Faʻafefea ona nana Tubes i le faletaele: 3 sili auala

Anonim

E oʻo lava i le sili ona manaia manatu o manatu e mafai ona faʻaleagaina le inisinia fesootaiga i le vaʻai, pei o paipa i le faletaele. Mafaufau i le auala sili e taugofie ai i latou.

Faʻafefea ona nana Tubes i le faletaele: 3 sili auala 10718_1

Faletaele

Ata: Instagram Ds.vektor

Pusa faavae mo masking paipa

Ina ua uma le paipa na lalata, ua leva ona faia le mamanu, e tatau ona e mulimuli i nisi tulafono.

1. O le fausiaina e tatau ona aoina mai mea talafeagai.

O lona uiga na o le susuga-tetee ma tetee i le malosi o le faauiga e faaaoga mo galuega. E manaʻomia le manatua e uiga i tulaga faʻapitoa i le faletaele, e toetoe lava a tumau pea le vevela ma le faʻanoanoa. E le gata i lea, o le susu o se paluga o le fefiloi o vai ma e lava mo manuʻa tino, lea e faʻalauteleina ai lona malosi.

Faletaele

Ata: Instagram Ds.vektor

2. Paipel e tatau ona sili atu le lelei faapitoa tulaga.

E manaʻomia le faʻatagaina o le palasitika ma le itiiti ifo numera o fesoʻotaʻiga ma liliu. O paipa laʻau e noatia i le malaia, lea o le a faigata tele ona matauina i lalo o le tipi.

Magoto i le faletaele

Ata: Instagram Optti_nsk

3 sili auala e nana ai paipa

O le mea moni lava, e tele ituaiga metotia, ua lava lea e filifilia ai le filifiliga sili e tusa ai ma le iʻuga ma le taunuʻuga.

1. Aveese fesoʻotaʻiga i totonu o le puipui poʻo le itupa

O le auala sili lea o le taimi e alu ai, ae i le taimi e tasi e maua ai le iuga e sili ona lelei ma e le manaʻomia le fausiaina o le avanoa i le tino o le tino maliu. O lana vaʻaiga taua tele o le mataʻutia lea o paipa, e tatau ona faʻaʻeseʻeseʻe ai le ata atoa, e aofia ai ma le faʻamaeʻaina, ma le toe faaleleia o mea taugata. O le mea lea, naʻo paipa palasitika o le tele o faʻamoemoe e faʻamatalaina e aunoa ma ni fesoʻotaʻiga.

Faʻafefea ona nana Tubes i le faletaele: 3 sili auala 10718_5
Faʻafefea ona nana Tubes i le faletaele: 3 sili auala 10718_6

Faʻafefea ona nana Tubes i le faletaele: 3 sili auala 10718_7

Ata: Instagram Mds_remont

Faʻafefea ona nana Tubes i le faletaele: 3 sili auala 10718_8

Ata: Instagram Renton_Sauszel

E mafai ona faataotoina le suavai i le puipui. Mo lenei, o le faiʻai e talafeagai tele. O ia o le paipa e saoloto e taofi totonu. E manaʻomia le filifilia o se auala puʻupuʻu ma le itiiti ifo o le tele o taimi. Afai e tatau ona tutusa i paipa e lua, ma le vai vevela ma malulu, mo le tasi, o se ese eseʻesega o le exacation ua vave ona faʻasoa atu i le va o latou

A o le i tafana le ata, o seevae e sili ona faʻaauauina ma le lima o le paʻu paʻu poʻo le ormoflex e faʻaititia ai faʻafitauli ma le faʻalauteleina o le lautele o le lautele I le maeʻa ai o paipa, ua faʻamau o seevae ma sima sima. O le SOWER paipa e mafai ona faataoto i le ata. Afai o lona umi e tele, ia mautinoa e faʻaaoga le saito na latou tuʻuina i luga o paipa aʻo leʻi taʻoto. E faʻatagaina latou e faʻalauteleina atili pe a vevela.

Nana Skictions

Ata: Instagram Keram_plitka

2. Nana paipa i lalo o le Tile

O se faʻavaʻa o loʻo fausia i lalo o le a o loʻo iai paipa. O le mamanu ua tusia ma laupapa laupapa. I le taimi lava e tasi, o se toe faʻaleleia o le pulou o loʻo faʻatinoina pe tele, fuafua i le umi o le paipa. Foliga o le faʻavaʻa ma lona tulaga, latou te ono faamatala, latou te faʻailoa atu i latou i le manaʻoga o le pule. Tele taimi e masani ai, o le mamanu e talafeagai mo meaafale poʻo ni mea e fai ai ni masini.

