Aso manaia mo mea fatufatu

Anonim

O le pule oln Chernenko's Designer liliu le Moscow lua-potu potu-potu i se fale fou i se mea pupula ma le masani ai, e aunoa ma le le masani ai O totonu o loʻo avea ma se mafanafana ma faʻaosofia, talafeagai, talafeagai mo lona lava e ona - faʻatonutonuina o le tagata.

Aso manaia mo mea fatufatu 10751_1

Agaga o fatufatu

Potu malolo

Agaga o fatufatu

O le vaeluaina o loʻo tauina i luga o le tuaoi ma le alatele fesoasoani faʻaalia le avanoa ma tuʻuina atu se tamaʻi potu malolo faʻaaloalo. I totonu o se BEEEGE SINI, O LE VASEGA MATAGOFIE MA FOLAFOLAGA O MEA LELEI. Puipui i luga o le tuaoi ma se ulufale potu vali vali i mumu ma uliuli lanu, e fausia ai se eseesega manino i totonu

Agaga o fatufatu

Na matamata le potu malolo i le umukuka eliina. Eu interina e le mautonu ma e le tosina mai ai le mafaufau. E mafai ona malamalama i le ituaiga potu, na o le paleʻai o luga o le magoto ma ua fesoasoani le utia. E oo lava i le manava e pei o se mea faitino. Fafie Bar na faia e tusa ai ma ata tutotonu

O le pule na malie i le talosaga a le tagata mamanuina e alu ese mai le manatu o se Agei atoa i totonu ma faʻataʻitaʻiga ma le maoaʻe, lanu lanu. Faʻatasi ai ma le faʻamalosi o le toe faʻaleleia, ma le mafaufau lelei ma le maualuga le toe faʻaleleia, na faia ai se taunuuga matagofie, faʻamalieina le tagata faʻatau.

I lenei nofoaga laʻititi, tele o faʻaiuga a le pule faifaimea: O fale totino, e aofia ai le poloketi Soifua ma Trnneyo, faʻapea foi ma ata tifaga na tusia e ia.

Toe fausia o se potu e lua-potu fale ma potu tuufua potu e laititi. Na feoaʻi solo le potumoe i le va o le potu ma le alatele, e savali atu i le mea mulimuli. O le faitotoʻa e leʻi faʻatulagaina ile ogatotonu, ae e pei lava ona iai, ae i le itu taumatau o le puipui. O lenei faʻatagaina na fausia-interrobe i le nofoaga tuʻuina i le potumoe, ma i le nofoaga autu i totonu - o se potu malulu mo lavalava vaitau.

Agaga o fatufatu

Potu malolo

Toe fausia

O le auala auala ua uma ona avea ma 70 cm, ae o le mea atoa o le i ai nei e leʻi tautua i le tele o le avanoa, lea na faʻaaoga e faʻatulaga ai le teuina o faiga teuina. O le faasoasoaga i le va o le potu malolo ma le potumoe (e le o iai i totonu) na siitia atu agai i le potu malolo. O le vaapiapi o le vanu o le parade sone na filifilia e faalauteleina ona o le soloia o le puipui na vavaeeseina mai le ala savali. O lea e mafai ona tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia potu malolo ma umukuka-'potu malolo. Loggi 19, lata ane i le umukuka, e le i uma i totonu o le fale mautotogi. I le talosaga a le tagata e ona, o loʻo teuina le uluaʻi galuega. O le faletaele ae leʻi faia le toese ma sa i ai le tamai faleuila ma le faletaele, pe a na le mafai ona tuʻu ai se masini fufulu. Talu ai o lenei potu sa fuafua e nofo toʻatasi le tagata, e leai ni faʻafitauli e faʻaliliu ai le faletaele mai le televave, ae tuʻu faʻatasia. O le vaeluaina i le va o le faletaele ma le faleuila na soloia, na faalauiloa ai le faleuila foliga i le ua goto, na maua ai se nofoaga mo le masini fufulu.

