8 talosaga ma metotia mo le atinaʻeina o se lagona lanu

Anonim

O nisi e talitonu e mafai ona atiaʻe lagona o lanu lanu, - o le taua lenei tusi. O le asō o le a matou aoina muamua ma taʻu mai ia te aʻu le mea e fai e pamu ai le mafai ona pikiina lanu.

8 talosaga ma metotia mo le atinaʻeina o se lagona lanu 10556_1

E tele taimi e te lagona ai o le lagona o le lanu, pei o se musika musika po o le "Congeneral Greemacy" le mafai ona aoaoina. Peitai i totonu o fomaʻi poʻo loʻo E lofia ai se isi manatu lea i lenei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le taʻutaʻua taʻutaʻua ma le tusitala o le lanu o Tuisha Guilde o loʻo faia ni matou lava malamalamaaga o le lanu e tatau ona e faʻaaogaina.

8 talosaga ma metotia mo le atinaʻeina o se lagona lanu

Ata: Pxxabay.

E amata i, matou te faʻamatalaina le lagona o le lanu. O le tomai lea e piki ai lanu ina ia le tipiina le mata ", o le taleni e ese mai i le tele o lanu, o le agavaʻa e maua saʻo i le lanu o le TONES? Lua, lua, ma lona tolu. Peitai, masalo, e leai ni tagata o loʻo iai nei tomai atoatoa ua atiaʻe i le tulaga tutusa lava. I mea uma, matou te le faʻaaogaina nei mea uma i taimi uma. O le ae filifilia le tomai e te manaʻo e faʻaleleia atili ai, ma o leʻa faʻaaoga moni, ma tuʻuina atu i lenei taimi. O talosaga i lalo ole a fesoasoani ia te oe.

Mobile talosaga mo le atinaeina o se lagona lanu

Lanu paso.

O se taʻaloga faigofie e te taʻalo ai. Na te aʻoaʻoina i lena siama e tutusa lanu e foliga mai ua matua ese lava i totonu o siosiomaga eseese. E moni, i le tulaga faigata, o lanu o le lanu ua matua faigata lava, ma aʻoaʻo ae faʻateleina le pupula o le pupuni.

Sii mai i le Google Play

E faapena foi le talosaga Ou te fiafia tele. Na faʻaopopoina musika i le tele o tagata faʻaaoga.

Fefiloi.

Sili ona eseese, ua faʻatusa i le taʻaloga muamua, taʻaloga. E manaʻomia le tuʻuina atu ina ia atili ai papaʻu lanu, ma mea fou e tupu atili ai.

Sii mai i le Google Play

8 talosaga ma metotia mo le atinaʻeina o se lagona lanu

Ata: Google Taalo

Lanu fealofani.

O lenei talosaga faʻatagaina oe e te iloa lanu i le ata ma aoina le lanu lanu mai ia i latou. E mautinoa na e iloa tala e uiga i auala lanu o loʻo faʻaaogaina i faʻailoga lauiloa ma ata TV. O lenei ua mafai ona e faia se paleti e oe lava.

Sii mai i le Google Play

8 talosaga ma metotia mo le atinaʻeina o se lagona lanu

Ata: Valivali fealofani

Ata e numera

I le fesoʻotaʻiga e mafai ona e mauaina le tele o talosaga mo lau telefoni ma le laulau, faʻataga e tusi ata i numera. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le lanu. E i ai le avanoa e vali ai le leona poʻo le pepe tuusao i luga o le telefoni, filifili filifili i luga o lanu talafeagai. O iʻuga e mafai ona puipuia ma faʻamalosia e vaʻai ai i latou alualu i luma. E mafai ona e download lau ata, ma o le talosaga o le a pala i luga o lanu.

8 talosaga ma metotia mo le atinaʻeina o se lagona lanu

Ata: Google Taalo

Faafaigofie metotia mo le atinaeina o se lanu lagona

Faasaoina o Fetavali Faatafugaga

Maua se api tele i lea o le a outou faatupu otiga mai mekasini a faatasi ma oe e pei o pulega, po o le na tausia i latou i se faila i luga o se komepiuta pe afai e te manao tekinolosi faafuainumera. O le filifiliga o fesoʻotaʻiga lautele e talafeagai foi, pei o le laupapa i le pala pe filifilia i le Instagram. O le mea autu o le vaʻavaʻai lea i taimi uma, ia aveese mai ia i latou le mea na ou totini, ma mafaufau lou alualu i luma, faʻaeteete i le tele o taimi e masani ai - mafanafana pe faʻafefe pe faigofie.

8 talosaga ma metotia mo le atinaʻeina o se lagona lanu

Ata: le le mafai.

Atavali

Manatua pe faʻafefea ona aʻoaʻo se lanu malamalama i aʻoaʻoga tusia a tusia ma iunivesete. Tamaiti aʻoga faʻatumu ni sikuea gaogao ma faʻamalama latalata i le tele o vasega i le laina, ona umi lava lea o le olaga. O lenei gaioiga gaioiga e tatau ona aumaia fua pe a e le mafaufau i le auala. O lea e le tupu lenei mea, saili mo le faia o oe lava mea mananaia (mo se faʻataʻitaʻiga, tusi lou potu naʻo le 3 lanu), faia ma uo pe faia e 10 minute i le aso 10 o le aso.

Suesue o le manatu

O lenei metotia o le a aoga pe a fai o oe faʻatasi ma le faʻatinoga gaioiga faʻamatalaina i luga - ata poʻo tusi lesona filifilia o lanu. I se faʻaopopoga, e aoga le avea o ni sui lanu i lou ulu, manatua igoa o paolo, sailiga ma faʻalelei i le manatuaina o le fiafiaga o tuufaatasiga.

Mo le masani ai ma le talitonuga, tusi "autu o le lanu" o le lanu, "lanu" o le paʻu o le gagana, "lanu ma le laina i le vaalele" , "Dout Box" Trishi Gide.

Faitau atili