Aoga Odnushka ma le aitia o ituaiga

Anonim

I tulaga faigata, e leai se totogi fua, mamanuina potu potu, tuʻufaʻatasia potu umukuka, potu potu, kaneta, fale o fale o fale, faʻatasi ai ma le vevela potu, ma faletaele. Asthetics mamanu - Fesona ma o loʻo i ai i ai.

Aoga Odnushka ma le aitia o ituaiga 10741_1

Aganuu fefiloi

Umukuka-ola potu

E mafai e le vaega o lenei poloketi o lenei poloketi - ogatotonu fafine, o femalagaaiga o Portal faatonu. O le talimalo e iloga i le talimalo - O le Alo ma le uo teine ​​e asia soo; Faatasi ai ma ana mea fiafia - vaʻai tuai ata tifaga ma le faitau. O le tagata ofisa e valaʻaulia e galue i le toe faʻaleleia o le faʻamaonia e faʻaopopo atu i le sui o le sui, o le tagata e manaʻomia se potu atoa ma le faletaele, o se nofoaga e galue ai i luga o le laptop. O lea, pe tusa o le tolu vaetolu o le avanoa avanoa, o loʻo maua i le itu tauagavale o le faitotoa faitotoʻa, e tatau ona faʻaoga e faʻatulaga potu moe ma ofu moe.

O le ulufale atu i fale tumaoti o le a saunia mai le alatele, le faitotoʻa (e sefe ai le avanoa) o le a tatalaina i le potumoe. O le mea na totoe o le M -Pume o le a alu i le faʻalapotopotoga o potu potu, umukuka ma potu malolo. O le umukuka headsets ua fuafuaina e Ergonomic p-mamanuina ata. O le tasi fasi e faʻamaeʻaina ma chrobes, o le a latou nanaina uma mea lapoʻa (aofia ai se masini fufulu-, o le a liliu i le laʻei ma o le uʻu o loʻo galue ai . O le sofa o le faavae o le potu malolo sone - ua uma le tua i le faamalama. I lo o luga, i lalo o le faʻailoga, ua tuʻu ai le poloketi, i le isi itu, i luma o le amataga vasega o le potumoe, - o le pupuni ma le faʻatonutonuina o tusi.

Aganuu fefiloi

Umukuka-ola potu

Umukuka-ola potu

O le taualuga i totonu o le umukuka-ola potu ma le potu tuufaatasi ma o le a faʻamaufaʻailogaina ma le faʻapipiʻi foliga tutusa ma puipui. Faapipiiina o le palu o le a faafaigofieina le flizelin base, faʻafetai i le mea o le a faʻaaogaina le kulimi i luga o le taualuga.

Aganuu fefiloi

Umukuka-ola potu

Ose mea tatala o loʻo faia, o le a tuʻuina atu i le faʻamafanafanaina o le sone tumaʻoti, o le a faʻaputuputuina mai i luga o le MDF papatusi a MDF Clulls i luga o le faʻatulagaina. O le poloketi e fofo pea o le a faʻaauau pea ile faʻamaloloina ma le fofoga puipui faʻapaleni, faʻapea foi ma le umukuka i tua.

O le a faʻatino e le hack rack le galuega o le 'aʻai ma le kesi; I lalo o le mea e nana ai fua i fafo ma le au laga.

Aganuu fefiloi

Umukuka-ola potu

Vaega

I le avea ai o se fola iinei, faʻapea foi i le itupa o Adacey, o le tele o polymer fola ua faʻaaogaina. O ona itu lelei e le lava o soʻoga, teteʻe e ofuina ma faʻafaigofie o talosaga.

Aganuu fefiloi

Vaega

Potumoe

Talu mai le a oo mai moli faalenatura iinei tuusao - e ala i se grid openwork, o le a le pupula lava o puipui i totonu o le potu e pei o le malologa, ae mo le mamanu o le a filifilia taualuga -O le itiiti teuteu - vali. I le faaopoopo atu, e le vaai faateleina le tamai tusi o le potu tumaoti, o taualuga ua "siitia" e ala i se eaves lautele.

faaleaganuu Mix

Potumoe

Faletaele

a manogi meafaigaluega palama e tusa ai ma le fuafuaga e foliga i P, ma tuua ai le ogatotonu o le saoloto potu. O le nofoaga o loo taulai atu i le faletaele i le faamaeʻaina mea - tusilima o maa o keramika, i foliga resembling se ili.

Ina ia tufa le faletaele tele e mafai ai, o le a goto le washbasin i se niche faia e se pusa ma fesootaiga inisinia ma se puipui, ma o le a faapipii le faleuila le faaaogaina o le faiga faapipiiina.

faaleaganuu Mix

Faletaele

Manuia le atoatoa

Faafetai mo faʻasaʻoga metotia, o loʻo mauaina e le tagata taʻitoʻatasi.

O le vaega fuafuaina o le a le fetaui ma tagata uma.
Le 'inoʻino o faʻataʻitaʻiga fai mai i se faʻaaliga vaaia i totonu o le fale mautotogi. I lalo o le faletaele faʻapipiʻi i se nichh ma le tapunia ma le mata, o le a faigata ona faʻamama.
Sa i ai se potu moe. O le fufuluina ma faʻamama masini masini ua tuu i totonu o le umukuka o le mea lea, o le a leai se aoga.
nofoaga e teu ai lava, e aofia ai se potu o le faaofuina i le a ulufale eseese.
ua insulated ma faaauupegaina Loggia e pei o se togalaau le taumalulu.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Aoga Odnushka ma le aitia o ituaiga 10741_9

Tufuga: Nasiba Boymatova

Vaeluaga: Vitaly Lyubiimov

Matamata i luga

Faitau atili