Ou te manaʻomia se vaʻa ea i totonu o puipui?

Anonim

O se tasi o le sili ona lauiloa o le fale o aso nei (moli poloka (piki chramic, fula sima, kesi-sili-sili). O puipui o latou e fausia i le ea o le ea o le ea o le ea pe leai foi. Matou te taʻuina o le a le filifiliga e saʻo.

Ou te manaʻomia se vaʻa ea i totonu o puipui? 10827_1

E le o se mataua o le sau

O le fale mai le poloka poloka e le mafai ona tuua e aunoa ma le susu-tetee i le maeʻa - o loʻo manaʻomia e tuu ai, tuu i se piliki (pe a leai se galugalu) pe o le galugalu). Ata: Wienerberger

E le o se mataua o le sau

I le tele o puipui o loʻo taia ai ma le faʻamalosi o fulufulu tino, o le ventipelation vaega e manaʻomia, talu ai o le DOW Porce e masani lava i le vevela, ma lona vevela o le faʻamamaina i le taimi o le sulugatiti i le taimi o le susū o le susu i le taimi o le sulugatiti. Ata: Yucar.

O le aso o le maketi na ofoina atu ai se tele o le tele o tekonolosi tiute, ma i le fesoʻotaʻi ma lenei, le mautonu e masani ona aliaʻe. Tatou fai mai, o le ata na lautele lautele, e tusa ai ma le SPAPORS o le vaega i le puipui e tatau ona siitia i le itu o le puipui ma le vavale o le pa nofoaga. O nisi taimi e faʻamatalaina: Afai o le vaega pito i fafo o le puipui o loʻo faia i se sili le mafiafia o mea leaga, ona tatau lea ona i ai le ea o le ea o le ea i le va o ia ma le masoa mai le papala laupapa.

E le o se mataua o le sau

E masani lava o le gapa o lau i soo se puipui ma piliki o lo o feagai. Peitaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, o le gata o moli polystyrene batrick e le misia sham, o lona uiga e leai se a manaʻomia mo se vetvitra. Ata: Dock-52

E le o se mataua o le sau

A faʻaaoga e faʻauma ai se falemaʻi, o le ventivelation e masani ona manaʻomia, talu ai o lenei mea e maualalo le atoatoa o le proque. Ata: Klienkerhouse

I le taimi nei, o le faiga o le fausiaina o le fausiaina o vaega na ona o le tele o fomaʻi, i le tulaga lautele, o le puipuiga a le ofi o puipui o le mea na manaʻomia Tau fuafuaina e le fuafuaina ... "(SP 50.13330.2012, p. 8.1). O le masani ai le taufaʻafefe faʻataʻitaʻiga o le tolu-vaega maualuga o puipui ua ausia ona o le mea moni o le mea moni o le faʻamalosi o le faʻamalosia o sima o loʻo maualuga atu le saʻo.

E le o se mataua o le sau

O loʻo iai le Great Granders: O loʻo i ai se taga, ae e le sipela. Ata: Moscow taimi

E le o se mataua o le sau

Ata: Klienkerhouse

O le faʻafitauli o nisi o mata-tele-fausaga fausaga faʻaaogaina i totonu o fale-tuʻu-fale, e tusa ma meatotino faʻaletino latalata i le faʻavaʻa puipui. O le faʻataʻitaʻiga masani o le puipui o le pamu sima sima (i le tasi poloka) laina i le fale faʻapipiʻi. O lona tulaga i totonu e tele le aupega-pormalffral-RMAAL (RP), tutusa pe tusa o le 2.7 M-15 M2D, ma le 3.00 M.FA, o le a le mafiafia o le O le vaega, μ o le mea lea o le mea e vase le atoatoa). E tusa ai, E i ai le avanoa e faʻateleina ai le faʻaopopoga o le le gaoia i Formam i luga o le faapalepale (6% i le mamafa mo le vevela taimi). E ono aʻafia ai le microc uiga i totonu o le fale ma le tautua ola o puipui, o lea o le pa o ia ata faʻaalia e tuʻu ai i se vaega faatupusa.

E le o se mataua o le sau

I se mamanu (ma le tuʻufaʻatasia o vaipuna o le palapala polysyrene o le asam), e leai lava se nofoaga mo le Ventiaszare. Ae ui i lea, exp o le a taofia le kesi o loʻo i ai ni poloka sili ona mamago, o le tele o le aufaitau e fautuaina le pa'ū o se puipui mai le itu o le potu. Ata: SK-159

I le tulaga o le puipui mai Poortherm Blocks (ma Analog) ma Boards sa feagai ma le le taua o le manson, o le a faalumaina le malosi o le pa ma e manaʻomia se faʻaopoopoga i le lautele o le faʻavae o le faʻavae o le faʻavae.

TAUA:

  1. O le kiliaina i le masony na leiloa lona uiga pe a fai o le au mea e le o faia i luga. I le pito i lalo o le puipui, vave i luga aʻe o le potu i lalo, e manaʻomia e opogippila o loʻo fusifusia i totonu o le foliga foliga, o le aofaʻi o le vaega e tatau ona i ai le 1/5 o le vaega o le avanoa o le avanoa o le avanoa. E masani lava, 10 × 20 CM Lattpesis ua faʻapipiʻiina i se sitepu o le 2-3 m (ala, o grids, e le masani ona teuteuina le fausaga ma e manaʻomia le suia o le metotia). I le pito i luga, o le kiliaina e le tuʻufaʻatasia ae le faʻatumuina i se vaifofo, ae ua tapunia ma se polmer mason gring, sili atu - o loʻo faia lelei-faʻaputuga uʻamea.
  2. O le ventipala e tatau ona i ai se lautele lautele o le itiiti ifo i le 30 mm. E le tatau ona fenumiai ma le tekinolosi (tusa o le 10 mm), o loʻo totoe mo le faʻamamaina o piliki o piliki ma i le gasologa o le fofo, pei o se tulafono.
  3. E leai se mea e manaʻomia mo se vaega o loʻo aʻafia pe a oʻo i totonu o puipui i totonu o le i totonu ma le vasa o loʻo i ai i le sili atu o le hcl o le HCL poʻo isi mea. I le tulaga lea, mo le mafanafana microcilite i le fale e manaʻomia le faʻamalosia o le veteve.
  4. O le vai o le vevesi o fale (ma o lea o le mea lea, o loʻo taʻe ai ma le siʻitia o fale ma le faʻagaioiga o le fale. O le le ea malulu i totonu o fale ma Chimney Heatting e masani ona maualalo ifo nai lo le masani ai, ma o vai taele ma sanusa e masani ona faʻateleina susu. I potu vevela ma le vevela maualuga, e manaʻomia le faʻasaʻoina o le vevela, ma e agavaʻa puipui e puipui mai le vai i le vanii.

E le o se mataua o le sau

O le faasee o loʻo i luga o le faʻaaogaina i taimi uma ma se avanoa. E taua aua le soona faʻaalu ma faʻamatalaga o le aʻa. Ata: Ronan

E le o se mataua o le sau

Ata: Ronan

  • Siaki: faʻafefea ona fatuina se mea manaia microculite i le atunuʻu fale

Faitau atili