Faʻafefea ona fai se malaga mai le faʻafitauli: 8 o manatu o le 8

Anonim

E mafai ona faia ni potu se tolu tolu tolu? Matou te iloa lena ioe. O nisi o auala o le a manaʻomia ai se pepa malamalama lelei, aʻo isi e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le mumu lipine ma le faamaopoopo. Matou te faamatala pe faapefea.

Faʻafefea ona fai se malaga mai le faʻafitauli: 8 o manatu o le 8 10554_1

1 Fai le toe faia

O se auala mautinoa e fai ai le tolu-potu potu mai le tasi-potu fale mautotogi - toe fausia. Afai e manaʻomia ma le faʻatasiga o puipui e le gaogao, e moni lava le tuʻuina atu i le vasega, e faʻamalamalamaina ai le tele o potu ma faʻalautele le umukuka, liliu i le umukuka, ma liliu i le umukuka, ma liliu i le umukuka, ma liliu i le umukuka, ma liliu i le umukuka, ma liliu i le umukuka, liliu i le potu o le umukuka. Manatua se mea, e oʻo lava i se laʻititi le lelei o ia lava e noatia i le faamaopoopo. Ma au aia tatau i le mea e amata ai le aia tatau a le tuaoi - o lona uiga e le mafai ona faia se mea i le afaina ai o le fale o le fale) .

  • 10 le manino auala e fai ai se tamai potu sili atu

2 Fausia se vasega ma se gagau

O se tasi o tali mo se leo tele o le vaevaeina o le tasi potu i 2. O le tolu o se potu ola, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le umukuka pe mautu, i le alavai. Ina ia mafai ona vaeluaina le potu i le 2, ua lava le fausia o se vaega mai le drywall. Ae o le mea lena i itu uma e lua sa i ai se moli masani, e aoga i le faʻaaogaina o le taliaina ma le mageso - e masani ona faʻaaogaina e matou ma tagata mamanuina.

Pepelo ata

Ata: Instagram Nagoorya17_zerkalnanalianabribri

  • Faʻafefea ona fetaui lelei mea uma i le Odnushka i le 40 sikuea mita. M: 6 Faʻataʻitaʻiga moni ma malaga

3 Faʻaaoga zogle e aunoa ma le toe faʻaleleia

Metotia o le zong potu mo le tele sone - seti. Nei Nesuch Steels, ma Ormisium, ma pupuni, ma le mimilo ma le atoatoa poʻo le eseʻese lanu. Faʻaaoga se tasi o latou. Afai i le Oddnushka E i ai le potu tele tele - mai le 20 mita, e mafai ona vaevaeina i totonu o le tolu sone - 2 potumoe ma se potu e ola.

Zoning e aunoa ma le toe faia o ata

Ata: Instagram Pavelalekseevdegn

4 Tuu le meafale Transformer

O le moega i totonu o le potu o se tasi o sili ona lauiloa faʻataʻitaʻiga o transformers. Afai e te faʻaaogaina i le Oddnushka, e mafai ona le fiu i le moega atoa poʻo le lua e lua e lua. Ma o meaafale o le transformer o le a fesoasoani e faʻatulaga le ofisa i le tulaga ese. O lea e mafai ona e liliu atu i se tulaga faʻaleleia atili e aunoa ma popolega i le toe faʻalelei.

Faʻafefea ona fai se malaga mai le faʻafitauli: 8 o manatu o le 8 10554_6
Faʻafefea ona fai se malaga mai le faʻafitauli: 8 o manatu o le 8 10554_7
Faʻafefea ona fai se malaga mai le faʻafitauli: 8 o manatu o le 8 10554_8
Faʻafefea ona fai se malaga mai le faʻafitauli: 8 o manatu o le 8 10554_9

Faʻafefea ona fai se malaga mai le faʻafitauli: 8 o manatu o le 8 10554_10

Ata: Instagram Zossies_ackil

Faʻafefea ona fai se malaga mai le faʻafitauli: 8 o manatu o le 8 10554_11

Ata: Instagram Zossies_ackil

Faʻafefea ona fai se malaga mai le faʻafitauli: 8 o manatu o le 8 10554_12

Ata: Instagram Zossies_ackil

Faʻafefea ona fai se malaga mai le faʻafitauli: 8 o manatu o le 8 10554_13

Ata: Instagram Zossies_ackil

5 Fai se potu malolo i le umukuka

Ioe, o le auala sili ona manino i le "Propatate" Space o le faʻatuina lea o se potu malolo i le umukuka. I le aso nei odnushki, e moni lava, e seasea lava le umukuka i lalo ole 9-19 sikuea. E matua moni lava le fetaui i se tamai sofa ma le televise pe tuʻufaʻatasia ma se vaega o le 'ai.

Potu malolo i le umukuka ata

Ata: Instagram Depigner__ffiture

6 ulufale i le auala

I le aluga o le alatele, e moni lava le faʻalauteleina o le potu malolo e suʻe i le lua, pe tuʻu se potu malolo iina, o le taʻele i le nofoaga e nofo ai. O le isi filifiliga o le faʻalauteleina o le umukuka i le aluga o le auala e ala i le fesoʻotaʻi ma le nofoaga o nofoa. O le tali e faʻalagolago i le muamua fuafuaina o le fale mautotogi o le fale mautotogi.

Umukuka nai lo le carridor ata

Mamanu: Margargata Regin ma OKana Muratova

7 Faʻapipiʻi le Loggia

Ma faʻavasega se tasi o le sone i ai - e mafai ona e faʻaliliu le potu malolo iina, fai se potu malolo lona lua poʻo le vasega pepe (pe a faʻatagaina oe e sui le umukuka). O se taua taua o le faʻapipiʻiina faʻalilolilo naʻo le loggia i le fale mautotogi. O le polky o se vaega o mea totino, o lea la latou tuʻufaʻatasia e faamaopoopo sili faigata. Ae afai e te alu i fafo le sini, ua matua moni lava.

Loggiia ata

Ata: Instagram Aistassia_Gvozd

8 Suiga o potu

I Polofesa o Tagata Faigaluega, e masani lava ona mafai ona vaʻai muamua i le potu malolo o le potu malolo i se potu e le o nonofo ai - mo se faʻataʻitaʻiga, o le potumoe i le potumoe i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le moega. Afai o iai sau foloa mulimuli poʻo le vice forsta, o le muamua o le tasi o le faʻaʻoleʻole mafai ona faamaopoopoina le toe fausia. Manatua o soʻo se mea e toe totogiina e tatau ona faʻataʻitaʻia faʻamaumauga ma ina ua uma ona ave i totonu o fale. I le itu tau itu, e le aoga le amio - pe a latou mumusu i le toe fausia, o le a tatau ona e toe faafoi uma puipui puipui.

Potumoe i le umukuka ata

Ata: Instagram Arelina_arch

Faitau atili