Tatala fuafuaga tatala tatala le ogatotonu o le seneturi nei

Anonim

Vaʻai pe faʻafefea se potu e tasi o le potu o se nofoaga saoloto fuafuaga e liliu atu i se potu susulu ma ni mea faʻapitoa i aso nei.

Tatala fuafuaga tatala tatala le ogatotonu o le seneturi nei 10717_1

Autalavou Toe Fano

Umukuka-ola potu

O fuafuaga fou ua fausia mo se talavou ulugalii leai ni fanau. E tupu tele aso o le toʻalua, i le afiafi, o le toʻalua e taʻitaʻia e le aofaʻi o galuega Initaneti. O mea uma e fiafia i ai i le fale tifaga, faitau tele, fesoʻotaʻi ma uo, e masani ona alu i le natura. I le faʻamalosi, fiafia mea masani a, mama leo, matagofie faʻafaigofie.

Ina ia faia le olaga i aso uma o tagata talavou i le mafanafana mafai ma ia amanaia le faʻatulagaina o le poloketi, o le poloketi o le poloketi e fautuaina e tuʻu le sone tumaʻoti i le fale. O le faia lea o lenei mea, faʻaaoga se vaega o le avanoa avanoa i le itu tauagavale o le vaega vaega. O le mea mulimuli o le a faʻalauteleina i luga o le loloto o le maualuga ma vaapiapi kapeneta mo lavalava o le vaitau. Ma talu mai le amataga i le va o le alatele ma le faʻamoemoe lautele, o le potu faʻaalu o le a le faʻapipiʻiina, o le faʻaaogaina vaega o le a faʻaitiitia sili atu. O le vaega o totoe o nofoaga o loʻo iai fale ma o le a tuʻufaʻatasia le umukuka - o le vaevaega i luga o sone aoga o le a faia e le tuʻuga o meaafale. O le nofoaga e foliga ai o le Kitchen Healt o le a tuʻuina atu le avanoa e fesoʻotaʻi ai ma lana tane ma le nofoaiga o nofo i le laulau, ma le faʻafetauiina o le tifaga mai soʻo se mea i totonu o le potu i totonu o le potu i totonu o le potu i totonu o le potu i totonu o le potu i totonu o le potu i totonu o le potu i totonu o le potu i totonu o le potu i totonu o le potu. O le a tumau le faletaele i le muamua tuaoi.

Autalavou Toe Fano

Umukuka-ola potu

Umukuka-ola potu

E i ai ni ata o le loloto. O le a latou faʻagaioia e faʻalagolago i le ituaiga gaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻataʻitaʻiga o le itu o le malamalama e fetaui ma le moli o le kuka o le kuka, o le vaega 'ai e faʻateleina ai le sofa ma nofoa.

Malamalama moli, atavali, o laʻau ma mea teuteu o aluga o le a toe faʻaola ai le lanu o le totonu.

Uma le tomai o le a faia mai le masani, matagofie i le feololo o ie puipui. Talu ona o le poloketi e manatu i le avanoa avanoa, ma le potumoe o le a tuu eseese ai se vaega taua o vasega, o le faamalama pupuni o le a faia i luga o le lanu uliuli. Afai e tatau, latou te mautinoa le aoga o le tausaga atoa.

Autalavou Toe Fano

Umukuka-ola potu

Umukuka sone

I le tulaga o le siʻitia o le tupua o Kapeneta, o lenei vaega o le Kitchen Houter o le a tuʻuina i se nich o loʻo fausia mai le GLC i luga o le uʻamea. Tutusa i lana umukuka module o le a faʻateleina ai le galuega. O le ai ai foi le fufuluina, ma mai le splasues nofo i le laulau o le a puipuia le itu maualuga.

Autalavou Toe Fano

Umukuka sone

Potumoe

O ofu o lo latou ofu masani ma, mo se faʻataʻitaʻiga, taumalulu taʻaloga meafaigaluega o le a teuina i totonu o le potu ua fuafuaina i se potu tumaʻoti. O vaega pito i lalo ma luga o le a manogi i le loloto o le voluma, latou te mauaina se avanoa mai le puipui i le puipui, ina ia latou le siosiomia ai se tamai potu.

Autalavou Toe Fano

Potumoe

Sanosel

Nai lo le masani o le taʻele o le taʻele, faʻaaogaina o le taʻele. E faatinoina e se auala fausiaina. Ina ia aloese mai le tele o feololo ma luga o puipui, mo le le ogaumu o puipui ma le itupa i lenei sone, o se vaega tele o le tino ua faaaoga. O le faʻasoa ua faʻatulaga e ala i le vai taele.

I le nichh o loʻo faia e Nettekhkobol ma le pa o le faletaele, o le fufuluina masini ma masini faʻamago o le a faʻapipiʻiina.

Autalavou Toe Fano

Sanosel

Vaega

O tagata faipisinisi ua faʻaogaina mo le faʻamaeʻaina o puipui saoloto, faigofie, faitotoʻa faitotoʻa ma ni sui. O le teuina o faiga, faʻaaogaina i failauga, i nofoa ma faʻatauga, e faʻamoemoe iai i le masani ona faia, e tusa ma ituaiga tagata taʻitoʻatasi.

Autalavou Toe Fano

Vaega

Manuia le atoatoa

E le o lafoina le poloketi i le faamaopoopo.

Le lava le osofaiga o le moe moe.
O le tuʻufaʻatasiga o mea ma faʻatupeina ni mea se tasi i se tamaʻi fale vaaia. I totonu o le umukuka, tatala i totonu o le potu malolo avanoa, e te manaʻomia se vaega malosi.
Alualu i luma ala i le taimi nei. O le faʻatulagaina o le taʻele o le fale o le vai o le a taunuʻu mai i le vaipuna o le a iʻu ai i le vaipuna o le fola ma le faʻaaogaina o le nonoa faʻapitoa kusi ma tapuni.
O le potu malolo.
Tele numera o nofoaga teu.
Loggisia ua tulauga ma faaauupegaina o se nofoaga malolo.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tatala fuafuaga tatala tatala le ogatotonu o le seneturi nei 10717_9

Designer: ashrine urbonavchyte-zhlennova

Vaevaega: Artm Grenenev

Matamata i luga

Faitau atili