Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i le tasi-itula potu ma le potu 20 mita: 8 o manatu o mea

Anonim

I le potu nofofua e te manaʻomia e faʻaaoga avanoa lelei e mafai ai. Faʻafefea ona fai? Ua matou saunia le 8 aoga aoga mo oe.

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i le tasi-itula potu ma le potu 20 mita: 8 o manatu o mea 10797_1

1 Fai se leoleo

I totonu o le potu o le 20 mita, e matua moni lava le faia o se potu laei - e faailoga ai 2-3 sikuea sikuea ma eseese vaega. O lenei teuina faiga o le a mafai atoa ona suia uma kapeneta ma dressers i le Oddnushka, ona o le nofoaga o loʻo faʻaaogaina, e mafai ona e filifilia le suʻega o le aiga.

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i le tasi-itula potu ma le potu 20 mita: 8 o manatu o mea 10797_2
Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i le tasi-itula potu ma le potu 20 mita: 8 o manatu o mea 10797_3

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i le tasi-itula potu ma le potu 20 mita: 8 o manatu o mea 10797_4

Ata: Instagram Depigner__ffiture

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i le tasi-itula potu ma le potu 20 mita: 8 o manatu o mea 10797_5

Ata: Instagram Paven_malchiv

  • Tofotofoga le potu potu 20 sikuea mita. M: Simpleling ma ni fofo aoga mo se faʻataʻitaʻiga 7 galuega

2 ogatasi le potu malolo ma le potumoe ma le zoning

Aua neʻi e teena le moega i le Odnushka, 20 mita o se mea moni lava le tufatufaina o le avanoa ma tufatufa atu se sone, ma le potu malolo. E tele auala e iai le faʻapitoa o le potu.

1. Vaega

E mafai ona faia i latou o le tele o mea: degwall, laupapa laupapa, tioata (matua pe manino pe manino). Muamua - pe a fai o le vaega o loʻo i le taimi lava e tasi o le ulu laupapa i le potumoe o le potu.

Vaeluaga i le Potu 20 Mesters

Ata: Instagram Manlekayakvartira

Maimau pe a na o le tasi le faʻamalama i totonu o le potu ma e te manaʻo i le auala masani e tuiina ai sone uma, fai se faʻalavelave faʻafuaseʻi pe tuʻu se faʻamalama sese i totonu.

Fautuaga: O le vaega moe e sili ona moe na faia i lena vaega o le potu, o le fea e latalata i le faamalama. O malamalama faʻalenatura ma le ea fou e sili atu le taua tele mo le soifua maloloina lelei o le moe ma le faʻalu ese atu.

  • Totonu o le potu malolo i le fale mautotogi: mamanuina o manatu mo se potu o le 20 sikuea mita. M ma 58 ata

2. ie puipui

Faʻaaogaina le tissue, e mafai ona e vavaeʻeseina ai sone aoga. Le aoga o lenei metotia i le moli moli ma vave suiga. A e manaʻomia ona vaʻaia le vaʻai i le potu - tapuni le siata. Ou te manao i le tele o avanoa - tatala.

Pupuni i totonu o le potu 20 mita

Ata: Instagram A_INTRITIO

3. Shirma

O le paketi lea ma faigofie le vaeluaina o le potu i le lua sone. O pupuni e mafai ona faia o papatusi laupapa, ma se mamanu po o le monophonic. Afai e talafeagai, e faigofie ona gagau ma aveese atu i totonu o le kapoti pe agai i le tulimanu o le potu.

Shirma mo Zonging i se potu o 20 mita

Ata: Instagram Larryszpirglas

4. Tatala Stellags

O le moli moli o le malupuipuia ma matala matala o le a le faia se lagona o le couldomeme ma atoatoa talafeagai mo zonging. E le gata i lea, e faigofie lava ona ou faʻaaogaina o se mea e maua ai faʻaopoopo nofoaga: tusi, aoga mataʻutia (naʻo le gagau i pusa matagofie - ma latou te le fatuina leo vaaia i totonu o le potu).

Rack mo zogle i totonu o le potu o 20 mita

Ata: Instagram ReExit_mebel

5. Valivali

Eseese ata i potu e lua e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le puipui puipui, fola, filifiliga o meaafale. E sili atu le le tuʻufaʻatasia o le faʻatusatusaina o lanu faʻafeagai, ma piki i luga papae mai le tasi palanitte.

Valivali i totonu mo zogle

Ata: Instagram Goldobject

6. Podium

Tele taimi i luga o le podium tuʻu le moega - o lea e vaʻaia ai le vaʻai mai i le potu atoa. Fausia se 10-20 cm podium i luga o le fola.

