Faasaga i le fale o le fale piliki: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo

Anonim

O le piliki fatu lea e foliga mai o le faʻaaloalo, ma le matagofie ma matagofie, o lea o le fale o loʻo feagai ma piliki e matua manaʻomia lava le manaʻoga. Matou te faamatalaina ni foliga o sea galuega.

Faasaga i le fale o le fale piliki: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 10632_1

O le a le tala fatu

Mo le pule o le faʻafou, o se faʻasao faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina. E ese mai le fausiaina o le lamolemole, malosi, homogeneous lanu ma leai se mea teisi enaena po o tino. O lanu o le faʻaosoina o mea atonu o le pito sili ona eseese. Na fausia i lalo o le faʻamalosi a le velo, e ui lava i nisi tulaga, afai e manaʻomia le lanu masani, e aunoa ma lo latou.

fale piliki

Ata: Instagram Knikerburg

O le faasaga i luga e ese foi. O piliki siliva e mafai ona ufiufi ai tulimanu, lipine lapotopoto. O le laufanua e mafai ona lamolemole pe ma se mamanu, ma le faʻalauteleina o soʻo se ituaiga, pei o le maʻa tuai. E ala i le fausaga, faʻasaga mea e tutusa ma le fausiaina: e mafai ona panetated pe tumu. I le tulaga muamua, o le mamafa o le piliki ua matua itiiti. O loʻo faʻaalia e le laulau fuaitau o nisi ituaiga o mea.

Matamata Umi, mm. Lautele, mm. Maualuga, mm.
Ceramic nofofua 250. 120. 65.
Ceramic mafiafia 250. 120. 88.
Falemai 250. 120. 65.
Euro 250. 85. 65.
Clinker ua alu 528. 108. 37.

Ina ua filifilia piliki lapopoa, oe manaʻomia le taʻitaʻia e le gata na o foliga, ae ia amanaia foi le mea autu. Afai o se piliki, ona feagai ai lea ma mea tau fale ma fale mo fale e tatau ona fesoʻotaʻi i le tele, ae le o le a sili ona faigata e mafuta faʻatasi. Mo fafie, aloma sima ma isi mea, e leai ni faatagata.

  • Mea uma e uiga i le piliki: ituaiga, polokalame ma metotia

Fuga o mea faʻapipiʻi ma le faʻavae: manaʻoga faʻapitoa

O le tali o le faʻaaogaina o piliki mo le o le faʻavae o le faʻavae e tatau ona ave i le tulaga o le vaega. E iʻu i le mea lenei e ono faʻatatauina le mamafa o sea faiga e taua ma o le faʻavae o le fale e tatau ona faʻatonutonuina i faʻamatalaga o isi avega. A leai, e le maalofia le pefu, pei o le pefu ma isi faafitauli. Afai e mamanuina le falefaatagata e tautau i fuainumera i puipui, e tatau foi ona faia. Peitai, i lenei tulaga, e le gata i le siakiina o le ono iai o ni avega faaopoopo, ae faapena foi pa. O le taimi o le le mautonu ua fuafua, o le mea e mafai ona nonoa mai le faavae.

Faasaga i le fale o le fale piliki: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 10632_4
Faasaga i le fale o le fale piliki: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 10632_5
Faasaga i le fale o le fale piliki: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 10632_6

Faasaga i le fale o le fale piliki: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 10632_7

Ata: Instagram Mrlysov

Faasaga i le fale o le fale piliki: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 10632_8

Ata: Instagram Mrlysov

Faasaga i le fale o le fale piliki: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 10632_9

Ata: Instagram Mrlysov

E tatau ona totogi faʻapitoa i le filifiliga o le valaʻauina o soʻoga e taʻu fesoʻotaʻiga o le a tuʻufaʻatasia le faʻafeiloaʻi ma puipui. O filifiliga sili o papatusi po o rods mai le slevany shel ma basaltoplast fetuutuunai sootaga.

