Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga

Anonim

Matou te taʻuina atu le auala e fai ai le faʻailoga, faʻapipiʻi tusi, fai le faitotoʻa, faʻatau atu fesoʻotaʻiga, ia solo le faʻata ma faʻateleina ai.

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_1

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga

O se faʻailoga lauiloa e vaevae le avanoa o se fale mautotogi poʻo se potu i le vaega - e fausia se uʻamea paʻu, tumu i le fulufulu o laʻau, o le, faʻapipiʻi ma se pepa puipui. Lenei faigofie faigofie e mafai ona faʻapipiʻiina oe lava. Faʻafefea ona fai se laupepa faʻapipiʻi ma faʻamatalaga

Uma e uiga i le mutiaina o le paluga o le kosi o vaega:

Nai lo le lulu

Talaaga otooto

Mea Mo Mea Meafaigaluega

Faapipiiina: Laasaga-i-laasaga faatonuga

O le a le isi mea e gauai atu ai

O le a le ituaiga o le afu o le a fetaui

Muamua lava, e tatau ona e filifilia mea talafeagai mo au galuega.

Manatu

Plasterboapi o nei ituaiga o loʻo faʻaogaina mo le maeʻa o le taulaga o taulaga ma atunuʻu:

  • Masani. Ua fuafuaina mo nofoaga o le a le aano o le vai i le ea e 30-60%.
  • Mosture-tetee, e faigofie ona aʻoaʻo e uiga i le uiga lanu meamata o le pepa malo. E mafai ona faʻaoga mo potu ma le le fiafia o le 75%, muamua o mea uma - i le faletaele, faleuila ma i le umukuka.
  • Afi Maliu, afi ma le susu na tetee, shockproof. O ni mea faʻapitoa na e le mafai ona faʻaoga i fale tumaoti. I le taimi nei, ma mea e lelei ai le filifiliga o potu mo potu, pe i ai le avanoa o le manogi o aafiaga i luga o puipui - fanau, alatoto. E talafeagai mo le lagolago mo le fuafuaga e fuafua e musuia mea lelei tele.

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_3

Glc lautele

E mafai ona e mauaina pepa ma ni tapulaʻa (MM):
  • Lautele 600 pe 1200
  • Umi mai le 2000 i le 4000
  • Mafiafia 6.5; valu; 9.5; 12.5; sefulu mal le fa; sefulu ma le ono; sefulu ma le valu; lua sefulu

Lauiloa o le tele o le tele - 1200x2500, talu ai o le tele o mea masani e sili atu ona faigata e felauaiga ma agai i luga o le mea. O tagata atamamai ua fautuaina le faia o se ipu ma le mafiafia o le sili atu 12.5 MM ina ia mautinoa le le atoatoa ma le malosi o le fausaga. O oloa manifinifi e faigofie lava ona faigofie, o le leo e sili atu le leaga ma latou te le o tautau ai se fata malamalama ia i latou.

Fuafuaina o le numera o faaputuga

O le faʻavaʻa o loʻo tipi i itu uma ma le tasi, lua pe tolu vaega o le pepa pepa mea. Le tele, o le malosi ma le faʻamalosiʻau o le fausiaina ma le sili atu o lona uiga o le tele o lona uiga o loʻo i ai i le tele o mea. Ae o le maualuga o lona tau. O le mea lea, o le sili ona lelei o le fofo mo nofoaga e lua o le lua faaputuga i le itu o le fausaga.

