Epoxy glue: meatotino, ituaiga, foliga o le faaaogaina

Anonim

E faʻafesoʻotaʻi mea i se tasi fasi, o nisi taimi e le manaʻomia le faia o se uila - Ua lava e faʻaaoga epoxy keke. Sei o tatou talanoa e uiga i ana ituaiga, meatotino ma agavaa aoga.

Epoxy glue: meatotino, ituaiga, foliga o le faaaogaina 10587_1

Epoxy

Ata: Instagram Abrind

Faapitoa o le Epoxy Glue

Epoxy e manatu lautele. E sili atu nai lo ni mea eseese mai ni mea eseese. O le vaega autu o le tele o le tele o le epoxy resin. E mafai ona oʻo i totonu i totonu o loʻo i totonu o le kusi o loʻo i totonu o le geud luga, o loʻo mautinoa ai se soʻotaga mautu ma le tumau. O le kulimi o se tuʻufaʻatasiga o le EPOXY resin ma ausilanesi vaega. O latou uiga o loʻo faʻaalia i le laulau.
Faasoa atu mataupu mai le tele o le matutu e toe teuteu Vailaau Meatotino
Maaputitu Tusa i le 15% Poyamines, Anonoamis, Heroner-speorers mai Polymers, etc. Suia le tulaga o le vailaʻau mai le gel i le mautu, fuafua le malosi o le fesoʻotaʻiga
Soli 3-5% Kcelol, eseese ava 'ava poʻo le acetone Faateleina Glue Faʻatulagaina Fualaʻau
Ie mai le 50 i le 300% Powder (uamea oxide, Aluminum, Silcini), Spell Ends, tioata po o carbon fiber Fuafua uiga o mea, mafai ona faʻagaioia faʻamalosi tino ma / poʻo stabilizers
Palasitika Tusa i le 30% O le Phosphone poʻo le PHTTTALIC ACID ERTRS Fuafua le tino ma masini uiga o le paluga

O le tele o manogi e lautele, na latou faamatalaina ai faʻamatalaga i tuʻufaʻatasiga eseese ma tuʻufaʻatasiga.

Meatotino ma le lautele o le epoxy

O le faʻaʻaisa kuki o loʻo fai ai se le teʻi, tetee i suauʻu, Alkalis ma fofo. E faʻatatau i le Afloxy e ala ile Andending i Base Bases, ae e faigofie ona feʻeno i luga o le vevela vevela i le laina mai -20 i le +250 s + مان e le o se eletise eletise. O Seam e lanu, e mafai ona fasia, vali, valevale ma totoina. E mafai ona faʻaopopo vaega ni vaega i le faletalimalo vaega, lea e manaʻomia ai le faʻavaeina o meatotino fou.

Faʻafetai i nei meatotino, o le mea lautele e lautele i le tele o pisinisi:

  • Inisinia masini. Le gaosiga o mea faigaluega a uiga, meafaigaluega faʻatekinolosi, ma isi
  • Vaalele ma le cosmollictics. Faʻaola totoʻa gaosiga, faʻapipiʻi o le vevela vevela, totonu ma fafo, fonotaga o vaalele.
  • Fausiaina. Faʻapotopotoina alalaupapa laupapa mai le faʻamalosi sima, tolu-potu fale fale laupapa ma sili atu.
  • Puʻupuʻu ma ala pisinisi. Fonoina o Fiberglass Beatclosies, faʻasaʻoina vaega mai le Heterogenous mea, faʻapipiʻiina o le maualuga-utaina numera, ma isi.

