O le taualuga o le taualuga ma a latou lava lima: faigofie faʻamatalaga o le lavelave faʻagasologa

Anonim

O le fausiaina o le taualuga o se tafailagi matagofie lea mo se tagata amata i totonu o le fale fai pisinisi. E ui i lea, pe a tatou ufiufi uma tulaga i fatafailima, e aliali mai e le tele le tulaga o le galuega. Faaalia lo latou faasologa.

O le taualuga o le taualuga ma a latou lava lima: faigofie faʻamatalaga o le lavelave faʻagasologa 10614_1

taualuga

Ata: Instagram Alfakrov

O ituaiga o taualuga o le tele o mea e tele, o le sili ona lauiloa tele i latou:

  • Nofo toatasi,
  • faaluaina
  • Walm (nai lo le pito i luma lua tafatolu
  • e fa-fufula, poʻo semi-tikeri (pito i luma o luma i foliga o se trapezum, ma mai luga latou te ufiufi i tamai tafatolu o laʻei-afa),
  • faleie
  • muleni
  • Nonogatupe (ma se vaega tele o le tulimanu e faʻateleina ai le aoga o le fale).

taualuga

Ata: Instagram Zagorodnaya_mechta

O le sili atu taumafaiga e manaʻomia le fausiaina o se tasi-laulau taualuga. Ae e le fetaui i le faʻagaioia, e pei ona le aoga mai le potu potu faigaluega i lalo o lea.

O ituaiga taʻitasi o taualuga o loʻo fausia i auala eseese. Peitaʻi, e iai taimi lautele e manaʻomia ona manatu.

taualuga

Ata: Instagram kikassasm

Ituaiga o taualuga elemene

E manaʻomia le itu o le taualuga o le taualuga o loʻo vaaia, sa i ai se foliga saʻo. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai tatou te talanoa e uiga i se taualuga lua-ti, o le itu itu e tatau ona faʻatamala, ma pe a fai o se tutusa masani-fua-leai se gataifale fringles ma trapezoids. A leai, o le tipi ma le fetaui lelei o mea o le a i ai le taimi faʻaalu, ma o lenei e aʻafia ai le saoasaoa o le fausiaina ma le taumafaina o mea.

O le taualuga o le taualuga ma a latou lava lima: faigofie faʻamatalaga o le lavelave faʻagasologa 10614_5
O le taualuga o le taualuga ma a latou lava lima: faigofie faʻamatalaga o le lavelave faʻagasologa 10614_6

O le taualuga o le taualuga ma a latou lava lima: faigofie faʻamatalaga o le lavelave faʻagasologa 10614_7

Ata: Instagram Alfakrov

O le taualuga o le taualuga ma a latou lava lima: faigofie faʻamatalaga o le lavelave faʻagasologa 10614_8

Ata: Instagram Alfakrov

Sauniuniga mo le Mauga o Rafters

I le olaga moni, aemaise lava pe a fausia le fale ma ou lima, e faigata ona ausia pepa lelei. I le tele o itu, e fuafua lava i le a le auala e maua ai e Brickleyers e taofia ai le fale. O sese i totonu o faifaatoaga e le taua, ma e matuā maoae. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le fausiaina i le mea moni na faia le ituaiga o le risoma poʻo tūla, e te leʻi faaitiitia le aafiaga o nei faaletonu o le fale.

Muamua e tatau ona e fuaina le umi, lautele, maualuga o pa uma. E manaʻomia lenei mea mo le ata o le suʻega o le taulaga. O se mea na tupu ai le lua ituaiga: o se suiga i totonu ma tautau.

O le ituaiga muamua o loʻo fausia i fale, le mea e mafai ona aoga ai fale i totonu o le fale mo tagata taʻitoʻatasi.

taualuga

Ata: Instagram Gorohovsgegy

O le lona lua o le mea e mafai ai ona o se pa i fafo.

taualuga

Ata: Instagram stroikrov

O le galuega e masani ona aofia ai se laau. O mea e tatau ona mago i le taimi o le galuega. Afai e fifosaia, o le nofoaga o le faʻavaveina o vaega e mafai ona mou atu. O le mea lea, o le mafuaaga lea e fautuaina ai e tagata atamamai "pa" O pa uma e le o fao uma, a o koluma, ma na i ai tulaga sili ona maualuga.

taualuga

Ata: Instagram Alfakrov

Faapipiiina o le moe

Muamua, matou faʻapipiʻiina ituaiga e lua o Bruusyev:

  1. Mauerlat (Beam mafiafia pe tusa o le 15 i le 15 cm i luga o puipui uma puipui luga o le rafters pa'ū)
  2. Sinage (Timber i luga o le tasi pe sili atu o puipui i totonu)

O uma e lua elemene o loʻo faʻatulaga i luga i le va o le va o latou mai itu uma e tatau ona tutusa. O le maualuga o le maualuga o eseesega e le taliaina.

O le pepelo o Lizhalan e masani lava i le tulaga tutusa ma Maautlat, e ui lava e mafai ona siitia, ma maualalo, o le mea autu e le o le tuʻi i lalo o le tulaga.

O lapisi i luga ma se laʻasaga i se laʻasaga ma le maualuga e tutusa. O loʻo fai i latou e faoa mea, ma o le "mama" o le galuega e siakiina uma i le lanzny ma le isi itu.

Mai luga i luga o fata tutusa i le otaota na faataatia le skate tamoʻe - o se tasi o le tasi laupapa umi, pe mai le lua tutusa tutusa.

