Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu

Anonim

Matou te taʻuina atu le faʻafaileleina, faʻatapulaʻa ma tuʻuʻesea ai le ogalaau ina ia faʻaliliuina i se vaega atoa o le fale mautotogi.

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_1

Faaauau o le fale mautotogi

Ata: Reuta.

O loʻo faʻaalia mai e le faigata ona faʻafetaia le loggisia e faʻafetaui i le tausaga-lapotopoto. Mai ia te ia e mafai ona avea ma nofoaga malu ma le malosi ma le malosi, o se tamai potu, o se ofisa po o se fale vevela. O le mea autu o le filifilia o mea saʻo ma mamanu.

Faaauau o le fale mautotogi

Ata: Yury Gubin / Fotolia.com, Aferika Sture / FOtolia.com

  • Faʻafefea ona faʻatulaga se fale faigaluega i luga o le faapaologa: 40 manatu ma ata

1 Glazing Logginia

O se tulafono, o le atinaʻeina o le Loggidia amata i le faʻapipiʻiina o le faʻatauga mamanu. I le taimi lea, ae e manaʻomia le filifili manino i le tulaga o le taumafanafana poʻo le vaitau atoa. Mo le taumafanafana potu, o le malulu o le malulu o le sili ona lelei e talafeagai, o faamalama ma le malosi-sefeina tioata faamalama o le a manaomia.

I le tulaga o le taulaga o Logginia, e oo lava i se pupula ma faʻaaogaina o se potu teuina, e matua fiafia lava e puipuia mai le pefu, kiona ma le faʻaitiitia o le fola.

Faaauau o le fale mautotogi

O le faʻamalama mai le faʻatatauina o faʻamatalaga o le a faʻalauiloaina i totonu o le loggia o le loggia o se atunuʻu tofo. Ata: Reuta.

O le a le ituaiga o malulu glazing e sili ona fiafia i ai? O faʻaseʻe atu faʻataʻamilomilo na faia o ni faʻamatalaga a le Atimonin Alinutum ma le tuʻufaʻatasia o le pulumu mama (mai le 6 afe o ona o le 1 m2). O ia ituaiga e ono mataʻiina, aua le rist, aua le fiafia i le la, faigofie ona te tausia. O le faʻatauga o fekturism ma anitchork galuega masani i le sili atu 10 tausaga, o le sash e faigofie ona aveʻesea mo fufuluina ma moa o faʻamau. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e okaina se laupepa faaopoopo ma se upega namu. Ia e uiga i misses. I luga o luga o laufanua ma pupuni, ma o faʻamatalaga i le vaitau malulu e mafai ona faamaaauina, i le taumalulu, o nisi taimi e taʻua ai nisi taimi.

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_6
Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_7
Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_8
Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_9

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_10

A faʻapipiʻiina le malulu malulu, muamua i le papeta ma le fola o le pito i luga o le pito i luga o loʻo faʻamau ai laupapa, lea o le a tautua mo Tamimini Tutotonu. Ata: Vladimir Grigoriev / Harve Media (4)

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_11

O le numera o faʻailoga e faʻalagolago i le polokalame amata ma le faʻatasiga o le faʻaopopoga o le amu i le mosquito.

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_12

Nofoaga e tuʻuina atu i ai vaega o glandIng i lalo o le tuʻuʻeseina o tulimanu, o lo o faʻateteina ai papatusi.

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_13

I le mea latou te lafoina ai le faaupuga. E tumau le tuu o mea i luga o auala

  • 5 masani mea sese i le tatala faapaologa

Faaauau o le fale mautotogi

O faʻamalama mai le paʻepaʻe paʻepaʻe o faʻamatalaga o le a fesoasoani ai e faʻalauteleina ai le tuaoi o le potu. Ata: Reuta.

PASSDUSDUM SALAMA MATAʻUPU MO LOMGIAS (VEKA SWANIND STOCKE MA LE NOAGES) I luga o le masini tutusa o le alumini-potu faamalama. O ia faiga e mafanafana le alumini ma le malulu na o le malulu tele. Peitaʻi o fale palasitika o loʻo iai le 20-30% sili atu taugata ma e maualalo ifo i le malosi ma le tumau.