Agaga o fatufatu

O mea lautele e susu ai le lautele o mea e faasaʻo i le faletaele o loʻo faʻaiʻu ai - prcelain maa ma vali. O le tuʻufaʻatasiga o valiina ma faʻapipiʻi lapisi o loʻo avatu ai le potu sili atu "i le fale". O moli lanu e tuu ai le faʻaaogaina o le lanumoana handbasin faagaau, o se faʻata samasama faʻatagata ma pupula.

Lipea

O vaega fou na fausiaina mai paso gragsm poloka. O lenei mea o le siosiomaga o le siʻosiʻomaga, saoasaoa ma atoatoa talafeagai mo le vali, pei o le laualuga e le faigofie ma faigofie ona tuu le sipuni ma vali. Ina ua fausia se pa fou i le va o le potu malolo ma le potumoe, sa faʻataʻitaʻia i se auala i le itu e tasi, na maua se Niches, ma le oona o le moega o le moega . I le tuaoi fou o le alatele ma potumoe e siitia ai le faigofie mo le fausiaina o le Kapeneta. I luga o le fola na fai ai se fusipaʻu, ua saunia i lalo o le omea o le paleti. O taualuga na faia e ala i Salardspid. O le iʻuga o le muamua maualuga o le 2.70 m, naʻo le 5 cm. Na faʻapipiʻi puipui ma vali.

Agaga o fatufatu

Laasaga o le Taamilosaga Scrames DSR Style - faʻailoga, Charles ma Ray Imz mamanu, 1951 mo le Biggia. O le faitotoʻa i le Loggia. O se potu atoa o le monochrome potu lea tatou te malolo ai mai ma le malosi o le potumoe ma potu malolo.

Fausaga

O le tusitala o le poloketi na fai se bet i lona uiga ma filifiliga a le tagata taʻitoʻatasi, ma e faapena lava ona i ai se uiga o lenei atunuʻu: malamalamaʻaga, mafaufau loloto, fatufatu.

Nai lo le faʻataʻamilomilo laulau faʻapipiʻi i totonu o le potumoe, na matou filifili e faʻaaoga le module mai le umukuka meafale. O lona laufanua i totonu na valivali i le lanu o le puipui, ona au ai ai lea i autafa o le moega i se laʻasaga lelei.

Agaga o fatufatu

O le paolo o lanumoana, o loʻo valiina puipui, faʻatasi ai ma moli ma mumu e fausia ai le tuʻufaʻatasiga o le proorators ". Ae e leai se feteenaiga iinei: ave i totonu o tulaga sao, o nei lanu paleni i le isi

O loʻo lauiloa pea le BEGEOR, ma e manino lava: latou te faʻafilemu, na teu i ai. Ae - ma o le mea muamua lea e ono foliga mai i le faʻataʻitaʻiga - na latou fiu ia i latou na vave i ai, ma i latou o se mea mataga. Matou te manaʻomia ni taʻaloga pupula, lanu ina ia pipii ai le mata. Ma le lanu, i le isi itu, e manaia le galue. E mafai ona e faia le tele o ituaiga o lagona, e mafua mai i lagona fiafia i le fiafia, lea ua tatou faia i le poloketi a lenei mautotogi. Potumoe - turquoise ma moli moli. O le lanu mumu e aliali mai i le potu malolo. Cuishine Perl efuefu. O le faamamafa i totonu e faia i foliga ma fausaga, e aofia ai ile vaega o polesitele aunimao i lalo o le maamora. E lelei tele lo tatou le i taofia ma le kapeneta. Le totonu o le atoa foliga paleni, muamua ma le mataga.

Oln kernenkon

Tagata mamanuina, tusitala tusitala

Agaga o fatufatu

Potumoe

Agaga o fatufatu

Faletaele

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Aso manaia mo mea fatufatu 10751_11

Designer: Oln Chernenko

Matamata i luga

Faitau atili