O le taualuga o le taualuga ma a latou lava lima: faigofie faʻamatalaga o le lavelave faʻagasologa 10614_12
O le taualuga o le taualuga ma a latou lava lima: faigofie faʻamatalaga o le lavelave faʻagasologa 10614_13

O le taualuga o le taualuga ma a latou lava lima: faigofie faʻamatalaga o le lavelave faʻagasologa 10614_14

Ata: Instagram Ankudinovd

O le taualuga o le taualuga ma a latou lava lima: faigofie faʻamatalaga o le lavelave faʻagasologa 10614_15

Ata: Instagram Ankudinovd

Ma i luga o le tu pe i luga o le taualuga o fola i se tulimanu o le 45 ° c, o le isi ituaiga o 'au e lavalava. E tatau ona latou saini malaga. O nei taualuga e taua tele i matagi matagi.

taualuga

Ata: Instagram Jury_svirepov

O lenei e mafai ona faʻapipiʻi vae o le RIFF. O le tonu o le taualuga o taualuga o le taualuga. O le pa o loʻo uuina i le mamao e tasi, ma laʻasaga taʻitasi ua siaki ma le faʻaeteete.

taualuga

Ata: Instagram Alfakrov

Tala taua. E le mafai ona e faʻaaogaina mo ni mea na faia ma ni faʻaletonu: Ma Knots, pu, e le masani ai. O le laau e tatau ona lamolemole.

O le avega i luga o puipui mafai ona faʻaititia i le faʻapipiʻi i lalo i le pito i lalo pe i luga o le faʻamalosia - o le laupapa e fesoʻotaʻi uma paga o le tasi i le isi.

Mo le faʻamalosiina ma le susu, o le osofaʻiga i luga o le lalagaina o le musika o loʻo tuʻuina atu o fusuaga o le anti-condensate ata tifaga. E te le tau faʻaloaloa: e tatau ona saʻoloto. E tumau ma pa manifinifi pa.

Sosoo ai, Pesenfoular i le Rafters seti le Crate - o laupapa ma le lautele o le itiiti ifo o le 15 cm, manaomia. Ae e mafai ona avea ma pa ma le koluse vaega o le 50 i le 50 mm - mo le mamafa o le taualuga.

taualuga

Ata: Instagram Ankudinovd

O le mamao i le va o vaega o le auala e faalagolago i le tele o le faaeeina o le tapuni. Ina ia aua nei faia se mea sese, e mafai ona e faia se fuafuaina faʻaaogaina soʻo se lugalaina o le initaneti, e le gata o le na o le fola, ae o se faʻafanua o le kiona.

I lalo o mea mamafa (Tile, Tomai faʻataʻitaʻi, Ondulin) Fai se lagona malamalama, o le mea lena, toetoe a leai ni faʻalogo i le va o laupapa poʻo le susuga o le OSLOD. Ae e aoga le manatua o lenei filifiliga e sili taugata.

taualuga

Ata: Instagram Krovelsson

I luga o le laupapa pito i lalo, o le taualuga e faʻapipiʻi ai puipui i le taimi na latou faʻamaeʻaina ai le alavai.

taualuga

Ata: Instagram Sivid.Paust.1plast.142

Faapipiiina o le tautau rafal

I le tele o auala, o tekonolosi e tali tutusa ma le pito i luga. O le loʻoeti i lalo o le taʻavale e tatau ona taʻoto i luga, i le tasi tulaga i le tino o le fale. O lo o faataatia esea mea o lo o tuuina atu i luga o le vai. A maeʻa ona faapipiiina, o le mamao o le faiga o le faiga e fuaina, e aofia ai ma le ata. E tatau ona tutusa.

I totonu o lenei lomiga, o le taualuga e le o se talatala ma se skate tamoe. O le rafters faalagolago le tasi i le isi ma le pito i luga. Ae o le i ai o le faʻamalosia o le fiva e manaʻomia: i lalo poʻo le pito i luga (ona taʻua lea o le Rigeel). O le avega sili ona tele i luga o le moli, o le maualuga e tatau ona iai.

E mafai ona e folau ai le pito i luga o le pito i luga o le rhegoels o le a toe amata i le soʻoga o le lua malifa. E manaʻomia le faʻalauteleina o le mamanu.

taualuga

Ata: Instagram El_mat.ru

Faʻafefea ona Mauga o Maouerlat

O se taua lea, talu ai o le gafataulimaina o le taualuga e faalagolago i ai. I totonu o le laupapa poʻo le fauina o le fale tumaʻoti, o Maouerlat o le pito i luga o pa, o se ogalaau poʻo isi elemene o puipui o puipui.

I le piliki, poloka, puipui sima e manaʻomia se fafie fafie. Ua maeʻa ona teuteuina i puipui, potu ma taula ma taula bolt. I totonu o mataupu mulimuli e lua, o le tasi pito o le nonoa o lo o taoto i totonu o puipui.

taualuga

Ata: Instagram Prostnostroyrmm

Faapipiiina o le taualuga mafanafana

O lenei faiga e sili ona faigata, aʻo faʻaalia tele vaega o le galuega. O vaega uma o "keke" o loʻo faʻailoa i le ata.

taualuga

Ata: Instagram Taualuga_crimeta

Faigofie ma malamalama e uiga i le fausiaina o le taualuga, vaʻai le vitio.

Laina maa taua

O le vaega mulimuli o le a le lafoina o le taualuga.

Le sili ona lauiloa o latou:

  • Uamea le faaputuga,
  • Tomai Faapitoa
  • Uamea palota,
  • Ondullin,
  • Slate,
  • Gagau le taualuga
  • Malu malu.

taualuga

Ata: Instagram Krovla1

Faitau atili