10 sitaili vaega mo le atunuʻu faʻafitauli

Anonim

I le matou filifiliga - sitaili ma faigofie feteʻenaʻiga o vaega mo se atunuʻu faʻafitauli o le a avea atili ai ma le lepela. O nisi o latou e mafai ona faia ou lava lima.

10 sitaili vaega mo le atunuʻu faʻafitauli 10719_1

1 fale pallets ma tulle

O lenei tamai piotio i le masani lelei o le faʻauo o fugalaʻau ua leai ni pamu e ala i pamu o loʻo faia i le tafailagi. Na avea ma se manaia le pa, e foliga manaia, a o le taugofie. Ina ia faaopopoina le malulu, na uia e le ona tagata le pa o le fale o Tegul, ma ua auina atu o ia i le fata fau. Garlands o larterns e le gata o le tumau barcode, ae o se tulaga o le paketi e faʻatulaga ai le totoina o moli i luga o le faʻafitauli.

Fale Pallets o ni vaega

Ata: Instagram 31_m2

  • Faʻafefea ona teuteu se tamaʻi teʻa tele i le fale o le (6 matagofie manatu

2 Ata Tifaga

O lenei atunuʻu e fausia ai le faʻasao i totonu o le maota-- i le lagi na o le faʻavaeina le faʻavae o le laʻau, e aunoa ma le faʻasoa. Ae o le ata tifaga tino, lea na faia i luga o le mataʻutia, e tautuaina i latou i se pa faʻapena. Matua le masani ai ma le aoga fofo.

10 sitaili vaega mo le atunuʻu faʻafitauli 10719_4
10 sitaili vaega mo le atunuʻu faʻafitauli 10719_5

10 sitaili vaega mo le atunuʻu faʻafitauli 10719_6

Ata: Instagram Marzena.martideko

10 sitaili vaega mo le atunuʻu faʻafitauli 10719_7

Ata: Instagram Marzena.martideko

  • Filifili pupuni mo le veranda ma le telrace i luga o mea, lanu ma foliga

3 auro Papa ma fafie

Tapetiga tapunia e latalata i le fale e masani ona fia faia mama. Faʻaaoga se manatu o se manatu - e le mautu ni vaevaega laupapa, ma le lapece. O le a latou faʻaopopo le mafanafana ma ogatasi i soo se mamanu, tusa lava pe leai se siʻosiʻomaga.

Lattless vaega faia o ata laupapa

Ata: Instagram MLS.Blog

4 Mattet tioata

O ia vaega laiti o vaega o le itiiti fuafuaina o le mamanu e talafeagai mo le feololo o le faapaologa. Latou maua i le tumau. Ona o le mea moni o le tioata ette, dirces mai le timu ma isi vave o le a le vaaia, ma e faigofie tele le fufulu. E talafeagai mo fale faaonapo nei, ma mo Fale Laʻu Fafie E Sili Le filifilia o se isi mea.

Matte Glass Vasega Ata

Ata: Instagram Romi_homelifefe

5 laupapa laupapa vaega

Ia faigofie faigofie tele ma ou lava lima - e faʻafesoʻotaʻi ni laupapa laupapa laupapa ma valiʻe latou. E faigofie o le umi ma le maualuga o le vasega e mafai ona faigofie ona fesuisuiai: e tipi ai laupapa ma ave i latou i le aofaʻi e te manaʻomia.

Laupapa laupapa laupapa ata

Ata: Instagram ECRARETTI

6 faaputuga

Faigata i luga o laupapa laupapa o se masani masani filifiliga filifiliga i soo se sitaili. E faigofie ona latou valivali i le lanu manaʻo, i soʻo se taimi e toe faafou le taina pe suia le lanu i le vaitau fou. Ma e papaʻe papaʻe e faigofie ona filifili le lanu meatane ma mea e mafai ona e faʻataʻitaʻi i soʻo se itu.

10 sitaili vaega mo le atunuʻu faʻafitauli 10719_12
10 sitaili vaega mo le atunuʻu faʻafitauli 10719_13

10 sitaili vaega mo le atunuʻu faʻafitauli 10719_14

Ata: Oldbrandwywer.com.

10 sitaili vaega mo le atunuʻu faʻafitauli 10719_15

Ata: Oldbrandwywer.com.

7 podium ma puipui vale

E leai ni vaega ma 'aʻai i luga o lenei terrace - ae e foliga manaia tele ma le masani ai. Na faia o ia i luga o le pou i luga o le tulaga tutusa ma le siosiomaga maualuga o le fale, ma tuu le apefai e ulufale ai. O puipui o lenei podium e faia i le vaneina uamea vali vali i se leo mumu lanu. Ma o lanu eseese o sitepu o le faasitepu e faaopoopo ai se kuka kuka i lenei terrace. O fea la e faia ai ia faʻataʻitaʻiga, pe a le o iai i le atunuʻu?

Podium ma le au ata ata

Mamanu: Kimlewisdestortortorgon.com

8 laupapa laupapa

O le masani a le vaeluaina ma utupoto e le foliga foliga lelei pe a fai o le laupepa e le ofi i luga o le diagonal. O se fofo sili mo le taʻaloga o le taumafanafana - o le a tuʻuina atu, ae i le taimi lava e tasi e tapunia mai mata fia iloa o tuaoi ma le malosi malosi.

Laupapa laupapa laupapa puipui

Ata: Durhamhouse.com.au.

9 ie puipui

O se fofo faigofie ma teuteu o le tautau i luga o le pito o le pupuni o le ie puipui o se vasega. E mafai ona e filifilia le malamalama malamalama e mafai ona fatuina se talafatai o le fale i totonu o le Metitirani. Pe sili atu le mafiafia o ie, mo se faʻataʻitaʻiga, flax, pe a e manaʻo e tapunia le siama mai le la ma manatu o tuaoi.

10 sitaili vaega mo le atunuʻu faʻafitauli 10719_18
10 sitaili vaega mo le atunuʻu faʻafitauli 10719_19

10 sitaili vaega mo le atunuʻu faʻafitauli 10719_20

Ata: Instagram Alexandravieri.inter

10 sitaili vaega mo le atunuʻu faʻafitauli 10719_21

Ata: Instagram JedynyTankadomek

10 BAMPOO Vaega

O loʻo faʻaaogaina le BAMBoo i totonu o fale, ae matou te fautuaina totogi ia i latou. O ia vaega mai le manifinifi o BAMBo o le a faʻaopopoina ai se taulele o le taumafanafana i lou valevale ma faʻafaigofie. I le ala e le faigata ai ona potopoto ia o latou lava lima.

10 sitaili vaega mo le atunuʻu faʻafitauli 10719_22
10 sitaili vaega mo le atunuʻu faʻafitauli 10719_23

10 sitaili vaega mo le atunuʻu faʻafitauli 10719_24

Ata: Instagram Lacastademara

10 sitaili vaega mo le atunuʻu faʻafitauli 10719_25

Ata: Instagram Oliv.home

  • Aso Faraile aso malolo i le fou o le ea: 12 mamanuina o manatu veranda ma terraces i se atunuu fale

Faitau atili