8 mea lelei uma mo le umukuka

Anonim

Teuteuga tamtoo, chlorophytum ma sanchiero - faamatala o laʻau o le a oʻo mai i lalo i se microlilim microlite, ma tuu atu le fautuaga e tuʻu ai.

8 mea lelei uma mo le umukuka 1082_1

8 mea lelei uma mo le umukuka

E sili i le umukuka o loʻo le fiafia i ai laʻau o laʻau, fualaʻau laʻau ma laʻititi tele o ituaiga o le georaitu.

1 pepa

E pei o se tamaitusi a le Ekalesia ma mini ppeppers. O latou e le tele ma foliga manaia tele. O le laau na ofuina i le itu la, sili - i le itu i saute. Matutua alofa tele i le tele o le malamalama ma le susu - i nei tulaga, pe aptars o le a atoatoa ona malulu. Vevela i luga o le faamalama pe i le nofoaga e te filifili ai e tuu se persia, e le tatau ona paʻu i lalo ifo o le 18 tikeri.

8 mea lelei uma mo le umukuka 1082_3

  • O le a le mea e le tumau ai i le fale: 10 matautia

2 Teuteuga tattoto

O se tamai teuteu teuteu e foliga mai e foliga mai e matua pei lava o le tasi, ae o loʻo tupu aʻe tamato laiti, e talitutusa ma le tele o le kerry. Ina ia mafai ona aoina "seleselega", tuu le ulo ma le sukalati na tupu i luga o le la susulu o le la. Afai e sau faamalama i saute, e tatau ona 'alofia le la susulu ina ia le maua ai e le laulaau. O le taumafanafana o le ulo ma le laʻau mafai ona tuʻu i luga o le faapaologa poʻo veranda.

8 mea lelei uma mo le umukuka 1082_5

3 tipolo

E mafai ona tupu le laʻau o le tipolo ia le matagofie mo le matagofie poʻo le faʻaogaina o fualaʻau pei o le vaitau. I le natura, o loʻo tuputupu aʻe Lemon i faʻafitauli, ma o lona potu ma le vevela maualuga maualuga ma maualuga le susu mo lona lelei atoatoa. Afai o fua na avea muamua, o lona uiga e lagona le le fiafia o le laau. Taofi le lemon ese mai i nofoaga ogaoga e pei o luga o le pito i luga o le slab.

8 mea lelei uma mo le umukuka 1082_6

4 chlorophytum

O se tamai lapisi ma vaapiapi o lau e lelei i le umukuka ma sina vaega laititi. Chlorophytum o se mea e sili ona le aoga. Pau lava o faʻatoʻa ina ia vave ona tupu ma le tatau ona i ai i taimi masani o le laʻau o laʻau, aveese ni isi mea.

8 mea lelei uma mo le umukuka 1082_7

  • 12 auala e faʻamaligiina ai le ea i totonu o le fale mautotogi e aunoa ma le faʻatauina o se Moisturizer

5 Aloe.

Aloe atoatoa faʻafouina le umukuka avanoa ona o ona foliga ma le agavaʻa e faʻamamaina ai le ea. E le manaʻomia ni tausiga faʻapitoa. Aloe ulo e mafai ona tuua i le afa tele ma vai i nisi taimi. Taofi ese le laʻau mai le vevela maa, e tali le leaga i le le fiafia ma le susugo le ea.

8 mea lelei uma mo le umukuka 1082_9

6 Sansivieria

Faʻafetai i lana fomu ma faʻapipiʻi laulaau, sa le mafai e Sansevievya ona ave le tele o avanoa i le umukuka. Afai e te maua se vavaeʻese ma e te le iloa le mea e tapuni ai, tuu se ulo ma lenei laʻau i totonu. Afai e te tuʻuina i luga o le faamalama, e sili ai le faʻamalolo ma le moli.

8 mea lelei uma mo le umukuka 1082_10

7 monster

E ui lava i le mea moni o le monster o se laʻau oona, o le fale tapoleni ma e le manaʻomia le tele o le malamalama. Lelei tele mo le umukuka, o faamalama o le a sau i le itu i matu po o le Northeast. Ona o le tele o lapopoa, o le laau e fetaui lelei ma le spacious poʻo se faʻaputuga o le umukuka, lea e lava le avanoa mo le tele o monster.

Afai ua e filifili e tuu i tafatafa o le faamalama, ia mautinoa e le aisa, ma valivali e le o malulu le ulo mai le faʻamalama. O le vevela tele o le vevela e aʻafia ai le aʻa o le laʻau, ma ua amata ona pala.

Afai o le a e amata amata le fale o Monsra, ia faʻaeteete: E i ai ni tamaʻi nila laʻititi i ona laʻau matagofie. A ulufale i le mucous membrane, e mafua ai le malosi o mumu. O le galulue ma se laʻau e naʻo le totigilima.

8 mea lelei uma mo le umukuka 1082_11

  • 6 mea e uiga i le mea e aoga i le mafaufau aʻo leʻi aumaia se laʻau i le fale (e taua tele!)

8 Geran

O moli ma mumu mumu fugalaʻau o le a teuteuina le umukuka ma i le itu i saute o le fale, ma i matu. Afai e te ofuina se ulo ma se laau i luga o le faamalama, ma o le faamalama e malulu tele, e sili atu le faia o se laupapa.

8 mea lelei uma mo le umukuka 1082_13

Faitau atili