Faʻafefea ona fai le saʻo o le ventipela i le taʻele

Anonim

O le ventipelation faiga e maua ai potu taele ma se osofaʻiga o le ea fou ma fesoasoani e vave faʻamamaina ai i latou pe a maeʻa le iʻuga o le vai. Talanoa e uiga i le auala e agavaʻa ai le ventipelation i le taele.

Faʻafefea ona fai le saʻo o le ventipela i le taʻele 10759_1

Rusia sauna

Ata: Instagram Hatusgaka_View

Aisea o le Brop Ventilation?

Uma Rusia "Soups" ma le "Parsh Houth Hout" na fausia i le stintibration system. O le pito i lalo o le tipi na tagofia i ni avanoa laiti, na sau ai le ea fou i totonu o le fau. O le pito i fafo na faia i totonu o faitotoa o le axle, o faamalama po o chimney. Ventives sa masani ona auai, ona o o matou tuaa sa mafai ona malamalama mausali i le a le amanaiaina o le finagalo o lenei tulafono:

  1. Le le lava o le okesene i le faletaele, o le i ai o le tele o le tele o mea leaga i totonu, e aofia ai le carbon monoxide. O le leai o se ea fou o le ea i lalo o le maualuga o le susu ma le vevela e tau atu i se saoasaoa o le microlite o le microclite, o le mea lena e lamatia ai mo se tagata.
  2. O mea e vave ai o mea o fai mai ai le fale o le taele. Ole vevela ole susu ma o loʻo suia foʻi le suiga o le vevela vevela e matua afaina lava na afaina ai latou. I totonu o le potu ava e aunoa ma le ea, o le laʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le sili atu ma le lima tausaga.
  3. O le alagatatau ma vave atinae o le microorleiconisms ma fingi, e matua matautia foi. Na faamaoti e le sui o Toxins, e faapitoa lava le malosi o le okeni i tuutuuga o le maualuga o le susu ma le maualuga vevela.

Faʻafefea ona fai le saʻo o le ventipela i le taʻele 10759_3
Faʻafefea ona fai le saʻo o le ventipela i le taʻele 10759_4

Faʻafefea ona fai le saʻo o le ventipela i le taʻele 10759_5

Ata: Instagram My_home_Home_scacle

Faʻafefea ona fai le saʻo o le ventipela i le taʻele 10759_6

Ata: Instagram Sova_des

  • Faʻafefea ona fai se boiler i le taʻele ma ou lava lima

O le a le ventivila?

Iloga tolu ituaiga o ventipala polokalame e mafai ona faʻaaogaina i vai taele:

  • E masani. GALUEGA FAʻATINO Faʻaaoga se On Aʻoaʻoga e ese mai i totonu o le fale ma fafo atu. O le ea e agaʻi atu i totonu o le Volum sone, lea e faʻaosofia ai le fesuiaiga o le ea.
  • Faamalosia. O le gaoioi o tafega o tafega o loʻo faia ona o le galuega o meafaigaluega faʻapitoa.
  • Tuufaatasi. E manatu o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o ituaiga uma o loʻo faʻamatalaina i luga.

Na mafai ona faʻaoʻo i le "mama" ituaiga "e mafai ona tuʻuina atu i taimi uma. O le a avea ma sili sili ona lelei filifiliga mo 'ofu na fausia mai logs po o laupapa. Mo fale mai itu sima, piliki poʻo ana faiga faasee, filifili se fangaga o le fangas o le faamalosia, i nisi mataupu o le filifiliga tuufaatasi o le a aoga. O le mafuaaga sili mo taʻele uma ua filifilia i le poloketi vaega, o loʻo fuafuaina ma faʻatautaia i le taimi o galuega faʻasoasoaina.

