10 faigofie manatu o le a liliu lau togalaau i laufanua mamanuina Masterpiece

Anonim

E tupu le foafoaina o le togalaau i tulafono uma, ae mo puapuaga masani o lo oi ai se mea leai se mea. Taumafai e sui le tulaga ma le fesoasoani o leo - susulu ma manatua vaega e mafai ona faia au meatotino i tulaga tulaga ese.

10 faigofie manatu o le a liliu lau togalaau i laufanua mamanuina Masterpiece 10593_1

Faafefegiina

O se pisinisi pisinisi o lau togalaʻau e mafai ona avea ma se faʻavaeina lelei o eseʻese ituaiga o tagata tau. Ata: Ola o le ola ai ma fotodom .u; Tapunia / fotodom.

  • 11 FOI LE FANUA OLAGA MO LOU FANAU I LE ASO

Ina ia faʻafou le togalaʻau, e le manaʻomia le faia o se avanoa galue i soʻo se mea, e mafai ona e faia i le toto maualalo - ia faʻatulaga lelei le tulaga ese o lau 'eseʻese. O lea taua le misiona e mafai ona faʻatuatuaina i faʻatoʻaga faʻatoʻaga, muamua amepa, faʻaletonu le migao, tulaueleele malosi, ma e oʻo lava i le taulaga. Ma le mea moni -

O laʻau mataʻina: O fugalaʻau o ni mea, o laʻau ma se foliga le masani ai o le pale ma pupula i fafo.

Faafefegiina

I luga o le "saua" vaega o le togalaau, teuteuina i maʻa, lanu pupula - o se suʻi tele. Ata: Ola o le ola ai ma fotodom .u; Tapunia / fotodom.

Le matafaioi o faʻasolopito - e le gata e tosina mai ai loʻu mafaufau i le faʻatoʻaga. O vaega malamalama e mafai ona foia ai ma isi taua faʻafitauli o le matapulepule mamanu: o le atunuʻu, faʻaoʻo mai ai lanu lanu, ia faamamafa le tulaga o le mapusaga ma mea fiafia o lo o tusia. Ma ma le manuia le soloia o vaivaiga!

Faafefegiina

Green Garden Swardspupss o le taunuuga o le tele o le faia o le tele o galuega mo le tele o tausaga. Ae afai e te onosai lava, ona taumafai ai lea! Ata: Tapunia / fotodom .ru

  • Gain Garden Do-A-oe-oe-: 5 laufanua o mea faigaluega o le a sosolo

Faʻasalaga ni togalaau - o se taʻaloga le mautonu, i le faʻagasologa e mafai ai ona e faʻaalia tagata taʻitoʻatasi ma iloa ai ni fatu fatu.

O leo i le togalaʻau e tatau ona manino lelei ma e le tatau ona faʻatauaina i le nofoaga o le teuteuina. Ae e le manaʻomia le aʻafia i la latou numera.

Faafefegiina

O le tele o faʻafitauli o se ituaiga o se ituaiga: e mafai ona e suia i latou ma maua se auala fou. Ata: o le ola ai ai le 5omedia / fotodom .ru

  • Mo i latou o loʻo faʻatali mo le atunuʻu vaitau: 10 fale ma se faʻatoʻaga matagofie

Ia manatua, o le mea autu o se manuia lea manatu; E moni, e sili atu faigata ona "faia" nai lo le mulimuli i le apamemea, ae i lenei tulaga o le mea taua na fai ai oe! Lagona "Lau autu" Naʻo le: O loʻo matou maua uma lava le "laufanua", e manaʻomia ona e mauaina lau oe lava lagona ma "o mea.

Faafefegiina

Tuʻu faʻavalo i le togalaʻau, mulimuli i le pulega: O le a sili atu ona talafeagai o le fea e sili ona faʻafetauia ai. Ata: Ola o le ola ai ma fotodom .u; Tapunia / fotodom.

