Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o le tautua o le alavai o alavai: o le mutia ma le tausiga tulafono

Anonim

O le taualuga o alavai e masani ona tofo i uta maualuga, ona o le vevesi o le taufaʻamataʻu, o soʻotaga o elemene ua faʻavaivaia ua faʻavaivaia. Matou te taʻuina atu le auala e fai ai le alavai e mafai ai ona faʻatuatuaina pe a mafai, faʻafefea ona tausi ma faʻaleleia.

Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o le tautua o le alavai o alavai: o le mutia ma le tausiga tulafono 10583_1

Lalo ifo

O le resitalaina o le taualuga o le taualuga o le taua foi o soo se fausaga. Afai e te faʻatagaina ni mea sese iinei, ona mulimuli ane ai lea o le a tatau ona fausia vaomatua. Ata: docke.

Faʻasaʻo faʻapipiʻi o le susu

O le tautoga o le tumau o le taualuga o alavai o le taualuga o le tau faʻapipiʻi. O lea e manaʻomia e aua le tolopoina, ae fuafua mo le vaitau lava e tasi pei o le taualuga o galuega, ma faʻapaʻiaina le tele o le valea. Ma ia amata i le fuafuaina o le bandwidth system.

Lalo ifo

Ua maeʻa ona tuʻufaʻatasia le sua o le zinc-titinitium o loʻo tuʻufaʻatasia ma ni fale o le fale o onapo nei. Ata: Lindab.

Fuafuaina o le faiga

Lalo ifo

O le alavai alavai o le alavai. Vaeliʻili: Viddimir Crigriatev / avega faʻasalalauga

Pe a filifilia le tele o le vaega o le 'autafa ma paipa, na latou agai atu i le taualuga. E te le o faia ni faʻafitauli o le sili ona lelei o galuega, o le tele o kamupani kamupani ofo atu o na o le lua tele ituaiga: Mo le taualuga o le 60-100 mm lautele ma paipa o le 80-150 m2 (ma le 120-150 ma 100-125 mm).

O le samasama i luga o le 8 m umi lava e faʻaaoga ai se tasi o le paʻu (tuʻutuʻuga tube) faʻapipiʻi i luga o le tasi o tulimanu o le fale. O nisi taimi e mautinoa ai le faʻasoa o le bandwidth i le tulaga o le tele o le taele, o loʻo faʻatulaga mai ai ni mea laiti, faia ni togato o le gatters i le ogatotonu i le ogatotonu.

Lalo ifo

O le suavai mai le apamemea e tumau tele, a o puipuia ai i latou i le natura oxide ata. Lelei tuʻufaʻatasia ma le tele o fale. Zinc ma Copper e le fetaui ma le tasi i le isi ona o le 'elefane eletise. Ata: Ferkke.

Faapipiiina manatu

Le isi, e tatau ona e filifili ma le auala o le faʻapipiʻiina o grooves ma sauniuniga o le faavae mo e umia (puipui).

O le faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le matau-foliga o puipui o ituaiga e lua: o le muamua na faʻaseʻe i le matagi laupapa, o le lona lua (faʻapipiʻi mai le pito i luga o le rafter , talu ai i le auala e tasi e masani ona le tausia gata o manu na tumu ma punou).

Lalo ifo

O popo ua faia i se tulimanu o le sili atu nai lo le 35 ° e faʻaititia ai le sosolo i luga o le paipa. Ata: Lindab.

Tusi faapipii i le matagi laupapa e masani ona aoga, pei ona le tuai atu i galuega taua; I se faʻaopopoga, mo mea palasitika, naʻo le ituaiga puipui e maua mai ai. Ina neʻi talitonuina le tuʻuga, o le matagi a le 'auʻaunaga e tatau ona iai se mafiafia o le itiiti ifo o le 25 mm ma le siku i pito o le ravod o loʻo i le 70 mm ma le lautele o le 5 mm.

Faapipiiina o faʻapipiʻi faʻapipiʻi o loʻo faia i fafo ae le i tauina taualuga. Ole taimi lava lea, e faigofie tele ai le faamautinoaina o le malosi ma faʻapipiʻi ni ie puipui - uamea fasi pepa mautinoa o le tafega ma le vaipuna.

Lalo ifo

O le gatters e aofia uma tulaga o le taualuga. Ata: Rinzinzinzin.