Lua-vaega gelu

Ata: Instagram na faia

Tulaga ma le leaga o le EPOXY Glue

O le le fiafia o le fefiloi e faʻavae i luga o le epoxy reslins o ese, ae o latou uma e masani lava:

  • O le teteʻe i aʻafiaga o le malosi o vailaʻau, o loʻo i ai o suauʻu, penisini, e le o ni vailaʻau ma alkali. Masini ma isi vailaʻau o le fale e le faʻasalaina ai le faʻailoga.
  • Vevela tetee. Liliu le vevela e oso ai i le +250 C.
  • Mea taua. O moli mataga laiti o papa taase, leai se aoga ma olo ma olo mai le isi e mafai.
  • Tumu le susu.
  • Afāiga eseese, aofia ai mapilaina, fafie, cerece, Presterboard, ma isi.
  • Gafataulimaina o le solomuli ma le faatulagaina o le faaputuga.

Epoxy ma ni mea le fiafia e manaʻomia ona amanaia aʻo leʻi faia. O le palu e le mafai ona filifilia mo le galulue ma le naikic, polythylene, Zinc, Indcone, Chrome ma Terolon. E faasa ona aumaia ni manatu faʻapitoa e fesoʻotaʻi ma oloa. O le isi minus o se saoasaoa mautu maualuga, ina ia mafai ona galue vave ma sao. A leai, o le a le mafai ona faʻasaʻoina sese o mea.

Aeli atu epoxy

Ata: Instagram Avora_sekndanda_aktobe

Lua-vaega ma tasi-vaega kliue

O le faʻapipiʻi faʻapipiʻi o loʻo gaosia i ni pepa se lua, o latou uma o se atoatoa-unaʻia o mea.

Tasi-vaega vaega

Sauni e faʻaaoga le paluga e gaosia i le afifiina o se tamaʻi voluma. Ona o le mea moni o se mea faigata ua uma ona faʻalauiloaina i totonu o le tele, o le asilosi e amata ona pipii i le taimi lava na tatalaina ai le afifiina. Mo lea mafuaʻaga, o mea e le faʻaaogaina e galue ai ma ni lapoʻa lapoʻa, ae fetaui lelei mo sina faʻaleleia atili, ma isi

Aeli atu epoxy

Ata: Instagram mechtarelnost

Lua-vaega palu

E lua atigipusa i le afifi. Tasi ma se vaega o le tuʻufaʻatasiga, o le isi ma le malosi. Ae latou te leʻi galue, latou te manaʻomia le fesoʻotaʻi, faʻamaoni le mataituina o le faʻavae o le tagata gaosi oloa e faʻailoa ai faʻatonuga. O le lelei o mea e lua-vaega o le mea e mafai ona fefiloi pe a manaʻomia e maua se tuʻufaʻatasiga mo tele o galuega.

Epoxy

Ata: Instagram HMSTUDIO_COM_A_UA

EPOXY-faavae Glue

O le tele o mea e lautele lautele, o lea ua faʻavasegaina tuʻufaʻatasiga e ituaiga faʻailoga:

Le tumau

O le faʻapipiʻiina o le faʻafefeteina o loʻo faia i le ituaiga o vai poʻo le palasitika tele e pei o le omea. I le uluaʻi lomiga, o se gel e matua faigofie lava e faʻaaoga i luga o mea papa. O le palasitika tele e mafiafia tele, fufulu i le hermiatic tubes. Ae le i faia le galuega, ua aveʻesea, faʻamamaina le moli ma le vai ma faʻasolosolo lima. Ina ua mavae lena, e mafai ona faatatau i le faavae.

Epoxy

Ata: Instagram Oanoshop_camaro_KEMOVO

Metotia o le Curur

Faʻavae i le ituaiga o manuʻa, ua tulaʻi mai ai tufuga faʻatasi i ni vaega se tolu e eseʻese mai le fautuaina faʻatulagaina o vevela.

  1. E aunoa ma le mafanafana. O le tali e mautu i le vevela o le order o le +20 c.2 i le fale e avea ma se taimi umi, sili atu nai lo le 72 itula, vevela togafitiga, vevela togafitiga, vevela togafitiga e faʻavavevave ai le faʻagaioiga.
  2. Faʻasaʻoina o faʻamatalaga i le faʻatulagaina o le vevela mai le +60 i +120 C. Eseese i le faʻateleina o le teteʻe i le okeni-ituaiga.
  3. Mamafa-tiute vevela vevela. Mo mautu, e manaʻomia le vevela mai +140 i +300 C. Space-tetee, i ai maualuga eletise eletise.

