Faʻafefea ona maua se nofoaga mo se aʻoga i le laititi-totoa?

Anonim

Na alu lau tama i le aʻoga - Na te manaʻomia se nofoaga e nofo ai e nofo ai. Ae faʻapefea ona maua se nofoaga mo lau lisi kesi ma sapalai uma i totonu o se tamaʻi fale mautotogi? Matou te iloa le filifiliga.

Faʻafefea ona maua se nofoaga mo se aʻoga i le laititi-totoa? 10507_1

1 Fai se laulau ae le o le Windows

Masalo e silafia e matua uma: Faaaoga lesona e manaʻomia ma le malamalama masani. Faʻaletonu le pogisa Vaʻai ma faʻaititia le galue lelei. O le mea lea, ia faia se nofoaga e nofo ai e le faamalama o se fofo talafeagai. I ni vaega setiti mamao, atonu e avea o se lipine, po o se, o le laulau nai lo le faamalama. O le a maua o le a maua ai se nofoa talafeagai, talafeagai i le maualuga ina ia le o faalavelave i le aʻoaʻoina o le tino e aʻoaʻo ai le tino.

Fale faigaluega i le ata faamalama

Ata: Instagram Deatskie_mechty_

2 taua le laulau ma le fata

O fea e faʻatonu ai ni tala, api ma isi tusi faʻapitoa? E manaʻomia le mafaufau i totonu o faleʻaiga pe tufatufa atu se tagavai ese mo nei faʻamoemoe. Vaʻai mo faʻataʻitaʻiga tuʻufaʻatasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei tusi mai le aoina o se lauiloa lauiloa Suetena e faigofie ona tuʻufaʻatasia, ma le countertlep fetuunai i le maualuga.

Laulau faʻapipiʻi ma le ata ata

Ata: IKA.com.

3 Faʻapipiʻi le laulau i le teuina o faiga

O le isi manatu mo le faia o le teuina o le teuina ma le galuega o se tuʻufaʻatasia o galuega. O lenei faiga e mafai ona faia i ou lava lima, ae a leai se feagaiga i le aiga, e faigofie ma faatau. O lenei mamanu e faʻapipiʻi i le puipui ma e le tele le avanoa, ma e mafai ona faʻasalaina le nofoa pe a manaʻomia.

Laulau pito i luga ma ata teuina faiga

Ata: IKA.com.

4 Faʻatau se laulau gagau

I faleʻalea laiti, soʻo se suiga o loʻo manaʻomia. Peitaʻi i le tulaga lenei, o loʻo matou talanoa e uiga i se laulau faʻapagisaina ma le e umia le tagata i se pa puipui, ma afai e tatau ai,. E manaʻomia le itiiti ifo le avanoa, ae e mafai ona suia se tulimanu mamafa ua uma ona faʻatumuina.

Paʻope laulau ata

Ata: IKA.com.

5 maua meafale 2 i le 1

O le isi mea e sili ona taua e sefe ai le avanoa e aunoa ma le leiloa o le aoga - meaafale 2 i le 1. I le tulaga o se tamaititi aʻoga, e mafai ona avea ma se laulau i totonu (mo meataʻalo e tupu ai i totonu ma le tamaititi.

Meafale 2 i le 1 ata

Ata: Olajemma.E.E.E.

Vaʻai i lenei suiga suia - e liliu i totonu o se kesi mo se aʻoga. I le ala, o le filifiliga faigofie, pe a fai o le aiga o le fanau e toʻalua, ma o latou o loʻo pepe.

Faʻafefea ona maua se nofoaga mo se aʻoga i le laititi-totoa? 10507_7
Faʻafefea ona maua se nofoaga mo se aʻoga i le laititi-totoa? 10507_8

Faʻafefea ona maua se nofoaga mo se aʻoga i le laititi-totoa? 10507_9

Ata: IKA USA

Faʻafefea ona maua se nofoaga mo se aʻoga i le laititi-totoa? 10507_10

Ata: IKA USA

6 meafaigaluega masini

A leai se mea i totonu o le potu matou te manaʻomia uma, e tatau ona e faʻaopopo le avanoa mai fafo. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le faapaologa. Ina ia faʻapipiʻi le faapaologa, e te manaʻomia i le maliega aloaia, pei o se vaega o le felauaiga. Ae leai se tasi na faasaina o ia e tepa i ai ma sianoa. Ma o lea e mafai ona e maua ai se fale faigaluega atoa mo se tamaititi, e aofia ai le teuina pe tuu se tamai sofa.

Faleoloa ma le fale faigaluega

Ata: Instagram Pononov

Faitau atili