Chipware mo toduction tioata-chimic comps: O le a le mea e mafai ai ma e le mafai ona saunia

Anonim

O le faʻauiga o le kukaina o le kuka ua leva ona leiloa i le Lusia. Ae o le ala i fesili e uiga i le tulaga o meafaigaluega e talafeagai mo latou, ma o le a le tele o mea, ae o le a lava pea. Na matou tuu uma manatu i luga ma.

Chipware mo toduction tioata-chimic comps: O le a le mea e mafai ai ma e le mafai ona saunia 10782_1

Ipu mo le faaosofia

Ata: Instagram Kitchen_lab.krd

Tulaga Aoga Aganuu

O puipui o ipu e mafai ona faia o se mea. O le fesili atoa o lona pito i lalo. O le faʻauiga kuka kuka e tatau ona fesoʻotaʻi ma mea e maua ai le firromagontic meatotino. Na o le tuu o le, le pito i lalo o le falai, o le ulo poʻo isi tane mo kuka e tatau ona tosina mai ai se maneta. Afai e te faia le masani pan, o le ogaumu e le tali atu i ai ma e le galue.

Ipu mo le faaosofia

Ata: Instagram Minsk_domPosyy

I totonu o lenei ma le maualuga o le faʻaosoina o panela: Latou te le vevela i latou lava, ae naʻo le osofaʻiga vevela i le mataupu e fatuina ai se maneta fanua i totonu o le maneta. E mafai foʻi ona faia se mea i se mea e galue ai e aunoa ma ni taunuʻuga, e oʻo lava i le lima.

Ata: Instagram Domotehnika.salon "Rel =" NoMalsh Byoperer Notorerer ">

Chipware mo toduction tioata-chimic comps: O le a le mea e mafai ai ma e le mafai ona saunia 10782_4
Ata: Instagram Premiumplitepro "Rel =" NoMallow Noiererer Nerererer ">
Chipware mo toduction tioata-chimic comps: O le a le mea e mafai ai ma e le mafai ona saunia 10782_5

Chipware mo toduction tioata-chimic comps: O le a le mea e mafai ai ma e le mafai ona saunia 10782_6

Ata: Instagram Domotehnika.salon

Chipware mo toduction tioata-chimic comps: O le a le mea e mafai ai ma e le mafai ona saunia 10782_7

Ata: Instagram Diremimepppro

O le pito i lalo e tatau ona mafiafia. Manifinifi uaea pe a mafai ona veleina ma faamamaina i le gaoi. O le a tali atu le ogaumu o le a tali atu i lenei leo taufaafefe po o le gagau. Tele tagata faʻatau ona tusi lea i luga o le Initaneti Faʻatomuaga manatu i luga o le tele o ia lava, ae o le mafuaʻaga ua na o le sese vai.

Ipu mo le faaosofia

Ata: Instagram Ootxt.ru

O le fausaga o le pito i lalo e taua. E mafai ona mautu - mai le uʻamea uʻamea poʻo le uʻamea (ma toe mafiafia).

Ipu mo le faaosofia

Ata: Instagram UmnayaAposda

Ma e ono tele ni nai mea ese mai mea eseese. O le tuʻufaʻatasia o lenei "keke" e ese. O nisi tagata gaosi ua faʻatapulaʻaina i le toʻatolu "vaega", e aofia ai le Ferromagotatic Wiyop mo Constat, Almininum mo le galue lelei o le fale o le fale.

Se tasi e faʻaopopoina se taʻele e le o le palu, ma o loʻo fusiina se tasi i le anti-faʻamatalaga le faʻauiga e faʻamautu ai le atoatoa o le ogaumu.

Ipu mo le faaosofia

Ata: Instagram 1chef.ru_shop

O le lapoa o le pito i lalo e matua taua tele mo le faia. Afai e laitiiti atu ia i lo le afi, o le ogaumu o le a le ki.

Ipu mo le faaosofia

Ata: Instagram Kuhni_origami

  • O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia

Adapters mo ipu

E le manaʻomia le lafoaia o ipu pe a le paʻu i lalo o le faʻamatalaga. Ma mai lou kofe pele i se tamai Turk, e mafai foi ona e le o teena. E i ai adapters, poʻo fetuunai oloa. O faʻailoga faapitoa ia e i ai i mea taua mo fesoʻotaʻiga ma alatele i lalo o papatusi, e aofia ai ni mea taua ma maua ai le sili ona lelei. O tau e ese - fuafua i luga o le mea, gaosi, lapoa ma mamanuina. Ae o le a latou taugofie pea nai lo se seti o ipu fou.

