Faʻafefea ona nana le uaea mai le TV i luga o le puipui: 4 delometric manatu

Anonim

Le le aoga uaea ma uaea mai le av e aunoa ma le solia o le saogalemu meafaigaluega o le eletise, o le galuega e manaʻomia ai se faiga masani. Matou te ofoina atu ni sima ma faʻapitoa tomai mo lona fofo.

Faʻafefea ona nana le uaea mai le TV i luga o le puipui: 4 delometric manatu 10748_1

O le Cord Stacking i fafo atu o le vaʻai e mafai ona faʻaititia e leai se taumafaiga o tagata mamanuina. Ae le i tautau se TV i luga o le puipui, mafaufau pe faʻafefea ona faʻaʻoleʻole ai le cable system ina ia aua le oso le uaea mata. Mafaufau i fofo eseese i le faafitauli.

1 uaea i stroers

Vaʻai le malutaga mo Fesootaiga, ia e faʻamautinoa le faʻamaoni o tagata faamasino, aua neʻi faʻatagaina le feteʻenaʻi ma le uaea uma. E le mafai ona na o le na ona avea le le fiafia o le uaea mo le fale puipui - aua le ulaina ma le eletise.

TV-ata

O tagata filifilia e amio accer na faia le TV le faʻavaʻa (Samsung), faʻataʻitaʻiina o atavali. Ata: Instagram Yutni_podooknak

O le tele o tau o loʻo umiaina mo le uaea o loʻo i ai muamua, tuʻu ni peʻe mo srokes lea na faʻataua ai uaea ma faʻasao i puipui. O fesoʻotaʻiga uma o loʻo faʻaalia i se soʻotaga vavalalata ma le manaʻomia o le aofaʻi o fafo ma i le faʻaiuga o le tufatufaina o fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga.

TV-faata

TV na natia i se vaega i fafo. Ata: Instagram Vsree

O le TV ma le uaea ua fausia i totonu o le puipui o le filifiliga atoatoa lea mai le manatu o Asythetics ma le saogalemu. E le faʻaleagaina e le Calet Wells le ituaiga o le pa puipui, o tamaiti laiti ma fagafao e le o ausia uaea. I le taimi lava e tasi, e leai se mea e manavaina le puipui atoa - o uaea e mafai ona teuina i lalo o fola, ato ma faitotoʻa, o le tele o tagata gaosi oloa ma uaea.

Faʻafefea ona nana le uaea mai le TV i luga o le puipui: 4 delometric manatu 10748_4
Faʻafefea ona nana le uaea mai le TV i luga o le puipui: 4 delometric manatu 10748_5

Faʻafefea ona nana le uaea mai le TV i luga o le puipui: 4 delometric manatu 10748_6

O le nanaina o uaea i le puipui o le tulaga paia lea o arethetics, saogalemu ma erganomics. Ata: Instagram Studio_disage

Faʻafefea ona nana le uaea mai le TV i luga o le puipui: 4 delometric manatu 10748_7

O se tasi o tulaga o le "Lua" TV o lea i le setete na afaina (mo se faʻataʻitaʻiga, masking i lalo o le faʻata). Ata: Instagram Studio_disage

  • Faʻafefea ona maua se faʻalilolilo ua natia i le puipui ma masini faʻapitoa ma e aunoa ma latou

2 uaea mo televise ma meaafale

I totonu o le fale mautotogi ua uma ona toe faʻaleleia ma e leai se avanoa e faʻatino ai se tuʻugamau? Taumafai e nana uaea mo le TV. O le mea autu o le filifilia o le taumatau puipui: pe a fai o paketa uma e fetaui lelei i luga o pito o le televise, pe a le mafai ona iloa pe a le uaea. Faailoga le papaʻe poʻo le ata o nofoaga mo nicks, faatopetope ma se olo o le lua tutusa o fasi fasi pepa mo le stroving i le pefu i totonu o le e manaʻomia i totonu o le perfor. Sosoo ai, alu i le tai pale le manaʻomia numera o avanoa mo fafo ma amata o le uaea o uaea.

Faʻafefea ona nana le uaea mai le TV i luga o le puipui: 4 delometric manatu 10748_9
Faʻafefea ona nana le uaea mai le TV i luga o le puipui: 4 delometric manatu 10748_10

Faʻafefea ona nana le uaea mai le TV i luga o le puipui: 4 delometric manatu 10748_11

Ua teuteuina soʻu sulu i le itu, faasaolotoina le nofoaga mo le puipui. Ata: Instagram TV_na_stene

Faʻafefea ona nana le uaea mai le TV i luga o le puipui: 4 delometric manatu 10748_12

Ata: Instagram TV_na_stene

Afai e te tulia muamua le fale faigaluega i ou lima, e sili le le avea o puipui o puipui. O le uaea uaea i faʻata, racks, puipui puipui, faʻavaʻa ma aitema e faaleoleo, faʻaputu, ie puipui, teuteu uaea i laʻau.

