Faʻafefea ona tuʻuina atu se tamai vaega o le palu: 10 Smart fofo

Anonim

O le a le mea e fai pe a fai e itiiti se avanoa i luga o le upega tafailagi i le fale? Matou te ofoina atu le pito i luga 10 manatu o le faʻaaogaina o le faʻatapulaʻaina avanoa i luga o le auala.

Faʻafefea ona tuʻuina atu se tamai vaega o le palu: 10 Smart fofo 10713_1

1 tamai togalaau i le taulaga

O sea laʻititi "Oasis" e mafai ona tuʻuina ese eseʻese, ae o le faigofie ma faigofie filifiliga filifiliga o le tuʻuina o se laulau ma nofoa siamu ma le tele o le elnise o loʻo i ai. Afai o iai sau fasi fasilaau i le fanua o le fale pe foliga o le pauna, aisea e te le matagofie ai? Ioe, e sili atu le masani ai o lenei faiga tapunia i tapunia tapunia, ma le laulau ma nofoa e filifili ai le gagau e ave i le fale.

Mini-togalaau i le taulaga

Ata: Instagram Gardens_illstated

  • Faʻafefea ona fai se tamai togalaau vaʻaia: 10 Smart metotia

2 togalaau ma mini bungalow

I totonu o se tamai togalaau, e mafai ona e fauina se tamaʻi povi laiti: Ua lava le tele o faʻavaʻa ma le taualuga ma le taualuga. Atonu ei ai se potu potumoe poʻo se nofoaga e taʻalo ai tamaiti. E ala i le ala, o le pa ma le pauna e mafai ona siitia i le "vae", ma faʻatulaga le teuina o fafie poʻo le faitotoʻa faitotoʻa o iina.

Togalaau ma le laititi o le bungalow

Ata: Instagram HorbangeTersretrepobliblic

  • Mo i latou o loʻo faʻatali mo le atunuʻu vaitau: 10 fale ma se faʻatoʻaga matagofie

3 togalaau ma moli

O le faigofie auala e fai ai se tamai togalaau e matagofie - fai se fale vevela iina. I totonu o le lanumeamata laau o le a muta pea ma malolo.

Togalaau ma le ata

Ata: Instagram Systeddgadgadener

  • 8 matagofie togalaau (taimi mo le matagofie - na o ni nai eka)

4 togalaau ma le sone malolo

O se tamai sofa i ala vaivai o le a fetaui o le tamai togalaau. E mafai ona e faia oe lava - mai fausaga laupapa, pe mai pallets, mo se faʻataʻitaʻiga. Ma tuu i fafo le nofoa ma le vaivai malie. Faʻaopopo se tamai laulau, ma e mafai ona e 'aiga o le taeao poʻo le' aiga o le aoauli i lau togalaau.

Togalaau ma le malologa-sone ata

Ata: Instagram le_urmonpipers

  • 7 auala e fai ai se sone mo le malolo i se tamai vaega

5 tamai togalaau, lea na tuu ai

O le tele o sone aoga na tuu i luga o lenei tamai nofoaga: O se moega o mea faafiafiaga, fugalaau ma se tamai fale, pei foi o se tamai fale (e mafai ona faʻaogaina e suʻe ai faʻamaumauga, mo se faʻataʻitaʻiga). O le atoatoa tufatufaina o avanoa i totonu o se tamai togalaau.

Se tamai togalaau e fetaui lelei uma ata

Ata: Instagram Elise_at_no9

6 togalaau ma le sone malosi

Afai e te manaʻo e faʻatulaga se grill-sone i le ea fou - e moni lava i totonu o se tamaʻi togalaau. Le mea autu e tausisi ai ma le saogalemu tulafono. Aua le faia se brazier ia oe lava ma aua le tuʻuina i le isi i le matutu laʻau poʻo ni palau laupapa.

Togalaau ma le ata ata

Ata: Instagram Houstietohomemcr

7 togalaau mo le galueaina o le maloloina toto

Afai o iai iina e leai se avanoa mo moega, ma se mea e matua manaʻo lava e tuputupu aʻe - fai se laʻau mini-fugalaʻau mai le fafie pusa. Liligi laueleele i totonu o le togatoso ma laau lanumeamata poʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, berry vao o strawberries poʻo avetaʻaiga.

Togalaau mo le totoina o ata maloloina ata

Ata: Instagram Dandystapsoil

8 togalaau ma atamai

Afai e tele ni avanoa i le togalaʻau, ae ou te manaʻo e faʻaaoga i le maualuga - zoal i tulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le nofoa tuʻuga ma avorales poʻo ni sofa e mafai ona siʻitia i le Pātua.

Togalaau ma le poto

Ata: Instagram Fantastic_au

9 tamai fatu fatu

O lenei parataiso mo le itu i lalo o lea e mafai ona e faʻailoa mai ai lenei tamaʻi teine. Pa, pa i fafo mai le lalolagi i fafo, manaia ata, o se nofoa ma le mafanafana aluga, o se laulau e mafai ai ona tuu se ipu ti po o lau kofe ma lanumeamata ma lanumeamata ma lanumeamata lanumeamata. Fiafia? Taumafai e toe fai.

Tulimanu o le i ai le ata

Ata: Instagram Birgitkoeleowin

10 nofoaga mo le 'aiga o le taeao

O se togavao valevale, lea e malolo ai i luga o le pa po o le puipui, e mafai foi ona faaaoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, fai se nofoaga o loʻo i ai mo le malepelepe poʻo le 'aiga o le le leoa ma le ata puʻeina. E lava le laulau ma le 2 nofoa povi.

O le taeao o le taeao i totonu o se tamai togalaau

Ata: Instagram Alasshood

Faitau atili