8 Main Bags Novice, faʻalauiloa le toe faʻaleleia

Anonim

O le muamua toe faʻaleleia e seasea lava ona faʻamanuiaina. Ae e mafai ona e aʻoaʻo le faʻaititia o mafai faʻatauga. Iloilo uma lamatiaga ma alu i le suiga.

8 Main Bags Novice, faʻalauiloa le toe faʻaleleia 10612_1

1 faagalo e uiga i le fua fuafuaina

A aunoa ma se fuafuaga mo fua, e le mafai ai ona faʻamauina le aofaʻi o mea, e mafaufau i le ERGAonmicmics o le totonu o loʻo i totonu, e tatau ai ona toe faʻamaonia le meafale ... i se upu. Sili atu, afai e te faia ma se faʻapitoa poʻo se fesoʻotaʻiga mo le fesoasoani ia le itiiti ifo e tusa ma le autu: i luga o le mamanu o le ventrain, ea pe mafanafana.

O le mea moni o le mea moni

Ata: Instagram Smini.tsnoy

  • Aua le toe faia: 7 NewBies sese o le a faʻaleagaina lau toe faʻaleleia

2 Aua le faʻatatauina le faʻatatau

E le tatau ona e faʻatatauina le faʻatatau o le faʻatatau, ae na te sainia faʻatasi ma le folauga o le faʻatulagaina o malo. O le a avea ma au mautu o tau mo ana tautua o le a le siitiaina.

Fuafuaina o Faʻataʻitaʻiga

Faʻataʻitaʻiga o Talatu: REPPLANner.R. Uma fuafua

3 Aua le faia se eletise eletise e amata toe faaleleia

E sili atu le uaea uaea e alu i le natia - mo lenei, o puipui e fai ai pu i le peʻo i le peʻo le tagata ma pe a uma ona faʻaaoga e faʻamaeʻaina. O le mea lea, e taua le iloiloina o fea o loʻo tu ai ni solo ma ta eseʻesega faʻapipiʻi ma e le faʻaleagaina le matagofie o le lautele.

O le ata o le eletise eletise

Ata: Instagram Kopeikan_com

  • 5 Filifiliga mo vave faʻafou pa puipui mo i latou e le manaʻo e toto i le palapala palapala

Aua le mafaufau i le nofoaga o meaafale ma tekonolosi.

I le ala, o lenei mea e faʻalagolago i le fuafuaga o tagata eletise. Ina ia aua nei vaavaai mo ni mata i tua o kapoti ma pusatoso ma tautau le TV i le mea lea ou te manaʻo ai (ae e te manaʻo e tuʻu i fafo ma le faʻasoasoaina o meafale ma le tuʻuina atu o meafale ma tekinolosi. Sili atu pe a fai e te faʻaaogaina ni polokalama faigofie faʻataʻitaʻi ma faia se tuʻugamau.

Meafale Mafuaaga Ata

Ata: Instagram Depigner_yanabal_volkova

5 Faʻatau ni mea laiti

E toaitiiti tagata e mafaufau i ai, ae e tatau ona faatau ato a mea ua faatauina i se laina. Aemaise lava, tile, puipui, lametate - o le aoina o oe na filifilia e mafai ona aveeseina mai le faʻatau atu, taofi le lafo (pe a e tatau ona suia i latou ma le faʻasologa. O le a mautinoa aua le alu i le penefiti o le asthetics o totonu, aua e tutusa mea tutusa o le a le aoga. Faʻaiʻu - Faʻatau i taimi uma e le 10-15% sili atu o le manaʻomia o le voluma. E ala i le auala, i nisi falefaigaluega e avanoa e toe faafoi atu oloa i totonu o se taimi - o le a le tigaina lau paketi.

Tamai fasi ata

Ata: Instagram Cargeded

6 Faʻamalologa le faʻaaogaina o le poloketi

O le mea moni, e mafai ona fai se lelei ma le toe faaleleia o se mamanuina, ae a pe a fai o le autu totonu e latalata ia te oe, e te mauaina le tele o galuega mo oe latou. Ma e le gata i le malamalama i le eletise, panou, ma filifili, fau mea.

Ata fuafuaina ata

Ata: Instagram Scandinavian.INFER

Afai o oe o se Adateur Ma Adateur, ae e te manaʻo e nofo i se tulaga matagofie ma talafeagai, e sili atu le faʻailoaina o le paketi i luga o le tagata mamanuina. I mea uma, o le poloketi fuafuaina e le gata mo le lalelei o totonu, ae mo le faʻamafanafanaga a le tagata faʻatau, tusa ai ma mafuaʻaga lelei ma olaga ma olaga ma olaga ma olaga.

7 Filifili se le le faamaoni

Masalo o le filifiliga o le breades o se tasi o sili ona gafa ma le toe faaleleia. Filifilia Fale Aufauiluega, fai ia i latou nei fesili - E faigofie foi ia te oe ona faia se filifiliga mulimuli. Ia mautinoa e saini se fesoʻotaʻiga ma le galulue faʻatasi ma e le galue i se mea atoa.

Faletaele toe faaleleia

Ata: Instagram EMI.home

8 Le amanaia lau paketi

Toe faʻalelei e sili atu e amata pe a fai o loʻo iai sau tau saʻo. A leai, ua e afaina ai le nofo i soo faifai pea toe faaleleia ma agai i se fale le mautonu. Fuafua poʻo le a le galuega e mafai ona e faʻamatalaina tonu ai, faʻavae lau paketi. Mafaufau i se mea e mafai ona faia i ou lava lima - o le a fesoasoani e sefe. Ma aua le fefe e toe faaleleia. O a uma, lē o faia se mea.

Faletaele mamanu

Ata: Instagram Cargeded

Faitau atili