  • Faʻafefea ona faʻatulaga se faʻatoʻaga matagofie i se nofoaga le talafeagai: faigofie fofo o 4 faʻafitauli

I lea nofoaga, poo le a lava le tusa ai ma le tele pe laititi, e le tatau ona sili atu nai lo le tasi-lima, ma sili atu i le tasi-tolu faatuputu. E le gata i lea, o le fua o nei elemene e le tatau ona faʻatatau i le tele o le tulaga: luga o se laʻititi tulaga e sili ona talafeagai le faia o se leo tele, a leai e vaʻai ai ". Ioe, ma i le lofituina o le toʻatele, o le faʻamama faʻamama e maitauina, ae le o se mea laʻititi. Tuu le faamamafa pe a setia o le a matauina. Mo se faʻataʻitaʻiga - i luga o le talaʻaga o le Gazebo pe fugalaʻau moega, i luga o le tuaoi o le togalaʻau o le togalaʻau pe i luga o le pito i tua, o loʻo vaʻaia mai i luga o le togavao.

Faafefegiina

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Faafefegiina

Faʻaaliga o le faʻatoʻaga "Vernissage" - Moss ma faʻalavelave. Faʻapipiʻi ia i latou i mataʻupu matagofie, ma o le a latou toe tutusa ai galuega a tagata sili ona lelei. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Mo lenei e tolu mataupu faavae: fetaui lelei, faʻataʻitaʻiga ma le faʻaalia. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o le foliga tutusa, e mafai ona e faia se faʻaopoopoina o le tele o le puʻupuʻu o le ala, toe faʻaluaina e se filifili o togalaʻau. Pe faamamafa i le tafe o le vaitafe o fugalaʻau, o loʻo liliu ai i luga o le polo i le faʻaopopo i fugalaʻau. A o le eseesega - ia tuu ese le pusa "," malaia "totoina e ala i le totoina o sili ona tamaoaiga. O le mea e faʻaalia ai, o le tamaʻitusi tele lava, o le a faamamafaina ai laʻau o fugalaʻau o le a faamamafaina se vaega o le togalaʻau.

O pule o le Stylistics e matua ese lava. O le mea autu o le tausisi i le tasi itu.

Faafefegiina

O se faʻata, o le faʻataʻitaʻiga o se tamai faamalama, punou le puipui puipui, faigata le avanoa. Ata: Ola o le ola ai ma fotodom .u; Tapunia / fotodom.

  • Pergolas i laufanua mamanu: 6 ituaiga mo lau '' upega tafaʻilagi

Fesuiai o le totoina

1. nofofua laau

O le mamanu o le togalaau e faʻamamafaina ai e matagofie le tuʻia, o se faʻatusa tuina i lalo o togalaau, o se laʻau manaia na teuteuina - ofuina se uila pe oona iva. E oʻo lava i le Acknowy Blesword e talafeagai mo lenei matafaioi, lea e masani ona valaʻauina lata ane i Moscow Baobab.

Faafefegiina

Ata: Ola o le ola ai ma fotodom .u; Tapunia / fotodom.

Soʻo se laʻau e talafeagai mo le matafaioi o se faʻafanua pe a fai o le faʻaupuga - e le o se tulaga le palealii foliga, o se ata mataina pe valivali foliga o lau. O isi taimi e leʻi fuafuaina, e oʻo foʻi i le fiailoa filifiliga - o se faʻataʻitaʻiga masani, lapoa toto foliga o le 'au, e mafai ona galue o se lagona lelei pe a e filifilia le nofoaga saʻo.

Faafefegiina

Ata: Ola o le ola ai ma fotodom .u; Tapunia / fotodom.

  • Faʻafefea ona faʻatulaga se faʻatoʻaga matagofie ma sefe: 5 fua faatatau o le paketi

2. Vaega o le kulupu

Fugalaau togalaau mai toetoe o mata uliuli o mata ma se soa - o se polo faavale; O le vao o eleele rose ma fugalaʻau mumu fugalaʻau i le pito i tua o le maa faʻamalama ... O nei fanua uma e mafai ona faia se togalaʻau le masani ai. O le isi filifiliga: Fausia se ato fugalaʻau o le lanumeamata-lanu matagofie poʻo se "fugalaʻau togalaʻau", pe a o salati poʻo le faʻatauga e lelei ai o sala. Ia e mafaufau i le fugalaʻau faʻatulagaina, nonoa i le satin lipine.

Faafefegiina

E mafai ona faʻatulaga le tele o le faʻaaogaina o laʻau ma lanu lanu. Pe lapopoa o le laupapa. I le tulaga lea, o se vaega taua o le mini-vaipuna. Ata: Ola o le ola ai ma fotodom .u; Tapunia / fotodom.

O le a le tumau pea le iloa e ala i le taulaiga i le faiga o le togalaʻau o le moss poʻo maa, tamaʻi mauga.

