Faʻafefea ona mautotogi se fale mautotogi: Faʻatonuga mo le Novice Wandlord

Anonim

Matou te faʻailoa pe faapefea ona faia se feagaiga mo le totogiina o se fale ma faʻaaoga se talafeagai tau lafoga e faʻaititia ai le tau, aloese mai le le afaina o falelauasiga.

Faʻafefea ona mautotogi se fale mautotogi: Faʻatonuga mo le Novice Wandlord 10684_1

O le faalogo i tala e uiga i tagata nofoia le mautonu, tagata e ona tagata e ona tagata e ona tagata e ona tagata faigaluega i le faaiuga o le faaiuga e totogi faaletulafono. Ma se konekarate na aofia ai konekarate faʻafaigaluegaina poʻo le lisi, e le mafai e le tagata ona aloese mai tiute mo le vaʻavaʻai aitalafu i le fale ma le nofoaga o loʻo iai i latou.

Fale mautotogi

Ata: Instagram Omega_Group_spb

Aoina pepa mo le totogiina o se fale mautotogi

Mo le faʻafouga o le fale mautotogi, o fale poʻo potu mo le manaʻomia manaʻomia o se pepa aloaia - se maliega tusitusia i le va o le fanua lauʻeleʻele ma le tagata nofoia. Afai o le fanua o loʻo tuʻuina atu i se tagata taʻitoʻatasi, o se konekarate na tusia pe a fai o le lisi o le faʻalapotopotoga - o le lisi lisi. O le eseʻesega o le mea e le o manaʻomia le lesitala o se maliega faʻafaigaluegaina, ma le lisi o le lisi mo le sili atu ma le tasi tausaga ua tuʻuina atu i le sili atu.

Maliega i le va o fanua fanua ma tagata nofoia

Ata: Instagram matom_1991

Faʻataʻitaʻi e faʻaalia ai o loʻo faʻaiʻu le konekarate a le manaʻo ile tausaga ma sili atu, ia lelei le tusi resitala. I le isi itu, o le iʻuga o se galuega umi-aʻoaʻoga na faʻalauteleina ai aia tatau a le fale faigaluega. Afai e te le faʻatuatuaina le tagata nofoia, talanoa ma se loia pe faʻapefea ona tuʻufaʻatasia se konekarate ina ia le faʻauigaina se taimi umi.

Pikiina o mea pe a feoaʻi

Pe a faʻamaonia ai se konekarate ua leva ona faafaigaluegaina, e mafai e se aiga ma tamaiti ona faia aia tatau a le fale faigaluega. Ata: Instagram Kompromiss9402

Saunia pepa aloaia mo le faʻaiuga o le konekarate o le totogi poʻo le lisi o fanua o le mea sili ona faigofie o le mea e tasi e pule ai.

Afai e leai se tasi ua lesitala i le fale mautotogi, o le a naʻo le manaʻomia o se tusi folau ma se pepa faʻamaonia e faʻamaonia ai le umiaina o fale. Afai e te faʻasoaina le avanoa avanoa ma se isi tagata, o le a e manaʻomia foʻi se faʻaopoopoga mai le teugatupe a le tagata lava ia.

Fale-nofo fale

Ata: Instagram Omega_Group_spb

E laa mai se fale mautotogi, o loʻo i ai ni ona tagata e ona anana, e faʻatagaina naʻo le faʻatagaga a le au faiā, ma o le gasologa o fale faʻafanua e manaʻomia ona faʻamaopoopo ma le lalafi. Ua faʻailoa mai le maliega, ma i le faaiuga o le konekarate, o tagata uma o le mea e tatau ona auai ai. Lalo i totonu o le laulau o loʻo talanoaina auiliili le faʻasologa o le alavai mo le oona o fale mautotogi ma potu i lomiga.

Taliaina i le tagata notary

Ata: Instagram Rielltor_Irina_gan

Maliega co-umiaina Maliega a le itulau O le maliega a tagatanuu na lesitala i le fale mautotogi Le maliega a tuaoi
Maloloina fale Maaalu. - - -
Municipal nofoaga - Maaalu. Maaalu. -
Faasoa i se fale faʻalilolilo Maaalu. - - -
Potu i le fale gaosi fale - Maaalu. Maaalu. -
Potu faʻalilolilo i se fesoʻotaʻiga Maaalu. - - Maaalu.
Toe faʻafouina potu i se fesoʻotaʻiga - Maaalu. Maaalu. Maaalu.

  • Faʻafefea ona fai se fale mautotogi

Faʻafefea ona faia se konekarate e aoga mo oe?

