi (aveina le malosi o puipui ma faamalama.

Ituaiga o laupapa laupapa ma le faʻaleleia o le vevela o le vevela 10497_5
Ituaiga o laupapa laupapa ma le faʻaleleia o le vevela o le vevela 10497_6
Ituaiga o laupapa laupapa ma le faʻaleleia o le vevela o le vevela 10497_7

Ituaiga o laupapa laupapa ma le faʻaleleia o le vevela o le vevela 10497_8

O le fufuʻaga o le faʻalavelaveina o le faʻalavelave o le Hermobrus ua ausia e ala i le gaosiga o le Long Smapinanal Lock, o le faʻamatalaga o le puʻeina ma le faʻamalu ma laupapa, ma laupapa laupapa. O nisi taimi o seams ua faʻamalosia faʻaopoopo e polythylene poʻo le fibrous libbons. Ata: "thermobrus"

Ituaiga o laupapa laupapa ma le faʻaleleia o le vevela o le vevela 10497_9

O le pale e faatumauina ma ata po o 'apamemea. Ata: Holz House

Ituaiga o laupapa laupapa ma le faʻaleleia o le vevela o le vevela 10497_10

Ma o le tulimanu o tulimanu ma le pito i tua e faia e ala i le tatagi i le poletev. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Ma le mafiafia o le 150 mm, o puipui o le Hermobrus e maua le vevela feololo taofia (r) mai 2.9 i le 3.2 m2 • ° C / W. O le pa e filifili ai ni pupuʻulutisina ma دمل, Faʻafetai lea e puipuia ai le fesoʻotaʻiga o le fesoʻotaʻiga mai le afi. O mea faʻaopoopo, e le mafai ona le faʻamaufaʻailogaina, ae masani lava ona paketi pe a tuʻufaʻatasia se fale o loʻo pale i le va o pale o pocythyne o pobethon. A faʻaaoga le poletylelene, e taua tele le tapafi naʻo le vaega o le uunaiga ma e leʻi faʻaaogaina i le faʻatasiga i le va o le susu o le laʻau. Faʻataʻamiloga mautu o le maualalo (i luga i le 3 m) puipui mai le armobruss (pei o isi ituaiga o faʻafitauli o loʻo ausia ai le taimi ma le faʻalumaina ma le ua leva ona ausia.

Metamorphosis o Bruus

Polyearthane lipine. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

O le numera o le Coppier poʻo le faʻamalosia o ata, e tatau ona e faʻafefiloi pu i laupapa fanua laupapa i laupapa laupapa ma / poʻo osofaʻiga, e masani lava ona faʻaalu i tulimanu Vaʻai i le saʻo o le asoa ma le maualalo maualalo o le broose, e mafai ona faʻatagaina. O le fausiaina o puipui o le fale e lua-faleoloa, e tatau ona tuʻuina le taʻavale i se tulaga masani o 1.5-2 m.

E sili atu le mafanafana ma le mafanafana o le tormer, nai lo le amio masani a laupapa, ae ia tumau se manaia o le osofaiga i totonu o le fale o lo o faigata tele. O le mea moni o le maualuga o le vaega maualuga o loʻo faʻaaogaina o loʻo i ai se faiga e tapunia ai ma le leaga tele o ulugaliʻi. O nisi taimi o le masani ai le faʻatau atu o le ea e naʻo le tuʻuina atu ma le fesoasoani o le faʻamalosia o le venting, ae lua-tolu-tolu-tolu o ie masani.

Metamorphosis o Bruus

O le faʻamalama ma faitotoʻa e manaʻomia le faʻamalologa, o loʻo tuʻuina atu aʻo leʻi faʻatumuina i luga o le pa puipui. Ata: Aoti

Aua o le tumau o le Hermoórus, e leai se faʻamaumauga atoa i luga o lenei tala, naʻo le a naʻo le faʻatulagaina o auaunaga o loʻo faʻaaogaina e aunoa ma le faʻasaʻoina o meatotino e sili atu nai lo le suia o meatotino e sili atu nai lo le faʻasaʻolotoina o meatotino e sili atu nai lo le faʻasaʻo ai o le taimi e sili atu nai lo le suia o meatotino e sili atu nai lo le faʻasaʻolotoina o meatotino e sili atu nai lo le suia o meatotino e sili atu nai lo le faʻasaʻolotoina o meatotino e sili atu nai lo le faʻasaʻolotoina o meatotino e sili atu nai lo le faʻasaʻo ai o le taimi e aunoa ma le 50 tausaga.