Fuafuaina o le numera o pepa

E fia ni laupapa na tatau ona uma? E faigofie le fuafuaina: Matou te fuafua le vaega atoa o le totonu o le puipui i le tasi itu, e aunoa ma le tatalaina. Afai o le faʻailoga e faia i le tasi vaega, ona maua ai lea o le aofaʻiga e lua (mulimuli ane, o le puipui e lua itu). Afai i le lua vaega, ona fa lea. O lenei numera o loʻo vaevaeina i le tasi '. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le oloa ma le tele o le 2500x1200 o le 3 m2. Aua nei galo e uiga i le faʻasao, o lona lelei e faʻamoemoe e faʻalagolago i le tele o le potu. A o i lalo o le sekone e itiiti ifo nai lo le 10 M2, o le 1.3, pe a i lalo ifo o le 20 M2 - 1.2, pe a sili atu nai lo le 20 M2 - 11. O le numera muamua e faʻatele e faʻateleina e lenei le lelei, lapotopoto i le itu atoa ma matou maua le manaʻoga manaʻomia o papatusi.

Auala e Filifili ai Faʻamatalaga Lautele

O vaega mai le faʻamatalaga mo Demonlilled o loʻo i le tafailagi (Taiala) ma le Faʻamalo (Rack). O i latou o le pa-foliga, faia o kapeteni. Latou paramet (MM):

  • O le Komeva vaega o le Taiala --50x40, 75x40, 100x40, Rack - 50x50, 75x50, 100x50.
  • Umi - 3000, 3500, 4000.
  • Mafiafia - mai le 0.5 i le 2.

O le tele o le oloa ua filifilia, faʻavae i luga o le maualuga o le taualuga, fuafuaina avega, ma o loʻo manaʻomia le faʻaaogaina, ma isi mea faʻamolemole faʻailoa i le taiala. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se laufanua laufanua, o le satauro vaega 8x40 o le a fetaui i le STTERCE Cross vaega (50.

E masani lava, mo le sefeina o se fale mautotogi, o le puipui e faia i le na o le 7-8 cm i luga o le faʻavaʻa o le Steel Galvanized Devives (× 50. E le lava lea o le fulufulu o le 0.5 cm ma le fausiaina o le fausiaina o le le mautonu (41 db).

E tatau ona aoina le polokalama mai le elemene 50 × 70 pe 50 × 100. E mafai foi ona e maua ni mea matutu puntunt boots - O nisi tagata atamamai e talitonu o lenei filifiliga e sili atu le lelei mai le manatu o le ea malulu.

Ma le isi, o le mafiafia o le tala faʻaupuga e taua foi. Mo le puipui i totonu, o loʻo filifilia le fausaga ia le itiiti ifo o le 0.6 mm. A e faʻaaogaina ni vaega manifinifi, e mafai e fao ona tusi pe a siiina e papatusi, le malosi o le fausaga. O ata o maketi ma oloa ua uma, ae ua le lava le malosi ma o lea e le tatau ona faatatauina. A leai e iai se lamatiaga o le ula.

  • Matou te faia le 'au mai le digwall e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga fuafuaga

O a mea ma mea faigaluega o le a manaʻomia

Mea

  1. Leo-faʻaaogaina mats - e masani lava mai minerale fulufulu (maa fib)
  2. Dampfer (faamau) lipine
  3. Ofu-fao
  4. Taula Hourge
  5. Lava-Tapping Screw
  6. Lava-Taaloga Srews (le manatu faapito) ma se ulu faalilolilo
  7. Acrylic primner
  8. Gypsum po polymer putty
  9. Faamalosia pepa fusi

Mea faigaluega:

  1. Laser ma le palu o le tulaga po o le plumom, pule, roulette
  2. Faailoga (Shopping) Coll
  3. Uafu
  4. Sikulukalaiva
  5. Seleulu mo uʻamea poʻo le tulimanu o loʻo tosoina
  6. Fusi
  7. Hacksaw po o le fauina naifi
  8. Gaoi fuafuaga
  9. Fuafuaga
  10. Punou naifi

Ae le i faʻapipiʻiina, o loʻo teuina pepa i le ...

A o le i taina, o loʻo teuina ai pepa i totonu o le tulaga faʻa-le a le mea i le ao

Faʻafefea ona fai se vaega mai le drywall e faia oe lava

Faapipiiina o vaega o Planksboard e mafai ona faʻatinoina naʻo le faʻaiuga o le "susu" galue i luga o le mea. Afai o le ea i totonu o le ea e tamaoaiga i le susu, e faʻaputuputu e papatusi ia ma mafai ona suia.

