Faʻafefea ona fuafua le aofaʻi o vali ma sefe le toe faʻaleleia

Anonim

O le iloaina o tiga e taumafaina ma auala e sauni ai luga e mafai ona faʻaititia ai le tele o le koaki, e mafai ona e faʻalelei le tau talafeagai.

Faʻafefea ona fuafua le aofaʻi o vali ma sefe le toe faʻaleleia 10709_1

Faʻafefea ona fuafua le numera o vali

Ata: Dulux

E foliga mai, e fuafua le mea na manaʻomia Volume e faigofie. Mo lenei, o le aofaʻiga o valiina nofoaga (M²) e faʻateleina i le aofaʻi o faaputuga mea (e tatau ona i lalo ifo o le lua), pe'ā faʻailoa mai i le faletupe. O le iʻuga o le ata i lita ma o lona uiga o le manaʻomia o le vali. Ae le faigofie mea uma.

Peitaʻi, o le taumafaina o faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina i luga o le afifi e talafeagai mo se manifinifi vaega o faʻavae e faʻaaoga i le averesi vevela ma le faʻamamaina i luga o le paʻu.

Faʻafefea ona fuafua le numera o vali

Ata: Laitiiti Greene

O le taumafaina moni o le lanu lanu e faʻalagolago i le tele o mea:

  • O le popoto o le faavae (I.E.E., faʻamalolo meatotino);
  • Loma laufanua, lona mapusaga;
  • mea faigaluega faʻaaoga (pulumu, faʻaseʻe poʻo le sheryer);
  • Lanu poʻo tikeri o lanu eseʻese faʻavae.

Faʻafefea ona fuafua le numera o vali

Ata: Takkulaula.

Faʻavasega malosi i luga o le pito i luga o le vai (poʻo le sologa) mai vali. Mai le po o le a faʻateleina le taumafaina. I se faʻaopopoga, o le televave o le suavai togafitiga (poʻo le solvent) solia le faiga o le fausia o se ata lanu e maua e le tekonolosi. O le faʻaiʻuga, o le laʻau lanu lanu e laʻititi le tumau ma e le lava le atoatoa i fafo atu faʻamalosiʻau. E sili atu le faʻaaogaina o mea e faasino i le faʻavae mai le sima, laupepa o le laupepa o le pamu, sima, faʻapea foi ma faʻapipiʻi ma ufiufi. I se faʻaopopoga, o pa puipui na faia i Clay maina o loʻo i ai se tulaga maualuga e mafai ona sili atu ona lelei, mai laupapa (pei o le tele o ituaiga (DVID, ma isi ituaiga o puipui.

Faʻafefea ona fuafua le numera o vali

Ata: Laitiiti Greene

Faʻaititia vali o le taumafaina e mafai. Ia fai lenei mea, faʻaaogaina i le faʻavae eleele. Ona o le faʻatusatusaga o vaega o vaega, o loʻo faʻatumuina ai le vai palota, faʻaitiitia ma faʻatautaia le faʻaaogaina o le magumagu. I le maeʻa ai, o le aofaʻi o vali e manaʻomia e fausia ai se teuteu teuteuga o le a faʻaitiitia, ma le faʻagasologa o le fausia o se lanu ata o le a alu lelei. Nai lo le eleele, e mafai ona e faʻaaogaina teisi vali vali, o le mea moni, afai e mafai e le Tekonolosi ona faamatalaina i totonu o faatonuga a le au gaosi oloa i luga o le fale gaosi oloa i le vaega gaosi oloa i luga o le vaega o le Fasifo

A o le pisia i luga o le fatafata (wellpaper, faʻatonutonuina nofoaga ma isi faʻaputuga paluga), o le ai ai se faʻailoga maualuga o le faʻaputuga o le Wizards, o le a maua ai le mea sili atu. O lea la, e aoga le faʻaopopoina o le 20-40% i le aofaʻi o le vali.

Faʻafefea ona fuafua le numera o vali

Ata: Takkulaula.

O le tuai o le vaʻai poʻo le matagofie o faʻavae e faigata ona poloka vali moli moli pupula. Ia maua ai se iʻuga agavaa, 3-4 o le 3-4, e ono manaʻomia. E mafai lava ona faʻaititia le aofaʻi o taugata o taugata, pe a fai o loʻo faʻaaogaina mo le muamua muamua o le faʻaaogaina o se malamalama ua liusuavai eleele. O le iʻuga lelei e mafai ona ausia pe a fai e te ulaula le promite vali i le lanu o le faʻasaolaa.

Faʻafefea ona fuafua le numera o vali

Ata: Takkulaula.

E tutusa lava le taua le amanaia le auala o le faaaogaina o vali. O le galue ma le vali eseʻesega e matua aoga lava ma tuʻuina atu le manaʻoga maualalo o le lanu lanu. Mo le felelei ma pulumu o le a sili atu. O le mea lea, o le faitauina o le manaʻomia o le vali, saunia mo le mea moni o le mea moni o le a maualuga atu nai lo le afifi faʻaalia i luga o le afifi e le 5-15%.

Ma le mea mulimuli, matou te manatua e masani lava o le lanu lanu o loʻo faʻaaogaina i lua vaega. Peitaʻi, i nisi tulaga, o le sili ona aʻafia ua maua e le tele o vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a vali se fola ina ia mafai ai ona faʻateleina le ofuina o le tapoleni i alar orters, tamaiti, i umukuka ma faasitepu, e fautuaina e faʻaaoga ai 3 vaega. Pe pe a le faʻatonutonuina o se laʻau ma le faʻaaogaina o le faʻaletonu o le faʻaaogaina, pe a faʻamalosia malosi le paolo ma vaega taʻitasi mulimuli.

  • 7 auala faigofie e sefe ai le vali mo le totonu

Faitau atili