Tulaga

O le pito o le taualuga mea e tatau ona tautau i luga sili atu nai lo le ½ lautele o le mea mulimuli. I le taimi lava e tasi, e tatau ona i ai se va o le 3 cm i le va o le laina o le faaauauina o le skate ma le pito i fafo. O le sili sili ona lelei o le 4-6 mm mo le 1 p. M.; O loʻo faʻaalia le faʻaaogaina o se vai vai.

O le tulaga saʻo o le tele o le tele e sili atu le faafaigofie i puipui fetuʻutuʻunaʻi, faʻatagaina pe a uma ona faʻapipiʻi i le laupapa e suia ai le malifa o le prook ma lona tulaga o le 50 mm); O ni vaega na o loʻo avea ma faʻataʻitaʻiga, i le tele o ituaiga o Kisquasys of Megasystem ma Lindab. O le leo o puipui mo uamea gatete gatters e le tatau ona sili atu i le 600 mm, mo le palasitika - 500 mm, mo ni paipa, ma uamea) - 2 m uamea) - 2 m uamea) - 2 m uamea) - 2 m uamea) - 2 m uamea) - 2 m uamea) - 2 m uamea) - 2 m uamea) - 2 m uamea) - 2 mita

O le alavai o le gatter ma le mesh tapuni e lelei na o se matui mago matuitui. Ma le anoanoai o mamafa, o lau ma nila ma nila i le fale, ma e faigata tele ona ave uma.

Lalo ifo

I le i ai o Anama, o matamuli e faia mai ile tulimanu o sisifo. Ata: Lindab.

Tausiga ma lipea o alavai

Faʻatasi i le 3-4 tausaga, o alavai e manaʻomia e faʻaalia le suʻega. Afai o le fale e tasi-faleoloa, e le o se faʻafitauli: E mafai ona e faʻaaogaina se stpladder pe fai se masini e mafai ai ona e faʻamamaina le gutu i le pito i lalo o le taulimaina.

O tagata e ona o fale e lua-faleoloa e le mafai ona faia e aunoa ma se paleti i totonu, ma mo le sili atu pe sili atu le toe faaleleia o le a faia le vaomatua - metallic. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le i ai o le saogalemu ma ia mautinoa ia faʻaaoga le fusi saogalemu saogalemu.

E oo lava i fale fofoga o le tasi-fogafale, e le mafai ona faaeeina atu le gatter e aunoa ma ni paipa (tuʻutuʻuga paʻu): vai pau le vao ma le 'afa o le fale.

O le masani masani o le toe iloiloga e pei ona taua i lalo. Muamua, aveese lapisi ma faʻamama lapisi, e faʻaputuputu ifo i totonu o puipui i totonu o le togalaʻau, aemaise i le mauaina o le fiafia. Afai o le gatetega gatter, e le mafai ona faʻaaogaina le malosi o pulumu ma agelu.

Lalo ifo

Ina ua maeʻa 3-4 tausaga o taotoga, e faʻatalanoa ai le siakiina o le faʻaituau ma le faʻatuatuaina o le faʻamau o le fusifusia o le uroo. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Ona siaki lea o le malifa, faʻapea foʻi ma le le talitonuina o fusifusia ma faʻaaoga elemene. Afai o le faitotoʻa ua faʻasaoina, e tatau ona e faʻapipiʻi ni taga faaopoopo.

Lalo ifo

Faʻamalosi le paipa paipa, pe a manaʻomia, sui mea na faʻaleagaina. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

O soʻoga faʻatasi o vaega o loʻo faʻamaufaʻailogaina i le taualuga o bitsumen-batber coangages (mo PVC alavai mafai foʻi ona faʻaogaina ni keke faʻapitoa).

Afai o le malulu o uʻamea vaega (puipui tino ese ma le zinc ofu na faʻaleagaina i le taimi o faʻapipiʻi, o le paʻu o lala, e tatau ona iloiloina, pe a fai ua goto ma vali. Ma le faʻaiuga-i-le-oona, o le pu o loʻo mimilo ma le polyarethane, tuu se fusi mai le faʻamalosia poʻo le fibxy A faʻapea e sili atu le faʻaletonu o le 2 cm2, e fautuaina le suia o le vaega.

I le faaiuga o le toe iloiloga, o EAves e tatau ona suesueina ma mautinoa e le tafe atu le vai i le matagi laupapa. A o tulaga o susu ma paʻu, o le faʻamaoni o le taualuga o le tapaa i luga o le uamea o loʻo pipiʻi.