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_16
Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_17
Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_18
Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_19

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_20

Aoga filifiliga mo le glazing o le Logginia: Paralel-sliding flaps sefe avanoa avanoa. Ata: "Window House Faletalimalo" (4)

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_21

Glang Atove o loʻo maua ai le ventilation

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_22

Castle ma le sili ona faaleleia saogalemu

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_23

Lua-Chamber Glass Windows e sefe le vevela

O a manaʻoga e tatau ona iai faamalama o se logged loggia? Tutusa le potu matala. Faʻataʻitaʻiga o le Latasaga, e tusa ma Faʻatosinaaga Faʻafitauli, le vevela e teteʻe atu i le faʻamalama (RO) e tatau ona le i lalo ifo o le 0,19 M2 • ° C / W. Ma, i lalo o le tuutuuga o le mafanafana o pa, itulagi ma le taualuga, oe mafai i le fesoasoani a se electrocontector po o le suauu vevela e tusa ma le luasefulu-porchat aisa. E tatau ona faʻaogaina le Windows i Swivel-Flaming Forttings ma Microwangs Actives e mautinoa ai le taʻavale ma loggia, ma le potu tuʻufua. (Tapē le faʻafitauli o le ventipelations e mafai foi ona faʻaaogaina ma le alatoto ua fausia i totonu o le papeta.)

Faaauau o le fale mautotogi

Ata: Yury Gubin / Fotolia.com, Aferika Sture / FOtolia.com

Faaauau o le fale mautotogi

O loʻo vaʻaia lelei e Harmonic ma faʻatagaina oe e tatala atoatoa le disc. Ata: roto.

Faʻafefea Ona Mataina o le Selela Slazing, Afai o le tagata atiaʻe ua uma ona faʻapipiʻi le payramic malulu? Talu ai o le afaina o le uʻamea o le ata o le ata, e le mafai, o le a tatau ona e faʻasaʻo le pito i luga o le sikaina mai le itu i totonu mai le itulagi mai le itulagi mai le itulagi mai le itu i totonu mai le itulagi mai le itulagi mai le itu i totonu mai le itulagi i totonu. I le tulaga lea, e tasi le potu e tasi-potu lua-glazed faamalama. O lenei fesili o le a faʻaititia ai le tulaga o le loggi, aua e manaʻomia le tausia e le gata o le tioata o iai nei e faʻatautaia ai, ae o le pa o le saogalemu. O le isi filifiliga o le faʻapipiʻiina o le palasitika faamalama ma le faʻaluaina-glazed Windows i totonu o fale o loʻo i ai i totonu o le fou o loʻo i totonu o Sadist Sounter. O lenei metotia e faʻaititia ai le malamalama, E manaʻomia le faʻaaogaina o faʻamatalaga a le itiiti ifo o le lautele vaʻaia, mo se faʻataʻitaʻiga, kaleva deco.

Faaauau o le fale mautotogi

Manaʻoga o le Loggidia ma le Pameuraciate Greazed - Soud Select Cuc. E le tatau ona le fiafia i ai pe a faʻaaoga le anti-vandal tioata. Ata: Hansa tioata

  • Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono

E leai selava

O le tau o le tau faʻaopopoina o ni mea e mafai ai (gaosia e Lumon, Sks Stakustit, etc.) amata mai le 20 afe rubles. Mo le 1 M2. O a latou tulaga tele o le ata matagofie fuafuaina, manatu faʻalenatura o le siʻosiʻomaga, sili malamalama le malamalamaʻaga ma le agavaʻa e maua ai le suʻisuʻi atoa. o elemene o loo i luga o le fogafale axistic axis). Faʻafetai i le faʻaaogaina o le tofitofi 8 ma le 10 mm mafiafia, o le mamanu e le o le leaga o vaʻavaʻaia leo. Peitaʻi, elē puipuia mai i le malulu, ma o faʻamalama ma filogia faʻailoga e masani ona faʻamasiasi. O le isi Minus - o le polokalama e le o aumaia mo le faʻapipiʻiina o le namu o le namu.

