Faʻafefea ona o loʻo tuʻisiina meaafale i totonu o se tamaʻi potu: 11 faʻataʻitaʻiga

Anonim

Saili mo fofo o le a fesoasoani e sefe ai sikuea mita, ae fai i totonu le aoga? O o matou fautuaga ma faʻataʻitaʻiga o le a fesoasoani. O nisi o nei meafale o mea moni e moni lava e fai o latou lava lima, ae o isi e le faigata ona maua i le tele o maketi maketi.

Faʻafefea ona o loʻo tuʻisiina meaafale i totonu o se tamaʻi potu: 11 faʻataʻitaʻiga 10560_1

1 fai se mea taua

O lenei fofo e mafai ona faʻaaogaina i totonu o se ala savali poʻo le alatele mo le teuina o faʻailoga aoga (ki, o matatioata, mea laiti). E le masani ai, ma puʻupuʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei faʻatasi i le ituaiga o le fusi o le sitepu ma pessis e faia ma o latou lava lima. Ae e mafai ona e faʻaaogaina ni fetuʻulu laiti. E tutusa filifiliga o loʻo i le vaega o le tele o le tele o le a le fiafia.

Faapipiiina le ata

Ata: o le paolo o le poto-mata.

2 Faʻaaoga mini tu nai lo le laulau kofe

I tamai potu malolo e mafai ona e faʻaogaina se olaga o le ola. Afai e leai se avanoa mo le laulau kofe, fai se mea se tasi e tu i luga Sofa poo Tai o ki. E faigofie ona tuu se ipu po o se tioata ma se vai inu pe tuu se mea.

Mini sofa tu

Ata: Francisitmoo.com.

3 ulufale i le stare proce

O le isi manatu mo se tamai potu o le faia o se faamafanafanaga mo le sofa. E mafai foi ona fai ma fale talimalo - mai pusa laupapa po o le fale pallets. Ma o se manatu lelei lea mo le paketi o le fale.

Tuu i tua o le sofa ata

Ata: o se mea o iai.com.

4 Fai se laulau puipui latalata i le moega

I tamai potumoe e masani ona le teena se moega atoa - o le filifiliga e tatau ona fiafia i se maloloina maloloina. Peitai mai le laulau a moega o le moega, aua e faigofie lava ona suia i latou o le puipui o le puipui.

Ata Taaloga Ata

Ata: Priggreennotebook.com.

5 Faatautau le Spopter Shelves-Rail

O le a latou fetaui i le avanoa i fafo atu o le faitotoa. I luga o se faigofie e tausia ai tusi manifinifi a tamaiti, o se faʻaputuga o pepa laupapa poʻo ni mau e fai ai papatusi i le umukuka.

Vaapiapi o ata o ata

Ata: Yellowblisroad.com

6 Faʻaaoga meafale 2 i le 1

Meafale ma teuina o faiga - lauiloa chip o tagata laiti fale mautotogi. Ae o mea e ono faia e tasi lava le faia o galuega e le masani ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei pou e mafai ona avea ma laulau. E talafeagai le faʻaaogaina i tamaʻi potu malolo.

PUF 2 i le 1 ata

Ata: Crateandbarrel.com

7 filifili fofo tele

Afai e tatau ona e faʻatauina meaafale i totonu o se tamai potu, ina ia mafai ona sefe mea eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei faʻatasiga mo le ala savali. Skates fetaui iinei. Lelei le manatu mo i latou o loʻo sailia ni taʻaloga taʻaloga o mea taʻaloga i totonu o fale mautotogi.

O le tele o ata ata

Ata: Olajemma.E.E.E.

8 faʻaaoga meaafale faʻapipiʻi

Ma e faigofie tele ona teu i fale mautotogi. E tele taimi, o le mataupu mafaufau "ua faʻasao" e faʻaaogaina i nofoa, ma e taʻuamiotonuina. O fea e tatau ona tuu ai le tele o le 4 ni nofoa i totonu o se tamaʻi fale, aua le taʻua le mea moni o le a lelei e maua le alavai i le taimi o le taunuu mai? Nofoa ma nofoa e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le tasi i le isi - le filifiliga na faasaʻoina le tulaga.

Pupuga ata

Ata: Olajemma.E.E.E.

9 Faʻaaoga le tatalaina o le teuina

O le manatu mo i latou e leai se avanoa mo se Kapeneta atoa - o le raw ma tatala fata. O le filifiliga lelei mo tagata e ona o le tagata

Tatala le teuina o ata

Ata: Olajemma.E.E.E.

10 Ulufale Nshi.

E mafai ona latou faʻatulaga ni meaʻai lelei, tuu le moega o le ulu, saili se nofoaga mo le kesi - ma sili atu.

Ulufale Nichhe ata

Ata: Olajemma.E.E.E.

11 Faʻaaoga laulau gagau

O le fou fofo mo avanoa laiti o le fesuiaiga o fofo i le lautele ma le pig laulau aemaise. E mafai ona faʻaaogaina i totonu o le umukuka o se sui mo le vaega atoa o le tuʻufua o le vaega o le 'ai, ma tuʻu i totonu o se potu nofomau mo le faʻatulagaina o fale faigaluega.

Paʻope laulau ata

Ata: IKA

Faitau atili