Umukuka facets mo le fufuluina ma alualu i luma foliga: Vaaiga o le tele o faʻataʻitaʻiga o aso nei

Anonim

O faʻaopoopoga maualuluga ua uma ona iloa e fai ma se mea masani, ma faʻaopoopoga ma le lautele o le tulimanu o rotations e mafai ona avea ma uiga o sili faʻataʻitaʻiga. O le aso, o pulou umukuka e mafai ona sili atu. Matou te faamatalaina e uiga i a latou galuega.

Umukuka facets mo le fufuluina ma alualu i luma foliga: Vaaiga o le tele o faʻataʻitaʻiga o aso nei 10752_1

Tuufaatasi Mea Moni

Ata: ORA.

O le tele o le kuka gaioiga e fesoʻotaʻi ma vai. O le mea lea, o le galue o le paluga, o loʻo tatou faʻaaogaina tele faʻateleina, o se tasi lea o le umukuka faamafanafana faʻasino. Faufautua e tatau ona aofia ai faʻataʻitaʻiga e tuʻufaʻatasia ai uma masini inisinia ma faʻapolokinisi. Manaia le faʻafefeteina o le faʻapopoleina o le tele o le vai o loʻo faʻamamaina vai, lea o le a faʻatagaina ai oe e vave mafai ona taofia le lauʻi, kofe, saunia isi meainu vevela, faʻapea foi ma le faʻafefiloi vai Ae i le faʻataʻitaʻiga o le faʻaluaina-faʻamoemoe faʻataʻitaʻiga e mafai ona puleaina le tele o tafega o malulu ma vevela vai ma i se lavelave i se vai inu mama. Ua sili ona latou lauiloa.

Soʻo se fesoʻotaʻiga mo fefiloi ma tulaga alualu i luma - faamama, faʻaputuga system (biourer) poʻo se cylinder, o loʻo nanaina vai i lalo o le magoto.

Tuufaatasi Mea Moni

O le tasi na fefiloi e mafai ona tuʻuina atu ia te oe ma le masani (vevela ma malulu) ma faʻamama le vai, mo i ai se soʻotaga eseese: fontas faʻataʻitaʻi ma lua pou (19 afe gents). Ata: Le avanoa.

  • Faʻapefea ona filifili se palu ma se faletaele e liligi: matou te malamalama i ituaiga ma foliga

Faʻalua Taunuʻuga Faʻalua

Seʻia oʻo i le taimi nei, naʻo le pau lea o le auala e te maua ai le vai inu vai inu mai lalo o le Tap sa faapipiiina i lalo o le magoto o se faamamaina O lenei, mai le tasi kumuku paleʻu, e mafai foi ona e mauaina le vai talafeagai (malulu ma vevela), ma inu. O lea, o le manaʻomia mo se isi tagata e fiafia i ai.

Tuufaatasi Mea Moni

Faʻataʻitaʻiga a8027 (13 240 rubles). Ata: Asserkraft.

Fausia ituaiga

I le faʻafefiloi o le muamua fale lea, o auala uma e iai i le sili sili ona lautele. O lona uiga, o le vevela vevela ma malulu e ulufale i le auala autu, ma le vai mama e taunuu mai i le vaega lona lua o le vaega autu. I le taimi lava e tasi, o auala uma e le fesoʻotaʻi ma isi. Palu fefiloi ma e le aofia ai le vai masani.

I totonu o faʻataʻitaʻiga o le lua o le fale o loʻo i ai le isu o le paleʻai e lua tutoʻatasi lua tutoʻatasi. Fetuunaiga o Tafa i Paʻilaʻau ma Isi Ituaiga e faʻapenei: I le itu taumatau o le le tumau o le leve o le vai. Tuua - le tumau mo le faila faila.

Tuufaatasi Mea Moni

Faeucets ma se faʻaputuga galuega o le faʻamamaina vai, faʻaaogaina ma le boiler fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga, filifiliga i le teapot: vai dispatser - vai o le vai. Ata: Dersbrasst.

Faamama

Faʻalua-faʻaaoga le faʻafetaui ua faʻatau atu le atoatoa ma le filtration meafaigaluega. E ofo atu e Blanco se seti i le tasi pusa ma le faamalosia, o le talafeagai mo a latou faamama, ma mo le pa puipui. O le faʻamamaina o le faʻamatalaga ua fuafuaina mo 600 lita. E i ai faʻataʻitaʻiga fuafuaina i luga o le aofaʻi o le 7500 l - O lenei punaoa e mafai ona lava mo le ono masina i le vai taumafaina o le 40 lita i le aso.

