Autalavou lisi mo galuega ma faafiafiaga

Anonim

O lenei poloketi o se faʻataʻitaʻiga matagofie o se faʻamoemoega o le faʻaaogaina o le Loft Space, talafeagai mo galuega i aso uma galuega ma mo le taliaina o tagata asiasi i le vaiaso.

Autalavou lisi mo galuega ma faafiafiaga 10838_1

Autalavou lisi mo galuega ma faafiafiaga 10838_2
Autalavou lisi mo galuega ma faafiafiaga 10838_3
Autalavou lisi mo galuega ma faafiafiaga 10838_4
Autalavou lisi mo galuega ma faafiafiaga 10838_5
Autalavou lisi mo galuega ma faafiafiaga 10838_6
Autalavou lisi mo galuega ma faafiafiaga 10838_7
Autalavou lisi mo galuega ma faafiafiaga 10838_8

Autalavou lisi mo galuega ma faafiafiaga 10838_9

Autalavou lisi mo galuega ma faafiafiaga 10838_10

Autalavou lisi mo galuega ma faafiafiaga 10838_11

Autalavou lisi mo galuega ma faafiafiaga 10838_12

Autalavou lisi mo galuega ma faafiafiaga 10838_13

Autalavou lisi mo galuega ma faafiafiaga 10838_14

Autalavou lisi mo galuega ma faafiafiaga 10838_15

LOTE mo galuega ma le ulugalii talavou talavou

O le alavai i le fale mautotogi na toetoe lava a pa'ū vave i totonu o le umukuka, o loʻo i luga o le nofoaga o le santy o loʻo iai muamua. O le umukuka o le umukuka, fausiaina se ituaiga o alalaloa i le potu 'ai, e faia e okaina, talieleele ma se laupapa o le slaf. O le 'autafa o le laulau e aumaia e le fale mai le fale

O loʻo iai tagata e ana le fale i le 25th fola o le Monolithic - O se ulugalii talavou o loʻo auai i le fanua o faʻasalalauga faʻasalalau, ma e masani ona tupu le galuega i le fale. Ua tele le mauaina o le poloketi i le Vaega o Fuaitau o Geodio Geometrium, latou te fiafia i ai i Foafoa ma se talosaga e mamanuina se nofoaga faapena ma ia te ia. Tagata e manaʻomia se vaega faigaluega i le potu malolo ma se nofoaga e teu ai se tele o seevae. Faʻapea foʻi, pe a uma le totonu, sa taua le saunia o se hack mo faʻataʻitaʻiga o Tanks, ma faʻataʻamilomilo le nofoaga mo taʻaloga a lona toʻalua.

LOTE mo galuega ma le ulugalii talavou talavou

O le alavai o le alatele o le lanumoana pou pole, o se laulau mo ki ma isi mea laiti, aganuu na faia ma par curline (ika). O le tasi o puipui e mai i le sima o loʻo i ai nei, lea na ufiufi i se vale mo se maʻa o le matua lanu. Sini Depigner Shopping (Flos) e nafa ma le moli o le Intut sone

Toe fausia

LOTE mo galuega ma le ulugalii talavou talavou

Puipui i tua atu o le fale faigaluega o se teuteu sikauti, faʻataʻitaʻi le sima, o loʻo i ai i le ala savali

O le faatulagaga o nofoaga na faia ai ni fetuunaiga fetuunaiga talafeagai. O le faletaele faʻatasi ma le faleuila ma tuʻua i tuaoi muamua, ma le vaega o le potumoe o loʻo faʻaosofia ai le fiafia i le potu manaia. O avanoa o le ala savali, o le umukuka ma le potu malolo na suia le tele o le avanoa e mafai ai, ae tuʻua naʻo le asuina o nei sone.

E taua le maitauina i le gasologa o talanoaga a le talanoaga o le talanoaina, sa filifilia e aua le faia faitotoa i le fale mautotogi, ona o le faletaele e le mafai lava ona nofo ai i totonu o le potu mo le po. O le uta o puipui i le ogatotonu o le te teritori lautele faʻalautele atu faʻalautele ina ia tasi le itu e tasi, o se mea e mafai ai ona fausia le umukuka i le lalaga le tele o le king. E masani ona faʻaogaina e le talimalo mo le faʻagaioiga.

LOTE mo galuega ma le ulugalii talavou talavou

Manoa SOFE, e leai ni tausiga o nofoa ma le TV e te malolo ai se lagona e malolo, ae i le taimi e tasi o le a faʻaaoga e le au talimalo i le faiga o galuega.

