Faʻafefea ona fai se vai vai mo le foaʻi ma ou lava lima

Anonim

O le Sacha e fesootai ma moega, weiding ma paopao po o hes. O le faigata o le olaga o le togalaʻau e mafai ona suia tele pe a mafai ona faʻaauauina le vai vai. Matou te taʻuina pe faʻafefea ona fai saʻo.

Faʻafefea ona fai se vai vai mo le foaʻi ma ou lava lima 10747_1

PIRBRING

Ata: Instagram Marketv_shop

O le a le vai vai

O loʻo taʻua i le sapalai vai i totonu o le aʻa o laʻau o loʻo totoina uma luga o le togalaau. I lea tulaga, o le vai e faʻaaogaina atoa. O lenei vai e manatu o se lelei ma aoga e mafai ai. E mafai ona faia auala i le vai o le fertirizer, na o le soloia o le tele o le fualaau faasaina i le vai. O le faʻatulagaina o le Orimi o le Criggition e maua ai ni tulaga taua:

  • Faateleina le fua faatatau i le averesi faalua;
  • Faʻaitiitia ai le le mafai ona faʻaititia i faʻamaʻi;
  • Suavai le vai;
  • o le faʻateleina o fetilaisa e le mafai ona vaʻaia;
  • Faaitiitia le numera o vao.

I se faʻaopopoga, o tagata e ona o le uʻu tusi o loʻo iai le eleele o loʻo tumau pea ma faʻaaoga lelei i aʻa o laʻau. Ma le mafai ona i ai i le malosi masani, e manaʻomia le soloia o fanua.

Faʻafefea ona fai se vai vai mo le foaʻi ma ou lava lima 10747_3
Faʻafefea ona fai se vai vai mo le foaʻi ma ou lava lima 10747_4

Faʻafefea ona fai se vai vai mo le foaʻi ma ou lava lima 10747_5

Ata: Instagram Linkcapeening_

Faʻafefea ona fai se vai vai mo le foaʻi ma ou lava lima 10747_6

Ata: Instagram Argopak_

  • Matou te aoina le uriti o le faiga o le sikaiga mo lanumeamata mai le parrel mo 3 sitepu

O elemene o le alu i luga o le suavai

Eseese auala e mafai ona faʻaaogaina e faʻatulaga ai le faʻapipiʻiina o le suavai. O le faigofie o latou na aoina mai i fagu palasitika. Mafaufau i elemene faavae o le sili i le alualu i luma Fuafuaga.

Lafo le hese

O le hese lea ma le fausia-i le emistters poʻo le 'auvae, o loʻo i ai i le mamao mamao mai le tasi ma le isi. Taitasi nozzle ua fuafuaina e maua ai se tele o vai. O le suavai e lafoina tonu i lalo o le aa o le laau. E masani ona faʻaaogaina le tele o manu i le eleele, ae e mafai foʻi ona faʻaaogaina mo lanumeamata. Latou fuafuaina faʻapitoa mo ni vaega maualalo ifo. E matua aoga lava i le vai o le vai o le 0.2 Inmosime, e mafai ona aumaia se parrl parrl, siitia 2 m luga le eleele.

Sisina i le faiga

Ata: Instagram Klubnika_ Saudada_alba_ukane_

Prep libbon.

E ese mai i le hose ma pa manifinifi ma i nisi tulaga le leai o ni 'ese. O le labyrinth lipine o le sili sili ona tauofoga filifiliga. O le Labyrinth WalAL o loʻo taoto i luga, e fealuaʻi ai le vai. O ni mea sesega e sili atu nai lo le tauepe, aua o le auala e vave ona pupuni ma sau i le le mautonu.

Sili atu le tumau o le tele. Lenei o le LabyRath o loʻo faʻataʻuina i totonu o le Tapeʻapela, o tatala i nofoaga o vai vaʻai. Peitaʻi, i lea tulaga, o le auala na vave ona pupuni, ma e taunuʻu mai aga le fiafia. O le taʻele o le Eaetet ua maeʻa ona fausia-i pumoli, faʻatagaina e galue mo ni vaitau. O nisi faʻataʻitaʻiga e iai le faamamaina o numera o ia lava, lea e oʻo atu ai i le olaga o le lipine.

O fafo o pupuga

Ata: Instagram Marketv_shop

O fafo o pupuga

Faʻalapotopotoga lautele o loʻo mafai ona galue i se tapunia poʻo se le eleele e aunoa ma lea, pe a tatou talanoa e uiga i hydroonics. Avatu ni uo teine ​​ma se feololo feololo tafe fua o le fua faatatau, faʻatagaina le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le vai. Mafai ona aoina i se faiga o soʻo se faʻatulagaina, o loʻo avea ma latou masani lelei i luga o hoses poʻo lipine.

