Faʻafefea ona sasaina se mapusaga faʻamalosi i le atunuʻu o le atunuʻu: 4 Faʻafanua manatu

Anonim

O lau atunuʻu e le mafai ona taʻua o le mafolafola e oʻo lava i se lapoʻa tele? Matou te fautua atu pe faʻafefea ona faʻasolo le leai o se faʻailoga ma e matagofie.

Faʻafefea ona sasaina se mapusaga faʻamalosi i le atunuʻu o le atunuʻu: 4 Faʻafanua manatu 10780_1

Liliu minus i Plus

Laasaga e taʻimua i le togalaʻau, e fetaui lelei ma le paʻu o le mafanafana o le fesoasoani

Liliu minus i Plus

O le nofoa o loʻo i totonu o le malifa o loʻo avea ma se mea e sili ona malie ma le masani ai e malolo ai. O le faʻaaogaina i lenei auala o le aofaʻi-tuloga togafiti o le a fesoasoani e sili ai le mafanafana ma faʻauʻuina.

Faigofie, o togafiti ma se fesoasoani faigata na tupu soo faʻafuaseʻi, ma e mamao ese mai tagata e ona le mautonu le laki ma taumafai e "faʻatoilaloina le natura", faʻafatofia le natura i le setete. Atonu e le aoga? Maliu mai lava, pe a faapea o le eseʻesega e matua sili lea, o le ramalimation o le a manaʻomia e naʻo ni taumafaiga mautu, ae o mea foʻi lamatia o le auro i le lagona atoa o le Upu. E FAAPEFEA ONA FAI? Ioe, faigofie tele! A le mafai ona nana le le lelei o le le mautonu, taulimaina o se mamalu. Mai faʻapea mafuaʻaga ona o le fesoasoani o fesoasoani i le "tulaga lona tolu" i le faʻatoʻaga ma ia faʻateleina le vaai atu i lona teritori. O le a la le mea e mafai ona e sau ai i totonu o lo tatou tulaga le lelei?

Liliu minus i Plus

O se telti-tier faʻafitauli e mafai ona liliu i se faʻavae mo le uluaʻi fugalaʻau. O le mea autu o le filifilia o mea saʻo e tofo ai ia "faigata tulaga" o le olaga i luga o le papa laasaga

1 natura zoning

O le iʻuga o le ae mauaina lea pe a amata ona e tulaʻi na o ni vaega taʻitasi o le upega tafailagi. O lea auala o le a fesoasoani e laveaʻi ai le tusi o tuaoi mo sone taʻitasi: I lea tulaga, leai ni vaega, poʻo le ie, o loʻo i ai, o loʻo iai, le vaʻai, le vaʻaia o loʻo iai nei o 'eseʻese o' olo o 'olo. Afai i le taimi e tasi e iai uma vaega, ma faʻafitauli, sone e mafai ona iloga e tusa ma le aʻoaʻoga o le faʻamanatuga ma o mai ma le tusi muamua mo latou taʻitasi. O lenei mea e faʻamalosia ai le avanoa o le upega tafailagi ma o le a fatuina ai ni tagata fiafia.

Liliu minus i Plus

I luga o teraces, fuga o laau o le a le polokaina le matagofie o le tasi ma le isi

2 taofia le puipui

Ina ia faʻamamafa le fesoasoani faalenatura i le togalaʻau, ma mai auala faʻatino. O le fausiaina o se mea i le faʻasesega laufanua ma e le saogalemu, ma o le mea lea, e tatau ona latou faia le teriʻale. Afai e malu tele le slope, o nei galuega e mafai ona suia, pe a fai o le maualalo o le faatulagaga puipui e le manaʻomia le faʻatulafonoina ma le maualuga o le 80 cm. Latou te faigofie ona liliu i se tulaga umi fugalaau togalaau. E matua moni lava ma le "Alnene" filifiliga - o se puipui na folasia mai maa masani o loʻo i ai ma isi taimi. Ina ua maeʻa le galuega i nei nishes, le le mautonu "Nopy" ua totoina pe, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o mosses.

Liliu minus i Plus

O le taofi o le fola-fugalaʻau moega o loʻo aofia ai maʻa mafolafola

3 Faleoloa Fai fua

Liliu minus i Plus

O le zoming o le upega tafailagi e mafai ona faia e ala i vaalele nei ma malifa. Ona soli lea o lenei taualumaga.