Ituaiga o laupapa laupapa ma le faʻaleleia o le vevela o le vevela 10497_13
Ituaiga o laupapa laupapa ma le faʻaleleia o le vevela o le vevela 10497_14
Ituaiga o laupapa laupapa ma le faʻaleleia o le vevela o le vevela 10497_15

Ituaiga o laupapa laupapa ma le faʻaleleia o le vevela o le vevela 10497_16

Pei o se tulafono, o le pa e puipuia ma vai suamalie. Ata: "Anitk House"

Ituaiga o laupapa laupapa ma le faʻaleleia o le vevela o le vevela 10497_17

E le masani ai - cork ogaoga ma isi mea. Ata: "Promtroyles"

Ituaiga o laupapa laupapa ma le faʻaleleia o le vevela o le vevela 10497_18

O nisi taimi o le salamō e leai se avanoa ma le paleelet cellulose cotton fulufulu i totonu. Ata: Logeco.

Patch bar lugageco.

O le mea o le a le aufaʻatau tele o le ormobrus: O le ana i le va o laupapa e tumu i le auvae-o le le mautonu o le fibor (minerale pe faʻapipiʻi fulufulu) i le fausiaina gaioiga. I le tulaga lea, o le va i totonu o le pa e vavaeeseina e ni vaega uumi, ae o le aufaasāina laupapa laupapa i le va o latou o loʻo i totonu o le checker. O vaega o laupapa o Timber e le gata na faʻapipiʻi, ae o le malosi sili e fesoʻotaʻi e le aufaalili puipui. I le taimi o le fausaga i le va o pale, o le masani o le flask ma fibrous sythetic faamaufaailoga ua teuteuina.

Metamorphosis o Bruus

O auiliiliga o le aiga Mafatiaga, pei o se tulafono, aua le manaʻomia le fetaui ma le malosi latalata atu i le tasi, ae o se taunuuga o le le mautonu le lua, o vaʻaiga e mafai ona faʻateleina ai. Ata: Aoti

Faalua "mini-laupapa"

O le aano o lenei tekonolosi o loʻo i le va o le lua manifinifi (masani mafiafia o le 45 mm) o puipui o le ki o le upu tuʻuga), tuu se vaega o le 'eleʻele o le ofe o loʻo taofia, o se tulafono - o se ceadst celtulose fulufulu.

Metamorphosis o Bruus

Aoina le puipui o le faʻaluaina "mini-pa" sili ona faigata nai lo se masani laupapa po o se laʻasaga lapotopoto, e te manaʻomia ona maua sili atu gaioiga. Ata: Homgart.

E tusa ai ma le tau o le puipui o se faaluaina "mini-pa" ma le mafiafia o le 200 mm (r ≈ 3.8 m2 • o le mafiafia o le 150 m / m) e latalata i puipui o 150 m / m O le pusa o le fale e manaʻomia le valivaliina o le vali ma e tatau ona tuʻuina atu se mea maualalo - le sili atu nai lo le 3% o le maualuga. Ae ona o le eseesega i tulaga o loʻo siʻosiʻomia, tagata ma auala laupapa ma auala laupapa e faoa faamalosi. E le gata i lea, i le pito o le solomuli autu i le vaitau malulu ma se vevela o le faʻamalieina, o le fale mautotogi e toto ai, aʻo le tagata i fafo e latalata mai timuga ma timu. I le taimi e tasi, o le eseesega i le osofaʻiga o mea e mafai ona oʻo atu i le 40%, ma i le aofaʻi o le 7%. Talu ai o le tulimanu o le tulimanu ma fafo o laupapa e fesoʻotaʻi ma le tasi i le isi, o le muamua "tautau" i le tulaga o le i totonu o le 6 m ma O le maualuga o le sili atu nai lo le 3 m, o le lotoifale o le fale o le fale o le fale e mafai.