Faaauau o le fale mautotogi

O se masini eletise eletise e aoga pe a fai o le auala i le faamalama e faigata. Ata: roto.

Telefoni feʻaveaʻi

Nai lo o le faʻavae o le faapalepaleina, o se tulafono, e mafai ona faʻapipiʻi se ata faʻaseʻe ma ituaiga eseese o mea lelei, pei o le faapaologa (houpom). Mo le faamaopoopoina i fale 'aʻai o fale, e taua o loʻo faia o loʻo faia o le sili o le mafanafana o faʻamatalaga o le hermedic (le-pulumu) faʻamau o le fusi. Afai o le Loggia ua tuʻufaʻatasia ma glazed e le tutusa o le faʻamalama, pei o le fale puipui atoa, tasi-potu tioata tioata e talafeagai mo le "Sparing".

Manatua o faʻavaega faʻavavega e le tatau ona faʻapipiʻiina seia oʻo i le faʻaiuga o le galuega lea na fausia ai le numera tele o le lanu, talu ai o ni vaega faʻataʻitaʻi ma isi vaega o loʻo faʻalavelaveina ai e le au toto.

  • Matou te filifilia poʻo fea le glashing o le faapaologa ma le loggia e sili atu: 3 tulaga ma aoga aoga

2 mafanafana Logginia

Afai e te le fuafuaina e faʻaaoga le Logisia i le tau malulu, faʻamaunou i ona laulau itu, o le foloa ma le faʻaupuga e le manaʻomia. Ae o le faʻamamaina o le faʻataotoga o nisi taimi e tatau ai - aemaise ina ia faʻaleleia atili ai le leo o le potu, fai se saogalemu ma faʻatupu se faʻavae mautu mo le faʻamutaina. Afai o le Loggidia o le taumalulu, o le taimi la e tatau ona faʻataʻapeina uma fale uma i fafo.

Faʻafefea ona tapena le Papeleni mai Asbestos-Ceeement poʻo ni pepa uʻamea i le faʻapipiʻi o le sikaiina? E le tatau ona faʻamomomoina pupuni, ae pe a faʻasatau mai maʻa tuai, e manaʻomia le sui i latou; E i ai le taua, e manaʻomia le faʻamalosia o le mamanu o le masogā mai le tagata e mauaina le tino o le tagata e nofo ai, faʻamalosia e se toʻotoʻo o le 8-10 m o le 8-10 MMA.

O le faʻatafunaa o le faʻataʻoto, o loʻo agaʻi mai i totonu o fale fou, e le manaʻomia le faʻamalosia - ae e tatau ona Faamauina - ina ia tapunia avanoa mo le tafe o autafa ma le vai tafe. Mo lenei faʻamoemoe, lipea counds squrets faʻamalosia ma le fiberglass (ae le o polyarethane o vai poʻo isi mea ua tumu ma le le-gaʻo mea e talafeagai!).

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_30
Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_31
Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_32

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_33

Ina ia faʻavaivaia se sima poʻo se pamu piliki, e manaʻomia le faʻapipiʻi o le foliga i aiga o le pito i luga. Ata: vladimir grigriaev / avega alalaufe (3)

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_34

Mo lenei, Steel Galvanized Debilpelilies ma fusi

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_35

Sosoo ai, o le gaogao o le faʻavaʻa e tumu i papaʻu o totoga, taumafai e puipuia avanoa i soʻoga ma le nofoaga o le puipui

  • Faʻafefea ona faʻaʻaiʻu le faapaologa mai totonu ma lou lava lima: auiliiliina taʻiala

O le a le unaua e filifili?