Ventilang FreeD: Aisea e tatau ai

Fetaui manatu o le i ai o le itiiti ifo ma le lua vaega: O le pa lea ma le feagai ma piliki. Afai e manaʻomia, o le vaega lona tolu o loʻo tuʻuina i le va o latou. O mea o le puipui o totonu ma o loʻo 'eseʻese e eseʻese, faʻatasi ai, o latou vaipuna e ese foʻi. O le mafiafia o loʻo feagai ma piliki na te misia ai le paga, o lea i le leai o se vai vaipanoa, agai i fafo i fafo o le fale, e faamasino i totonu o le aiga.

Sui o piliki

Ata: Instagram Mrlysov

E faʻapea lava ona iʻu ai i le soona fai o le mamanu lea, o le faʻamamaina o le unala, pe a fai o mea na feagai ai ma le vevela o le fetaiaʻi. E tatau ona malamalama i le lelei galuega pe a talafeagai ai i ia mataupu o le a matua faigata ma matagaluega. O le mafuaaga lea e manaʻomia ai le tuʻuina o le avanoa i le va o le puipui ma feagai ai, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o le ventilated pu i laina o piliki.

Naʻo lenei e mafai ona ausia e maua ai le lelei o le tui o le feeseeseaiga o le ea, o le a mautinoa o le aveeseina o le tele o le susu ma le a faʻalauteleina le ola o le fausaga mo le tele o tausaga.

Faasaga i totonu o piliki

Ata: Instagram TVoydom

O le tele o le avanoa i le va o le feagai ai ma le puipui o loʻo fuafua mo soʻo se tulaga taʻitasi. A o le ventiperation pu, o le faigofie lava auala e tuua ai le vaega e le uma e le mortar po o seti faapitoa mini-pusa.

Vertipelated brick geddide

Ata: Instagram Ronslingroup

Foliga o le piliki piliki

A o le i amataina galuega, e tatau ona e iloiloina lelei le aofaʻiga manaʻomia ma faʻaopopo se isi 10% mo se tau tau. O mea uma e tatau ona faʻatauina vave ona o piliki mai isi itu e ono eseese i lanu. E fautuaina le faia o se faamasinoga ua taoto. Mo lenei, o se fofo e fefiloi ma tusa o le 1 KV ua tufaina. m. E mafai ai ona e siakiina le lelei o le fofo, o le mafiafia o le Seam ma filifili le sili ona lelei Masony metotia.

Faasaga i le fale o le fale piliki: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 10632_13
Faasaga i le fale o le fale piliki: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 10632_14

Faasaga i le fale o le fale piliki: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 10632_15

Ata: Instagram Mrlysov

Faasaga i le fale o le fale piliki: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 10632_16

Ata: Instagram Ruslana_lineskania

Faʻasagaina, aua le galo le faʻapipiʻi o fesoʻotaʻiga i le va o le fofaga ma le puipui. I le taimi o le galuega, o le saʻo ma saʻo o le faʻamaoni e tatau ona siakiina. E faʻaaogaina lea le tulaga ma le plumū. O faitotoʻa uma o loʻo faasao ma, pe a manaʻomia, omono i foliga faʻapitoa e tuʻuina atu ia i latou ni foliga sili ona faʻaalia. E mafai foʻi ona faʻasaʻoloto le pito i luga o le 'ie e maua ai le tele o le teuina o le malosi.

Suiga o piliki

Ata: Instagram Ruslana_lineskania

O le faʻagasologa o piliki faʻasaga o loʻo faʻaalia i le vitio.

E taugata le Bicks e taugata, ae i le taimi lava e tasi o le auala sili ona talitonuina o le folauga o le feoai. Na o le polofesa e mafai ona faatino tutoatasi. O le mea lea, o le tele o tagata e ona tagata e ona fale o le a tuʻuina atu i tagata faʻapitoa e maua ai se foliga manaia, tumau ma eoa le taofia.

Faitau atili