O le Neeles Blicted Acheves: foliga o filifiliga, sauniuniga ma talosaga

Anonim

SAUNIUNIGA O LE LOTOTELE FOLAFOLAGA O LE MULIMULI CHRAMIC TILES na faia o le mama palu palu e le aunoa ma le pefu ma palapala. E sili ona le fiafia i le lotoifale i le lotoifale i le fale mautotogi. Matou te faʻamatalaina pe faʻafefea ona faʻaititia le aofaʻi o le pefu pa'ū i le ea.

O le Neeles Blicted Acheves: foliga o filifiliga, sauniuniga ma talosaga 10609_1

Ecosmes

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Ecosmes

Faakelu mo Tiles ma Porcelain Stonedware Weber.vetottit Provice Plus (luga. 25 Kg - 485 Rubles.). Ata: "Saint-Goben"

O le faʻapipiʻiina o le paluga mo Ceramomic Tiles ma Porcelain Barding Groupry e faʻasino i oloa maualuluga. O loʻo galulue malosi e faʻaaoga i fale fou ma le fale i le lotoifale o le alatele, umukuka poʻo faletaele i fale mautotogi. O tagata uma o loʻo feagai ma le tele o le faʻafouga o le a le o se faʻailoga ma le ofoofogia gafatia o le tafega o le pefu o le fauina o le pefu i luga o le tele o tulimanu o nofoaga. E sili ona le lelei o vaega o le faʻafouina o fefiloi palu e mafai ona nofo i le ea i le aso. A manava, sa latou nonofo ai i le uastophaynk ma malamalama, e mafai ona faaleagaina o latou aano, mafua ai uiga leaga o tagata i tagata pe o se vailaau susunuina. E mafai e se mafuina o loʻo mafai ona puipuia e faasaga i aʻafiaga leaga o le pefu o le pefu, e ui ina ou le le fiafia e fai, ma e toaitiiti tagata.

O loʻo faia e le feʻe le galuega o le talena o le vevela o le vevela ma faʻavae o taui, ma fesoasoani foi e tufa atu le uta i luga.

Ecosmes

Akvlevy glue palu streouflex k80 Eco (Upkool) (UE 5/25/655/655.).). Ata: Likool

Faigofie Olaga i le taimi o Faʻafouga o Fale Faiaoga, Tutu atisi o Aʻanovesting E faʻaaoga le maualalo o le lua tekinolosi o le a fesoasoani. O loʻo faia i latou e taʻitaʻi gaosi oloa o mea mamago, e aofia ai: Kiilto, Upkol, Sedrus (o le faʻauiga "Baby-Guben (WeBar-Guben (WeBar-Guben (Webernmark). O le tuʻufaʻatasiga o nei GLeue na faʻalauiloaina faʻapitoa fusi faʻapitoa. O i latou i le tasi tikeri poʻo le isi faʻaititia le paʻu o le faʻafefiloi i le tatalaina o le afifi, solo i le mafai ma le vai ma le sauniaina o le fofo. E le o lona uiga o le efuefu o le a le atoa, o le a naʻo le itiiti ifo pe a maitauina, tusa ma nisi tagata gaosi, ma isi e taʻitaʻia faʻapitoa faʻamaumauga. Faʻataʻitaʻiga, o le pefu faʻavae o le kulimi mo ogaumu ma popcemin contware weber.) "Tausiga") ua faʻaititia i le sili atu nai lo le 90%. I soo se tulaga, o laiti o le pefu e fausia le faʻafiloiga o le kuluma, o le saogalemu ma sili atu le feagai ai ma galuega feagai. Ma e sili atu le faigofie ona sao le ola o le aiga i le toe faaleleia ma aumai le poloaiga i totonu o le fale.

5 Tulaga lelei o le tulia Gliue ma le maualalo le pefu foliga

  1. Sili atu le mafanafana ma le saogalemu afifiina ma palu fefiloi.
  2. O le mea e sili ona atoatoa, aunoa ma le leiloa, tapena le fofo.
  3. Faʻatagaina galuega e aunoa ma le faʻaaogaina o mea totino o le tagata faʻatau.
  4. I luga o le fola, o puipui ma isi pito i luga o le fale mautotogi ua nofo ai le efuefu.
  5. Sili atu le mafanafana faʻapipiʻi o cerraconac nila i tapunia potu tapunia i totonu o potu teuva, leaga tele potu i le fale.

E uiga i le mafiafia o le vaega ma le maualuga o nifo

Ecosmes

Glue mo Kiilto Superfix Df Tile (Pack. 4 KG - 915 Norbles.). Ata: Kiilto.

A le mafai ona faʻapipiʻi luga le auala i luga o le vaipuna O le mafiafia mafiafia o le sili atu o mea e sili ona faʻapipiʻi o le 2-6 mm. O le tele o le laufanua o le pale, o le mafiafia e tatau ona avea ma soʻotaga ma, o le mea lea, o le sili atu o le tele o nifo o le spalala. O lea, mo se sikuea elemene ma le umi o le itu o le 10 cm, o le maualuga maualuga o le spalala nifo o le 6 mm, ma sikuea mai 30 cm - 12-15 mm. O faaputuga taʻitasi e faʻaaoga i le faʻavae, fetaomi ma teisi lapisi e aveese le gaogao ma maua ai se lamolemole vaega o keke.

Ecosmes

O le kulimi ua leaga mo le Chitracing Tiles ma Porcelain Cloyware "Mayplilips Eco Aco AC ACC12) (" WRAS). Ata: "Sili"

Ceramic faaputuga o le mamafa o le mamafa o faiga i luga o puipui ma itupa

O le Neeles Blicted Acheves: foliga o filifiliga, sauniuniga ma talosaga 10609_7
O le Neeles Blicted Acheves: foliga o filifiliga, sauniuniga ma talosaga 10609_8
O le Neeles Blicted Acheves: foliga o filifiliga, sauniuniga ma talosaga 10609_9
O le Neeles Blicted Acheves: foliga o filifiliga, sauniuniga ma talosaga 10609_10

O le Neeles Blicted Acheves: foliga o filifiliga, sauniuniga ma talosaga 10609_11

O le faʻamamaina o le faʻafefeteina o le vaipuna o loʻo liligiina i totonu o le tane vai ma faʻaosoina e se fafaga faʻafefeteina poʻo se taʻavale i se asoa, 5-15 minute toe faʻatagaina. Ata: Kiilto.

O le Neeles Blicted Acheves: foliga o filifiliga, sauniuniga ma talosaga 10609_12

Ua amata ona amata mai le teuteuga i le laina lona lua o le laina o le laina

O le Neeles Blicted Acheves: foliga o filifiliga, sauniuniga ma talosaga 10609_13

Tile Glue e faʻaaogaina mafolafola ma togafitia ma le nifo nifo i luga o se laufanua e tuʻuina atu e le Matai le Master mo 15-20 minute, pe a maeʻa fusi.

O le Neeles Blicted Acheves: foliga o filifiliga, sauniuniga ma talosaga 10609_14

Ina ua uma ona taoto i luga o le fola, latou amata faʻaputuputu le laina muamua o puipui o puipui o puipui, fetuutuunai le tele o vaega maualalo

Faitau atili