I se faʻaopopoga, latou te le fautuaina amata ona faʻapipiʻi i le taimi lava na tuʻuina atu ai le GLC i le mea. E ui uma mea uma, sa tausia i latou, e foliga mai, i le potu tele o le kasesu. Afai na latou vave faia i le potu vevela i luga ma malupuipuia i luga o le faʻavae, o le a amata ona latou faʻamago lelei, lea ua paʻu ma foliga o le puipui i luga ole puipui. E aoga le faʻatali pe a ma le 24 itula (ma sili atu - 3-4 aso), tuu le mea i totonu o se tulaga faalava, ae naʻo le alu atu i galuega autu.

Faailoga

O le laasaga muamua o le faʻailoga o le poloketi. E faatinoina le faʻaaogaina o se laser poʻo se pule i le tuʻufaʻatasia ma le lanu o le chop crd. Muamua, o le nofoaga na lomia i lalo o le folasaga ma le faitotoʻa i luga o le fola. Ma, faʻaaogaina se tagata laser masini poʻo le leo, o le faʻafesoʻotaʻi o fale e faʻasusu atu i puipui ma le taualuga.

Faailogaina i lalo o le faʻavaʻa, maeʻa & ...

O le maka mo se faʻavaʻa na faia e faʻaaoga ai le laser.

Faapipiiina o taiala

Le isi taʻitaʻiga. Ae o le mea muamua i le pito o elemene uma o le a fetuunai atu i le fola, puipui ma le taualuga, kelu o ia lava. E lua a latou galuega.

  • Tuʻu faʻalelei le lelei o le taʻiala i le faʻavae.
  • Taofia le salalau atu o le gatete mai le fausiaina o le fale, faʻaleleia le faʻafeiloaʻi.

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_7

I le fola ma puipui, pitonuu pizretal bems e tumau ma le faletalimalo-fao 6x40. O le mamao i le va o le fusiua e le sili atu nai lo le 100 cm (optimemily tusa o le 40 cm), e le gata i lea, a itiiti e tatau ona tasi le taiala. O pu e faia e le uati. Fao na aveina le sikulukalaiva pe - i le i ai o le poto masani - o le tagata lava ia. O lo latou taualuga ua fautuaina i le mauga o le taula-ulo i totonu o le muamua-tiaʻi pu.

O le faʻavasegaina o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa e mafai ona avea ma seleulu mo uamea (masini, eletise) poʻo le tulimanu lapisi. Ae ia matua sili ona mama. Tagata nonogatupe pe a uma ona tipiina ma seleulu, faʻapea foʻi ma le faʻatafunaina o ulu o le faʻaaogaina o tagata e mafai ona mafua ai ni faaletonu. E leʻi fuafuaina, e le fuafuaina le mamanu mo le faʻapipiʻiina o nofoaga, ma e mafai ona "aveese e le SPA" tamai tubercles ma lua. I le taimi lava e tasi, palu malosi o le a matua faʻateleina ai le tau le lelei o galuega.

Tu

E masani lava, o le sitepu o le faʻatutu e lagolagoina o le 60 cm. I le tulaga o le maualuga o le poloketi utaina i luga o lenei puipui poʻo le maualuga o le ogatotonu, e sili atu e faʻateleina ai le le malosi o le CHIDID. Mai le lua faʻamatalaga na faʻapipiʻi e le tasi i le isi ma faʻapipiʻi e le au patu.. Faalauteleina foi le mafai ona mafua i le maualalo o le fiafia. O mea taua e tatau ona 1 cm itiiti ifo nai lo le maualuga o le potu - mo le faigofie o le osofaʻi ma taui mo le mafai ona solomuli o le fale. A puʻupuʻu le oloa nai lo le mea e te manaʻomia, ua umi. Mo lenei, o le elemene e tasi ua totoina i se isi ma le pito i luga o le itiiti ifo i le 50 cm ma fesoʻotaʻi ma tagata taʻitoʻatasi. I le faʻavae o nofoaga o isi tagata, e i ai mafuaaga e taofi ai le faʻavaivaia ma, o le iʻuga, o foliga mai o faʻaputuputu.

