10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei

Anonim

Faʻafefea ona tuʻu i ai se avanoa aoga i se tamai khrushchev? Ua matou saunia le 10 faʻataʻitaʻiga mai galuega moni e mafai ona e faʻaaogaina.

10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_1

1 Faatulagaina le tatala o le polo

O se tasi o mea taua o le tele o Khrushcheche o itu na fausia i le tele o tausaga ua mavae. O le tele o ia fanua e tumu i manogi ma manogi manogi o le natura, e le mafai ona faapesegaina e uiga i vaega faaonapo nei ma fale fou. O loo i ai pea le sefulu tausaga e tupu ai laau.

Tatala le faapaologa. I KHRUSHCHOD

Ata: Instagram Brotkinalga

O mea lelei e tatau ona faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina - i tua uma, alu ese mai le taeao i le faapaologa ma manavaina le ea fou i le taulaga e matua manaia lava. Ave se faʻataʻitaʻiga mai le talimalo o lenei Khrushchev - na ia tuʻuina se paʻu foliga i luga o le foloa o le foloa, deceat calpo o le charsul ma faʻapipiʻi nofoa ma faʻaʻoleʻole nofoa. Na fai mai le pule o le fale mautotogi e manaia tele le faapaologa e tulei le taimi ma se tusi.

  • Nofoaga Vaeluaina Ata i Khrushchev: Matou te faia se tamai potu matagofie ma le mafanafana e aunoa ma le toe fausia

2 tuufaatasi le umukuka ma le potu malolo

I le maeʻa ai le lelei, tatou talanoa e uiga i vaivaiga - e mautinoa lava fuafuaga faʻapitoa. Tamai umukuka, pasi potu - e aunoa ma le toe fausia o le aoga avanoa e faigata tele.

10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_4
10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_5

10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_6

Ata: Instagram SveTeasova

10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_7

Ata: Instagram Onnnabunny_photo

O le toe faʻaleleia e tatau ona tuʻufaʻatasia - o le taimi lava lea e i ai tulaga lelei, ma afai o e "puʻeina" i le faʻapolokalameina o puipui, latou te manaʻomia le "toe faʻafoʻi mea uma i tua."

O le isi soni o le kameni o le kesi. E tusa ai ma tulaga o le umukuka ma ato kesi e tatau ona tuueseeseina e ni vaega. O le mea lea, e iai ni au filifiliga: faʻailoa aloaia le tuʻuina atu o le kesi i le fale ma "teuteu" paipa pe tuʻua le faʻavasegaina o le umukuka ma le potu malolo. Ona foliga saoloto lea o le potu vaaia ma tele, ae o le a maitauina tulafono.

  • Toe fausia o le 3-potu potu fale i Khrushchev: faamaopoopo

3 Tuu le vaeluaina i totonu o le potu

Ma faapea ona fai se potu malolo ma se potumoe i le tasi-potu khrushchev. E ala i le ala, o le isi lelei o fale o fale - Totonu o puipui ua le toe manatu, e mafai ona e gogoa ma fau ni vaega fou ma e faigofie ona faʻatulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei fale mautotogi tasi ma se potu o le 18 mita faigofie ona liliu mai i totonu o le potu e lua potu - faʻatasi ai ma le tasi vaega.

10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_9
10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_10

10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_11

Ata: Instagram Odnuwka_v_dvuwku

10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_12

Ata: Instagram Odnuwka_v_dvuwku

  • Lotoa e le o se faʻafitauli: 6 Designer Khrushchev, o loʻo e manaʻo ai e nofo

4 Faʻateleina faitotoʻa faitotoʻa

O le a fesoasoani i totonu o le 'au maualuga e faʻafetaiaʻia ai ma se isi mea leaga o KHRUSUSUSHUSHEDEV Afai e te faʻateleina le faitotoʻa i le taualuga, e vaʻai ai o le a maualuga atu.

Maualuga o le taulaga

Ata: Instagram Alofa_scandi

Na faapena ona fai ni fale mamanu i lenei mau. Na latou filifili e le faʻalolepele le faʻatopetope i le va o le umukuka ma le potu malolo, ma faʻateleina le faitotoʻao mai le ala kapepole ma fai se isi i le ala o le umukuka ma fai se isi i le umukuka ma fai se isi tasi i le umukuka ma fai se isi tasi i le umukuka ma fai leisi tasi i le umukuka ma fai le isi i le taimi Na Ia "sasa" e pei o se tau minibr. Sa faasolo atu ai ma le faʻataʻitaʻiina ma le faʻaaogaina - o le mea e manaʻomia e le tagata e ona le fale, o se teine ​​talavou.