  • 5 Manatu moni mo le Faasalaga Register i le 2020

3. Faasalaga o le Faasalaga

E le iloa le fiafia i le upega tafailagi e le o iloa i luga o le upega tafailagi poʻo le faʻatagata poʻo le fuainumera e taua le fausiaina o se "faiga aoina". Filifili le mea: Tulaga laiti, ala faʻamuamua, Daihian-Aiti-Guaties poʻo le tele o ituaiga o tuliloa, - ma fausia faʻatauga mataina moega mai ia i latou. Ole a fai lau autu autu lea i le togalaau.

E i ai le isi filifiliga - e tuʻuina lau faʻatoʻaga i se laʻau nisi. Mo se faʻataʻitaʻiga, rosa: O se tamaʻi moega ma le togalaʻau foliga-grid, ufiufi i le tele o roses, pa'ū o le eleele ma le eleele o le alpine stedes. O se auala talafeagai mo le togalaʻau o le a avea ma nofoaga maoaʻe, o le agamalu lea o loʻo faʻamafanafana ai e Polyanka mai le paepae i totonu. Vavaeese laau ma togavao e mafai ona faia le sao o le vaega.

Faafefegiina

Soʻo se laʻau o loʻo iai se palealii le palealii, lanu poʻo le foliga o lau ma fugalaʻau e mafai ona avea ma o se teuteuga moni o lau togalaau. Ata: Ola o le ola ai ma fotodom .u; Tapunia / fotodom.

  • 8 Auala e teuteu ai le togalaʻau i le Pa'ū, pe a amata mea uma

7 sili atu manatu mo leo leo

  1. O maa tetele, e sili ona matagofie - stylated style, aemaise pe a fai o latou foliga manaia ma le masani ai lanu. O ia "conbbleones" mafai ona faʻaopopoina e fausia ai se "susu" aafiaga, ma e mafai ona e valiina ma vali i latou.
  2. O le faʻasesega e mafai ona avea ma se uluaʻi teuteuga o le laʻau mago poʻo se mamanu le masani ai tusi lesona - mo se faʻataʻitaʻiga, o se laulau lelei.
  3. O le ofu teuteu e mafai ona faia mai le lattice o le pito i luga mai le masini sui tuai.
  4. Floral LayALl - Masani Elevelty, o le a le i fafo o le tauvaga.
  5. O le vaega o loʻo i ai i le ituaiga o le paracotta masani o le urouracotta o loʻo faagaeetia i le tuʻufaʻatasiga o le masani masani, ae le masani ai tele.
  6. O se faʻataʻitaʻiga o se laʻititi faʻatosina e mafai ona avea ma meaʻai manaia.
  7. Mai le sami Penelen, e mafai ona fausia ni vaega laiti o le tele o le voluma: o se apu, taliga ma "meataalo" o le a moni galuega o faatufugaga!

  • Le masani ai fugalaʻau mo lau togalaʻau: 7 ituaiga e te le vaʻai i tuaoi

Faafefegiina

Na faʻapipiʻi ma le manifinifi le pyramid i luga o le tasi le isi maa - o se uiga masani o matafaga papa. I le togalaau, o lenei elemene o le a talafeagai ai foi. Ata: Ola o le ola ai ma fotodom .u; Tapunia / fotodom.

  • Laufanua mamanu i le Cotttuge: Lima o le a fesoasoani e galue atoatoa

Soʻo se fafine na te iloa le mea e tatau ona filifilia saʻo ai teuteuga mo se mea lelei. E mafai ona latou faia se ofu paʻepaʻe e le mafai ona faia (ma e pei ona e) pe fasiotia uma lona matagofie. O le matafaioi a le faʻapogai i totonu o lau togalaʻau e sili atu: o se palasitika gnome i se paga ma se frog i luma o le matagofie fugalaʻau o le pamu o le pamu. Afai e te fiafia i lau togalaau, ave ia te ia ma le faʻaaloalo - faʻamamafa ai le iʻuga o lau galuega i le matagofie ma uluai faʻailoga. Avanoa ma metotia aemaise ia te oe, filifili le sili ona talafeagai mo oe.

Svetlana Marchheva

Faatonu-i-pule o le mekasini "o laʻu togalaʻau matagofie"

  • Fausia se togalaau i Scandinavian style: 12 avanoa avanoa

Faitau atili