PIRBRING

Ata: Instagram Marketv_shop

O le a le mea o le a manaʻomia e fausia ai le auvai

A o le i alu atu i le faʻatulagaina o le Pribiting Fefaʻatauaiga tulaga, e tatau ona filifilia ma se auala sapalai vai: Hose, lipine poʻo Blackpper. I soo se itu, o le a ave ai le tane pe a sasaina le vai. O le poto masani o le faʻaaogaina o nei faiga e faʻaalia ai o le sili filifiliga o loʻo i ai ni palasitika pusa. Po o le ā lava le mea, o le uamea o le a amata ona tafiesea, ona laiti fasimea o le a paʻuʻu i totonu o se pavili ma togi o latou pu.

O le isi elemene e manaʻomia o se faʻamama mo le faʻamamaina o vai. E taua le faʻamamaina o masini, tusa lava pe na o le mama vai o loʻo sasaʻeina i totonu o le faʻasasavorio. Faamama o le a talia le tautua tautua o le fausaga. E le gata i lea, o mea e manaʻomia, fesoʻotaʻiga elemene - faʻalelei vaega o ituaiga eseese, popo, amata-Connector poʻo le fetaui lelei ma le lipine. O le itu ma le manaʻomia o le numera o elemene ua fuafuaina e faʻatatau i foliga ma le umi o le fausaga.

Faʻafefea ona fai se vai vai mo le foaʻi ma ou lava lima 10747_11
Faʻafefea ona fai se vai vai mo le foaʻi ma ou lava lima 10747_12
Faʻafefea ona fai se vai vai mo le foaʻi ma ou lava lima 10747_13

Faʻafefea ona fai se vai vai mo le foaʻi ma ou lava lima 10747_14

Ata: Instagram Avopoliv_enki_rostov

Faʻafefea ona fai se vai vai mo le foaʻi ma ou lava lima 10747_15

Ata: Instagram Marketv_shop

Faʻafefea ona fai se vai vai mo le foaʻi ma ou lava lima 10747_16

Ata: Instagram Polivsphop.ru

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le tampiling corpring vai

Matou te amata i le filifiliga o le avanoa mo le koneteina. E manaʻomia le fau o se faʻasologa ma tuu i totonu. E taua tele le tane o loʻo i luga aʻe o le eleele i le sili atu ma le mita, sili atu mo le lua. Alu i le faʻapipiʻi i totonu o le koneteina. E tatau ona i ai i le pito i lalo o le tane i le 8-10 cm. A leai, o lapisi, le matua faʻatulagaina i lalo, o le a paʻu i lalo o le suavai. Na matou ofuina le tane o le craine, ma le mea e mulimuli ane faalauiloa ai.

Mulimuli i le Crane o loʻo faʻaseʻe. E tatau ona faʻapipiʻiina nei ina ia le kisau atu faigata i se faʻaiuga o le vaega. O le isi fesoʻotaʻiga o le adapter talafeagai mo le paipa filifilia poʻo le le fiafia. O loʻo tuʻuina atu i latou i luga o le atunuʻu o le atunuʻu e masani ona tulaueleele. O auala taua ia lea o le a sapalai mai ai le vai i lipine. I le pito o paipa, e faʻapipiʻiina ai le puni poʻo cranes. O le mea mulimuli o le a fufulu le tino pe a tatau ai.

PIRBRING

Ata: Instagram Marketv_shop

Ona e manaʻomia lea e fesoʻotaʻi le lua o le palapala poʻo lipine. O le faia o lenei mea, o le pu o se stape talafeagai o loʻo faia i le paipa faʻafeagai ma moega taʻitasi. O loʻo tuʻuina atu se talafeagai mo se vaipuna. Fuaina le auiliiliga o le umi umi ma faʻapipiʻi le plug i le tasi itu. Ma lipine e mafai ona e faia lea auala. Matou te faaliliu lona iʻuga i le tele o suiga ma faʻalelei ma se paʻu paʻu poʻo se mama, tipi ese mai le pito o le tutusa fasi.

Matou te tuʻuina le vaega aʻoaʻoina i le moega ma fesoʻotaʻi i le amataga-conferctor. Tutusa, faatino isi fesoʻotaʻiga. Ua sauni le faiga e galue ai.

Faitau atili