Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River

Anonim

O tagata mamanu e ofoina atu e faʻatulaga se tamaʻi fale mo se tagata vaʻalele i se lanu e taofiofi lanu ma ma le itiiti ifo o auiliiliga. O le faʻamamafaʻai o loʻo i luga o palapala ma tagata taʻitoʻatasi i le lalolagi, o loʻo tuʻuina atu i le e ona o se tagata galue malosi.

Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_1

Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_2
Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_3
Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_4
Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_5
Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_6
Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_7
Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_8
Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_9
Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_10
Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_11
Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_12
Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_13
Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_14
Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_15

Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_16

Umukuka-ola potu

Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_17

Fale-Ola

Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_18

Potu malolo

Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_19

Umukuka-ola potu

Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_20

Potumoe

Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_21

Potumoe

Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_22

Potumoe

Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_23

Falefaafiafia

Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_24

Falefaafiafia

Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_25

Falefaafiafia

Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_26

Faletaele

Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_27

Faletaele

Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_28

Ofu

Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_29

Ofu

I luga o faletupe o le Richcow River

  • O le a le Eurolagi: Pros, Miscuses ma o fuafuaga filifilia

Potu malolo

Evgegelia Yermolayeva ma LyudMaila Silloloma na tatau ona faʻataunuʻuina le Polokalame Faʻataʻitaʻi mo se alii talavou, ae leʻi avea muamua ma le pule o le Eurodwok i le vaitafe o le Eurodwok i le vaitafe o Eurotowok i le vaitafe o le malo lcwo. I totonu o lelei le le mafaufau i fale fou, sa i ai lava le avanoa fua, lava, o le tele o Windows, o le Loiasia ma le maualuga o le Accour; I se faʻaopopoga, mai se fale mautotogi i luga o le tasi o le fola mulimuli, o se vaʻaiga faʻaalia o le Moscow River ua tatalaina.

I luga o faletupe o le Richcow River

Fale-Ola

O le tagata faʻatau fuafuaina e nofo naʻo ia, ma le fale mautotogi na ia iloa ai o ia e pei ona taua - i totonu o le nofoaga autu (chemway), e tatau ona mauaina se potu faʻapitoa potu o le Logginia. Ina ia faamamafaina le ata o le faʻaaliga mai le Windows, sa fuafuaina na fuafuaina e faʻatino i lanu masani, a o le a faigata i le faigofie manino o mea ma le itiiti ifo o auiliiliga.

I luga o faletupe o le Richcow River

Umukuka

Ina ia faafaigofieina le faamaopoopoina o le poloketi ma le ala o galuega fale, o le itu susu - le faletaele ma le umukuka - na filifilia e latalata i le vaipuna e ofoina atu i totonu o le vaipuna e ofoina atu i totonu o le vaipuna e ofoina atu e latalata i le vailaau o le vaituloto. O le a maua e le sui ni fale se ata G-foliga, lea o le a faʻatagaina oe e afaina i le auala i lalo o le potu malolo. O le potumoe o le a aliali mai i le isi i le loggia ma le gramoucmic greazing.

Ina ia faamemelo i le ata mata o le potu, o se leo leo leo leo o le a faapipiiina i le va o le itu tumaʻoti ma potu o le taumafanafana, ma o le a suia ai le lautele o le faʻafitauli.

I luga o faletupe o le Richcow River

Potumoe

O le nofoaga autu o le teuina o le a avea ma se isi potu manaia. E i ai le nofoaga mo se uila, tautau mo ofu mafanafana ma le vaitau o loʻo i ai i seevae ma nisi mea e lelei ai (vamum tatagi, mea faigaluega). O sea potu lautele na fuafuaina faʻapitoa mo le teuina o le a sefe le avanoa i totonu o le potumoe - naʻo se tamaʻi fale o le a aliali mai le potu tumaʻoti.

Peitai, o le ai ai tele o fale teu oloa i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi - i le potu e tasi o - ma fale moe, ma le nofoaga e tatala ma tapuni ma tapuni ma tapuni tapuni. O lenei mea o le tulaga o loʻo fuafua e tuʻu ai i le va o le televise ma le 'aʻai vaega. E ala i le auala, pe a tatou iloiloina le umukuka o se teuina o faiga, ei ai mea na o le nofo ai i le tagata taalo, ae faapea foi se aiga ua tumu i tagata pepese.

I luga o faletupe o le Richcow River

Ofu

Faʻamaeʻa le puipui ma le itupa, e iai le faʻaaogaina o se seti o mea - o le a faia ai le mafuaʻaga o le faʻamaoni o potu uma. Matte decraves plaster ma se manaia ituaiga o loʻo fuafuaina i totonu o le potu malolo ma le potumoe mo le puipui o le Wall. O le leai o se faʻamamafa i totonu o le potu malolo o le a puʻeina ma foliga o le lalolagi faʻafanua. (O le mea taua e faʻamanatu ai se tasi o mea fiafia o le 'au - femalagaʻi.) Mo le teuteuina o puipui i totonu o le faletaele, e tatau ona faʻaaoga le tele-faʻataʻitaʻiga ma aoga. I luga o le fola i le susu ma le pasi atu o potu (umukuka, laei, ulufale i luga o le potu, faletaele) e fai sipika ma le potu malolo - o le potu tausi i tua - le inisinia laupapa.

I luga o faletupe o le Richcow River

Sanosel

O le moli autu o loʻo faʻapipiʻiina (peiseai pe a fai o le tele o moli) i le pito i luga o moli moli. O le faʻamamaina o le a faʻatosina ai faʻafoliga o faʻataʻitaʻiga; E tatau ona latou tuʻuina i luga o le vaega autu o meaʻai - i luga aʻe o le pa tu ma '' ai vaega.

I luga o faletupe o le Richcow River

Umukuka-ola potu

O le lanu o le kokora o le sipuni ai, o totonu o totonu, e tosina mai ai, ae, o le tele o mea ma foliga. O le sui o le sui o le sui o loʻo teuteuina i le eseʻesega mo popolega mafanafana o fafie ma malulu leo ​​o le teuteu teuteu. I totonu o le potumoe, o le sao autu i le lanumoana ma lana laupepa, na te manumalo ai i le "leo", ae le o le nofoaga o totoe. E matau e mafai ona sui le lanumoana i se isi, sili atu le talafeagai ma le sili atu - tusi ma mea faigaluega e mafai ai ona e faigofie ona suia lanu o le potu tumaoti.

I luga o faletupe o le Richcow River

Falefaafiafia

Manuia le atoatoa

I ai se potu laki.

Tao le faletaele.

O le faasee galugalu vale i le va o le potumoe ma le ogalaau e latalata i ai e faateleina ai le avanoa ma faaleleia le gauai o le potu tumaoti.

I totonu o le hall e tele naua faitotoa.

Bar hack ma se vaega atoa o le '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' Vaega o le ''

Lapataiga o le Workrobe i lalo o le potumoe.
Ona o le faʻapotopotoga o se faʻapotopotoga o se faʻaulufale mai i lalo o le o loʻo aofia ai le maualuga, o le maualuga o le maualuga o le maualuga.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Eurodwok mamanu ma se vaaiga o le Moscow River 10618_39

Designer: Eligenia Ermolaeva

Designer: Lyudmila Soulolota

Vaevaega: Moed Desig Studio

Matamata i luga

Faitau atili