O le mafiafia o le vevela o le vevela o loʻo i luga o le faapaologa e tatau ona faʻaititia (ina ia aua neʻi faʻaititia le fua o le potu latalata). Mai lenei manatu, polystyrene osam, o ai ni ie, ma le mafiafia o le 50 mm, maua le vevela feololo (r) e tusa o le 1.6 m2 • ° le 1.6 M2 • Peitaʻi, o mea o le a lelei le puipuia mai le malulu ma taofia le faʻavaeina o le faʻamalosi i luga o faʻasologa o loʻo fesoʻotia ai pe a fai e tauemu lava. E sili le maua o laupepa o le pito i luga o le pito i luga polystyrene o le am (epps) ma le sikaina loka ma fetaui lelei o latou lautele. I le taimi lava e tasi, luga o le sima ma piliki, o pamu e manaʻomia e mu i le malosi vaega ma le fesoasoani o le kulimi po o le mea e mafai ona taofia ai. avanoa, ae afai o le lelei o le maualuga o loʻo i le tulaga muamua, e mafai ona le amanaʻia).

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_37
Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_38
Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_39

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_40

Aʻo leʻi amataina le fola o fasi ata o Plysyyrene o pa o pa puipui, o pa puipui na faʻamalosia i le le vao o le 'ava, o le a puipuia faʻatasiga sima o le fale ma le vai. Ona faamauma lea o le le tumau o le le tumau ma le scotch ma conters pu e ala ile laupepa. Ata: vladimir grigriaev / avega alalaufe (3)

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_41

Ina ua uma, le mea mulimuli e faʻapipiʻi i puipui o le pepa solo

Na matou faʻaau mai le loggia i se masani tagata i le 3 sitepu 10619_42

E tumau i le Mauga i luga o le EPPS DOOMom ma lapotopoto le laina

O le minerale fulufulu i luga o le Hermal Crevers o loʻo i ai le tele o le mea e te leiloa (ma le mafiafia o le 50 mm o le 50 mm r ≈ 1. A maeʻa le faʻatumuina o faʻavae. Auā o puipui o pa i la le aofaiga o le vaitau o vaitau, e ono faʻaalia ai le vevela o meafaitino i totonu o le potu; A faʻapipiʻi ni sooga o ia papatusi (faʻatasi ai ma faʻavaʻa o le faʻavaʻa poʻo le tamaʻi mamoe) e tatau ona faʻamalosia i le alumini scotch.

Faʻafefea ona faʻavaivaia le foloa ma taualuga?

E tele naua filifiliga. O se tasi o mea e sili ona faigofie i le faʻapipiʻi o se faʻatasiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le lua vaega o gypsum fibles i luga o le credis (expara o loʻo i ai i le 40 o le gaʻo o le 402. Le isi, e mafai ona e faʻaputuputu soʻo se taloina o lena mea e le opouina. Afai e te fuafua e auiliiliina se laupapa tele, o le faʻamoemoe e filifili se lag mamanu (mai le matutu o paspisptic pa ma le itiiti ifo o le vaega o le 40 × 50 mm). O le faʻasee i le taimi e tasi o loʻo i le va o le ale; I lalo o le Mirane Paber Cards e tatau ona tuu le faʻasolo o le vai o le vai, ma luga o le ufiufi i latou ma polythylene poʻo le polypropylene ata.

Ma linoleum ma fusi, o le susu susu e sili ona tuʻufaʻatasia: faʻailoa le sunprofift sparproofing i le pito i lalo o pa puipui (tutusa ma le coucticast dron-oneone o le mafiafia o le 30-40 mm.

Faaauau o le fale mautotogi

Alumini sludes systems ua fuafuaina e faʻapipiʻi ai tioata tasi tioata ma le mafiafia o le 6 pe 8 mm. Ata: "Alited"

O le avanoa o le taualuga mo le faʻapipiʻiina o le faʻafefeteina o loʻo tuʻuina atu e se totogi o pa poʻo le faʻavaʻa (o le muamua e taofi tuusaʻo i le slab o le tufuga, le lua - ma le fesoasoani a faʻamalologa). O le sili ona faʻamalieina mo le taualuga o minerale fulufulu laʻau e le sili atu nai lo 80 kg / m3. I le taimi lava lea e tasi i le va o le fusi (le susuga-o loʻo puipuia ai le papala, laupapa laupapa, aamigi moli, e tatau ona tuʻu se ata faʻatauvaʻa.