Metamorphosis o Bruus

E fesoasoani le fale o le fale e fau ma tuaoi. Ata: Nata.

O le faʻafitauli na foia ai le faʻalu le fesoʻotaʻiga o le "anochka i le taika lea", faʻataga le pa puipui e "tutoʻatasi le tasi i le isi, ae faʻateleina le tau o le fale o le fale ia le itiiti ifo ile 15%. O le isi auala e faʻateleina ai le malosi o puipui ma puipuia le faʻaseesea o le komunisiga - o le sui o le Komiti Faʻafoe ma le mafiafia o le 45 7/120/15. O ia puipui e talitonuina ma silia le tele o oloa, ae o le a tau le 60-80% sili atu taugata.

Metamorphosis o Bruus

O le a le fausiaina o se fale mai le faʻaluaina "mini-pa", o le auupega o le auupega o le auupega e manaʻomia e faʻamaufaʻailogaina ai le lili; E mafai foi ona e faʻaaogaina se isumu ma se laulaufaiva lapoʻa. O le "Aliti-Timbert" Manaʻomia i le valiina, ae le kopiina o le Coting tatau ona faʻafouina tasi se taimi, o loʻo amata le vaega o puipui. Ata: 101 Dom

Tasi "mini-laupapa"

O lenei faiga e sili ma talitonuina o galuega faigofie ma talitonuina o se tasi o filifiliga mo le fagota felauaiga. O le faʻavae o le puipui o se faʻavaʻa o le mamago o le ofutau ma se koluse vaega o 50/70 × 120/140/180 mm. O loʻo ufiufi i le augā i fafo, ona tau ai lea o se gaoa o le 50 × 100 poʻo le 50 × 150 mm pa e faʻalagolago i le mea na tupu i le mafiafia (minerale balibos Ua tapunia le puipuiga ma le puipuiga o le Herdrauilic, ona oso ai lea o le fale i le faafoliga o le pa (e mafai ona e faʻaaogaina isi filifiliga mo le fale laupapa ma le vinyl ma le vinyl ma vinyl σχkisi). Na teuteuina e le au tulimanu ma lipine lipine e puipuia ai le migao mai le susu ma avatu le fale ia uma foliga.

Metamorphosis o Bruus

Ia aloese mai le tulaga lamatia o le le mautonu o le le mautonu, o puipui mai le "mini-pa" e manaʻomia e fausia e leai se maualuga nai lo le 3 m; O galuega e fiafia i ai ma le Attic poʻo semi-gang fola. Ata: Aoti

O le pa o masini e faʻavae ai i le tasi "mini-pa"

Metamorphosis o Bruus

1 - Timota; 2 - Vaofisazoiner; 3 - Iseina o fanua; 4 - Faalapotopotoga; 5 - Suafa; 6 - tao; 7 - Faataʻitaʻiga o Ata. Ata: Homgart.

I le mamanuina o pa mai le "mini-pa", o le smorator crefes ma mea e le mafai ona faaaoga mea. O le puipui e maua ai le susu i fafo o le ea, ma le manaia o le microclite ua puipuia i totonu o nofoaga

Vaivai vaivai

Faʻafitauli vaega o puipui mai soʻo se taimi tuʻutuʻu - o nei ua matala ma tulimanu. I tulimanu e tatau ona e tapunia le finafinau ma teuteu pito o laupapa manifinifi. A o le okaina o se aiga faigata, o vaega talafeagai e tatau ona o atu i totonu o le pa, e tuu ai le proton pugs pe pueina ni niki. O nisi taimi o le laumei e tatau ona e faia oe lava. E sili atu le faigata ona faʻavasega le faʻamaoniga. O nisi o tufuga e le amanaʻia le faʻaititia o pa ma faʻaitiitia ai pusa ata, e aunoa ma le tuʻua o avanoa taui i luga o latou. O se tala sese tele lea, aemaise lava talu ai e faigofie ona faia ma faʻapipiʻi se tuʻaiga masani. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le aveeseina o le fiasegaina i pito o le foga o puipui ma faʻaofi vevesi i lona tulaga, ma fafagaina i latou i lona tulaga uliuli pusa. I luga aʻe o le oso aʻe pito pito i luga o le mea mulimuli, e manaʻomia le tuʻua o mea na taofia ai le faʻaulufale mai o le kiliaina o le 4% o le maualuga o le aso.