Tuufaatasi Mea Moni

O tagata fiafia o mea e fiafia ai i beshbles o le a pei o le system e mafai ai ona e tapenaina le kapeta, sae pe le mafai ona vaseina vai. O lea faiga e faaigoa ai le fale lanumoana. O le umukuka o le umukuka e aofia ai se faʻamama, o se kesi kesi ma se carbonizer cooler (lalo o le magoto). Ata: Grohe.

O loʻo faʻamamaina le vai

  1. E masani lava, o le faʻamama e fa vaega e fa o le faʻamamaina.
  2. O le aveʻesea o ni faʻapitoa eseese o le muamua vaega o le lavelave vai faʻauiga.
  3. O le fuaitau e ala i le fua mai o le IV SHORTRT O le faʻaititia o le faʻaititia i le anotusi o le conme, vaega o le mamafa metal, faʻaititia le le malosi o le vai.
  4. O le fuaitau e ala i se faamama mai le faʻauiga carbon e maua ai le aveeseina o le mama mai le vai, faʻatau atu le tofo o le vai.
  5. Ile taimi lea, o le pasi atu e ala i se faamama faamama faamama o loʻo tausia ni vaega o sili atu nai lo 10 microns.

Kettlely palu

Afai e te manaʻo i le aso, e mafai ona e maua mai le pesega e le gata i le malulu vai mo le inu, ae o le vai faʻafefeteina vai. O le palerate-ulo, faʻaopopo atu i le vai faʻatatauina o le vai, e tuʻuina atu i se faʻaputuga boler system e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga ma e mafai ona lafoaʻi mai le 3 i le 6 lita o le vaipuna i le tasi vai i le taimi e tasi. O lona uiga e mafai ona e faia e aunoa ma se ket tettle and byw lauti, kofe ma isi mea inu sao i le vai mai lalo o le popo. I le iʻuga, o le vai vevela e manaʻomia i soʻo se ulekuka pe a ma le malulu, - o le a faateteleina le tele o kuka gaioiga o le a sefe le taimi. A uma mea uma, o le a le tatau ona e faʻaaluina se taimi i le suavai faʻafefeteina.

Tuufaatasi Mea Moni

O le faʻaluaina o le faʻataʻitaʻiga ma le lua poless allas manino vai Ata: Franks.

Lelei Paʻu-Kettles e i ai le vevela o le laualuga o le laufanua, o lea ua le amanaʻia ai le afi mai le paʻi. O le sapalai o le vaipuna o le vai o le mea lea e tutusa uma le manumalo. Ua ou mataala i le faʻataʻitaʻiga ua faaauupegaina i se tamaititi pappep. E mafai ona aoga le tau vevela o le vai. FAUCTS - Suavai Pusa o loʻo ofoina atu ni tagata gaosi e pei o le Dearbracht (vai o loʻo teʻa), Grothe Red

Tuufaatasi Mea Moni

Aqua Hot 98 ° Faiga (faamama ma faʻamafanafana Tank ma se voluma o le 2.5 lita o loʻo faʻapipiʻiina (kit - pe tusa.

Fetalaiga fefiloi

Faʻafefea ona tatala ma tapuni le palu pe a pisi lima pe afifi? Faʻafefea ona 'aloʻese mai le manaʻomia e toe fufulu le fefiloi ma toe? E foliga mai o le le-faʻafesoʻotaʻiga fefiloi - o se mea moni saili mo le umukuka, ua lava lea e sui ai le mea faitino poʻo lima i vai vai. Mai le tulaga o le vaʻai atu i le tumama, e leai se palo fesoʻotaʻiga e leai ni isi mea, o loʻo aoga i tulaga o le faʻasaoina o vai. Ae i totonu o le umukuka, i le kuka matou te manaʻomia ai le mafanafana, lea matou te mafanafana, lea ona malulu lea, o lea na pau lava le palu ma o se vaipuna faifai pea e le talafeagai. I le fefiloi o le fefiloi, e le faigofie ona tuʻu le vevela e pei ona masani ai-faʻatinoga.

