Faʻafefea ona faʻaʻoleʻomia ai le pamu i lalo o le taualuga i le fale mautotogi

Anonim

O faiga o le Zonal Air City ma Ventailation e mafai ai ona e faʻateleina le microclite i totonu o le fale, ae manaʻomia ni kesi o le ea. O le a le faʻamoemoe e filifili ai e faʻapipiʻi nei auala?

Faʻafefea ona faʻaʻoleʻomia ai le pamu i lalo o le taualuga i le fale mautotogi 10519_1

Fausiaina o le gaogao

Ata: Lmphot / Teuina o tupe / fotodom .ru

Ina ia tuu palasitika Dusts i totonu o le tele o le ea o le ea, e manaʻomia le faʻasaʻolotoga i le va o luga o le luga o le 13 m, ae le o le umi o le platinis lima ma uamea galugalu paipa ma le itiiti ifo o le teteʻe i le teteʻe i le teteʻe, na o le manaʻomia o le feutagaiga; I le taimi lava e tasi, o le faʻaeaina e faʻaititia i le 20-30 cm. I soʻo se mataupu, e nana ai Vent rods, e tatau ona osofaʻia ai le faʻamalologa poʻo le faʻafefeteina o le faʻamalologa pe o le faʻamaloloina o le faʻamalologa poʻo le faʻafefeteina o le faʻamalologa pe o le faʻamaloloina o le faʻamalologa poʻo le faʻafefeteina o le faʻamalologa pe o le faʻamalologa o le nofoaga. I totonu o le tusitusiga o le a faatusatusa ai a latou ituaiga o tau i luga o le tau, faapipiiina o tekinolosi ma uiga tau galuega.

Planmimi kopi

O lenei faiga e sili ona lauiloa ona o le tau gafatia, tumau ma le tausisia o le tulaga o loʻo taʻua i aso nei, e tusa o le luga o le ulu e le tatau ona tosina mai ai le ulu e le mafai ona tosina mai ai, lamolemole ma le tupu lamolemole mo le ulu.

Ae le i taina se miswall poʻo le faʻataʻamilomilo o le totonugalemu, e tatau ona faʻataʻitaʻi le vetsivetion mo ni nai aso, ae o le sola ese i le tafega, lava, le lava le totogi o le ea) o le a le faigata.

O le faavae o le laupepa pito i luga o le faavaa o le steel garvanized deliplized delices, o loʻo faʻapipiʻi i puipui ma / poʻo luga o le ipu overte. O le faʻatulagaina o faʻamatalaga ma le ituaiga faʻamalologa mo le nanaina o le pito i luga o le upega tafailagi e pei o le vaega o le potu, o le tau o le vaalele mai le ipu. O le auala faigofie o loʻo aofia ai ni faʻamatalaga o le paralela o loʻo i ai i le pā o le 600 mm i le va o le anx, ae e leai se mea e masani ai, o le mea e tupu ai le soʻona laupepa o ie. O le tele o le faʻatuatuaina o le lattice e tasi ma le lua-tulaga o loʻo tuʻuina atu i le faʻaaogaina o le koluse (ituaiga gaioiga Knaufi P112).

Fausiaina o le gaogao

Afai o le maualuga o le taualuga e laʻititi, e mafai ona o le mumū pusa mama i luga o le perimeter o potu mo le kesi. Ata: DOFHERATRATADA / TUPE MAUA / FOODODODODODA. Sa

O le alavai o le maea ai o le alavai i soʻo se tulaga: Afai o le tau o le tasi mai le overlap e le sili atu ile 200 MM, pe a le o le faasee faʻalilolilo tipiina o le starer talaaga. O le laasaga o le faʻamalologa ua filifilia o loʻo filifilia le tele o le tele o le mamanu ma le faʻagaioiga o avega (tatou fai atu, ma le tele o le 15 kin1. Oti le faʻavaʻa e masani ona masani ai ma le tasi vaega o glc mafiafia o le 12.5 mm; A faʻaaoga pepa ma le mafiafia o le 9.5 MM, o le faʻavae o faʻamatalaga ma le faʻamalologa e manaʻomia e tele taimi, e le talafeagai.

Fausiaina o le gaogao

Gypsum carnice pusa e masani ona tuʻufaʻatasia ma le gusssiy feteʻenaʻi "ogatotonu". Ata: Malaga Faʻaiʻuga / Teuina.com

Ina ua uma le Mauga, o soʻoga o laupepa o loʻo faʻalauteleina i le tuʻuina atu ia latou foliga foliga foliga, ona tuu ese lea o le ie mau a. Afai o le tufuga o loʻo i ai i le malosi faʻamalosi poʻo le fale e leʻi tuʻuina atu i le solomuli, o le faʻavaʻa ua tipiina i le lua faaputuga i soʻoga o soʻoga.

