Ituaiga o pa mo le tuuina atu: 10 muamua faʻataʻitaʻiga

Anonim

O le a le ituaiga o le pa e filifilia mo le foai atu? O lenei fesili e fesiligia i taumafanafana uma. Na matou faia mo oe e piki mai le 10 sili ona talafeagai filifiliga mo pa, mo tofo ma atotupe.

Ituaiga o pa mo le tuuina atu: 10 muamua faʻataʻitaʻiga 10798_1

1 laupapa laupapa

Filifiliga filifiliga, faʻataʻitaʻiga e le o le selau tausaga. O se laʻau e fetaui lelei i le taotoga, magagana mai (pe a, o lea, ioe, e te le liliu mai i luga o papa tetele laupapa) ma siosiomaga faʻalelei. E tele filifiliga mo pa laupapa - mai le tutuli ma tumau i le malamalama teuteu, mai le manino ma faigofie ona vaneina.

Fafie Boot i le Cottage: Ata

Ata: Instagram Zaborov_NN

E mafai ona e valiina le pa laupapa i soo se lanu e te fiafia i ai pe tausia le masani masani ma paolo o fafie. Mo lou pa e umi lona umi, aua neʻi galo e togafitia i mea e fai ma taʻaloga, faʻapea foʻi ma se fofo faʻapitoa e puipui ai fafie mai le leaga o le susu ma le leaga o le tau.

I le auala, o le pa laupapa laupapa i le fatufatu o le pisia e mafai ona avea ma mea taua moni o lou atunuu. E faʻapefea ona e, mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei filifiliga na teuteuina i foliga o se piano ki?

Fatufatu laupapa

Ata: Instagram Anne.x.marie

E mafai foi ona e teuteuina se pa laupapa i luga o le tapaa o le atunuu pe tusi.

Fafie Boot mo Cottages ma ata: Ata

Ata: Instagram Bronygram

Ma e mafai ona tuʻuina atu ni meaola poʻo se tasi o loʻo i luga o le lima (meataʻalo, pulou, o upega fagota mafai ona o i le gaioiga. Faʻafesoʻotaʻi i lenei auala o tagata laiti o lou aiga - o le afā o lagona e maua!

Fafie Forned Desor i le Cottage: Ata

Ata: Instagram Mariebar55

  • Faʻafefea ona fausia se pa i totonu o le pa mai le laʻau, o le omea o le o le filifili, o se pepa faʻapolofesa ma isi mea

2 piliki pa

Afai e te manaʻomia se sili mautu ma faigata o fuafuaga filifilia, vaʻai i le piliki pa. Latou te faʻatagaina oe e fausia se pa moni i le atunuʻu o loʻo puipuia mai le prying mata ma le le fiafia i ai. Ma le isi, atonu latou te sili atu tetee i le susu ma le afi; Peitaʻi, e le taugofie le galuega o ia ituaiga.

I le auala, o le piliki ua maeʻa tuʻufaʻatasia ma isi mea: E naʻo le fausia o le faavae poʻo pou mai ia, faʻaopopo fafie, uamea poʻo le sima.

Brick pa i le Cottage: Ata

Ata: Instagram Zaborov_NN

  • 7 o le matua manaia manatu mo le mamanu o le pa (e mafai ona e toe faia!)

3 lala pa

O le amo mai le vine mai le vine ma lala - o se lalelei, siʻosiʻole, siʻosiʻomaga faauo ma masani masani filifiliga mo le foai. O le minus - e taʻu ai se pa e puipuia, manatu, e faigata tele ona lalafi le saogalemu mai i tua mai le pront mata i lenei mataupu.

O le pa o le pa mai le vine ma lala: ata

Ata: Instagram le_flannel_life

O mea taʻitoʻatasi ua faia e faia ai se teuteuga galuega, ma faʻailoa foi tuaoi o au mea totino.

O le pa o le pa mai le vine ma lala mo le fale (ata

Ata: Instagram Zaborov_NN

  • O le a le ituaiga o le pa o le a fetaui ma oe? 8 ituaiga o pa mo eseese manaoga

4 ofuina le pa

Fortated mana mo le tuuina atu - o se mea e tumau ma le lelei fofo e le leiloa lona aoga. E mafai ona aʻafia ni filifiliga o le talenia e mafai ona afaina ai le tataʻipega Fletters. Le faatuaoia faʻaopoopo - teteʻe i le tau leaga o le tau, faʻapea foi ma le afi maualuga.