Podium i le potu 20 mita

Ata: Instagram Atrium

7. Malamalama

O le faigofie auala o le vaevaeina lea o le potu i ni vaega se tele ma le fesoasoani o le malamalama. Mo sone taʻitasi, filifili lau moli malamalama: Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le potu moe i luga aʻe o le moega po o le laulau i luga o le laupapa. Ae aua nei galo e mafaufau i moli lautele, o le a manaʻomia.

Moli i sone eseese

Ata: Instagram Fomengko_t

  • 11 auala e faʻatulaga ai le avanoa i tamaʻi vaega o Farani

3 tuu le avanoa kesi

Ia mautinoa e tuua le potu kesi ma se laptop. I luga o 20 mita, e mautinoa le mapu, ma o le galuega fai galuega eseese tele. Muamua, e mafai ona e faʻaaogaina lau fale faigaluega i le fale - O ai na te iloa, masalo ua e filifili e te alu i le Free. Lona lua, o se laulau tusitusia e mafai ona suia i se laulau faʻataʻaliloga.

Desktop i se potu 20 mita

Ata: Instagram Maritfolland

O fea e sili atu e tuʻu ai le laulau? Latalata i le faamalama.

4 faaaoga meaafale meafale

Tuu meafale "mo le matagofie" i le Odnushka - O se manatu mataga. E oʻo lava i le tele o le 20-mita potu. Tuu atu i mataupu taʻitasi e faʻatinoina ai se tiute aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ae o le a i ai ma se masini gagau ma le nofoaga mo le teuina ma le teuina o pusa - pusa afifi.

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i le tasi-itula potu ma le potu 20 mita: 8 o manatu o mea 10797_17
Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i le tasi-itula potu ma le potu 20 mita: 8 o manatu o mea 10797_18

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i le tasi-itula potu ma le potu 20 mita: 8 o manatu o mea 10797_19

Ata: Instagram Heatry_qinara

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i le tasi-itula potu ma le potu 20 mita: 8 o manatu o mea 10797_20

Ata: Instagram Asseivtrentstrstrom

5 Fiafia suiga suia

E sili le faʻaaluina o sina tupe tele, ae faʻatau se sofa i se faʻataʻitaʻiga ma se faʻataʻamilosaga poʻo se laulau faʻasolo. Atonu e te manaʻo e tuʻua malo i le po poʻo ou matua e sau ia te oe. Ia uaʻi totoʻa i le lapotopoto laulau - O lea e mafai ona faasolosolo ona piilima ma o le a le faia. O le sili ona lauiloa o le transforformer o se moega i totonu o le kapoti, ae afai ua uma ona e tuu le moega atoa i totonu e leai se aoga.

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i le tasi-itula potu ma le potu 20 mita: 8 o manatu o mea 10797_21
Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i le tasi-itula potu ma le potu 20 mita: 8 o manatu o mea 10797_22

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i le tasi-itula potu ma le potu 20 mita: 8 o manatu o mea 10797_23

Ata: Instagram Ergeliaroom

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i le tasi-itula potu ma le potu 20 mita: 8 o manatu o mea 10797_24

Ata: Instagram Ergeliaroom

6 Fai se sone

Afai o loʻo e fuafuaina le toe faʻatumuina, sili atu, mai le sone o le a tatau ona teena. E sili le faia o se potu moe atoa i totonu o le potu ma le ofu manaia ma tuu se moega ma mea uma talafeagai lelei (derserves mo mea a tamaiti ma le tumama. O fea la e faʻatulaga ai se potu malolo? I le aso nei odnushki, o le a fetaui i le umukuka. E oʻo lava i le alatele e mafai ona faʻaaogaina i lalo o lenei sini.

O le vaega o tamaiti i totonu o le potu 20 mita

Ata: Instagram Manatu.4.Pinteor

7 Ulufale le faamalama

Aua le manatu faatauvaa i lenei tulaga aoga. I le 20-mita potu, faʻaaogaina o se faʻamalama sill, e mafai ona e sefeina le avanoa mo lau kesi, kuka poʻo le faʻapipiʻi e pei ona faʻaauupegaina ai. O a matou filifiliga o le a e maua ai ni isi mea aoga aoga.

O le ata galue

Ata: Instagram Pereseskaya

8 Faʻaaoga faiga e teu ai

Afai o se aiga o ni olaga se tolu i le Oddnushka, e mautinoa e le o le kapeneta se tasi e le faia. Faʻafefea ona tuʻu mea uma ma i le taimi e tasi e alu ese ai le nofoaga e "ola ai"? Fai se teuina o se faiga e faʻatonu ai - faʻataʻitaʻiga, tuʻu le ua faʻamalama ma fata ma fata, faʻaaogaina o le sofa i totonu o le potu malolo o Kasapene o le Kamupani.

Teuina o le system i le potu 20 mita

Ata: Instagram Alexandr_lisista_fh

  • Umukuka nofoa vaega o le 20 sikuea mita. M: Fautuaga mo le fatuina o se gaioiga ma lelei i totonu

Faitau atili