Lelei faia o le sima mama: faʻafefea ona fufulu, lipea ma sauni mo le taumalulu

Anonim

A o le tagata e ona le atunuʻu o se fesili e uiga i sapalai o le vai, o le filifiliga e faia i le faia o se mea lelei o le sima. Tatou talanoa i le auala e faʻaau ai le vali lelei, faʻafefea ona tautuaina, ona o le mea ua fai ina ua toe faʻaleleia.

Lelei faia o le sima mama: faʻafefea ona fufulu, lipea ma sauni mo le taumalulu 10506_1

Toso mai i le pito i lalo

Ata: Tapunia / fotodom .ru

O le vaieli o le lelei, pei o se tulafono, o loʻo aoina mai le sima ma le lapoa ma le maualuga o le 1 m. A o le i le va o mama ua tumu i le hydrophobized fofo. E le gata i lea, ia faʻaititia le ono o loʻo i luga o le o loʻo i luga o le vaipuna o le otaota, o le hydraulicum mai le omea o loʻo fausia i le gutu o le 0, mafiafia) - 0.5 mita le loloto (mafiafia) - 0,0 m.

O le oneone e oʻo atu i le lima o le aluga i le 15 cm ma le tumutumu o le hydraulic artise, ona faʻamalieina lea i autafa o le monolithic. Ina ia aveesea le avanoa o sii lava lena o le meaai o le taeao ma le mama i luga ma malosiaga mālūlū efuefu, ei ai se deformation āi ma a lautele o le itiiti ifo i le 20 mm, ua faatumulia i le oneone. Ae i lenei mea, o le faʻatulagaina o le vaieli e le uma - E tele isi galuega.

Toso mai i le pito i lalo

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Foaʻi faʻamamaina masini

O le pito i lalo pito i lalo o le faʻamamaina ma ni vaega laiti e tulaʻi mai i le pito i lalo ma le malosi o le pa. E le gata i lea, e telegese lemu ifo i lalo o le faʻagasolo o le faʻasolosolo o le pito i lalo, lea e mafai ona oʻo atu i le vavaeeseina o se tasi pe sili atu mama. I le isi itu, o le tamai maa o le pauu atu i le pito i lalo e faigata ai ona faamamaina o le lelei ma e mafai ona taofia le vaalele tautotogo, faaitiitia le talatupe o le puna o le vai. I le faiga, o le faamama o le matuitui pe afai e le aquifer aofia ai oneone ma maamaa laitiiti i se admixture laiti omea ma yals. A o le failaina o le faila faila, pei o se tulafono, muamua faaoo i lalo se tele vaitafe o le pebby (o loʻo mafiafia le 15 cm), ma o le shing (e maua ai le mafai ona faʻaputuputu lelei ai.

  • Faʻafefea ona faʻamama le lelei i le dacha: faʻatonuga mo le tusi lesona ma otometi faamama

Faamauina o le pito i luga

O le pito i luga o le mama e manaʻomia e tapunia ma se pepa teuteu (tipi) ma se taualuga ma fofoa. O lenei mamanu ua auiliiliina ai le asthetic galuega ma i le taimi lava e tasi e matua manaʻomia mai se manatu aoga: e taofia ai le afaina lelei ma le uaina, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi, matagi aiai Puipuia faasaga i rodents e ono paʻu i totonu o le vaieli pe a fai o le mama ua teisi teisi i luga o le lalolagi (i lalo ifo o le 0.5 m); Fesoasoani i le faʻatasia o se lelei mo le taumalulu.

Toso mai i le pito i lalo

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Faʻaʻesega

I le vaeluaga o le pito o Rusia, le lelei, aemaise lava ma tuʻufaʻatasia faʻatafuna o vai, e matua manaʻomia lava lea e faʻamalosiʻau, a leai e faigata ia i latou i le tau malulu. Ina ia faia lenei mea, ua lava le tapunia o le maina ma le tapuni o polystyrene foma 50 mm mafiafia. Afai o le eleele o loʻo i luga o le eleele-teuteu vaega o loʻo faia o le plywood poʻo isi mea manifinifi, o le gutu o manifinifi o loʻo manaʻomia e faʻasusu ai le posthyle O le isi filifiliga o le faavaivaia ai le eleele faataamilo i luga o ie lelei o le pito i luga o le polystyrene afā i luma o fale o le vaaiga.

