11 manatu mo le teuteuina o se atunuu eria e faigofie ona toe fai

Anonim

Matou te talitonu e le o manaʻomia le teuteuga e le Diacha - o le vai tuai e mafai ona aoga mo le pule, ma meaafale faigofie e mafai ona e faia ma ou lava lima. Musuia o tatou manatu ma teuteu lau togalaau a o le taumafanafana o le taupega atoa.

11 manatu mo le teuteuina o se atunuu eria e faigofie ona toe fai 10672_1

1 meafale faia ma ou lava lima

O meaafale-faleafale o le a ofi lelei i lanu o le atunuʻu ma teuteu le laulau - Tuu o se laulaufaiva mai se tamai laupapa poʻo se faataʻitaʻiga, pusa laupapa. Po o se nofoa na faia mai pallets. O mea faapena e faaopoopoina e le fale ma le igoa.

Meafale faia e ata lima

Ata: Instagram CottandandBagelows

  • 11 FOI LE FANUA OLAGA MO LOU FANAU I LE ASO

2 togalaau tao

Lanu mea faigaluega, pei o le faʻavaivai o le aiga o mea, o le a avea ai foi ma matua sili ona lelei. Ma i le auala, o le tele o tausaga na ia, o le sili - o le atunuʻu ituaiga o le a sili atu ona manaia ma maʻi pipisi.

Togalaau tao

Ata: Instagram Tinan888

  • 10 faigofie ma ofoofogia manatu mo le teuteuina o se atunuu eria

3 Floral Coililes

O le fugalaʻau o loʻo avea ma laina autu o le atunuʻu, o se tasi o le tele o sitaili mo fale ma fale tetele. Na faaopoopoina le faamafanafanaga i le fale. E mafai ona faʻaaoga le au tusitala i luga o le poloka mo le '' '' auala laupapa i le taumafanafana umukuka, mo pupuni i totonu o le gasebo pe i luga o le veranda o se fale.

Fugalaʻau faʻamau ata

Ata: Instagram Levic_vockertrt

4 shalas pe baldahin

Faʻafaigofie laau e pei o tamaiti ma tagata matutua, ma le papota e mafai ona teuteuina i se teric poʻo nofoa nofoa i le paolo. Filifili eseese ie: E mafai ona e faia se ata faʻaaogaina se masani masani po o le asquito netw (o le a aoga tele e puipuia ai i luga o le la.

11 manatu mo le teuteuina o se atunuu eria e faigofie ona toe fai 10672_7
11 manatu mo le teuteuina o se atunuu eria e faigofie ona toe fai 10672_8

11 manatu mo le teuteuina o se atunuu eria e faigofie ona toe fai 10672_9

Ata: Instagram alofafofo

11 manatu mo le teuteuina o se atunuu eria e faigofie ona toe fai 10672_10

Ata: Olajemma.E.E.E.

5 teuteuga moli

O se tasi o filifiliga faigofie e te mauaina i soʻo se hypermamaket o oloa mo le fale pe oʻo foi i lou fale e teuteu teuteu ma moligaʻo. E mautinoa ua uma ona e avatu se mea faapena. Afai e iai ni lanu laʻau poʻo se faʻataʻitaʻiga, o lacrosene lamepa e sili atu. E pei ona tatou masani i luga, o le tasi o vaega taua o le sitaili sitaili, ae o mea sili lava.

O ata o le ata

Ata: Olajemma.E.E.E.

6 moli moli

E le naʻo le moli moli moli ma faʻaopopo i le nofoaga o loʻo iai i le upega tafailagi - o se tulaga foʻi o le paketi e faʻatautaia ai le moli. Filifili meafaitino ma lanks o foliga eseese: lanu malamalama, multi-lanu poʻo neon laiti lamepa, i le ituaiga o fugalaʻau - i se upu e te fiafia atili ai.

O ata o le ata

Ata: Olajemma.E.E.E.

7 meaafau faigofie mo le faletalimalo, teuteuina ma aluga

Faalemu laulau i luga o le togafiti, ni nai nofoa ma aluga - lea e ono faigofie atili ma sili atu nai le tupe. I sea vaega, o le atunuʻu e sili atu le toafilemu, o le ae lagonaina le siosiomaga o le olaga ma ona malo uma: malolo i meaʻai a le lagi.

Meafale faigofie mo le tuuina atu o ata

Ata: Olajemma.E.E.E.

8 kapeta ma mamanu

I le ea fou e foliga mai o le itiiti ifo, le masani ai, ae manaia. O kapeti ma mamanu (Orental, Geentaric) mafai ona faoa i le 'ai o le tino pe na o le lalolagi - e maua ai le upega tafailagi ma faia ai le stick. O le tau o le taumafanafana o le a maua se lanu fou o le ae sao ai.

11 manatu mo le teuteuina o se atunuu eria e faigofie ona toe fai 10672_14
11 manatu mo le teuteuina o se atunuu eria e faigofie ona toe fai 10672_15

11 manatu mo le teuteuina o se atunuu eria e faigofie ona toe fai 10672_16

Ata: Olajemma.E.E.E.

11 manatu mo le teuteuina o se atunuu eria e faigofie ona toe fai 10672_17

Ata: Olajemma.E.E.E.

9 hammock

E faigofie, ae manaia ma galue malosi. Faatasi ai ma le faʻapipiʻi o meaafale meaafale, o le hammock o loʻo taʻua o se masani o le tino o le atunuʻu, ae e le o se mea manaia. Faʻaopopo tagata taʻitoʻatasi ma sili atu le mafanafana i le fesoasoani a facious ma lomi, ma tuu se pa i luga o se laulau - o le a talafeagai e tuʻu ai se tusi i luga poʻo se leoleo.

Ata o Hammock

Ata: Olajemma.E.E.E.

10 togalaʻau fugalaʻau ma le tele o lanumeamata

Lanumeamata ma fugalaʻau o le mea e manaʻomia e faʻamalosia ai le nofoaga. Ma e tusa lava pe o oe o se noice novoice i laufanua mamanu, aua e te fefe e tausi. A o matou fai atu, lima-aiga i le atunuu - o le a le mea e manaʻomia. Fai se fugalaʻau moega, tuu fugalaʻau matagofie ma lanumeamata lanumeamata. E le faigata, ae ia vave lava le au faipisiga a le atunuʻu ma matagofie.

Faatoaga fugalaau ma lanumeamata ata

Ata: Instagram GncGarden

11 Tatala le taulaiga

O le afi ua manatu o se faʻailoga o le faʻamafanafanaga ma le atunuʻu olaga. O isi taimi e fai ai le magalafu i totonu o le fale pe faigata foi, pe le mafai i le mataupu silisili. I le atunuʻu eria, na mafai ai e le afi afi ona avea o se matala matala i le malologa sone.

Tatala le taulaiga o ata

Ata: Instagram Marks_and_rowe_intertors

Faitau atili