Manatu mai i totonu o le vaʻa e mafai ona faʻataunuʻuina i lou fale

Anonim

E leai se avanoa i luga o le vaʻa o loʻo faʻatapulaʻaina, ma e faʻamalosia ai sui e fausia ai le erogonomic ma aoga. E mafai ona aoga a latou mea i tagata e umiaina tamaʻi potu taʻitasi - ia i latou e talisapaia le sikuea sikuea mita.

Manatu mai i totonu o le vaʻa e mafai ona faʻataunuʻuina i lou fale 10534_1

Kamboz umukuka

Afai e iai sau tamai umukuka, pe manaʻo e faʻailoa le umukuka i le tamai avanoa e pei o se auala (pei o lenei poloketi, poʻo se filifiliga umumela I tala fai potu, o le va o le va o puipui e lua ua na o ni nai sitepu, ae ua lava foi masini teuina. I luga o le lima tasi lima, o le fufuluina e mafai ona o maua, i le isi - o le ogaumu. O le puipui lona lua atonu e le o, ma le sone o le kuka ma se ogaumu e mafai ona fausia i totonu o le umukuka i le motu.

Manatu mai i totonu o le vaʻa e mafai ona faʻataunuʻuina i lou fale

Ata: Instagram @mustard_terrace

O le vaʻa o le vaʻa e masani ona faʻaoʻo atu i nofoaga faaopoopo o loʻo lalafi ai i le tulimanu sofa, ma i le lotoa o le umukuka. E mafai ona e faʻaogaina lenei togafiti pe a fai o oe o loʻo fuafua i nisi taimi e valaʻaulia malo, ae e iai sau avanoa mo le umukuka-fa 'oti.

Manatu mai i totonu o le vaʻa e mafai ona faʻataunuʻuina i lou fale

Ata: Instagram @ fighoublefish

Potu moe ma le teuina lelei

O loka pusa i luga o le vaʻa o loʻo i ai i soʻo se mea e mafai ai: i le taumatau ma le agavale o le moega, i lalo o le moega. O moega lava i latou e mafai foi ona gagau. Ma le faʻapipiʻi o fata i tafatafa o moega e mafai ai ona e faʻaaogaina e pei o se laulau faigaluega ma faʻaaoga le laptop.

Manatu mai i totonu o le vaʻa e mafai ona faʻataunuʻuina i lou fale

O se faʻataʻitaʻiga o le potumoe i luga o le vaʻa. Ata: Pavaria-yachtbou.com.

Faʻaaogaina se laʻau i le tini

Tapēina o loʻo taugata tele. O le mea moni, tatou te le o talanoa e uiga i kapeneta tuai, ae o le faʻamaeʻaina o le faʻaaogaina o le tele fafie, masani lava i lanu uliuli.

Manatu mai i totonu o le vaʻa e mafai ona faʻataunuʻuina i lou fale

Ata: Instagram @internitbystevise

Taumafai mo le saogalemu

O lenei vaega e aoga pe a fai e te maua ni fanau laiti. I luga o aʻa, O faʻamatalaga uma e tatau ona faʻasaʻo lelei, e leai se mea e pa'ū, ma faʻamamafa o meaasina taumafai e aloese. O loka uma loka ua loka i luga o le ki. Faitotoa e masani ona faʻaaoga e faʻalavelaveina ina ia latou le fuʻa i le taimi o le afa. I le auala, pe faʻapefea ona puipui le faitotoʻa i le fale ma se tamaititi, ua uma ona matou tusia i lenei tusitusiga.

Manatu mai i totonu o le vaʻa e mafai ona faʻataunuʻuina i lou fale

Ata: Instagram @Daigers_of_insta

Uncrupfutive lanu Gamma

Manaia le kofe, begue paolo, e masani ona faʻaaogaina i totonu o le aufaila i luga o le au vaʻa, fausia se lagona faʻamalieina i latou e umi se taimi i totonu o se taimi tapunia i totonu o se taimi tapunia O sea Gamma e atoatoa mo le potumoe o loo e fuafua e sau ai mo le moe.

Manatu mai i totonu o le vaʻa e mafai ona faʻataunuʻuina i lou fale 10534_7
Manatu mai i totonu o le vaʻa e mafai ona faʻataunuʻuina i lou fale 10534_8

Manatu mai i totonu o le vaʻa e mafai ona faʻataunuʻuina i lou fale 10534_9

Ata: Instagram @MABIBIMINIFIFE

Manatu mai i totonu o le vaʻa e mafai ona faʻataunuʻuina i lou fale 10534_10

Ata: Instagram @claaulberaltanquitEura

Laina curved

Faatufugaga fausia laina curved i totonu (i luga o le totonugalemu, i vaega, i vaega, podium), "gaoi" avanoa, ma vaaia. Ae mafai ona e faʻaaogaina faʻa 'alofiʻu atu pepa i meafale faʻatumu, pe a faʻaaogaina e ala i le faʻaaogaina, o le a aumaia le avanoa e le aoga ai ma le uluaʻi tulaga.

Manatu mai i totonu o le vaʻa e mafai ona faʻataunuʻuina i lou fale

Ata: Instagram @Bavaria_yachts_Icegaction

Fausia-i lamepa

E masani ona matou fai mai o le faʻaaogaina o le pau le mea o le moli o le moli masani o le moli masani i luga o le totonugalemu o le taualuga, le le mafai ma e le foliga lalelei. O le fausia-i le pito i tua e sili ona fesoasoani i le umukuka, o fea e tatau ona e tulaʻi ese ai le sone i luga o le tino gaʻo, vavaeʻese le gaʻo ma kuka. Tasi moli ma o le a mautinoa e le o le fetaui. I le potumoe, ona le faia foi e aunoa ma ni moli ma mulimuli e malamalama i ata. Aua le lafoaia lenei mea.

Manatu mai i totonu o le vaʻa e mafai ona faʻataunuʻuina i lou fale

Ata: Instagram @home_Dstign

Faigofie mea faigaluega

E masani lava, o lenei metotia faʻaaogaina i luga o le vaʻa, o loʻo faia ai le sitaili i totonu: O mea uma e filifilia i 2-3 lanu, mo se faataʻitaʻiga, lanumoana, lanumoana ma pipili. O le a mafai ona ou fetaui ma lenei, maʻea se tamai potu moe poʻo le faletaele.

Manatu mai i totonu o le vaʻa e mafai ona faʻataunuʻuina i lou fale 10534_13
Manatu mai i totonu o le vaʻa e mafai ona faʻataunuʻuina i lou fale 10534_14

Manatu mai i totonu o le vaʻa e mafai ona faʻataunuʻuina i lou fale 10534_15

Ata: Instagram @fmischitrietura

Manatu mai i totonu o le vaʻa e mafai ona faʻataunuʻuina i lou fale 10534_16

Ata: Instagram @Mycozynantime

Faitau atili