12 auala lelei e fai ai lou fale quiter

Anonim

A o le faifai pea leo faifai pea o tuaoi, o le faifai pea o le pisa mai o mea eletise poʻo mea faitino, le lagona o le faʻamafanafanaga vave i totonu o le fale. Ma a tulaʻi mai tamaiti laiti i totonu o le aiga, o le faʻafitauli e aʻafia atili ai ona faʻaʻaisa - e te le manaʻomia se mea e faʻalavelave ai ia i latou ma lau miti. Ae e iai ni fofo faigofie: mai i mea taugofie mea e tele na fai ai le faasolitulafono.

12 auala lelei e fai ai lou fale quiter 10643_1

1 faamama le fata foloa

Mo i latou o loʻo nonofo i fale o le faʻavae i le tuai o folataʻitusa ma le tatou fautuaga e matua talafeagai tele. Afai e le o aofia i lau polokalame le gaioiga i au fuafuaga, e tatau ona e toe faaleleia. O le a fesoasoani i utupoto e mafai ona mulimuli ane i lalo o le mata o fola, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o le fausiaina o le fausiaina i le va o papa. E masani lava, o le paʻu ma le maualuga o le siʻusiʻu o le totonugalemu o totonu, o le a le faʻanatinati e sui, o nisi taimi e sili atu le toe faʻaleleia ma fiafia e matagofie matagofie.

12 auala lelei e fai ai lou fale quiter 10643_2
12 auala lelei e fai ai lou fale quiter 10643_3

12 auala lelei e fai ai lou fale quiter 10643_4

Ata: Instagram Vaphevskaya.e

12 auala lelei e fai ai lou fale quiter 10643_5

Ata: Instagram Tetiania_april26

  • 6 punavai o aso uma leo i totonu o le fale mautotogi e te le matauina (ae e galue i le neura)

2 Faʻaaoga le leo e faʻaaoga ai le vali

Afai o oe i le faʻasologa o le toe faʻaleleia poʻo le le mafai ona e le toe faʻaleleia le puipui o le puipui, faʻaaoga faʻapitoa leo-faʻaaogaina o nifo. Na latou faʻaaogaina lelei le pisa pe a fai latou te faʻaaogaina i luga i luga o le tele o vaega. O nisi fale gaosi gaosia i latou e oʻo lava i foliga o le spray, ma i nisi tulaga e mafai ona faʻaaoga i luga o le taualuga e faʻaititia ai le leo o vae mai i tuaoi i luga o fola mai le vae

Leo e faʻaaoga ai ata vali ata

Ata: Instagram Whistwandbandbandbandband

3 Faʻaaoga le Windows Puipuiga

O le leo o le auala o loʻo ulagia ai matou mai le Windows, o lea i le taimi o le toe faʻaleleia, vaʻai lelei le ataata ma le tele o le faʻaʻaisa. Ma le faʻafitauli i le faʻamalama tuai e mafai ona foʻia ma le mafiafia tioata.

12 auala lelei e fai ai lou fale quiter 10643_8
12 auala lelei e fai ai lou fale quiter 10643_9

12 auala lelei e fai ai lou fale quiter 10643_10

Ata: Instagram Designpronter

12 auala lelei e fai ai lou fale quiter 10643_11

Ata: Instagram Zamena_ostekonkiy

4 Fai glazing i luga o le faapaologa

O le a faʻaititia ai le leo o le leo i totonu o le fale mautotogi. Ae, afai e te nofo i le itu i saute ma le fiafia e faʻaalu se taimi i lau laulau tatala ma se ipu ti poʻo se kofe, e le o le osifeagaiga ai lenei avanoa sili ona lelei.