  • 4 Faʻataʻitaʻiga o KHRRASHCHEV, lea e faʻamaonia ai: masani ma tuai le fale mautotogi - leai se fuaiupu

5 Faʻalautele le galue o le umukuka

O le tamai umukuka e tatau lava ona faia le aoga. O se tasi o lauiloa metotia o le faʻalauteleina o le chatertop i luga o le faʻamalama. E mafai ona faia se isi galuega faʻaopopo, aumai le susu o le sone ma tuʻufaʻatasia le fufuluina poʻo le suia o le laulau 'ai. O le faaiuga mulimuli o le a faapei lava ia i latou e nonofo i se tasi pe paga - o se aiga tele manaomia se nofoaga atoa.

10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_16
10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_17

10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_18

Ata: Instagram SveTeasova

10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_19

Ata: Instagram gaogao_wall_degngn

  • KHRUSSHCHIDEV SHORIGERA SHORIRATE: 7 auala e faʻaaoga ai se nich i lalo o le faʻamalama i se masani tagata

6 Faʻaaoga ituaiga uma o le teuina o avanoa

O kapeneta maualuluga i le taualuga, Mezzanine - i tamaʻi fale e tatau ona e faʻaaogaina le maualuga o le teuina o filifiliga. Mo se faataitaiga, e pei o. Ona o le tuʻufaʻatasiga o le umukuka ma le potu malolo, na fausia ai Nicosi - sa faʻaaogaina i lalo o le pusaaisa. Ma i lalo o le taualuga na faia ai se tamai kapeneta ma le kanepeneta. O Kapeneta i le umukuka aʻo leʻi fesoasoani foi i le faʻatauaina o le teuina ma le vaʻaia vaʻaia o le maualuga o le taualuga.

10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_21
10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_22

10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_23

Ata: Instagram Depigner_serebryal

10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_24

Ata: Instagram Depigner_serebryal

  • Mamanuina o le alatele i Khrushchev (39 ata)

7 Faʻaaoga le tatalaina o le teuina

Tatala teuina faiga faʻasao faʻaopopo le faʻamafanafanaga. Vaʻai i le potumoe i lenei taʻesega khrushchev. Na faia e le teineitiiti le toe faʻaleleia o lana meatotino, ma e le toe faʻatau ai meaafale fou. O le mea lea, i le pito i lalo o le moega - pallets, ma lavalava i le potumoe o loʻo i luga o le tatala o le toe faʻafouina o le lauiloa Suetena brades. E ui i le faigofie, na muai matagofie.

Tatala teuina i Khrushchev

Ata: Instagram faanoanoa.fat.cat

8 Slide Grouck fuaitau

O nisi taimi o lenei vaifofo fesoasoani e maua ai le tele o avanoa mo le teuina ma le tele o avega o le avanoa. I lenei fale mautotogi, o le ulufale atu i le faletaele i le auala na latalata atu i le ulufale atu i le potu i le potu ma ua faamuta ai le faletaele. Lenei ua mafai ona maua i totonu o se tamai potu 1.5 i le 1.6 m le nofoaga mo le fufuluina masini ma se isi teuina faiga, faʻapea foʻi ma le choridat loka.

10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_27
10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_28

10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_29

Ata: Instagram Pereseskaya

10 liua le Khrushchev o le a mautinoa e pei 10781_30

Ata: Instagram Pereseskaya

9 Filifili le tele o metotia ma fetuunaiga metotia

I totonu o lenei tamai Khrrowschen, e toetoe lava o mea faigaluega uma e manaʻomia e manaʻomia ai le faletalimalo: O le fale kuka, o se paʻu kuka, na fetaui ai ma se palafasi, O le ogaumu ma le ipu e tasi le masini. E tuʻufaʻatasia galuega uma.

Tele le ata ata

Ata: Instagram Brotkinalga

10 faia meaafale e oka

Se isi faʻataʻitaʻiga o lenei gaioiga a le Khrushchev. O le pule e faasoa atu ona ola i le instagram i Instagram, e aofia ai - e uiga i le faʻatauina o meaafale mo le umukuka. O le pusaaisa na tuu i le tulimanu, i le itu taumatau o le umukuka ina ia le foliga tele tele i se tamai avanoa. O lona lautele e itiiti ifo nai lo le masani ai, na o le 55 cm.

Meafale e okaina ata

Ata: Instagram Brotkinalga

O le umukuka na faia e oka ai. O pusa pito i luga ma le loloto o le 40 cm (Standard - 30 cm), o le laulau o le le-75 cm loloto i le sili ona lelei o le lautele .

Faitau atili