Vinters o loʻo tipi i totonu o le taualuga e pei o faʻapipiʻi mea ma fesootai i auala, pei o se tulafono, ma le fesoasoani a pasama.

O le a le tau o le a tau o le a tau o le tau o le a tau le tau o le 800-1200 rubles. Mo le 1 M2.

Taofia le kaseti ma tuufaatasia

O le faʻavaʻa o ia faiga o le lattice desice ma sela o 300 × 300, 300 × 600, 600 × 600 m× 600 M × 600 M × 600 m× 600 m× 600 M × 600 M °, etc. I totonu o le kaseti faʻataʻitaʻiga, e natia, ma o elemene o le taualuga e faʻamautu ma le tautotogo loka - o le lautele o soʻoga masani e le sili atu nai lo soʻotaga. O le paʻu mamanu "Grid" e tumau le vaʻaia, ma o loʻo faia le fusi i luga o le sifi o le t-ata ata.

Fausiaina o le gaogao

Ina ua faʻamalolo le paʻu poʻo le faʻamaligiina o le faʻaʻele, o pu mo le faʻaiuga o loʻo taumafai agai i le modules. Ata: "Ata-Arroy"

O kaseti ma fafie e faia i le extrudded fiberglass, lele polyvlonyl chloride, steminis steel, aflyhane ma gypsum. O le tau o fausaga o lenei ituaiga, latou te faʻatatau i le faʻapipiʻiina, o le a 2200-6500 rubles. Mo le 1 M2. O la latou masani lelei o le ono mafai o le faigofie vaega o le le mautonu e ulufale ai dusts.

O le mamanuina ma le faʻapipiʻiina o se faiga e tatau ona faia o le tele o le taʻavale e tatau ona faia o se kamupani faʻapitoa ma le sili ona lelei i le 5 tausaga.

Taofiofi uili uili

Fausiaina o le gaogao

O le puipui mafiafia o le fanauina o faʻamatalaga mo digwall comport e tatau ona i lalo ifo o le 0.5 mm. Ata: Knauf.

O le faʻamalologa faiga o le ogaumu o le tipiina o le p-poʻo l-syped lagolago lagolago ma le faʻavasegaina o le ofe ma fetuutuunai le umi o le 500 mm. O tagata gaosi oloa e gaosia Carrier faʻamatalaga o eseese lautele (15-40 mm) ma le maualuga (25-50 mm); O le filifiliga o se tasi poʻo le isi tele e faʻalagolago i le fua faatatau, o lona uiga pe a faʻatau se seti, e manaʻomia le iloa o le tele o le 0.9-5 kg ​​/ m2.

Fausiaina o le gaogao

Afai o le muamua maualuga o nofoaga e laiti, e mafai ona o le o le tele o le tele-tulaga fausaga i le mask vele sipai. Ata: Eskayulim / Fale teu oloa / fotodom .ru

O Reiki e faia mai le faavaivaia ma vali almininim, e pei o gatete ma vali steel. O nisi oloa, pei o le hememel poʻo hunter dooglas, ma faʻamanatu lelei i laʻau. Lua-lanu (faʻataʻitaʻiga, mai le uliuli ma paʻepaʻe paʻepaʻe), uʻamea (chromium, siliva, siliva, apamemea (fesoasoani zonting-ma faʻavasega nofoaga i totonu.

Fausiaina o le gaogao

E sili le faʻatinoina o le avega o le lattice stare system k112. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

O le ventipelatila e faigofie ona opoina i totonu o le steel alavai, pei o le Aluminim e matua faigofie lava ona suia. O le tau o le cush cirings o 1200-3500 rubles. Mo le 1 M2.

PVC-ata tifaga pito i lalo

Fausiaina o le gaogao

Ma o le Dreamwall, ma i le mea faʻafiafia e mafai ona faʻaaogaina talanoaga fetuʻunaʻiga fetuʻunaʻi ma omiga. Ata: Saint-Gobain Gyproc

O loʻo faʻapipiʻiina i le faʻaaogaina o se pa puipui e aunoa ma le viliina o le au papuʻe, e le masalomia o le mamalu o le mamanu. O le PRCC ata e gaosia e oʻo atu i le 5 M lautele, e ui lava e masani, e fai ai se laupepa lautele, o fasi mea o loʻo faʻaaogaina e le tasi ma le isi (ae ua le mafai ona iloa le isi. O le ata o le matematika ma susulu, paʻepaʻe ma lanu, lamolemole ma le lamolemole ma exboss. O le mea e tumau e tumau (tautua olaga e le itiiti ifo i le 10 tausaga) ma le susu e le fefe.

