Global glazing: faia se hi-tech country fale

Anonim

Matou te faamatalaina o foliga i fale i le faiga o le maualuga o le tekonolosi, faʻapea foi ma pe faʻapefea nei ona auala o loʻo iai ni mea mataina mo lo matou va.

Global glazing: faia se hi-tech country fale 10795_1

O tagata uma ua uma ona faʻamuamua i le mea moni o le tioata ma le Alumini o mea o loʻo faʻaogaina i le faaumaina o fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaiga ma nofoaga fai pisinisi. Peitaʻi, sili atu ma sili atu masani ai, o tuʻua fale faʻa-fale i le sitaili o le maualuga-techil - laʻititi ma aoga, ma pepa mama. E mafai ona ausia tulaga faʻapena e aofia ai ile faʻaaogaina o tioata ma alumini fausaga i le tusiata. I totonu o lenei mea, matou te fuafua e faʻaalia o le fale masani o le atunuʻu o se uafu filemu, lea e faʻauʻuina ina ia sosola ai mai le taulaga, ma nei "taulaga".

Global glazing: faia se hi-tech country fale

E amata i le, matou te taʻuleleia, o le a le tulaga maualuga o le sitaili o le hi-tech tulaga:

  • Foliga faigofie ma le geomotry ma le masani o le masani o laina ma laina o laina.
  • Sili ona lelei glazing eria. E mafai uma o se lagona manaia o le passticows Windows ma le malosi o le Great Extra Crodudes, faia i luga o le faavae o Alminum Defiles. O nisi taimi o faamalama e iai foi le taualuga o le fale.
  • Aoga faaaogaina o avanoa.
  • Maualuga tekonolosi ma le siosiomaga faauo.

I le tulaga lautele, talofa i teko fale e fausia ai se eseʻesega faʻasaga i talaʻaga o laufanua lamolemole ma laina lautele o laufanua masani o le lotoifale ma le lalolagi lata mai o se tamaloa o aso nei ma le lalolagi lata mai. E mafai ona e faia fale itypical i le fale e faʻaaoga ai Aliminum Actime Skings Alitech - Alt F50 ma Al w72.

ALT F50 o se faiga aga masani lea e mafai ona faʻaoga i le faʻatinoina o faʻafitauli eseese o le tusiata - e maua ai se tele o fofo faalemafaufau i fafo atu o gaioiga. O lea, faʻatasi ai ma le fesoasoani a Alt F50, pa pa na faia, o le faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa, anti-vaʻa vaʻa, carbon monoxides. E mafua ona o ona foliga ese, faʻapea foʻi ma le sili atu le lelei o le gaioiga o le f50, o loʻo faʻateleina lava i fale tumaoti fale-fale.

Aemaise lava, e mafai ona faʻateleina le faʻateleina o le vaega o le sima ma o lea na faʻateʻaina ai le lagona o le kapoti i totonu o maa maa ma le ea. I se faʻaopopoga, o le faʻaseʻe o faleoloa e mafai ai ona e mauaina se vaega o le potu, aua o le laufanua tuaoi o le faʻaauauina o le fale. E le o se tasi lena o manatu autu o Hi-tech fale?

E le tatau ona fefefe o le a faʻaleagaina se vaʻaiga o le fraggile o le a faʻaleagaina i le faʻasolo malie o le aoga: Alt F50 e iloga i le faʻateleina o le malosi. E le gata i lea, o togafiti i luga o le faʻavae o lenei faiga e matua lelei lava: O loʻo mafai ona latou faʻamalosia lelei le vevela tusa lava poʻo le taumalulu, o loʻo sefe ai i tulaga o le harssh ru; O lenei tulaga lelei e ausia ona o le faʻaaogaina o le tomai faʻapitoa o loʻo tuʻufaʻatasia ma faʻamaufaʻailoga i totonu o le mamanu.

Global glazing: faia se hi-tech country fale

O le isi vaifofo mai le vaega o le vaega o kamupani, atonu e fiafia i le tagata e ona o tagata e fuafua e fau se fale i le sitaili o le maualuga-tekonolosi. E faʻaoga e fau faamalama, faitotoʻa ma sili atu lavelave ua siʻitia ai le malosi o fale, aʻo le malosiʻaga o le malosi o fale, aʻo tausia o latou manatu uma o le tau.

Sili ona lelei o le Mermo- Madppproop o le Alt W72 System e ausia ona o le i ai o vaega faaopoopo mai le mea e sili ona tutusa o le laupapa po o le palasitika. I le tulaga lautele, o mamanu o le Alt W72 faasologa e tusa ai ma vasega aupito sili ona maualuga o le fatafata, vai peona ma le matagi uta.

I le auala, e tusa ai ma le Protocols o le sosolo suʻega, o le tautua o le alst W62 ma Alt W72 Desiltiles e 50 pe sili atu. E mafai lava ona ausia ni faʻailoga taua e ala i le faʻaaogaina o se faʻapitoa o le komaina i o laʻau o alminini o loʻo i ai, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le shiness uamea ma almininim vaega. O le lelei fofo mo fale tekonolosi e le moni?

O le mea moni, o le atunuʻu o loʻo fausia i le sitaili o le "hetch-tech" o se luʻi i le tu ma aga masani a le tusiata ma faʻasao. Peitai, e le faalavelave i le avanoa i le fale e pupula ma malu. E le gata i lea, i taimi talu ai nei, o laau lapisi ua tele na faʻaaogaina i totonu o le mamanu o suʻega i lenei sitaili. O lenei metotia o le faʻauma, i le tasi itu, fesoasoani teisi teisi laʻititi ma sina malulu o fafo, i le isi - e mafai ai ona ulufale ma le lima o le fale. A lautele, aua le fefe, faʻataʻitaʻi, ma "aliatech" o le a e fiafia foi e fesoasoani ia te oe.

Ina ia maua ni faʻamatalaga faaopoopo e uiga i le Aliginum Pritome Stakems "Autasi", faʻafesoʻotaʻi le sui latalata o le vaega o kamupani i lona itulagi.

Global glazing: faia se hi-tech country fale

Faitau atili