Suauu taiala mo mea fai togalaau

Anonim

Tausiga mo mea tau faʻatoʻaga o auala e faigofie tele, ae leʻo manatua mea sese, aua o le tautuaina o le ola saʻo e fuafua tonu i le filifiliga saʻo.

Suauu taiala mo mea fai togalaau 10602_1

Fale togalaʻau mai Siamani e iloga i le aoga ma le auala faʻamalosi e filifili ai o mea e fai mo mea e fai ai mea faigaluega, ina ia latou fiafia i le maualuga maualuga o le ava moly. O le Kamupani a Siamani o ava o se tasi lea o taʻitaʻi i le maketi i le lalolagi, ma le lautele lautele e faʻatagaina e te filifilia le suauʻu e faʻatumauina ai le suauʻu.

Suauu taiala mo mea fai togalaau 10602_2

Tatou amata i ni faʻailoga lauiloa mo le ofi i le lotoifale o le lalagaina o laufanua ma tautau vaega taʻitasi, pe a faʻaaoga le faʻaaogaina o fanua lavalava e le mafai. Trimmers e faaauupegaina i se penisini 2-stroke afi. Mai Ollis mo mea faapena e manaʻomia ai le agalelei siosiomaga, le afu, puipuiga puipuiga, puipuiga e faʻauiga, ma e leai ni tupe i luga o vaega afi. O nei manaʻoga uma e fetaui ma se faʻapitoa semi-synthetic Engine suauʻu mo 2-stroke elginenis mem 2-takt-motoroil. Mo le sili atu malosi 4 stroke afi, e fautuaina le faʻaaogaina o le Rasesemaer-suauʻu Windeal Enginess Suauu (puipuia le afi o le afi ma le tautua olaga.

Suauu taiala mo mea fai togalaau 10602_3

E taua tele i le auvae laʻau laʻau i uili tetele o le uili tele o le vao o le mutia. E pei ona i ai i le tulaga o trimmers, e le tatau ona e tuulafoaia ai fautuaga a le tagata gaosi oloa. O le manaʻomia o le tele o le tele o nei laʻau o loʻo taliina e minerale afi suauʻu o le suauʻu o le suauʻu o le suauʻu 4-takt garthing-suauʻu. 30. O lenei suauu e sili mo le uma-vaitau le faʻaaogaina o 4-stroke penisini ma afi afi, eseese masini faiʻai ma le ea ma vai-malulu. O le suauʻu e maua ai le alofagia o le afi o le afi ma e matua faʻaalu le ola o le afi.

Suauu taiala mo mea fai togalaau 10602_4

Na fuafuaina e le au faipisinisi poʻo tagata malaga poʻo le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le faʻafetai o mea taua ma faʻafetai i faʻapipiʻi o le faia o le tele o galuega. I lenei ituaiga o tekonolosi, o le 4-stroke afi e masani ona faʻaaogaina, aʻo le tele o tagata gaosi oloa faʻapipiʻi ni vaega mataga. O nei mea-aso i le Dian Desen mo le siosiomaga faʻamoemoe e faʻauʻuina i ai ma se faamamaina faamama. Faapitoa mo nei masini, ava moly ofoina le suauʻu e fetaui ma manaʻoga sili ona lelei o le siosiomaga faauo ma e sili ona faigata o tagata faʻatau. Garten-Waitgege-Suauu-Suauu 5w-30 suauʻu maua ai le maualuga o le puipuiga o le afi mai le ofu i luga o uta avega. E aoga le matauina o le taimi lena ona o le maualalo-vevela meatotino, o lenei suauu e mafai ona faʻaaogaina i le taumalulu i luga o le kiona ua aveese metotia.

Suauu taiala mo mea fai togalaau 10602_5

Tele faʻatoʻaga i o tatou taimi o loʻo i ai le taele, maʻoti, brazoer poʻo le barbecue. Mo le galuega a fafie, o se tasi o fesoasoani sili ona taua o se filifili, lea e faʻafaigofie tusi lesona mamafa Iopu. O le filifili e fesootai ma faateleina avega, o lenei mea faigaluega e manaʻomia ai se faiga faʻapitoa i le tausiga. Tuuina atu ia foliga, o le Siamani faʻapitoa o le Actai moly na fausia faʻapitoa afi afi mo le 2-stroke filifili 2-tamoʻe-afi-afi-afi-mauoa. E le tatau ona galo oe e uiga i le chain tausia, o le saʻo le librictant o le faʻamaonia o le faʻatuatuaina ma le saogalemu. Matou te fautuaina le faʻaaogaina o le biodegradable minerale o loʻo tuʻuina atu le suauʻu mo filifili o le bio o le bio o le o le bittenoul chainsaw.

Suauu taiala mo mea fai togalaau 10602_6

E mafai ona fesoasoani le auala eletise ma le galueina. O le afi-atilaga o afi ma afi-afi o loʻo tuʻuina atu i le 2 ma le 4-stroke afi. O tulaga o le faʻagaioiga o mea e manaʻomia e faigata; faʻamamaina, pefu ma palapala e lamatia mo le afi afi e manaʻomia ma le maualuga o le puipuiga. Mo le 2-stroke metotia, semi-synthetic Engine Woom Sele Mole Moly 2-Takt-Motoroil e fautuaina. Afai o le 4-Tatala afi o loʻo faʻapipiʻiina, e tatau ona e faʻaaogaina le lautele 4-takt garldgege-suauʻu 10w-30. Otosi o loʻo aumaia le faʻamalieina, afi mama, puipuiga mai le ofuina ma le tele ma le faʻateleina o tekinolosi.

O afi eletise ma auala feʻaveaʻi o loʻo iai i itu ia o loʻo iai faʻafitauli ma faʻalavelave faʻafuaseʻi. I nei tulaga, o le faaleoleo malosi punaoa o lo o mauaina. O le tele o tagata faavaomalo o aso nei e faaauupegaina i le 4 uati afi. I le avea ai o se tulafono, "o le tele o le malamalama" faʻafuaseʻi, o lea e tatau ai le nofoaga pule, ona galue. O suauu mo le gelrators e tatau ona ausia le sili atu o le sili atu o le faʻamalosi o mea e manaʻomia mo le totogiina ma tausi ai a latou galuega faigaluega i lalo o tulaga vevela. Ava Moely Fuls mo lenei auala e ausia ai manaʻoga uma o manaʻoga uma, o lea matou te fautuaina le filifiliina o le suauʻu mai filifiliga lua: lautele 4-takt-suauʻu - lanumoana-suauʻu-lanumoana 5w

O oloa uma o le ava o le ava e faia faʻapitoa i 'eseʻese i le Siamani, o loʻo faʻamaonia ai le maualuga o oloa lelei. O le faʻaaogaina o le maualuga-lelei tuburants o le a tuʻuina atu ia te oe i le lelei galuega ma umi auaunaga olaga o le togalaʻau tekonolosi.

Faitau atili