I le taimi o le fausiaina o se pa o loʻo vevela, o le saoasaoa o galuega ma le teuina lelei o le aiga e taua tele. O le Worsnen Bardard e amata ona taʻitaʻiina, o pale e le atoatoa ona totogi, e mafai lava ona motusia vaega i luga o le faʻapipiʻiina o le shisheve

Metamorphosis o Bruus

Faʻafetai i le loka ma le paso o le paso, o le puipui o le vertersical laupapa e maualuga le malosi ma e le paʻu ese. Ata: Nata.

Warmang Postfatum

Afai ua maeʻa ona fausia le fale mai le pa, ae na iʻu ina matua malulu lava, na tatau lava ona faamafanafanaina. Mai le tulaga o le le faʻamalamalamaina o le fale, e sili atu le manaʻo i fafo atu i fafo, o le a faigofie ona faʻatumauina le vevela i totonu o potu (ona o le fale moe o le pa). O le sili ona taatele aila o loʻo faʻamatalaina o loʻo faʻamatala i le vaega i luga o le tasi "mini-pa". Faʻaaoga ni mea i fafo atu o loʻo tapunia i fafo atu o kalama (mo se faʻataʻitaʻiga, o le EPPS poʻo PPU BODS) e le manaʻomia, pei ona faʻaalia ai i le pito i luga o le potu. Afai o le fale o loʻo ufitia i piliki poo e tatau ona fetuʻunaʻi mo ni nai taumalulu ni asiasiga, o puipui puipui mai totonu. I lea tulaga, e taua le puipuia o le faʻamai ma le laupapa laupapa o le au aposonization.

Palau puipui, aofia ai ma le palapala laupapa, ou te luluina lava o le mea e te manaʻomia ai le mafaufauina pe a fausia taualuga, vaega o mea, faʻapipiʻi o le faaleaogaina

Metamorphosis o Bruus

Ata: 101 Dom

Le masani ai

I totonu o le tala e uiga i fuafuaga fou o pa pa, e le mafai ona taʻu atu le fale tekinolosi mai le fale tekonolosi mai le itu pa (Austrian Brand Custi).

O le mea moni, o elemene na oʻo mai ai le fale e fausia ai le fale, ae, o faʻamatalaga nei o vaega o maʻasaafia. O faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻiina i luga ma le malosi ona o le taiala pine ma curly lokaina. E le faʻaogaina ni kesi e le mapuʻea E le manaʻomia i le TRIM: O elemene pito i fafo e iai le lamolemole luga ma e fesoʻotaʻi ma le puipui ma le fale 'aʻai lava e tasi. O le pa o le tuʻugamau laupapa e le maua ai se toʻesea, mafai ona tatalia avega mamafa mai luga o le ova ma taualuga ma faʻatagaina se televave o le potu. Ona o le iai o potu tapunia o le ea, o se sili sili ona faʻaleleia le vevela o le fausiaina o le pepa o le GLAE BRACK, e iai le le mautonu o le 20005 m2 "° M C / W).

Metamorphosis o Bruus

Ina ia aloese mai le manaʻoga e faʻatonutonu pou o loʻo lagolagoina ai le palekuneta, o le mea mulimuli e faia sili i luga o faʻamafanafanaga. Ata: "Anitk House"

O lenei tekonolosi o loʻo fesoʻotaʻi ma le maualuga malosi malosi ma laupapa o laupapa (e oʻo i le 50% o le fafie laupapa e alu i chips ma stuctory) ma le tulaga o le kapeta o le hertical e 35-40 (Mo le 1 M2 C2 pa o le a tatau ona totogi le itiiti ifo 7 afe rubles.).

Faitau atili