Tou te le talitonu: O le malifa - o se nofoaga lelei mo ia tulaueleele, ae ia mulimuli mai e le o le itu i matu. O le mea moni o le fua o laʻau e le faʻataʻitaʻiina le tuga o le susū ma le tuputupu aʻe o le osofaʻiga, ma o ivi agai, ma o le ponaivi, plum-lautele Fautuaga: Ina ia mafai ona tafe le vai e le tafe ifo i lalo, fai le tulaueleele o le tele o le tele o itu pe ave le palapala solo i palasitika.

Liliu minus i Plus

Suia ma le mafanafana, nofoia i luga o le sikuea ma le itiiti ifo eleele

4 fola, podiums ma alalaupapa

Liliu minus i Plus

I luga o le slope e mafai ona e amata le vaitafe, i le pito sili ona maualalo, o le faʻatuina o se faʻatoʻaga vai ma vai laʻau

I soo se faʻatoʻaga, e manaʻomia ai le faafiafiaga mo faʻafiafiaga, ma o le fesoasoani malosi e aofia ai le latou uluaʻi faʻatulagaina. O le faʻavae o na tulimanu e mafai ai ona faʻamalosia mai le laʻau mai se laʻau po o le pala, faʻatu i luga o pou. O le a taugofie tele nai lo le tulaga o le lumanaʻi "Paulo", ia faia se fasi, ona mauaina lea ma mea e faʻatulaga ai. O le isi e le mafai ona malamalama i ai ma le maualuga o le le mautonu o le tomai e maua ai avanoa aoga e moni lava mai le gaogao, aunoa ma le faia o tagata atamamai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se pa puipui, e mafai ona fausia se tulaga o faaputuga i luga o faaputuga, ma luga o se faʻanoanoaga tuʻu se lautele alalaupapa ma liliu i le sone e malolo ai. Alalaupapa - Nakyh gethka mo soʻo se faʻatoʻaga, ae afai o le fesoasoani o le teritori e le lagolagoina lenei manatu, o le a latou vaʻai atu i le le faʻamaoni.

Liliu minus i Plus

O le maualuga maualuga e mafai ona liliu i se ata matautia ma o le mea e sili ona manaia le fiafia i le pronoma o le nofoaga

Aoga e mafai ona faʻaaogaina e le faʻamoemoe: o fealuaʻi e ala i vaitafe poʻo le faʻatulagaina o aso malolo. Faʻaleleia, matua faʻaitiiti teisi, tautua faʻapitoa mo le matagofie ma i le taimi e tasi e mafai ona faʻamama le le-psychorie. E tusa ai ma le ata, faʻi ma foliga o nei mea faitino e mafai ona motusia: maualuga ma maualalo, saʻo ma pala, maa, pili ma sima. Ae aua nei galo le "autilo solo i luga o le sitaili, lea, lea na fausia ai le vaega o le nofoaga atoa, ma luga o mea e faʻaaoga pe a fausiaina lenei tiapolo.

Ae o le a lava le mea e te manaʻo i ai, e iai tulafono, e manaʻomia mo faʻamau uma. Muamua, soʻo se komiti e manaʻomia se faʻavae malosi. Lona lua, pe a fai o le alalaupapa e le gata mo le matagofie, popole e tuu i luga o se faavae ma talitonuina o le faʻavae o se mea manaia o loʻo saogalemu. O oloa teuteu e le manaʻomia le mataupu ogaoga, ma o le faʻailoga mo i latou e mafai ona faia e oʻo mai foi i lala mafiafia.

Liliu minus i Plus

O le nofoaga mo le faʻasao e sili atu ona filifili i le pito sili ona maualalo o le nofoaga, ona faʻaititia lea o le sauniuni

E le pei faʻafiafiaga i le alpinanita. O lena taimi talu ai e manaʻomia se fesoʻotaʻiga faapitoa. Ae afai ua maeʻa ona faʻatautaia e le natura mo oe, mafaufau i le afa o le afa na faia, ma, e manaia, e aunoa ma le tele o tau. O mea uma o le a manaʻomia - maa, o le a latou paʻu ese ifo ma mea moni laʻau. O i luga o lau paketi i luga o le malifa? Ona galo ai lea o le vevesi ma tuu le teritori atoa i le sitaili sitaili: faʻavasega auala i le ituaiga o faasitepu ma faʻaoʻoina e lua nofoaga ma mo le malologa.

Svetlana Marchheva

Faatonu-i-pule o le mekasini "o laʻu togalaʻau matagofie"

Faitau atili