Aeli atu epoxy

Ata: Instagram Avomobilni_magazin

Glue taumafaina ma faigata taimi

O le faʻatafunaina o taumafa e faʻalagolago i le mafiafia o le vaega lea, o loʻo faʻaaoga ma i luga o mea faʻavae. O lea, o laʻau faʻamalosi, pei o le sima ma fafie, ua faʻateleina ai mea ua taumafaina. I le averesi, tasi sikuea mita e tusa ma le 1100 g o kulu, saunia o le mafiafia mafiafia e le maualuga atu nai lo 1 mm.

O le faʻaitiitia o fua e faʻalagolago i le tuʻufaʻatasiga o le tuʻufaʻatasiga ma le vevela o le vevela. E le fautuaina le galue ma le mea i le malulu. O le sili ona lelei vevela e mai le +10 i le +30 c. ia faʻavaveina le faiga o le faʻatulagaina o le spiem glue, e mafai ona e vevela. I le averesi, o le faʻamaloloina o le suavai suamalie o le edp lau pe a ma le lua itula ma pe a ma le aso atoa. Malulu le atoa o le tele o le faigata tele vave - i le vave 10-20 minute.

Epoxy

Ata: Instagram Nal_anzhelillika78

Lautele pe faʻapitoa faʻapitoa

O le aotelega o apalai e faʻavae i luga o le epoxy e lautele lautele. Latou faʻaaogaina i le gaosiga o vaʻa, vaalele, taʻavale ma fauina. Frames i aso uma o le olaga o loʻo i ai manaʻoga. La la latou fesoasoaniga faʻamalie meaafale, mea faigaluega, mea leaga, ma ufiufi puipui ma sili atu. E faʻamatalaina e le EPOXy ni faʻasalalauga inisinia, e faʻaoga mo le gaosiga o faʻafiafiaga, faʻatauʻoaʻi, togafiti ma le tele o isi.

Lautele pulega faʻapitoa poʻo mea faʻapitoa e filifilia e faʻaaoga i aso uma o le olaga. O sea ituaiga o le EPOXX GKE e sili ona tele i manaoga.

"Taimi" mai Henkel

Lua exxy vaega e gaosia. Tasi-vaega "Epoxylin" ma le "Super Epoxy" e aofia ai lua vaega. Mo le faigofie o le fefiloi o le mea mulimuli na gaosia afifiina i le lua tui. O mea uma nei e avea ma faʻataʻitaʻiga maualuga, lea, a maeʻa le onoga, e mafai ona palapala, valiina ma le vevesi.

Epoxy

Ata: Instagram Kanstoviar_perm

Malulu o le toto

Faʻavasega faʻapitoa mo le toe faʻaleleia o mea mai le tele o faʻamatalaga. Ua faʻateleina le malosi, maualuga le saoasaoa o le saoasaoa. E tele taimi e maua ai o se palasitika tele, ae mafai ona ou i ai i le suavai pepa. Oloa o loʻo avea ma sui e ala i ituaiga eseese i lalo o igoa "Pokilipopol", "o le epoxy-aso", "epoxy-uamea".

Afuafuga edp

O loo manino na taʻua o le DEPYY-Diane mea ma Polythylene Postamine. Faʻamatala i luga o tuitusi lautele, e galue ma faʻavae eseese: ogalaau, maʻamaʻa, maʻa, maʻa, ma taai. Mauaina le malosi o le malosi i totonu o le 24 itula pe a uma ona talosaga. Faʻaolaina ma kamupani eseese i lalo o le ituaiga o le EPD, khimkontakt-Epoxytack, epox lautele.

