Faʻafefea ona faʻatulaga se atunuʻu fale i le atunuʻu (9 sed Soviets

Anonim

Na matou filifili e fausia se totonu i le matou atunuu fale i le faiga o le atunuu? Filifiliga Lelei! Faaaoga lelei a matou fautuaga e fai mea uma.

Faʻafefea ona faʻatulaga se atunuʻu fale i le atunuʻu (9 sed Soviets 10744_1

1 Taulai i lanu masani ma mea

Crandy Style filosofia o, muamua o mea uma lava, natura. Filifili galuega faʻaleaʻoaʻoga masani mo le faʻauma, faʻatau atu ma le malosi: fafie, maa, maa, maa faʻaupuga. Taulaʻi i le lanu masani o gamuta.

Atunuu o le Atunuu i totonu: Ata

Ata: Instagram Spredecorwithamyy

Ponesi: Faʻataʻitaʻia le agalelei tele i le lautele, faʻaopopo, mea masani lava o loʻo fesoasoani e faʻatumauina pea le mafanafana microlite i totonu o le fale.

  • Country style i totonu o le umukuka i totonu: filifili le faʻaumaina, meaafale ma le fefe saʻo

2 Spicy metotia

O loʻo vaʻai i totonu o le itu i totonu o le pito i totonu o le gesttic style. O le mea moni, e le o lona uiga e le aoga le toe faʻailoa atu o fesoasoani tau aiga pe, tatou fai mai, lafoa ese le TV. Ae ui i lea, taumafai e fai le metotia e pei ona le mafai ona e mafai ona i ai i le tulaga: avatu le fiafia i le aofia faʻataʻitaʻiga o le tele-lapoʻa o le tele o faʻaputuputu ma maxi mea uma ua le mafai ona moliina.

Faʻafefea ona nana le TV i le taumafanafana i totonu o le taumafanafana: ata

Ata: Instagram ZMAPS.UCKEDES

O se masini musua, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e nanaina mo lavalava. Ma o le TV o le tuʻuina i le faʻapitoa faʻavaʻa ina ia e le itiiti ifo o le tele o le tali mai, pe tapuni le vaega faʻapitoa.

  • Fatu se umukuka umukuka i le gesttic style (76 ata)

3 Fai se bet i luga o le faigofie

Mo le ogatotonu o le sitaili, o le faigofie ma le aoga o meaafale, teuteuga ma decor o uiga. Aloese mai ituaiga gaioiga ma soʻona le matagofie: I se mea e sili atu, o le a le afaina ai le le mafaufau - o le faʻaalia o le maa ma laʻau o le a talafeagai ai, o ni vaega masani.

Atunuu i totonu o le mamanu: Ata

Ata: Instagram Spredecorwithamyy

  • Cottage i le American Style: 20 Heathhams mai fafo atunuu

4 Fausia se palasi ma ou lava lima

Faigofie homemade decor mai lala pe fai mai, lanu mamago lanu, o le nofoaga o i lou fale i totonu o le councy style. Ola i fugalaʻau i le fuseva e faʻaauau foi ona faʻamaea le totonu.

Atunuu i totonu

Ata: Instagram Spredecorwithamyy

  • 7 mea mai le tinamatua o le a teuteuina lau fale

5 Aua le Fiafia Lolomiina

Pompstics mamanu ma lolomi e le mo le sitaili sitaili. Filifili fualaʻau fualaʻau ma lafule tauleleia, atoa o le sili faigofie filifiliga - o le pa, fasi pepa. E mafai foi ona e teena ni mamanu masani i le uma o le faia o se bet i luga o matata mea.

Atunuu o le Atunuu i totonu: Ata

Ata: Instagram Lynnekwellton

6 Aloese mai Talofa-Tekonolosi elemene

Maualuga-Tech Style elemene e le talafeagai tele pe a e filifili e faʻatulaga lau atunuʻu i le atunuʻu. Taumafai e lafoai ni leo pupula, faʻapea foʻi ma le chrome palu ma fetuutuunai (filifiliga mo 'apamemea poʻo le a bronze o le a sili atu le malosi o le vailaʻau).

Brass fefiloi i totonu o le atunuʻu faʻatasi

Ata: Instagram Lynnekwellton

7 Le gauai atu i mea laiti

A o e iloa, o le faʻamafanafanaga ma le tagata faʻamalosi e faʻatupu ai ni mea laiti. Faʻaliga mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le laulau na te Auauna: E manino lava, o papatusi faʻaesaina ma masini uʻamea faʻapipiʻi o le a le aoga tele.

Atunuu i totonu o le Chiorship: Ata

Ata: Instagram Lvmason_ru

Ae o le "tinamatua a tina" i le fugalaʻau ma fee giness giness naifi ma tui - o le a le mea e manaʻomia.

Taaloga mo le atunuʻu faʻatasi i le sitaili o le atunuʻu: ata

Ata: Instagram Lvmason_ru

8 maua le magalafu

E leai se mea e fiafia i ai le siosiomaga o se mea leaga i le fale o le atunuu o se magalafu. Afai mo nisi mafuaʻaga o loʻo i ai ni vaega moni o faʻavae-faʻavae e le o se filifiliga, vaʻai i le biocamines. Pe, o se mulimuli mulimuli, i luga o ni mea sese.

Atunuu i totonu o le mamanu: Ata

Ata: Instagram Spredecorwithamyy

9 Faʻaopoopoina Togafitiga

Ioe, ioe, e te leʻi lagonaina, ma i totonu o le ituaiga o atunuu, e mafai ona e aumaia ni faʻamatalaga o aso nei ma le faʻailoga o lou fale o lou atunuʻu. " Ioe, e aoga tele mai o latou faiga o le a talafeagai ai i le sitaili. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Bickship e atoatoa mo: I le tasi itu, o se tala faatusa i luga o le pule a le pule, i le isi, o se mea sa lauiloa ma lautele.

Brick Masonry i totonu: ata

Ata: Instagram Decopeet

Masani lelei faʻatasi ma le faiga o le atunuʻu masani mo Wicker desor elemene. Ma, o le mea moni, o se mea alofa tele o le ata makae e fetaui ma le atunuu.

Macrame decor i totonu o le fale (ata

Ata: Instagram Lynnekwellton

Faitau atili