Faaauau o le fale mautotogi

A o le palasitika deliceles faʻatagaina oe e faʻapipiʻi ni faʻamalama lua-glazed Windows ma le mafiafia o le 18 MM, o le a mautinoa sili atu le sili atu o le faʻalavelaveina o le vevela o le vevela ma le disc. Ata: Polofesa Vaega

E tatau ona ou mutia le fola mafanafana?

O le vaega o le faʻafefeteina ma le mafiafia o le 100 mm e le mafai ona maua ai le vevela vevela o le fola pe a fai o le potu le tumau o loʻo iai i lalo. Fausia-i le eletise eletise e foia ai lenei faafitauli. O le vaega (vaega) o le faʻamafanafana uaea o loʻo faʻamauina i luga o se fusiua atoatoa sima. O le polokalama ua siakiina i le gaioiga, pe a maeʻa le uaea o loʻo faʻamaufaʻailogaina ma se vaega o le sima o le sima poʻo se vai paluga ma le mafiafia o le 20 mm. O le fetaui lelei ma sea mamanu o se poletinini pale.

O le faigofie, ae e le mafai ona faatumauina le foloa mafanafana o le fola i luga o le maamoiga ata i lalo o laugatasi.

Filifiliga mo Logginia: A aunoa ma fafo o le vevela (a) ma le vevela i fafo (b)

Faaauau o le fale mautotogi

1 - Looging; 2 - Doom; 3 - Faʻaleaga (40-50 MM), o loʻo faʻamalosia e le Vopar Crovesulation; 4 - pepelo; 5 - Faʻaleaga (70-100 MM); 6 - Lauga; 7 - Tafosa; 8 - Maualuga Maualuga Maualuga (40 MM); 9 - susu susu; 10 - o loʻo 'autafa ma le faʻamafanafana uaea. Ata: Powckwool.

Faʻafefea ona aveʻesea le dumpining i luga o le Loggia?

E masani ona maeʻa le malulu malulu o le Logginia, o tagata o fale o manu feʻai o loʻo feagai ma le faʻafitauli o le puao. Lenei ua mafua mai i le mea moni o le ea susu, o loʻo alu i fafo i le tatalaina o le faʻafoliga, o le faʻafesoʻotaʻi ma le tioata, o le vevela o loʻo maualalo ifo nai lo le deam proces ona e malulu. Faʻaititia le oso aʻe i lenei mataupu ua naʻo le vela i le matala matala.

O le le mautonu, ae sili atu le matautia o le faʻavaeina o le faamaʻimau i lalo o le teuteuina o le ogalaau o le loggia - i luga o fale faʻapitoa. Ina ia puipuia ai lenei tulaga, e tatau ona e faʻamalamalamaina le pito i luga o le potu ma le hermeac vapsozoplation.

Faaauau o le fale mautotogi

I le taimi o le faʻatulagaina o le Loggidia, o mea faʻasalaga faʻapitoa e mafai ona faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, puipui puipui ma fata mo le teuina o taʻaloga taʻaloga taʻaloga. Ata: "SOP"

3 faamaeaina o le Logginia

E masani ona faigata ona tagofia le mafuaʻaga o le filifilia o mea ua maeʻa - aemaise pe a tatou talanoa e uiga i le malulu o le Logogo, ae e le naʻo le aʻafiaga o le vevela o Algaraviop

E taunuu le vali le totonu e uma le loggia? O pa o le faʻamaumauga o ogalaau e mafai ona vali i le fufuluina o vali vali, ae o le taimi muamua lea, o le faʻavae faʻavae e tatau ona fesoʻotaʻi atoatoa - e faʻasolo ai ma le susu-faʻaoso. I totonu o le potu malulu e sili atu le faʻaaogaina o le vaega o le vali.

Faaauau o le fale mautotogi

Tulimanu o le fale Wizard ma le Perfo-Commane mo mea faigaluega. Ata: "SOP"

Aisea ua maeʻa ai le sili ona lauiloa i le Luga? O loʻo faagaoioia le Woodlang Wood Works le mea e fesoʻotaʻi ma se atunuʻu ma mafai ona liliu le Loggia i le Veranda. O le a tautua mo le tele o tausaga, ma ona poloa faʻapolaitu ma ula ane o le leo, latou te faʻaleagaina lava le faʻaletonu ma puipuia mai le suia o le lanu. Ae e tatau ona faʻatau naʻo le faʻatauina o le vasega maualuga (togi "A", "Extra", "Filifili"). A o le i valiina, o le maualuga e manaʻomia e aveese ma se naifi ma le faʻamalosi.

