Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu

Anonim

O le talimalo o St. Petersburg o loʻo fiafia i ai le totonuga o tagata O tagata mamanuina Tatiana Kashantova e tatau ona atiaʻe se poloketi i le mea o loʻo i ai nei leo lanu, ae o le mea e le maua ai le tulaga laʻititi i le itu i matu o le timu.

Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_1

Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_2
Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_3
Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_4
Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_5
Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_6
Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_7
Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_8
Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_9
Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_10
Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_11
Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_12
Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_13
Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_14
Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_15
Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_16

Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_17

Potu malolo. O le pupula malamalama o le potu malolo o se ata o le "vaalele" o le St. Petersburg Artist Domin, tusitusi i le stylist ormpororal.

Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_18

Potu malolo

Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_19

Potu malolo

Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_20

Potu malolo

Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_21

Umukuka

Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_22

Umukuka

Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_23

Umukuka

Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_24

Umukuka

Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_25

Potumoe

Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_26

Potumoe

Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_27

Potumoe

Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_28

Potumoe

Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_29

Vaega

Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_30

Faletaele

Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_31

Faletaele

Magic paepae po

Potu malolo

Magic paepae po

E fiafia le tagata faʻatau i fale, ona ia te ia le manatu o fugalaʻau e fai ma sui. Aulelei tuufaatasia i Vasses ma Patted Opem Dicted O le Monochrome Gamut o le tulaga

O le potu malolo, o le ulufale mai o le Hall child ma ni auala e lua e tau atu ai i le umukuka ma se potumoe, o se isi faletaele ma se loggo - o se nofoaga o le fale. O le tagata faʻatau, o se fafine maʻi matua, e mafai ona nofo toatasi, ae faʻaopopo i le potumoe ua ese, na ia manaʻo e moe lelei a fanau a fanau laiti.

Magic paepae po

O leisi iloa o loʻo i totonu o faitotoʻa i totonu o faitotoʻa ma palau. O ia mea, e foliga mai, o le toe fuataina o le Soviet ua tuanaʻi faaopoopo le totonugalemu o le totonugalemu ma faʻaleleia le vaʻaiga o nofoaga

Toe fausia

Faleuila ma le faletaele tuufaatasi. Latalata ane, i le auala, fausia se fale taʻele, faʻapipiʻi i le faletaele. Na o le litptum mai le taʻele, sa latou faʻatulagaina le taʻavale leaga, lea na tuu ai le vai vevela, o le masini fufulu ma faʻaogaina le nofoaga e teu ai.

Magic paepae po

I se tamai fana, na tusia ai se lipine i lalo o le mata. E faapena foi le malamalama i luga o le nanaina le faapipiiina. Ma i le po e i ai le malamalama o le tiute. O moli mautotogi ua uma ona tuʻuina atu foi i le tele o loka, fuafuaina mo le teuina o solo ma isi fafine eseese.

O se potu masani potu na faia se potu potu sipai mai le potu e tepa ai mai le potu malolo, umukuka ma latalata atu i lona alalaupapa.

Magic paepae po

I le umukuka i le fale ma le palapala, masini na fausia i le falesa, ma le tali a le Hossed i le Glazed loka i le fatu manaia o le fatu manaia

Lipea

Talu mai le fale mautotogi na tuʻuina atu i le faʻaiuga mulimuli, e manaʻomia le tusi ata e le tele. Ile fesoʻotaʻiga ma le toe faʻaleleia, o loʻo suia vaega o avanoa i poloka fou. O le taualuga ma le feoaʻi na suia na o nofoaga o le luluina ma i latou. O taualuga uma i totonu o le fale mautotogi. Na o le umukuka na faia se mamanu ua faʻatau mai le GLC e faʻamamafa ai lenei sone vaʻaia ma faʻatulaga le fausiaina o le oloa-i tua.

