O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura

Anonim

O tagata e ana o le tagata faimalaga o le Avad Shidge o loʻo fiafia e faʻaalu le taimi i fafo atu o le taulaga, e latalata ile natura. O le mea lea, o la latou taulaga sa latou miti ai e tuʻuina atu i le faʻaaogaina o mea masani.

O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_1

O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_2
O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_3
O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_4
O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_5
O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_6
O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_7
O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_8
O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_9
O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_10
O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_11
O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_12
O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_13
O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_14

O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_15

Potu malolo

O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_16

Potu malolo

O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_17

Umukuka

O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_18

Umukuka

O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_19

Potu malolo

O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_20

Vaega

O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_21

Vaega

O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_22

Potumoe

O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_23

Potumoe

O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_24

Atalii potu

O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_25

Atalii potu

O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_26

Sanosel

O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_27

Sanosel

Suiga mo le sili atu

O meafale na maua mai le venemen MDF e tele le mamafa. O le pito i lalo o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo matua tele, o lea na faia ai le faʻavasegaina, singletal elemene - gagau, vettical hortedes - streding

Muamua, toe fausia i le fale mautotogi e le o iloiloina. O le ulugaliʻi faʻaipoipo e talosagaina le Devigner Lydmila DayVich mo le fesoasoani i le teuteu teuteu teuteu. Peitai, o lydgelala, i le faaopoopo atu i le mamanu, na atiaeina se vaisu niʻuga na faʻaleleia atili ai le faʻatulagaina o aiga. O le potu malolo na maua i totonu o le potu atofaina na tuʻuina atu i le potu o le lulu i tafatafa o le umukuka. I le pa i le va o latou, na faʻatulaga i le ala lava, o le faia o se potu mama-umukuka-fale. Na faʻatamala le potu maliu, ma na faʻaaolotoina le ataliʻi iina. Na oʻo mai lava le taimi lava e tasi, lona vaeloʻalo i sikuea sikuea o le potumoe o matua, lea na itiiti ifo le 10 ali.

I le va o le umukuka ma le potu malolo faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa - latou te le nofoia le eria pe a tatalaina. Na tautau le taposa i luga o se auala faapitoa.

E taua uma 'auai tagata o le aiga i se faʻateleina o le tuputupu aʻe (o le tuputupu aʻe o le Alo e sili atu nai lo le 2 m). O lea la, ua fautuaina le tusi o le Poloketi e faʻaopopo faitotoʻa ma faʻapipiʻi faitotoa ma le maualuga o le 210 cm.

Suiga mo le sili atu

O le umukuka o le umukuka na vavaeeseina e se cafe ma le tele o le maualuga o le taimi. Nai lo le faʻatalatalanoaga masani, o le tagata mamanuina fautuaina e puipui i se Kerisimasi laʻau ma le fesuiaiga

Vaega o totonu na le fiafia, fou na fausia mai le Trust St. Petersburg piliki. O le pa i le va o le umukuka ma le potu malolo na faaputuputu, onana i totonu o le fale faigaluega mai le tutusa tuai piliki.

O fitafita na mananaʻo e lele i luga, ae ona o le tele o le maualuga eseʻesega (8-9 cm) faia se liner mamanu mai le GLC. O le iʻuga, o le maualuga o le taualuga na pa'ū i le 6 cm

I luga o le foloa ua faataatiaina se laupapa enaena. Tagata ua masalosalo ua masalomia le aoga o le a aofia ai i le umukuka. Ae i le taimi o le faʻagaioiga na avea ai le tausiga o le laupapa e matua faigofie lava. I se faʻaopopoga, pe a fai o ni chipsets poʻo scratchtches mai mea paʻu paʻu i luga o le mata i luga o le folanumu, lea o le aʻoga matutua, o le "o mea na faʻaleagaina o le a le mafai.

Suiga mo le sili atu

Nofoa i le potu malolo. Lenei tulaga o le 1960s. Tagata e ona o le fale mautotogi na avatua tuaoi. Na ia toefuataiga, piki aʻe le ie ma faia se mea e mumumoli ai

I totonu o le potumoe o sipuni - o se ofu o le fale ma grading dourtod e teuteuina i lalo o anamua. Na vali le mamanuina. I le gaosiga, o le tapoleni sa ufiufi i le Price, e aunoa ma le ata vali. I le taimi muamua, sa faʻaleagaina Lydmila i tulimanu o faitotoʻa o faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Ona vali lea o le tapoleni ma le enamel o se pale lanumeamata lanumeamata ma pe a fufulu, na ia faamamaina tulimanu ma le paʻu. Ona o le wax, o le enamel e le mafai ona malosi, o lea e faigofie ai ona laeiina, faʻaalia le vaega pito i lalo o le pogisa vali. Ma ua avea nei ma aafiaga o le matua.