Faʻafefea ona nana le uaea mai le TV i luga o le puipui: 4 delometric manatu 10748_13
Faʻafefea ona nana le uaea mai le TV i luga o le puipui: 4 delometric manatu 10748_14
Faʻafefea ona nana le uaea mai le TV i luga o le puipui: 4 delometric manatu 10748_15

Faʻafefea ona nana le uaea mai le TV i luga o le puipui: 4 delometric manatu 10748_16

Fausia-i le faʻalilolilo vaega - faʻamalieina malutaga mo uaea faiga. Ata: Instagram Mebtrans

Faʻafefea ona nana le uaea mai le TV i luga o le puipui: 4 delometric manatu 10748_17

Transformer Penkils ma se fausia-i televise falai hive i luga o le loloto o le uaea labyrmth o. Ata: Instagram Tsar_mebel

Faʻafefea ona nana le uaea mai le TV i luga o le puipui: 4 delometric manatu 10748_18

O le modular tube faagaau avea o le malu o malupuipuia mo uaea ma le faitau afe o mea taua. Ata: Instagram Studio_disage

Meafale-Transformer e faigofie ona faigofie - Ua lava le faʻasaʻoloto avanoa i le nofoaga o le ata o le TV, Ma o le a i tua o maea ma fata.

TV i le faavaa

Fusi pito mo le TV - Manaia le gaoioi. Ata: Instagram Vlikayacalensia

E mafai foi ona e filifilia se paipa aulelei poʻo se faʻasologa o se vaega ma se mea na fausia ai, tapunia i totonu o le faitotoʻa poʻo le vaega. O le sili ona pupula fofo o le faʻapipiʻiina o le TV mai le nofoaga tutotonu: leai se uaea - leai ma faʻafitauli!

Faletupe i lalo o TV

O le taumafataga i lalo o le TV e foliga ese, ae ua latou ufiufi lelei. Ata: Instagram Albitanstign

3 uaea i le channel cable

Afai e le mafai ona aveese le tautau uaea mai le mata, e fesoasoani ai le uamea le kakaina o le kakaina o le kaka o le a fesoasoani i luga o le tulaga. O le tele o faʻamatalaga e le faʻatapulaʻaina i le tutusa ituaiga o palasitika pusa - vaʻai mo faʻataʻitaʻiga manatu e faʻaliliu ai fesoʻotaʻiga cable.

Ua mafai ona o le uaea i le kimi i luga o piliki ma piliki e talafeagai mo le sitaili sima, ma i totonu o fale puipui e masani ona maua i le ituaiga paipa manifinifi. Eco-sitaili o le au osofaʻiga e aoga tele le faʻalogo i le kebes, o se laʻau e aʻea poʻo le MDF panels. Ua faapipiiina laina Cable Clannels i le puipui i luga o faletalimalo, kulu fao pe nana.

Lafoina uaea

Uaea ua le amanaiaina o se ata o le ata pepa puipui. Ata: Instagram Tau Vaʻaiga

O auala uaea mai fafie e mafai ona fai ma o latou lima. Ave ni laupapa faʻailogaina se lua ma tuʻu le uaea i le va o latou. E aliali mai o se ituaiga o ato ato e foliga aulelei i le pito i tafatafa o atavali po o panels i le tutusa faigofie. E mafai ona e ausia se faʻaopopoga atoa o le pusa ma le puipui o le tino, pe a fai e te tapunia laupapa ma se foliga talafeagai pe vali i latou i le turne o le puipui.

4 uaea o se auiliiliga o le totonu

O nisi taimi e leai se auala sili atu e faʻaleagaina ai elemene mataga o le tulaga nai lo le faʻatulagaina o latou i se nofoaga iloga.

Mamanu mai uaea

Ata ata mai le uaea - o se ata fou i le Pafupala Pa. Ata: Instagram Jodlya_ya

Mai paʻu o loʻo aoina mai ai le faʻavae o le tusitala o le tusitala o loʻo lagolagoina le autu ma le aotelega o lagona o totonu. A o le i alu i le Fono Aoao, fai se polokalame o le nofoaga o uaea, ona faʻaliliu lea o le ata i luga o le fale faigaluega ma fuaina le umi o le vaega o le couroove. E ese le manaia le vaʻai i ata mai uaea i le lanu e fai ma le manifinifi, faʻaauau le pa vali.

Afai o le lanu e faia ai le uaea e le fetaui ma oe, aoina uma uaea i le faʻalauteleina o le tagata taʻalo - o le filifiliga o le stones o le a faigofie ona faʻalauteleina.

Ua teuteuina uaea puupuu ma le ofi ma le ufiufi. O le uaea na teuteuina i le taifau na folasia e le Greasland i le foafoaina o le ituaiga o ituaiga i luga o le manifinifi uaea, ma le tele o lopa. I le fesootaiga a tamaiti, teuteuina i mea faʻapipiʻi ma mea malie, ma i totonu o le fiafiaga teine ​​- fugalaʻau, laa ma fulu. Mo faʻamaufaʻailoga uaea, e faigofie ona faʻaaogaina le palasitika o loʻo taofia pea (e le o vaʻaia pe fuafuaina.

Laau uaea

O sina fatuga ma le malosi - ma o le uaea o le a liliu i se laau tele! Ata: Instagram U.Dashniii

Faʻatasia 'eseʻese o le decorator metotia, o le a e liliu le cable system i totonu o le specticular faʻapipiʻiina o le a foliga foliga fou ma le masani ai. Lagona le saʻolotoga i le faʻataʻitaʻiga: O le sili ona le fuafuaina fofo o le a sili ona manuia!

Faitau atili