Sulu i luga o pa o le stalnin

Anonim

I lenei vaega, o le tagata mamanu i luga o le faʻatonuga o tagata e ona le avanoa o loʻo fuafuaina i le sitaili malosi o le LOFT. Ile faʻagaeʻetia o le tolopoina o le fale ma sa leʻi suia e le falelaau, ae na latou filifili e faʻaauau pea ona galulue ma le Tusitala, le mea moni o se isi itu.

Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_1

Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_2
Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_3
Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_4
Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_5
Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_6
Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_7
Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_8
Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_9
Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_10
Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_11
Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_12
Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_13
Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_14
Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_15

Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_16

Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_17

Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_18

Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_19

Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_20

Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_21

Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_22

Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_23

Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_24

Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_25

Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_26

Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_27

Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_28

Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_29

Le mafaufauina liliu

O le potu malolo o le umukuka o se lelei fefiloi o ituaiga eseese. O mea masani e puleaina ai le paso: Triptych ma Pamal Sina i luga o le Piliki Wall, decotives aluga, ma le puipui i le autu o dandeness

Alualu i luma, o se fale faʻaeleʻalealoa gaioiga o loʻo i totonu o le fale o le maoaʻe, o se umukuka o mea taua, potu teu fale, faletaele ma le faleuila. O manaoga masani o tagata muamua na avea o se shechen umukuka-ola potu ma lua potu moe. A o le ata o loʻo iai nei, o tagata uma o le aiga na filifili e United: E tatau ona avea ma se faʻavasega ma se amio malosi - LOT.

O le taualuga i le fale aʻe i le lalolagi atoa o loʻo faaputu mai, ma le lapoʻa. Faafetai i lenei, o le taualuga e foliga mai salu.

Le mafaufauina liliu

Ina ia puipuia pa, sa aofia ai le umukuka i fasi ipu agisi. O le vaʻa o le poletivin connedward ma le kolisi komiti na tuʻuina atu ai se tumini o le tumpininu o le o le nana

Toe faaleleia le galuega na amata amata i le faʻafuaseʻi o vaega tuai. Fausia fou mai i piliki foliga. Ina ua fausia, o le lanu o le tali mumu na filifilia lelei: Na taua lona toe vaai atu i le maso. Ina ia le efuefu le piliki, o puipui na ufitia i le matua tele.

Le mafaufauina liliu

Ata i totonu o le potumoe - o se kopi o le galuega a le tasi o le a le tagata Amerika. O le uluaʻi mea e taugata tele, o lea na faatonuina e le au vaʻa le aliʻi o le Lusia ", o loʻo ia faia i luga o le auala

Talu ai na foliga mai e laititi le umukuka i tagata faʻatau, ua suia i nofoaga ma le potumoe tele. O le a tatou faaleaogaina lea e ala i tulafono, o ia faʻamaonia e faʻatagaina pe a fai o le fale mautotogi i luga o le fogafale muamua poʻo luga o le lona lua, o loʻo iai nofoaga e le o se nofo ai. O le fale mauto, o loʻo faʻaalu i luga, o loʻo i luga o le fogafale lona lua i luga o le nofoaga faʻatau, faʻapea foʻi ma lona toe faʻatulagaina e talafeagai. Na talia e tagata na ave le faatagaga i suiga uma i pulega talafeagai.

Le mafaufauina liliu

O le potu o le teine ​​e iai le mafanafana o le tulimanu - o le vaivai o le tino ma le aluga na taoto i luga o le lautele o le faamalama. Ina ia tapunia iinei na saogalemu, le laulau na faia e okaina, faʻataʻuina atu le faʻatauvaʻa i le malosi o le mamanu

Ma, ina ua toe fausia i potu sili ona sipai, o se potu-pusa-ola ua uma ona faaauupegaina. Ma i totonu o le fale o le umukuka - o le matua potumoe, o le a le faletaele o le faletaele. Na faʻaau mai o ia i le nofoaga o le faleuila, faʻafesoʻotaʻi le vaega o le potu tele ma le faletaele.