Magic paepae po

O le potu umukuka-ola o loʻo iai se nofoaga tutotonu e nofoia ai le onosaʻi sofa. Na fautua mai le tagata mamanuina o le filifili o se makapileni ma ni vaega lautele, ae aunoa ma se suiga i le suiga. Ina ia fausia se nofoaga manaia, sa latou galulueina e se uumi nofoa umi. Latalata i le faamalama ua faʻauʻuina se fale faʻapitoa fale

Fausaga

Na manaʻomia e le Hostess le totonu, ua fetagisi i le lefulefu malulu - lanumoana, ulaula, smuky, e mafai e le tele o le nifo. O le palette o Beig Stode na fesoasoani e aloese ai mai lenei mea. Paʻepaʻe lanu e faʻaalia ai le faʻaalia ma le tamalii o le efuefu. O le iʻuga o le lanu na faia ai se igoa o le igoa mo le poloketi - "Paʻepaʻe po" o se soʻotaga ma le sili ona fiafia i le s. Petersburg.

Vaega o le potumoe avanoa ua vavae ese i lalo o le potu manaia. Na tapunia ma faitotoʻa faitotoʻa i luga o le kapeteni faʻamalieina ma fitafita.

Magic paepae po

Mai le faʻamoeina o le potu i totonu o le potumoe na ia teena - mai le manatu o le eletise e le o le tamaoaiga, e le gata i lea, o le moli o le potu. Nai lo lena, sa faʻaaogaina lamepa i luga o le faʻamalolo umi i le laupapa moe. O le autu lea o le moli

Posao fola

O le fola o le ala savali na ufiufi i le tele-fuafuaina o le tino. O le le faʻasaʻoina o le faʻamatuʻuina o loʻo taofia e aunoa ma ni auala. O ona elemene ua lamolemole pito o loʻo totoina i le fale gaosi tulaga, ona o le mea e foliga ai e foliga matagofie ma foliga mataina o le kapeta. Mo lenei potu (faʻapea foi ma le umukuka ma le faletaele), o le poloketi a le Worktusi o le Tusitala lea na filifilia lelei le pale tile. I lona lava manatu, o le mea e tatau ona faʻatauina, lea i le faʻaputuga o le a matua sina sina sina sina sina sina taimi e mafai ai i mata o le "patches" pei o faʻatoʻaga. Na o le mea na e mafai ona maua ai le asthetics. O le isi mea taua i lenei mataupu o le 'aisa, e fesoʻotaʻi ai le tele o fola laupapa. I le fale atoa, o se faʻavasegaina faʻapitoa na faʻamaufaʻailogaina, o le foliga o le tusi faʻapipiʻi L. O lenei faʻamatalaga e leai ni au tausisi, ma ina ua puʻupuʻu le tele o mea gaosi.

Magic paepae po

Mafaufau i meaafale, taumafai e aloese ai mai le tele o le avanoa. O le mea lea, e tele ni nai pili i totonu o le fale mautotogi. I le alatele o loʻo faʻaogaina ai le tele o loka i luga o ato, o la latou paʻepaʻe tomai toe fai le faitotoʻa i le Wig. O le mea lea, o le tulaga atoa o lenei e tasi le fale

Ina ia faʻaleleia o le vaipuna o le umukuka-o le potu malolo, o le faamalama-le faʻamalama o le lipine o loʻo le fiafia i ai ma faʻapipiʻiina faitotoʻa tetele. Tuufaʻailoga umukuka meafale i le ogatotonu o se nofoaga o se sili ona le taua o le auala - naʻo le maualalo o faʻailoga na faʻapipiʻi i totonu o le potu. I le faaauauina o le pusa faʻatekinisi, o le ata o loʻo fuafuaina na mamanuina, o loʻo faia ai ni nofoaga teu tupe teu. Faatasi ai ma ona foliga foliga, e matua malie i lalo o le meaafale mo le potu malolo. O le ata autu o le atoa faʻavae o se umukuka i luga o le umukuka - e foliga mai o le pa o loʻo teuteuina i le spicitite sikeng bas-faʻamafanafanaga. O le mea moni, o le ata pupulega ma le 3D lolomiina, faia i luga o se faaputuga vinylil-faʻavae faʻavae ma ua i ai se tagata faʻapitoa e maua ai le vaipuna.

Tatyana kashtanova

Tagata mamanuina, tusitala tusitala

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Mai le St. Petersburg ma le alofa: i totonu o le faaluaina i le lanu efuefu lanu efuefu 10608_40

Designer: Tatyya Kashtova

Matamata i luga

Faitau atili