12 auala lelei e fai ai lou fale quiter 10643_12
12 auala lelei e fai ai lou fale quiter 10643_13

12 auala lelei e fai ai lou fale quiter 10643_14

Ata: Instagram Masterskladokna

12 auala lelei e fai ai lou fale quiter 10643_15

Ata: Instagram Masterskladokna

5 Aveese le slots i faitotoa ulufale

Faatasi ai ma le saʻo faʻapipiʻi, o faitotoa o le slots e le tatau ona i ai, ae afai e tatau ona e faʻalogo i leo mai le sitepu mai le sitepu, o lona uiga o le faʻapipiʻi e le saʻo. O se faʻamau faʻapitoa mai le paʻu paʻu poʻo paʻu paʻu o le a fesoasoani. E sili le faʻaaogaina o le tele o minute i le taimi e tasi: tasi-mea i luga o le faitotoʻa, ma le lona lua - luga o le pito i tua.

Slots i luga o faitotoa ata

Ata: Instagram Zehyana_zhdanova

6 Filifili se feteenaiga pe taofia le taualuga

O sea fuafuaga tuʻufaʻatasia o le a fesoasoani i le faʻaititia o le leo, pei ona tagofia le leo sili atu nai lo le masani ai ata poʻo alalatoto ua lanuolaola. Mo se aafiaga sili atu, o le leo tuʻufaʻatasia e mafai ona faʻaaogaina - faʻataʻitaʻiga, mai le fiberselss.

Faapipii le ata autu

Ata: Instagram Zazerkalie_mar

7 Siaki i fafo

Na e iloa o 'esetete e masani lava ona faʻamalosia mai leo mai tua mai tuaoi? O le mafuaʻaga e i le vaega o matatisi manifinifi o puipui afi ona o le stroke. E eseese filifiliga e aveese ai lenei faʻafitauli: Faʻafeiloaʻi le outlet pe faʻaaoga le fuata fuata. O le isi mea o le tuʻuina atu lea o le leo le mautonu o loʻo pipiʻi i totonu o le nofoa.

Ata mata

Ata: Instagram Recont.Leted

Faʻamolemole matau: E sili le faia o le eletise i le tele e mafai ai. Faʻafesoʻotaʻi se polofesa e faʻaalu ai ni faʻailoga faʻapitoa - o le a saogalemu.

8 moega taavale

E le gata ina faʻaopopoina le faʻamafanafanaga ile totonu o soʻo se potu, ma o le a fesoasoani foi ia saʻo lona fatu, 'Ae fai foʻi ma potu sina ipu mamao, ma o le a sili ona puipuia mai tuaoi. E ala i le auala, o le faiga mo kapeta i luga o puipui ua toe faafoi.

Kapeta mo le pisa le mautonu

Ata: Instagram Stylingcetecera

9 Faaaoga Kapeneta

Afai e te tuʻuina kapeneta ma se pa e punou ai se tuaoi e nonofo ai, E mafai ona e faʻaititia le leo leo i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi.

Leo leo leo

Ata: Instagram stalnyi.interer

10 Filifili se faʻapitoa metotia

O le mea moni, e le o lona uiga lea mea e te manaʻomia e suia faʻamalosi ai le metotia i le fale atoa, ae a e faʻaputu le faʻatau se fou - manatua lenei tulafono. Air Punavai, Height Seamū Stuth, Selelalerator, Desulum masima - latou te faia leo pe a galulue, tusa lava pe laʻititi. O le aso o loo i ai se pisa le leoa i luga o faʻatauga - e tau faʻaopopoina, ae o le a saʻo le fesoasoani e fai se fale masima.

Le leoa ata ata

Ata: Instagram Mila.Vok_ehouse

11 Faʻaaoga le laina i vaetaʻuga paʻu

Meafale i luga o vae e masani ona e gaoioi, fai foi le tele o leo. Ma vete lau fola ufiufi. O laina faʻapitoa i luga o vae o le a foʻia uma faʻafitauli.

Pads i luga o le stool ata

Ata: IKA

12 Faʻalauteleina le umukuka seti

Afai ua e ita i le oneone i ato o kapeneta ma pusa, o le a fesoasoani o le a fesoasoani. E faʻapitoa na faia mo lamolemole tapunia, aunoa ma le tele o pisa. O le ala, o le a fesoasoani foi a latou filifiliga e laveai ai meaafale mo se taimi umi.

Ata Tifaga

Ata: Instagram NasharkAar

  • A mafai ona e pisa i totonu o le fale mautotogi: o tulafono o se tuaoi lelei

Faitau atili