O nisi Masters o loʻo faʻapipiʻiina ma le fiafia i totonu o tagata taʻitoʻatasi ma le tusia o ia lava ma le au patu. E le o le sao. O Hat o le a fesoʻotaʻi agaʻi i totonu o le potu, o le a tusia ai ma faʻalavelave i le ogalaau, lea e ono afaina ai le toe pule o le polokalama atoa. I le avea ai o se filifiliga, e mafai ona e faʻamau ai le taʻiala e tagata oe lava ia seʻia maeʻa le faʻatasiga o le faʻavae. Ma o le taimi lava e leʻi maeʻa le GLC, sitepu i le laasaga e faʻafesoʻotaʻiina latou. Ae o le a faʻateleina le taimi faʻapipiʻi.

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_8
Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_9
Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_10

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_11

Feosofi i luga o le toʻotoʻo.

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_12

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_13

O le sili sili ona lelei o le fugalaau. E faʻafesoʻotaʻi le auiliiliga i le metotia ma se punou. O ia faʻavaʻa e le faʻalavelave i le faʻaseʻe atu. Matou te faʻaopopoina lena mea e lagolagoina aʻo le i tuʻufaʻatasia e faʻatatau i le tulaga.

O le mea sese faʻapitoa o le leai o se vaega vaega o le vaega i le va o le aunuʻu ma faʻavae puipui, ova. I lea tulaga, e lafoa le leo faaletulafono. O Taiala e manaʻomia e faʻapipiʻi ai i puipui, faʻaiʻuga ma feusuaiga i le ormiscked pakete (mai le paʻu o le paʻu o le faʻamafanafanaga . I le fale fou, na tumu i mea e tumu i mea mumu e taui ai mo le soloia o sui o elemene o le fale.

Fausiaina o le Faitotoa

Tele taimi o loʻo faia e faʻaaoga ai faʻamatalaga masani, i totonu lea o pou laupapa laupapa ua tuu. E mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻi ni fata e lua i le pusa pe setiina se faʻamatalaga faʻapitoa ma le mafiafia o le 2 MM, ua tele le malosi ae talafeagai mo faitotoʻa. Luga o le amataga o loʻo tuʻuina atu mo se le fiafia o le jumbertal mai le vaega tipi o le faʻavaʻa. O le Jumper o loʻo faʻaalia i le maualuga ma le tumau i luga o fata o ia lava-ata.

Faapipiiina o le jumper

Faapipiiina o le jumper

Tautua i le taimi: Postting avanoa mo Racks manaʻomia ina ia le mafai ona paʻu soʻo i le faʻaofuina o le taʻotoga o le tatalaina. A leai e iai le lamatiaga o le talepeina.

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_15
Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_16
Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_17

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_18

O le leo lelei o le faia o mea ua faʻapipiʻi i le va o fata.

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_19

Faʻavae tumu i ulutala laʻau laʻau.

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_20

O uaea eletise e faia i luga o le uʻamea faʻapipiʻi i pipipa uamea.

Le mautonu ma fesootaiga

I totonu o fata, o loʻo iai pea pu mo le eletise eletise aʻo leʻi faʻapipiʻiina. Ua mafai ona uaea le uaea i le uaea. Pu i GCL mo PCL mo Pouvernsits Fai le uamea pale - azzles mo se sikulukalaiva.

O le avanoa i le va o fata e faʻatumuina i leo-faʻaaogaina o fala po o minerale fulufulu lapisi. Ua filifilia e faʻatatau i le lautele o le faʻavaʻa.