Faapipii le pa mo le tuuina atu: Ata

Ata: Instagram Mankkaif

Faʻavasega se pa nofo pea - faʻatasi ai ma ia, aia tatau, e sili ona matagofie.

Faapipii le pa mo le tuuina atu: Ata

Ata: Instagram Kandikisses_Dstins

E mafai foi ona tuʻufaʻatasia mea taua ma isi mea i isi mea pe a fatuina se pa mo ctttages (o se filifiliga sili - piliki pou - piliki pou).

5 sima malosi

O ni pamalame lelei e alofagia e le tele mo le manuia tuʻufaʻatasiga o tau ma lelei, faʻapea foi ma le lautele o teuteuga teuteu. O ia pa e ono mafai ona faʻataualalo ma tautua umi, maumauoa ma tele, ma faʻamautu atoatoa tuʻu faʻatasi ma curly laau. E mafai ona e faʻaogaina se pa latalata ma ola le pa, o le a faamalamalamaina le taulaga i fafo o le siʻosiʻomaga.

Sima pauna mo le tuuina atu: Ata

Ata: Instagram Zaborvlg

6 o le pa uamea

Mai le pepa faapolofesa (tomai faapolofesa)

O le isi faʻamatalaga lauiloa o le atunuʻu o le pa o se pa mai le tagata tomai faʻapitoa (tomai faʻataʻitaʻi). O le kulimi uʻamea pepa e matua tumau lava e tumau ma aoga mea e le manaʻomia tele le tausiga.

Pa mai le polofiti mo le fale

Ata: Instagram Zazaborom42

Faapolofesa Faʻatulagaina - Le tele o mea taugata, o le foafoaina o sea pa o le a le lavea ai lau taga; E le gata i lea: galue i lona fau e le taumamaloina, e mafai ona filifilia tutoatasi, ma o latou lava lima. Ma le mea mulimuli, o le pa mai le aʻoaʻoga e mafai ona fausiaina i se taimi puʻupuʻu tele, o se faʻaʻupuina foi le le faatuaoia.

Soure School

Uamea Pala Sipaniolo - o mea faʻaonapo nei mo le vave fausia o se taimi lelei tumau ma faigofie pa. O pepa o loʻo faʻapipiʻi i le faʻavasegaina taʻiala.

7 pa mai le surf laupapa

Ioe, ioe, e le o se tala lea! O le mea tuai, le paʻu o le ola o luga o sulugatiti e mafai ona ave i ai se olaga lona lua, liliu i totonu o le sitaili ma fatufatu fatu mo le fale.

Pa mo le tuuina mai i le surfboard: ata

Ata: Instagram Nhpgeraldes

Faatasi ai ma le pa, o le a malamalama mea uma i le ituaiga o taʻaloga e te manaʻo ai. Le tali lelei ma le faʻaaogaina o le avanoa - lua i le tasi!

Surfpoboard le pa: Ata

Ata: Instagram Upnothgallery

8 faasee le pa

O le isi filifiliga o le pa puipui mo i latou e i ai se taʻaloga hobby o se pacha pa mai le laʻei tuai. Fatufatu mamanu, e le moni?

Pa mo le tuuina mai i le tuai faasee: ata

Ata: Instagram Dartianmosleyy

O faʻapena lagona e le gata i le le masani ai, ae e lelei foʻi uma uma o laupapa laupapa.

9 uili uili

O uili mai taʻavale tuai poʻo uila e mafai foi ona faʻamalieina ai se tautua lelei tele i le ata o le faleʻau, mauaina o se olaga lona lua i foliga o se pa le faʻatagofie. Mai lava mata poʻo le faʻamaloloina o le teritori, le afioaga o le tele, e le mafai ona puipuia, ae o le a ou le puipuia o le malo tulaga ese a le atunuʻu.

O le pa o le pa e avatu ai le uili: Ata

Ata: Instagram Tenykagm

Peitai, ina ia sili ona mautu ma tele, e mafai lava ona tuʻufaʻatasia uili o uili o loʻomea Mesh i le fatuina o le pa.

Pa mo le fiu mai uili ma fafie

Ata: Instagram Avgangdom

10 faitotoʻa faitotoʻa

O faitotoʻa tuai laupapa e mafai ona avea ma se sitaili ma muamua suia o le pa o le pa! O sea pa o le a le aumaia se lagona lelei o le laau: O le a matua malosi lava, maualuga ma le amanaiaina foi le teritori o lau 'upega tafailagi mai mata mataga.

Atunuu pa mai faitotoa tuai: Ata

Ata: Instagram Jpockhototo

  • 8 Faapitoa auala e nana ai le pa leaga

Faitau atili