Suiga mo le sili atu

Sliding Doup Carrobe i totonu o le potu malolo ata tifaga o ia lava i le fale, aumai le aafiaga o le aafiaga

O meaafale i totonu o le potu o le ataliʻi o loʻo valiina i le lanu o puipui. E tusa ai ma le mamanu, o le musu, pe a le feteʻenaʻi ma le faaeeina o laufanua, ma fesoasoani mai ai, fesoasoani e aloese ai mai le lagona o le potu. O le fesuiaʻi o fefaʻatauaʻiga o le ofutino e faʻatele ai le avanoa, faʻaopopo le avanoa o le potu. Lua puipui iinei e teuteuina i se tuai Barn laupapa e faʻaalia ai chips ma pu mai i laupapa paʻu.

Suiga mo le sili atu

I le potu o le ataliʻi, o le manatu e tosina mai ai le uluaʻi faʻamanatuga o le lamepa i le sitaili o le shitampunk. O loʻo taʻua lea o mea e fiafia i ai le tauleʻaleʻa, o lana mea taua

Tele meafale ua faia e okaina. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, na faia e le sofa i le potu malolo o loʻo faia i luga o tusi o le tagata mamanu - o le mea na faʻamaeʻaina ai meaafale o le potu. Ma le isi, talu mai tagata o le aiga ua iloga uma i le maualuga o le tuputupu aʻe, manaʻomia lava meaafale faʻalogologo.

Suiga mo le sili atu

O le tulimanu sofa e faʻaauupegaina ma se faʻataʻitaʻiga o le screitism, e mafai ai ona maua se moega ese.

Lady o le lanu loloto

Tagata o loʻo manaʻo tagata e faia i totonu o loʻo i totonu, o mea o loʻo tauaveina le Agaga o le Starsny. Ma sa iai se manatu i pa piliki. Muamua, o le tagata mamanu e ofoina atu le fausiaina o mea uma i totonu o le itu i totonu o pama poloka ma vavaeina i lalo ma fusi i lalo o le piliki tuai. Peitaʻi, na faʻailoa mai na taʻua e le tau o faiga fou-faifaatoaga e tutusa ai ma le atua masani o fale anamua. I le taimi nei, o le piliki, tago i lona matagofie o lona matagofie o seneturi ua mavae le tele o senituri, e foliga sili atu le aoga. O le isi elemene o le porminity o se fale teu oloa i luga o le laupapa ma se matagofie matagofie fausaga. O nisi meafale meafale e taofia ai mea lilo o tagata muamua: laulau laupapa i le umukuka, tauau i totonu o le potumoe ma potu malolo.

Suiga mo le sili atu

Umukuka

Sa ou fautuaina le sui o le taele i luga o le potu taele i le fausiaina. O lenei filifiliga na mafai ai ona fuafuaina le tele o le soneina, ua maua ai le tuputupu aʻe ma le paotaio iai i taitoalua ma le la tama. O tagata faatau e togafitia lenei filifiliga i le mafaufau lelei, a o latou fefefe i le tulaga lamatia o isi. Peitai, na mafai ona ou talitonuina se tulaga lelei o se mamanu. I le sima i lalo ifo o le suavai ua lafi, ona faʻapipiʻi lea o le apefai ma o le na saisai. E le gata i lea, o tulimanu uma na puʻeina ai se lipine timu, luga o le fola ma le pito i lalo o puipui ma le toe fufuluina o le moega. O le faʻaeteete tele na totogi i le saʻo o le faʻatinoga o le fola. O puipui ma le pito i lalo o le sati tapuni. O vaega o totoe o le faletaele e vavaeeseina e se sifi le faasee. O le mea malie, o loʻo i ai se faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa ma se pusa lilo, e aunoa ma platfomments.

Lyudmila dalevich

Tagata mamanuina, tusitala tusitala

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

O nei i totonu o le Tilkka mo tagata alolofa i le pona ma le natura 10674_35

Designer: lydmila Danilevich

Matamata i luga

Faitau atili