Le mafaufauina liliu

O le atoa o le faletaele e teuteuina i lanu pupula, o fasi faaputuga i luga o puipui e faaaofia ai le fogafale. I le faletaele o matua, o le tasi o puipui e leʻi maeʻa, o le a le i le piliki i le vaʻai, o isi mea na faʻataʻitaʻiina e le lapoʻa-mamanuina o le sima

Moega i luga o le podium

O le moega i le potumoe o le potu o le potu i luga o le podium, na fausia mai i poloka vai. O lenei mamanu o loʻo fuafua e le mafai ona faʻatusatusa i le monolithic. Muamua lava, o le faʻapapa o le taualuga sa faʻafefe lea o le malulu o le faʻavae. Ina ua uma lena, na faaofuina Klule ma poloka na oofusia i totonu. O le sui i le va o poloka ua misia foi le glue. O lea, na fausia le podium ma le maualuga o le 60 cm. O lona pito i luga na tulaga i se fofo ma le susu e tutusa tutusa o le stab lugala. Mai luga, o le totoina o se vaipuna ma se auala tupeʻa sa tuʻuina i luga o le laupapa laupapa. O le itu ma pito o itu o laupapa na tapunia e P-ata ata.

Le mafaufauina liliu

Potumoe

Ua uma ona pipii i le taimi na taina ai le taimi na manaʻo ai, pei o se fale mautotogi na faʻatau mai se fale mo tulaga le mautonu. O tagata fou e nonofo latalata i le sitaili o le LOFSE, ae latou te manaʻo e aumai o elemene mafai ona faamāina ai lona malosi, ia faia faʻatasi totonu. Na fautua mai le tagata mamanuina o le faʻaopopoina o se faʻaititia o le shrokes stroke i le tulaga ma faʻavasega viʻiga. O le faʻatulagaina o suiga o suiga - O tagata e na nonofo ai na manaʻo e faʻatautaia se tamai potu pagatia. O lea, i le itu o le potu malolo, o se potu ese ai ma se isi aulotu na faʻamaufaʻailogaina.

Le mafaufauina liliu

Potu malolo - umukuka

Faaliliuina umukuka

A feoai le umukuka i se potu nofomau, na suia le ogaumu kesi i se eletise eletise eletise ma se fale kuka. Mo lenei, o le fale mautotogi na motusia mai le kesi sapalai - o le faʻaaogaina o le kesi na poloka, na tipi ese paipa mai le lautele o le kesi o le kesi kesi. Mo mea aoga eletise, sa manaʻomia faʻatagaina mo isi mana - pei o le tele o potu faʻafiafia ma mea i kesi, e le lava le mana. O le poloketi fou a le au paketi faʻapipiʻiina ma toe faʻaleleia o le fale mautotogi na malilie i ai faʻasologa talafeagai. Ua maeʻa ona suia atoa le laʻau o le laʻau o laʻau o Warinatu. O le tagata tafafao mai fafo sa le fiafia i ai ma faapipiiina fou. I le faaiuga o le galuega na latou mauaina uma pepa talafeagai i le faʻatulagaina o se fou eletise fou faʻapipiʻi.

Le mafaufauina liliu

Teine teine

Mo tagata muamua na ona, matou faia se LOFK SOFT. O tagata e lua na manaʻo e faʻavaivai le le fiafia o le galuega alamanuia e ala i le togi o auiliiliga. O lea la o le Eractic Unitai Fanau. Ole mea lea e iai le faʻamalosi tino e leai se faʻataʻitaʻiga, ma se taimi e tasi, ma se faʻaletonu o loʻo i ai, e i ai le tulaga lamatia o le a le aunoa ma le tatau ona suia le eckickic faing i se pepe. E taua tele na o auiliiliina uma faʻamatalaga ma le tasi i le isi i le lanu ma le tino. Matou te tuʻufaʻatasia i totonu o le LOFO aitema i le agaga o le siʻusima ma faʻamalosi meafale o fualaʻau faaonapo nei. O le pepa puipui ma se ata tele na manumalo ai i latou e masani ai ma le saua piliki piliki.

Oskana Salberg Vachnadzeze

Tagata mamanuina, tusitala tusitala

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Sulu i luga o pa o le stalnin 10578_38

Designer: Oskana Salberg Vichnadzeze

Matamata i luga

Faitau atili