Fausiaina o le gaogao

O le aʻetu i le faʻailo faʻatasi ma le lolomiina mamanu, a le naʻo ni inisinia tomai, ae teuteu ai foi le vasega pepe. Ata: Fou.

O le le lelei o le faʻasolosolo o le tuʻugamau o latou palasitika: o mea manifinifi o loʻo tali atu i luga o le gaioiga o le ea ma omiga paʻu. O lea la, e manaʻomia le faʻamaufaʻailogaina uma o soʻotaga ma fesoʻotaʻiga o le ventiplation system, a leai o se vai o loʻo tupu i le pito i luma poʻo le le lelei o loʻo tupu i le pito i luma o le taualuga.

E i ai lona lava faʻapitoa ma le faʻapipiʻi o meaola ma tagata ese e tatau ona fesoʻotaʻi i luga o le faʻapipiʻi faʻaaogaina o puipui faʻapipiʻi, o loʻo faʻaalia saʻo i le maualuga o le tele o le lapoʻa. Ae muamua i luga o nei nofoaga, e manaʻomia ai le faʻavasegaina o le ata tifaga (mama), o le a puipuia ai mea mai le pa puipui; Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se auala ma le lapoa o le 100 mm, o le faʻavae e uiga i le 10 mm lautele e manaʻomia.

Fausiaina o le gaogao

O le ata tifaga o ata nei i aso nei i aso nei tauva ma digwall, a o latou taua mai le taitai o le taitai e le sili atu i le 950s rubras e aunoa ma se ata-tele. Ata: Fou.

O le PVC-Tipi le ata o loʻo faʻaputu e le Harpoon metotia, o le le atoatoa o le manaʻoga e gaosia i le fale faigaluega o le pe a maeʻa le vaiaso. Ma le isi, o mea e tatau ona manogi i le vevela o manu o le lelei lea (ma o lea e manaʻomia ai le faʻaumatia atoa o le potu mai meafa o le mea). Ae o le ata e mafai ona aveese mo le toe iloiloga o masini inisinia, ona faʻapipiʻi lea i nofoaga (ae ui i lea, o le a lamatia tutoatasi, ma o le asiasiga a tagata o le a tau le tau o le 7-10 afe o le tau o le tau o le 7-10 afe.).

Fausiaina o le gaogao

O le faʻailoga o le faʻataʻutaʻu i le digwall e faʻapipiʻiina i le faʻapipiʻiina o le ventrech, e faigofie ona tipi e se eletise eletise. Ata: kanovskyky / teu oloa / fotodom .ru

Polyester polyester e latalata i le taualuga

Fausiaina o le gaogao

O le 'aufano e mafai ona fai mai o le fasi pepa (a) ma i puipui (b). Afai e tatau ona e nanaina paipa, e faʻaaogaina tele i le tulaga lona lua e filifili ai le faʻapipiʻi tulaga. Vaeliʻili: Viddimir Crigriatev / avega faʻasalalauga

O le tapoleni o se ata sili atu le malosi o ata, e le manaʻomia ni sing pu tipiina i lalo o le alavai. E mafai ona tatalia le vevela o le vevela mai +80 i -30 ° C ma e mafai ona faaloaloa e aunoa ma le vevela. Gaosi oloa ofoina 25 lanu.

O Poussuestter Blooy faʻamaumau le auala na faʻaigoa ai Cam Cam Cable, lea o le pito o le mea o loʻo faʻaalia e le basutte; E le mafai ona aveese ma faʻapipiʻi. O le tau o le fausaga e mai le 1600 rubles. Mo le 1 M2.

Fausiaina o le gaogao

O paipa paipa e le tatau ona le tago i vaega o le faavaa. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Faatusatusaga o le taualuga fausaga

Palakalafa

Modular (kaseti, tile, rack)

Feteʻenaʻiga mai PVC ata

Polyester

Faamoemoe

Avanoa o mea, tau maualalo tau o le galuega, malosi

Suʻega o Mea, lanu ma foliga. Tomai e toe iloilo ai inisinia faiga, sui tagata o tagata na faaleagaina modules

Faigofie le faʻapipiʻiina, susuga tetee, le fiafia ma toe faʻapipiʻi

Tumau ma le tetee i le vevela vevela, matagofie sili sili ona lelei

Miscuses

Taimi-Faʻatau Faʻapipiʻiina, o le manaʻomia mo le valiina o galuega, maualalo le susu tetee

Maualuga tau tau

Uiga lelei i omiga ma vevela vevela, sagging, le atoatoa

Maualuga tau, le atoatoa o le le mautonu ma toe tuutusaga, le le talafeagai

Faitau atili