Lalo ifo

Gatter ma tulaga talaaga o Latttics e le aofia ai le pupuni o le fiafia. Ata: Ruplast.

O a ni mea mo alavai e filifili ai?

Le sili ona lauiloa subroptouts mai PRC ma kavalu vali papa uʻamea - na matua faʻaalia lautele i le fa o maketi.

Gaosia e tagata gaosi oloa o le tautua ola o fualaau faasaina o le 20-30 tausaga. E taugofie tele (i le averesi 500 rubles. Mo le 1 m. M. M. M. M. PROCK PANCESS) drops. A faʻapipiʻiina soʻoga o elemene o elemene o loʻo faʻamaufaʻailogaina ma le tuʻufaʻatasia o paʻu paʻu pe kelu geel. E le uaina o PVC Sporproofs, o se taua o le laina o le aofaʻiga e tatau ona faʻaalia (pei o lea, o lenei le mafai ona manumalo i luga o le aisa O le mea totino e tatau ona suia i le la.

Lalo ifo

Ata: docke.

O alalava uʻamea o le averesi tasi ma le afa taimi sili ona taugata, ae o le toe aoga foʻi i se olaga umi - pe a ma le 50 tausaga. O tagata tiga o onapo nei na faʻaaogaina e ala i le taʻimua, racks mo ultraviolet ma aua le suia le lanu mo le itiiti ifo i le 20 tausaga. Ae o faʻamatalaga o loʻomea, o le mea moni, o loʻo iai le faʻaletonu. O lea, latou te manaʻomia le sili atu le saʻo o faʻapipiʻi (manifinifi tin e faigofie ona faʻaoʻo; aua le tipiina vaega o le grinder, o le disc i le taimi o le oti, ma i le tulaga o le faʻaleagaina o le talau, e amata ona amata ona toʻilalo.

I le faʻataʻitaʻiga, o le filifiliga o uʻamea poʻo le palasitika e masani ona faʻalagolago i mea autu. Fai mai, o le palasitika o loʻo i taimi uma e le faigofie ona filifili se tasi leo ma se uʻamea uʻamea (ma lautele le filifiliga o lanu o uʻamea ua sili ona matagofie). O 'oa o le' aʻai ma le poto faapitoa o le taualuga, lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona i ai se tele o poto masani i le palasitika ma manatu o le tekonolosi o uʻamea.

Lalo ifo

E le fefe nisi o faʻamau e oʻo i le matagi matagi, ae o faʻataʻitaʻiga taugata e 2-3 tausaga sili atu taugata. Ata: Rinzinzinzin.

O le sili ona taatele tulaga o le palapala

  1. E leai se le lava o le taualuga i luga o le matagi laupapa. O le iʻuga o le masani ai o le tausuaga, o le laupapa o le 10-15 tausaga o faʻataʻamilomilo ma taofia le faʻapipiʻi o puipui o le taufaʻamataʻu.
  2. O le matagi laupapa e le mafai ona faʻamatalaina o loʻo faʻapipiʻiina i le lafitaga (faʻataʻitaʻiga, na punitia mo le laina). I lalo o le mamafa o le fale o le fale faʻatumu i le vai, na mafai ona ia malepelepe.
  3. O le pito i fafo o le vale o le le amanaiaina o le vaalele o le Bropper, a o le i ai le taualuga kiona-pi. O le iʻuga, o le ketter e faʻamatalaina ma gagau mai le taualuga o le taualuga.
  4. O le solosolo ua faʻapipiʻiina ma le ituaiga, pe faʻateleina le faapalepale o le pitch o puipui. O le iʻuga, vai ma le aisa ma aisa ma aisa o le aisa, ma i lalo o le faʻamalosiʻau o le umi o avega o loʻo i ai i le taimi mulimuli.
  5. Vaipuna o le vai. Afai e iai laʻau maualuluga, o le gutu o paipa e mafai ona caut veoge ma sisi, ona faʻatumu lea o le faʻaputu i le vai.
  6. Mo PVC faiga: o loʻo le faʻaaloalo ai i puipui. A aunoa ma le mafai ona umi le umi pe a vevela, e fai ma foliga e le aoga, e ui lava e masani ona faatino lana galuega.

Faitau atili