Mo le fausiaina o se faʻavaʻa, o le laupapa laupapa poʻo se faʻamatalaga o loʻo faʻaogaina e se fofo puipuia. I soo se tulaga, ua aoina se mamanu, o loʻo taofia lelei i le pa, puipui poʻo pine. Mo le matata, laupepa o pavywood poʻo le laupapa o loʻo faʻaaogaina, ae e tatau ona sususi-mama. I le puʻeina o le faʻavaʻa, o avanoa e tuʻuina atu i lalo o vaʻavaʻaia o le va o le puimanava. Ina ua mavae lena, ua faʻamalosia le faʻavae e se siʻosiʻomaga faʻapitoa.

Faletaele

Ata: Instagram Kerama_marazzi

O le tale tupe i luga o le grid. E talafeagai Gliue mo le faapipiiina. Tuua foi e pasi atu i luga o le Suʻega o le suʻega. Ina ua maeʻa le faʻamamaina, o le sutut ua faia. E fautuaina e faaopopoina le faaaogāina o le ufiufi i le anti-gupple mastic.

3. Manaʻomia le paʻu o paipa ma se pusa mamago

Mo galuega, e mafai ona e faʻaaogaina naʻo le susu o le susu o le susu, lea e ese mai le pepa o le lanu meamata. O ia malutaga e faʻapipiʻi i tuʻufaʻatasiga ma le puipuia o mea ma e mafai ona faʻaalia le susū. O loʻo faʻapipiʻiina le laupepa i le faʻavaʻa o le uamea, o le lapoʻa ma le foliga o le faʻalagolago i le umi ma le faʻatulagaina o le paipa. Amata galuega mai le faavasega o le aufaitau.

Faʻafefea ona nana Tubes i le faletaele: 3 sili auala 10718_11
Faʻafefea ona nana Tubes i le faletaele: 3 sili auala 10718_12

Faʻafefea ona nana Tubes i le faletaele: 3 sili auala 10718_13

Ata: Instagram Wal_diea

Faʻafefea ona nana Tubes i le faletaele: 3 sili auala 10718_14

Ata: Instagram Intoraor_degging

I le faʻagasologa o le faʻatulagaga, o loʻo faʻatumauina lelei i puipui ma le feusuaiga. Ona teuteu lea o le faʻavaʻa i laupepa sima. E taua le manatua o mea ei ai lona itu nofoaga, e tatau ona sau mai fafo. O tagata lava ia o loʻo faʻaogaina e faʻaaoga ai mo le faʻapipiʻi, o latou pulou e faʻauigaina i le pito i lalo o le milimita. I luga o le pusa sauniuni ua tipi ese mai le tatalaina i lalo o le matauta fofo. O le faitotoa e tumau i luga o le matasele.

Afai o le vevela vai paipa o loʻo tuʻuina i totonu o le mamanu poʻo le faʻamafanafana e tatau ona e faia ni pu laiti i lona puipui pito i luga. I le pito i lalo, e manaʻomia foi e faia se pu ina ia mafai ai ona matauina le faʻaeʻe. Mo le faʻaleleia o tulimanu o le ata, o loʻo ufiufi i latou i tulimanu tetele o mea lelei. O le pusa uma o loʻo soloiesea le saoasaoa, ona faʻapipiʻi lea. E latalata i luga uma. Ina ua maeʻa faʻamago, ua amata ona e uma le maeʻa.

Faletaele

Ata: Instagram Ds.vektor

Mo itu o le faʻavaʻa, latou te faʻaaogaina lava le palasitika, lea e maua ai le iʻuga lelei. I le faʻaaogaina o se tasi o nei metotia, e mafai ona e lalafi ai le pailate o foliga o eseese foliga, e aofia ai le uaea sili ona vaivai. Fuafuaina o taumafaiga o le a totogi le selau selau. O le totonu o le faletaele o le a sili atu le aulelei pe a le vaaia inisinia fesootaiga.

  • Faʻafefea ona nana paipa i le faleuila: 8 auala faigofie

Faitau atili