Lipea

LOTE mo galuega ma le ulugalii talavou talavou

I totonu o totonu, e iloa elemene uliuli. I le 'aʻai o le Vaega - o se laulau faʻavaʻa, nofoa ma faʻavae o le ata matapogi o le lala, o loʻo mamanuina e le lauiloa demusman

Mo folasaga o le fale mautotogi, na filifilia ai lea o le afi o le inisinia, i le tuusaunoaga o le umukuka ma le faletaele, pei o le fola, o lenei mea e pasi atu i luga o le pa. Nai lo le faiaina o le vaipuna e faaaoga ai le vaipuna e taui ai i le lanu o le laupapa. O puipui i se isi itu na vavaeeseina e ala i le afifiina i lalo o le vali, i se mea ma clinker piliki, ma i le nofoaga galue o le potu malolo. O le taʻuleleia ua tuu i luga o mywall mo le faʻapipiʻiina o le gaosiaina o le fausiaina o masini ma le ono mafai o la latou taʻitaʻiga, faʻapea foi ma le faʻatulagaina o le sili atu o le amataga o le mea e tupu ai i le tamaoaiga.

LOTE mo galuega ma le ulugalii talavou talavou

O le ulu o le moega ua faia mai le laupapa mo le fale laupapa. I totonu o le totonu, o le uluaʻi manatu o le tagata suʻesuʻe o loʻo vaʻaia: O le paʻepaʻe o le au tusitala na fuafuaina paepae, i luga o laupapa laupapa. Na valiina tagata susulu i le potumoe i le kalafi lanu

Fausaga

Valivali vaalele na fausia e uiga i le LOFO o le LOFO o mea o loʻo faʻauma (lanu paʻepaʻe, paepae i lalo o sima ma laupapa laupapa), O puipui o le fale mautotogi na teuteuina foi ma malie pepa ma le surterboard. Tusitusiga ma aluga sa le mafai ona okaina e okaina pe a uma le faaiuga o le toe faaleleia galuega.

LOTE mo galuega ma le ulugalii talavou talavou

O le puipui i le vaega o le vai o le fofoga, o le laulau i lalo o le magoto ma le fata i le faletaele mai le fola i le fola e faia i le susu o le susu. I luga o le faʻata i luga o le skin hid belves mo le teuina o vai inu

I le ala savali o loo i ai se MyA kapeneta fausia i le va o vaega. O la matou mea e sili ona e fiafia i ai - ia fetuunai pa ma fana i lalo o meaafale faavae. Tagata e manaʻomia manaʻoga o le kapeneta e le mafai ona maitauina. O le mea lea, o le a pei o ia o le faaauauina o le puipui ma e le alualu i luma le avanoa. O lokaina i lalo ma luga o loka ua mamanuina i le umukuka mo le teuina, faʻapea ai ma le maualuga o fola laupapa i le taualuga (se pusaaisa ua natia i se tasi o latou ma masini fufulu). O le potu malolo o loʻo iai se taofiga o le malupuipuia mo meafaigaluega, o se laulau ma le fatafata i le fatafata o loʻo matala ma le ie puipui mo le faʻaalia o le tagata faʻatau. O se potu malolo manaia o loʻo fuafuaina i totonu o le fale mautotogi, o loʻo iai le teuina o le IKEA. O pa puipui na fausia i se auala na ia tu ai pea. I totonu o le potumoe - moega i autafa ma le papa, i lalo o latou - o le loka mo le teuina o tusi, ma luga o le puipui e i ai le fata mo le tele o le TV. O le faletaele e aofia ai se fausia-i totonu o le rack o le teak mo mea faigaluega ma solo, faʻapea foi ma le loka i luga o le magoto i totonu o faitotoʻa. Na uma le 3.5 masina o le 3.5 masina ma fetuunaiga uma, ma o le toe faia e tusa ma le 4-5 masina.

Alexey Ivanov, Praver GrarasiMov

O le au tusitala o le poloketi

LOTE mo galuega ma le ulugalii talavou talavou

O faitotoa faasee i le faletaele e faia e okaina. Wooden Casvises agai i luga o se auala i luga o le auala, lea ona o le tele tele na ou ala i le faamalama (o le penefiti o le fale o le manu (o le penefiti o le fale 2)

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Autalavou lisi mo galuega ma faafiafiaga 10838_24

Tusiata: Alexey Ivanov

Architect: PAVE GRASISMOV

Matamata i luga

Faitau atili