Ipu mo le faaosofia

Ata: Instagram Spartdinonov.y

Ma afai o ia i se mea e le itiiti ifo ma le tasi fasi lapoʻa, ona mafai loa lea ona le ona le ona le ona ia te ia. Moni, o le meainu o le a tuai tele.

Ipu mo le faaosofia

Ata: Instagram EfImova.studio

Ina ia le faʻaaluina ni tupe faaopoopo, e fetaui ma le suʻega o nei pot ma pasta mo lo latou fetaui ma lenei ituaiga papatusi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le uʻamea uʻamea o le a mautinoa lava o le moli lanumeamata. Peitai, e aoga le manatua o nei mea o lo o mamafa ma maaleale. O le mea lea, afai e te pa'ū i le oloa, e mafai ona gagau ma faʻaleagaina le ipu. Ma ua vevela mo se taimi umi, ae ua lelei le mafanafana.

Ipu mo le faaosofia

Ata: Instagram Skovoroddka

O le faaitiitia o le Stiaelerepless Steel Cookware e mafai foi ona talafeagai pe a i ai se mafiafia mafiafia, ma e maneta. Ae o le masani ona faʻatagata i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo e faataatia i totonu o ipu faʻapitoa mo le aufaʻatasi Papatusi. O le mea lea, afai e i ai ni masalosaoga, o le taimi muamua mulimuli mai o le a amio a meaai i luga o le "afi": i le aso manifinifi o le a vave ona mumu le meaai.

Ipu mo le faaosofia

Ata: Instagram Kitwert

E le manaia se mea le fiafia ia Ploamel: e faigofie lava chips. Afai e tupu mea, le ipu ipu e le mafai ona faia i le ogaumu.

O le a le ituaiga o ipu e le fetaui

Faafaigofie le alumini ipu, aofia ai ma le mafiafia pito i lalo, aua o lenei uamea e masani lava e le o maneta. Peitaʻi, o loʻo i ai se oso aʻe o le almuninim ma le tusitusiga "talafeagai mo le faʻalauiloaina o papatusi" pe o le ata o le aporal i le pito i lalo.

Ipu mo le faaosofia

Ata: Instagram TVS_IPSUDA

Ae peitaʻi tusa foʻi pe o loʻo iai le failauga faʻapitoa, e le mafai ona kuka meaʻai ma e le mafai ona teuina i se ipu tioata, e le faʻamaoni ".

E le aoga le faia o faʻataʻitaʻiga ma tagata masani masani, tioata, apamemea ipu - ma e moni lava ma soʻo se tasi e le mafai ona faʻapipiʻi. Afai e te fiafia moni i nei mea, e mafai ona e faʻatau se ipu fou o latou, ae o le foliga o le amora. O lona uiga o le gaosi oloa e tausia ai le sao o le tumu o le pito i lalo.

Faigata i le faaupuga

I totonu o fesoʻotaʻiga, e masani ona faʻatusatusa papatusi i le tioata-cermic. Peitai, e le o suia le amiotonu. O le tioata clamic o mea o le ipu. E faitau miliona o na faalavelaveina i le lalolagi ua faia mai ai. I nisi taimi faia i latou mai faigamalo po o se staless steel.

Ipu mo le faaosofia

Ata: Instagram Marya_kushni_bishkek

E le gata i le faʻalauiloaina, o tioata tioata lea na ofuina i luga o faleoloa eletise ma isi ituaiga o vevela: fetuʻutuʻutuʻu, ita.

  • Faʻafefea ona faʻamamaina le ogaumu mai le tioata clamics e leai se faʻailoga mai le palapala: 10 auala

Faʻafefea ona sefe le laualuga o le hob

O le oloa e tatau ona iai se pito i lalo. Ma o le isi mafuaʻaga lea e ono vaivai ai ipu vaivai i Chips e feteʻenaʻi mo le atunuʻu i augatupulaga o papatusi. O le faʻaalia o soʻo se pito vevesi, e aofia ai ma le na sosola ma le palapala mago, e tatau ona aloese mai ai.

E le mafai ona faʻaaogaina le "sili o le fiafia" galue masani, ma aua neʻi faʻaleagaina le ipu suamalie suamalie, ma, atonu o le tagata tanu.

Adapter Darks o loʻo fautuaina e faʻaaogaina na o le maualuga o le kuka-lelei o le kukaina, aua o le vevela o lenei mea ma o lona umi-umi fesoʻotaʻiga ma le ogaumu e mafai ona faʻaleagaina le pito i luga o le masini.

Ipu mo le faaosofia

Ata: Instagram Sintezfvl

  • O le a le eseesega i le va o le Orduction ogaumu mai le tioata-ceramic ma o le a le mea sili e faʻatau ai

Faitau atili