Rusia sauna

Ata: Instagram Kira4home

Tulafono mo le faʻaaliga o le statiplation system mo le taʻele

E tusa ai ma tulafono faatonutonu, i le itula, o le ea i totonu o faletaele e tatau ona faafou atoatoa pe tusa ma le lima taimi. E mafai, ae aua le ova nai lo le sefulu taimi. A leai, o le alpsuit o le a lagonaina e tagata o ni vaitafe ma le malulu. O le auala o le faʻagaioia o le ventinelation e matua faigofie lava: i potu taʻitasi, o le itiiti ifo i le lua pu e tatau ona faʻauʻuina - tasi mo le malae o le ea.

Faʻafefea ona fai le saʻo o le ventipela i le taʻele 10759_9
Faʻafefea ona fai le saʻo o le ventipela i le taʻele 10759_10
Faʻafefea ona fai le saʻo o le ventipela i le taʻele 10759_11

Faʻafefea ona fai le saʻo o le ventipela i le taʻele 10759_12

Ata: Instagram Stroydom_rt

Faʻafefea ona fai le saʻo o le ventipela i le taʻele 10759_13

Ata: Instagram Stroydom_rt

Faʻafefea ona fai le saʻo o le ventipela i le taʻele 10759_14

Ata: Instagram Stroydom_rt

Faʻataʻitaʻi faʻaalia ai o faʻafitauli i le galuega o le ventiplation e masani ona sili atu i le sese i le fuafuaina o le lapoʻa ma le nofoaga o venetiu faʻamama i totonu o le potu. E fai saʻo mea uma, e tatau ona e faʻatinoina ni manaʻoga faʻapitoa:

  • Manava ma le sapalaiina o pu o loʻo faʻaoʻo atu i le vaega o le fauina. Faʻamanuia ai i latou pe a maeʻa le fausiaina o le faʻatoatoaina. Mo lenei mafuaʻaga, o le nofoaga o le ventiters e manaʻomia ona fuafuaina i le tulaga mamanu.
  • O fuaitau o le pito o le manava o le pu e le mafai ona itiiti ifo nai lo le sapalai. A leai, o le ea o le ea mai le auala o le a le mafai. Ina ia faʻavaveina le faʻagasologa o le aveeseina o le ea ua afaina, e mafai ai ona faʻatulaga ni auala sili ona loloto e lua mo le tasi ese.

Rusia sauna

Ata: Instagram Kira4home

  • O le tikeri o le malosi o le ea e mafai ona fetuunai. Mo lenei, o le ventipela totonu e tatau ona faʻaauauina i le tapunia o laʻau. Mo tulaga eseese, o le sili ona lelei tulaga o le flap ua filifilia.
  • O le mea e le mafai ona fai ma sapalai pu e le mafai ona tuu isi. I le tulaga lea, o le fesuiaiga o le ea e le tupu. E masani ona faaauupegaina le trimming chatnel i le maualalo o le fola mai le fola, ma le vaivai - latalata i le taualuga.
  • O le koluse vaega o soʻo se ventivelatila tatalaina e tatau ona fetaui lelei i le tele o le potu.

Rusia sauna

Ata: Instagram Gorodles

O le taua taua o le nofoaga o le sapalai ma le manava o pu. O le muamua e tuu i lalo o le potu. Ina ia malulu le ea mai le auala vave, o le lagona e sili ona maua i le lata ane o le fola o le fola taele. Ma o le a mafai ona sefe le vevela vevela i totonu o le potu.

O le manava pu, i le isi itu, ua tuu i le pito i luga o le potu. Aua le faʻauma i luga o le taualuga, pei ona fautuaina ai i nisi taimi. I le tulaga lea, o le fesuiaiga o le ea o le a matuā malosi tele, lea e tau atu i se vave faʻaitiitia i le vevela.

Sauna i le faasaina

Ata: Instagram Saina_magnat

O le fausiaina o le taele Ventiation o le galuega tali atu. E manaʻomia le amataina o lana tali i le mea faʻatulagaina ma se agavaʻa faʻatulagaina o fausaga, lea o le a faʻatau i le fausiaina faiga. Naʻo lenei auala e mafai ona maua se aoga aoga o le a aumai ai le taʻele i le tafe o le ea fou ma puipuia le fausaga mai le soona susu.

Faitau atili