O le taualumaga mo le faia o konekarate mo le faafaigaluegaina ma le nonogatupe meatotino o loʻo faʻavaeina i le Mataupu 34 ma le 35 o le lautele numera o le Feta o Rusia. O le pepa aloaia ua tuleia i se tusitusiga faigofie; O le mea autu o le manino ma faʻaalia ai le faia o aia tatau ma noataga a itu auai i le tulaga o le feeseeseaiga. O le feagaiga e tatau ona iai:

  • auiliiliga o le tagata endlord ma nofoaiga;
  • faʻamatalaga e uiga i isi tagata ona o le ala fanau;
  • faamatalaga i luga o le tumaoti o fale;
  • Taimi;
  • le aofaʻi o tagata nofoia o le lumanaʻi;
  • totogifuapauina masina totogi;
  • Auala saʻo taimi ma metotia faʻaalu;
  • Tiutetauave mo le totogiina o mea faigaluega (o ai ma o le a le aofaiga e faia ai peimeni);
  • Faʻatonuina o le faʻaaogaina o mea faigaluega a le aiga ma meatotino a le tagata lava ia;
  • O tuutuuga mo le toe faafoi tupe mo le le totogiina ma le aofaʻi o taui mo le mafua ai le faʻaleagaina o meatotino a le ua lisiina;
  • iugafono poʻo le faʻasaina i le anotusi o manu i totonu o le fale mautotogi;
  • Le faʻasologa mo le faʻatautaia o siaki o le tulaga o le fale mautotogi;
  • Faaopoopo soofaatasi.

Faʻafefea ona mautotogi se fale mautotogi: Faʻatonuga mo le Novice Wandlord 10684_8
Faʻafefea ona mautotogi se fale mautotogi: Faʻatonuga mo le Novice Wandlord 10684_9

Faʻafefea ona mautotogi se fale mautotogi: Faʻatonuga mo le Novice Wandlord 10684_10

O se vaega manino o le faʻaaogaina o totogi o le a sefe le pule o le fale mautotogi mai le le fiafia e ofo ai. Ata: Instagram Oagravskii

Faʻafefea ona mautotogi se fale mautotogi: Faʻatonuga mo le Novice Wandlord 10684_11

Teuteu i asiasiga taimi mo le siakiina o le tulaga o le fale mautotogi, a leai e mafai ona e tuuaʻia oe. Ata: Instagram Neadezhniriolton

O le Konekarate o galuega e faʻapipiʻi i le gaioiga o le mauaina o le meatotino a le e ona le faʻamatalaga auiliili o le tulaga. Faʻavae i luga o lenei pepa, pe a manaʻomia ai, e mafai ona faʻamaonia o lena faʻaleagaina e faʻaoga e le tagata nofoia.

Lolo i le fale mautotogi

O lologa i totonu o le fale mautotogi o le a le sau i lalo i tagata nofoia mai lea lima, pe afai ei ai le konekarate o le faafaigaluegaina ma le gaioiga o le mauaina o meatotino. Ata: Instagram Sleina.dance

E le faamalosia e le tulafono le fale faigaluega e aumai ai ni molimau o lana inisiua, ae tusa ai, o le pule o le pule o le fanua e talosagaina ai se tupe maua. Ae e le ofi le tagata nofoia e feagai ma aitalafu a isi tagata, o lea ia saunia e tuʻuina atu i ai pepa faʻamaonia o le fale mautotogi e le o faataatia mai o le totogiina o pili o le aoga.

Matou te feagai ma lafoga: Faʻafefea ona totogi itiiti?

O le lafoga lafoga o le Rusia o Rusia e le naʻo le naʻo le pule, ae o noataga a Sosaiete ai mo le faʻaleleia o le totogiina o lafoga fanua. Tele taimi, faʻanoanoa o loʻo i totonu o le au aʻoaʻoga a le au suʻesuʻe, ina ia faigofie atu ai i le tausaga i le tulaga o le fale mautotogi i le nofoaga e faʻavavau o le Dent.

Mafuaaga Tulaga

Ata: Instagram Oagravskii

Afai o le pule o le pule o se tagata o se tagata, o le aofaʻi o lafoga o lafoga o loʻo fuafua e faʻatatau i le 3 NDFL. O le resitalaina o IP ua mafai ai ona filifili i le va o polokalame tau lafoga e tolu: lautele, pateni pe faafaigofieina. O le aofaʻi o peimeni e fuafua e faʻavae i luga o le tele o le masina o tupe faʻaalu, faʻatonuina i totonu o le konekarate. I le tele o taimi, o le faʻafaigofie faiga e sili ona aoga - o le aofaʻi o totogi e le sili atu ile 6% o tupe maua maua mai le fale mautotogi.

Fuafuaina o peimeni

Ata: Instagram Ocinniua

Talafaʻatasi lafoga mo tagata taʻitoʻatasi, o se tulafono, e 13% o le tupe maua na talia mai le fale mautotogi mai le fale mautotogi i le tausaga. Afai o le aofaʻi o tupe maua mai le mautotogi totogi i le masina talu ai o 10 taimi sili atu nai lo le faʻaititia o totogi, o le tau e oso i le 17% o le aofaʻi e sili atu.

E pei ona e vaʻai i ai, o le lafoga o le nofo aitalafu ai tagata e le o se mea mataʻutia, e pei ona foliga mai e muamua. Faʻasalalauga ma moliaga o loʻo taugata!

E i ai ni fesili na totoe mo le fale mautotogi? Siaki lenei vitio taiala.

Faitau atili