A o le filifiliga o le rooral fulufulu fulufulu, o le oloa e talafeagai mo se maualuga o le sili atu 40 kg / m3. Wool le maualalo le malosi ma le taimi loimata ma nofo lelei.

Faʻavaʻa o le ata o le susu teteʻe

Faasaoina le faavaa i le susu-puipuia nofoaga sima.

Atigi

A faʻataunuʻu, o tulafono nei e tatau ona mulimulitaʻi:

  • Faʻaaoga le fao o le umi umi. Fuafuaina o lenei: Up = System Maycks + Vectory + 1 cm (mo se mea sili, e tatau ona ulu atu fusi i le uamea tulaga). O lona uiga, 2.5 Cm Tepiga ma le umi o 2.5 cm, mo le lua-vaega - 3.5 cm umi, o loʻo faʻaaogaina mo se tasi-sceat.
  • A faʻaoʻo atu le faʻaliliuga o le tagata lava ia o le faʻaofuina, e manaʻomia le toso i totonu o glcs malosi i le 1 mm. Afai e te le tago i latou, o le a avea i latou ma faʻafitauli i STHLLIVadia. Afai e te mimilo i latou, e mafai ona latou faʻaleagaina le autu o le oloa, ma o le faʻafaileleina o le a le talitonuina. Taugofie auala e faʻatulaga ai le manaʻomia loloto - azzle ma se tapulaʻa mo se masani masani o le sikulukalaiva. Tomai polofesa e manaʻomia se sikulukalaiva ma faʻatapulaʻaina le loloto o afifi.
  • O le faʻapipiʻiina o le fao e le sili atu nai lo le 25 cm. Ina ia mafai ona toe faʻataʻitaʻia le ogaumu, latou te manaʻomia le fao i luga o le 1.5 cm mai le faʻailoga o le tasi.
  • E masani lava o le maualuga o le mamanu e sili atu nai lo le umi o le glc. Ma, ma se tasi-vaega trim, o ogaumu o loʻo latalata i le sterters stoed i luga o se isi maʻi. E le gata i lea, o le latalata i le itu o le itu i le 3-60 cm. A maeʻa le lua vaega, ae o elemene o le tasi o le tasi ma vaseina o le tasi i le isi.
  • Ina ia mafai ona aloese mai le foliga mai o papuʻe, e manaʻomia e tuʻua le va i le va o papatusi ma le fola o le 1 cm. O se vanu tele o loʻo totoe i luga, ma le nofoaga o le palu, e te mafaia Faapipii se liliuga o vavaeeseina.
  • Gyptum Carton ua tipiina ma se faʻapitoa Hackssaw poʻo se fausaga poʻo se faʻailoga o le faʻailoga. A o le galue ma le hacking, efuefu ma tipi o le a le talafeagai. Ma pe a faʻaaogaina se naifi - lelei ma le faʻatupuina le pefu. Peitai, e le mafai ona aveese le pito o le pito mai ie i nofoaga o o latou soʻoga (pei o le faʻapipiʻi o tekonolosi manaʻomia: o le tipi o le a le talafeagai. O pito ua aveese e se vaalele faʻapitoa o loʻo iai se tulimanu o 22.5 °. Lea e mafai ai ona e faia se fefiloi o mea i le 45 °. Afai e te manaʻomia e ogatasi le pito o le faʻasauā o le faʻaleagaina, matou te faʻaogaina le tietiega lala.
  • O le faitotoʻa e muamua tapunia uma ma se faʻailoga, o loʻo tipi i luga o fata ma jumper - e faigofie ona maua le mea talafeagai geometry. O le mea lea, o le pito i luga o le amataga o le amataga e masani ona faia i le elemene o le m-foliga foliga ina ia puipuia ai foliga mai o le tino.