E faamatala e le EPOXY CLee tutoʻatasi tutoʻatasi i le fale. Faʻafefea ona fai, o loʻo faʻaalia i le vitio mea.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le EPOXY Glue

Mo le maualuga-lelei vaega o vaega, e manaʻomia le faʻamaoni lelei i fautuaga a le tagata gaosi oloa. I tulaga lautele, o se aoaoga e pei o lenei.
  1. Sauniuniga o le Faavae. E taʻitaʻia e le oneone, kisoo mai le leaga ma le pefu, demut. O le iʻuga o loʻo faʻaogaina i le fale mo le deving.
  2. Sauniuniga o le faʻapipiʻiina. E le tatau ona sauni se tasi vaega o le vaega o le vaega. Lua-vaega fefiloi. O le muamua ePoxy ua tusia i totonu o le koneteina, ona fai lea o le malosi. O vaega e tatau ona maitauina. Ona fefiloi lelei lea o mea.
  3. O lo o auiliiliga. O le tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina e faʻaaogaina i se tasi o luga o luga e fesoʻotaʻi. O le lona lua e sili atu le maualuga i le itu taumatau ma le gragus fufusi. I le tulaga lenei, o auiliiliga o loʻo faʻatonutonu mo le 7-10 minute, e te ono faʻatalitali ile tele o itula ina ia maua ai le 'aʻai o le malosi.

Aoga aoga i le teuina ma aveese le glue

O le gaosi oloa na fautuaina ai le teuina o le tuʻufaʻatasiga i se mea matutu i se tulaga saʻo. O le faʻamaoni o le afifi e le tatau ona solia, a faʻapea o le a pa'ū i totonu, lea o le a faʻamatalaina ai le lelei o le faʻapipiʻi. Teu le tufuga na o le vevela vevela. Faʻapipiʻiina EPoxy mai le tausaga i le tolu tausaga, ae o mea totino o loʻo faʻaleagaina i le taimi.

O le galulue faʻatasi ai ma kelu e aofia ai le faʻaaogaina o tupe puipuia, talu ai e faigata tele ona fufulu. A o le tuʻufaʻatasia o loʻo i ai pea le suavai, e mafai ona e fufuluina ma le tiga o le vai poʻo le acetone pe a amata le kelu. O le faʻaʻaisa o le Epondide e faigata tele ona tape, e mafai ona e faʻataʻitaʻiina ni metotia:

  • Vevela ma le uʻamea poʻo le fulufulu manu. I lalo o le uunaiga a le vevela maualuga, o le a fufulu lemu ma faigofie ona aveese.
  • Faʻaʻaisa e le faʻafefeteina. I le mavae ai o ia Togafiti, o le tufuga ua faia maaleale ma eli mai luga.
  • Talosaga o fofo. O le kulimi ua susu e Ailine, Toluene, Ethyl Bero Berom, etc. Ina ua mavae sina taimi, sikoa sikoa.

Epoxy

Ata: Instagram Kamindustry.ru

Faʻaeteetega

O le tuʻufaʻatasiga o le faʻapipiʻi paluga e aofia ai vailaʻau ma se manogi magese, o nisi o mea oona. Mo lenei mafuaaga, e manaʻomia le faʻaauau galuega uma ma le Elooxy i totonu o se potu ua teuteuina lelei. E fautuaina le puipuia o le manava okeni okeni. O tagata e fuafua i le uiga o le arlegic, e fautuaina e fai totigilima e puipuia ai le mea mai le ulufale i le paʻu.

Afai o loʻo maua pea le tali, e manaʻomia le mu vave atu e mafai ai i vai ma le vaipuna. Afai na o le vai mama o loʻo faʻaaogaina pe a ulufale i le mucous. Afai e foliga le fiafia, e tatau ona e faanatinati asiasi i le fomai. Mo le fefiloi kulimi, e faasaina ona faʻaaoga ipu o le a teuina ai le ipu o le a teuina pe saunia.

Faitau atili