O a mea e le tatau ona faʻaaogaina?

E le o ni filifiliga sili - pepa ma le flingline wallpapers, faʻapea foi ma totonu o le PVC o PVC LINGING MA PULE O LE LALOLAGI MULIMULI MULIMULI I LUGA MUAMUA MDF. PASMA Worts faʻaputuputu pastic eletise (ma o le mea lea pefu) ma e faigofie ona faʻaleagaina, aemaise lava i le maualalo vevela. O se ata mo le laugatasi e masani ona le fuafuaina mo tuʻusaʻo faʻaalia i le la susulu. O le vaega laupapa e le tatau ona faʻaogaina e faʻamaeʻa ai le lole le aoga i le Southgo, aemaise o le saute i saute.

I totonu o le potu vaʻaia o le Logisia, e tele lava mea e faʻaaogaina e faigofie ona faʻataʻapeʻapeina. E mafai ona faʻaaoga, masalo naʻo mea naʻo le paipa ma Pemboo, lea e tatau ona faʻapipiʻi ai le faʻamamaina o le faʻamamaina o Pvase.

Faaauau o le fale mautotogi

Ata: Alexey SlyusarenKo / Fodialia.com

E tusa ai ma le fausiaina o fanua ma le lelei o foliga foliga o fale masani, o le Loggidia e le o se nofoaga nofoai. Tusa lava pe a uma ona faʻapipiʻi le sili ona mafanafana faamalama iinei, e le masani ona faia se microcmolite e fetaui ma le potu. O tulaga o mamanu e fuafuaina e le tofiga o le potu ma o le aʻea o uiga o le itulagi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Moscow, afai e fuafuaina e toe faataʻitaʻi le Logginia i se vaega o le nofoaga e mafai ai ona faʻapipiʻiina, o le a aofia ai le Windows i le 70 MMBER pe lua le malosi o le sefeina o matatioata.

Anton Karyvkin

Rehau tagata poto

  • Pa puipui e le FEAM: Laasaga-i-laasaga faʻatonuga ma aoga fesoasoani

Faʻatapulaʻaina o tulafono mo Logginia

Manatua o lena taimi o le faʻatulagaina o le Loggisia e faʻasaina:

  • Faʻateʻa le faitotoʻa ma le Windows (Badcony Block) ina ia tuʻufaʻatasia loggia ma potu (umukuka).
  • Faʻaliliuina o le faʻaleleia o le Shinet Shinetors e fesoʻotaʻi i se fou vai vai sapalai ma (poʻo) totonugalemu le vevela i se loggia.
  • O le faʻateʻaina o hared ma le faasitepu o le afi o le afi (o le solia o tulafono o le afi saogalemu).
  • Glazing ma le fesuiaiga agai atu i le auala ma se ata o le faʻaaliga (corgees o foliga o le stade ma ono lamatia; o le faʻasaina i luga o le faʻamasinoga o le setete

Manaʻomia muamua le faʻamaoniga a le poloketi:

  • Suia o le Badcony Block i se ese mamanu e fesoʻotaʻi ma le faʻapopoleina o le puipui puipui (o le poloka poloka poloka, o le faʻamoemoe i lalo o le faitotoʻa).
  • Suia o le foloa mamanu ma le faateleina o le utaina avega.
  • Faamaloloina o le Lapatia.

Aua le manaʻomia le faʻamaoniga muamua:

  • Faauma puipui ma le taualuga o le potu (ma le finafinau ma leai).
  • Faʻapipiʻiina o le glazing, e le solia ai le faʻatanoalalo o le faʻaofuina o le faʻafoliga, i le parapete (ogatasi ma se tusi faʻapitoa).

  • Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu

Faitau atili