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_22
Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_23
Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_24
Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_25
Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_26

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_27

Sikulukalaiva ma faʻatapulaʻa le loloto o le loloto o le faʻapipiʻiina o le tagata lava ia

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_28

Ina ia o le pepa e malolo ai, o le fao o loʻo faʻaseʻe i se mamao o le 15 mm mai lona iʻuga pito i luga

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_29

I le va o le gkk ma le fola, o le gap e alu i le itiiti ifo 10 mm

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_30

Crossding gelk ma se naifi

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_31

Faaumaina o le faitotoa

Shpalian

O le tulaga o le fesoʻotaʻiga o elemene o le mea lea o le fanua, ona uma lea, faʻamamago le palapala, tuʻu le oneone faʻaaogaina se spatila. Ole taimi lava lea, pe a uma ona fai le fola, o le a tumu le lipine i totonu.

I le taimi lava e tasi, e le fautuaina tagata atamamai e le faʻaaogaina le mesh maʻi. E le lava le taʻuleagaina o le vaega o le shhlock - o le frozen gyptum paluga e mafai ona gau ma tuʻimomomoina. Sili atu le talitonuina nai lo le faʻapitoa o se ie faʻapitoa mo Juncal.

E leai ni mea faʻasee e tatau ona faʻaaogaina mo shtroxise, ma le le faʻaseʻe manifinifi, o le a faigofie ona faʻafaigofie ma faʻateleina. I se faʻaopopoga, o le a tatau ona latou mou atu, e ese le uiga o le uiga o le mauaina o vaega taugata. Afai e iai soʻotaga i itu pupuʻu, ona e leʻi faʻamalosia ai le gcl, mai itu e manaʻomia e aveese ai le chamfer i le itu o le 20 ° i le lautele o le 0.8 cm - e leai se lautele o le a le aoga.

O le putty o loʻo faʻaaoga i luga o pulou o le tagata lava ia-tipitipi. Ona alu lea i le tini.

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_32
Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_33
Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_34

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_35

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_36

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai i ou lava lima: sitepu-e-sitepu faʻatonuga 10522_37

  • Matagofie plastersboard vaega: o aitia nei manatu ma fausia fesoasoani

O le a le isi mea e gauai atu ai

  1. I totonu o faletusi o loo fefinauaʻi i taimi o le fausiaina o faʻavase-ma-apameu. O nisi master e talitonu o le faʻapipiʻi e tatau ona ave i luma o le liligiina o le laʻei (puipuia le mea mai le suavai paluga i le polythyne o ata), isi pe a uma. SP 163.1325800.2014 "Fausiaina ma le faʻaaogaina o le Drywall ma Gypsum-File Crees le leoa i luga o lenei. Peitaʻi, o tagata gaosi oloa e le tutusa ai le fautuaina e faʻaputuputu i le masini o le faʻamaeʻaina o fola, ae ina ua maeʻa le faʻasologa o gaioiga susu uma. O lona uiga, na sasaa mai ai le fatu fatu ma mea leaga, ona amata loa loa lea ona faʻamalamalamaina le fauina o vaega o totonu.
  2. O se vaega pito i luga o le atunuʻu i totonu o le atunuʻu, aemaise pe'ā vevela i le faʻalavelave, le faʻaaloalo i soʻotaga i luga o soʻotaga ona o le susu mata. Ae afai e te faʻaaogaina le maualuga-lelei spit ma faʻamalosia lipine, paʻu o le a faʻaititia ai.
  3. Ina ia faʻaleleia atili le faʻafitauli o le faʻafitauli, e mafai ona e faʻaogaina ni vaega faaopoopo o le lau o le laʻau o le agglomerate ma le mafiafia o le 3-4 mm (faʻaopopo le mafiafia o le suega o le 12.5 mm faaleleia le pisapisao Faʻaititia e le 2-3 DB) pe faʻaaoga se faʻaluaina le faʻavasegaina (faʻaopopo 5-6 db).

  • Vaega i totonu o le fale laupapa: 3 ituaiga ma fautuaga mo le fausiaina

Faitau atili