Tuufaatasi Mea Moni

O le faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e liliu i luga o le vai faʻaaogaina se leve ma le malamalama paʻi o le viliina: Mintated o le faʻasao) (mai le 3350 Rullas). Ata: Grohe.

O le mea lea, o tagata gaosi o umukuka Faucets ave le symbisis o masini ma eletise. Ma mo ia faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi. Latou te faʻatagaina oe e te liliu i luga ma tape le vai o loʻo faʻaaogaina ai se lever lever, ma o le malamalama o le faʻapopoleina poʻo se faʻamau o loʻo faʻaalia ai, e fetaui lelei ma ou vae. O ia fefiloi o loʻo tuʻuina i le auala lava e tasi e masani ai le fefiloi, ae i le taimi lava e tasi e faʻaoʻo i ai ma se tamai eletise, lea o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le eletise o le umukuka, e fesoʻotaʻi i le eletise o le backup batter.

O faʻataʻitaʻiga na e ofoina atu ia Kverti (ego), Grothe (Minta ma Zitara ma Zordra Bear), ORAS (Optiman).

Faʻafesoʻotaʻi le puleaina o le aoga ma tuʻutuʻuga vai teuina, o loʻo aofia ai pe a e aumaia lou lima i le palu. O le vai o loʻo faʻamalosia se tafe o loʻo tuʻuina atu i le vevela.

Tuufaatasi Mea Moni

E mafai ona pulea e le Ami le mafai ona pulea e le gaoioi o le vae (40 450 rubles). Ata: Grohe.

Faʻapefea ona filifilia se fefiloi i lalo o le magoto

O le filifiliga o le maualuga, o le foliga ma le umi o le spinging tuusao faalagolago i le tapulaa o le fufuluina. E tusa ai ma tulafono, o le ulu o le gland e tatau ona soona fuafua pe e mafai ona aofia ai i le ogatotonu o le pesini. A leai, e naʻo lau faʻaitiitia le vaega galueia o le fufulu, ma o le pay e molimau i le taimi lava o le a masani ona e alu i ai ina ia le faʻalavelave.

Tuufaatasi Mea Moni

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Tuufaatasi Mea Moni

Faʻapitoa tulaga faʻataʻitaʻiga optimaDa 2738F (24 500 Rullas). Ata: ORA.

Tuufaatasi Mea Moni

Faʻataʻitaʻiga A8037 ma le lua poles, inisiua "malamalama o le" Wild Bronze "(13 240 Rullas). Ata: Asserkraft.

Tuufaatasi Mea Moni

O se tasi o le taua o galuega o le umukuka o le mafai ona fesoʻotaʻi i le vai faʻamau, o loʻo aveʻesea le manaʻomia e faʻapipiʻi ai se isi crane: faʻataʻitaʻiga 92cr6. Ata: vali.

Tuufaatasi Mea Moni

Faʻataʻitaʻiga Szr1068po ma le lua isu. Ata: Ziorg.

Tuufaatasi Mea Moni

Faʻalua-taunuʻuga o mea na tutupu i le matagofie retrodism: tuai Egelani vai manino (Bronze Coating) (24 255 Cress.). Ata: Franks.

Tuufaatasi Mea Moni

Fefiloi sora (14 400 olo.). Ata: Le avanoa.

Tuufaatasi Mea Moni

Carafe fefiloi (24 500 rubles). Ata: James Teteli

Tuufaatasi Mea Moni

Suavai e fai le paolo tele. Ata: Dersbrasst.

Tuufaatasi Mea Moni

Suavai o le suavai meta palu. Ata: Dersbrasst.

Tuufaatasi Mea Moni

O le Extimama faʻataʻitaʻiga ma se faʻaaliga e faʻaali ai le vevela ma le faʻafesoʻotaʻiga galuega (51 afe rubles). Ata: ORA.

Tuufaatasi Mea Moni

Seneloa i le Faʻalua Pulea (34 500 Rullas). Ata: James Teteli

Tuufaatasi Mea Moni

O le paʻi faʻatonutonu o le vaega o le fefiloi ma le tago lima e faʻaogaina ai tekinolosi i taimi o le tekonolosi i le eletise eletise, e mafai ai e leisi tagata ona fai pisinisi. Ata: KWC.

Tuufaatasi Mea Moni

O le tagata Banin Swan o loʻo i ai le saʻo "o loʻo faʻaalia ai i le moli mumu, lapataiga o le maualuga o le vevela. Ata: ORA.

Faitau atili