Toso mai i le pito i lalo

Mo faamaufaʻailoga o le maʻua, o faʻaputuga ma le papeta papepa o loʻo i lalo ifo o le faʻamalosi tino polythylene (pnd) ma le faʻatonutonuina polyvride chloride (NFCH) faʻaaogaina. O nei vailaʻau e mamafa tele, fai lava le malosi ma e talafeagai mo le tamaoaiga ma le inu vai. Ata: "aqua opm"

  • Faʻafefea ona saunia se sapalai vai i le atunuʻu i le taumalulu

Fufulu

O le taimi e 2-3 tausaga, e manaʻomia ona faamamaina le manuia. Afai na tumu le mama i le pito i lalo i le ZL, o le pamu alavai ua tuu i lalo ma pamu i luga o le mea na tupu, lulu ma le ono. Ona aveese lea o le faʻamama ma le mamafa o le vai (ma le ogaoga o maʻa o le uʻamea o le axon oxide poʻo le paʻu, e sili le suia atoa o le pito i lalo. I le faaiuga, e manaʻomia e faʻagaioia ma le maina aʻu ma le churatine poʻo le okesene le talafeagai.

Toso mai i le pito i lalo

Afai o le tala sese o le paʻu na faʻaititia ma tusa ai ma iʻuga o suʻega, o le aofaʻi o vailaʻau ma o ola oona e sili atu lona maualuga atu nai lo le masani ai, o lona uiga e manaʻomia e le vai o le vai. O lenei taotoga e sili atu le faigofie e faia ai le matutu o le taumafanafana pe a faavaivaia le itu vai. Ata: "Luga o Auaunaga Maualuga"

Toe faaleleia pe a tipi / sifi mama

O le malosi o vai taumafa, o le pito i lalo o le lelei ua faasolosolo malie ai, ma o le koluma mai maamaloa o loʻo tuʻuina i le eleele. I le taimi nei, o le pito i luga o mama, ogatasi ma le mafiafia o le eleele o le eleele, e masani ona "tautau", o se taunuuga o le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o elemene O le vavaeeseina ma le fesuiaiga o mama atonu o se taunuuga o le frosty efuefu o le eleele pe faaali atu i le opeopea.

I le faʻalavelaveina o le faʻamaoni o le paʻu ogalaau i le lelei, luga o mata o loʻo i ai le soifua maloloina, Toe faaleleia i le auala masani i le suiga o le mama o le taimi ma auala galue (e tusa lava pe le loloto o le lelei e lē sili 5 m, o le tau o galuega o le a le itiiti ifo i le 20 afe rubles). O le vaieli ua fulafula i se lio seʻia oʻo i le mama o le a paʻu i totonu, aua o loʻo onosaʻi i puipui uʻamea ma faʻatumu le uafu matala ma le faʻatumuina o tali ("Hydroplost", ma isi).

O le isi filifiliga o le faʻapipiʻiina o le laititi lapoa faʻapupuʻu pipili palasitika o loʻo i totonu o le maina ma faʻatumu le avanoa i le va o le sima ma palasitika ma le oneone poʻo le palasitika. Ina ua mago i lalo, e manaʻomia le oneone e faʻateʻa le ono tupu aʻe o le paipa, ufiufi i luga aʻe o le faʻata i telefoni ma aʻu. O le aitalafu o le lelei ona o lenei toe faaleleia o le a faʻaititia ai, ma o le faʻamamaina o le a atili faʻasaoina, peitaʻi o le tau o le toe faʻafouina o le a 4-8.

Masini o le lelei i le muamua aquirer

Toso mai i le pito i lalo

1 - O se vailaau vai (tipolo le omea); 2 - Pluby omea ma lom; 3 - Faʻatulaga mai le laʻei omea; 4 - Aquirer; 5 - malbble faamama; 6 - Maleni lelei; 7 - nofoaga; 8 - PESCECGEGRAL; 9 - Hyus vaega

Faitau foi: Oloa Water Space i le Duc

Faʻafefea ona fai se papupuni uma i le atunuʻu: faʻatonuga mai le a i le z

Faitau atili